Gość: masked muchacho IP: *.rybnet.pl 26.05.04, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seven Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 11:14 ha, zgadzam sie!:D za kilka lat to bedzie laska numer 1 wsrod aktorek, a juz teraz jest niczego sobie, ide na trojke glownie dla niej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.07, 14:40 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.pwradio.pl 29.05.04, 23:59 Jizas ja sie zakochalem Ach czemu ??:D oglondalem film tylko zeby ja zobaczyc:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@thew Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 20:07 ja tez jest nas dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roztropny Cieć Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.aster.pl 01.01.06, 20:02 Co za ludzie Idź do knajpy znajdź sobie żywą dziewczynę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sójeczka Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:19 przyznaje że młoda dama zapowiada się świetnie nie tylko jako aktorka, ale nie jesteśmy w Brazyli więc uszanujmy jej wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: 83.29.229.* 03.06.04, 21:04 LUDZIE ??!! Czy wyscie powariowali ?? Uważacie że jest ładna ale spójrzcie na tę twarz z toną pudru na filmie !! Włosy puszyste tylko dzięki tym "wspaniałym odżywkom" !! A zdjęcia w necie ?! trochę trzeba się do nich przygotowac i "troche" pudru nałożyć !! A różne gale na które jest zaproszona ?! Spójrzcie na jej strój !! Totalne bezguście !! Boże czyście powriowali ??Czytałam wywiad z nią !! Okazuje się że to tolatna egoistka : (cytuje) "Myślę że coś czuję do Niego (chodzi o Daniela Radcliffa) a on do mnie też, bo często na siebie spoglądamy" . To zepsuta lala która nigdy nie miała żednego kolesia i brakuje jej miłości!!! Poza po co wydawać tyle kasy ...na nią ... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 04.06.04, 06:22 Ale jej hobby to i tak Brad Pitt, więc mały Potter nie ma szans :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.aster.pl 11.12.04, 15:01 moze i w filmie ładnie wygląda... ale zgadzam sie z "Kinią" rzeczywiscie gdyby nie makijaz bylaby brzydka i rzeczywiscie jest prozna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corinne Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:51 W zasadzie to muszę się z tobą zgodzić. Niektórzy mogą wyglądać ładnie,wspaniale śpiewać i tańczyć,ale co ztego jeżeli nie ścielą łóżek,dłubią w nosie i mają wszystko gdzieś? Lepiej być brzydka i miła,niż śliczna i próżna. (tak jakos mi sie powiedzialo....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:06 no hej male pytanko z kad wiesz ze emma nie scieli lozka????????????????? oki nastepna sprawa z kad wiesz jaka onas jest gadalas z nia ??????????????? oki przejdzmy do nastepnej sprawy tobie jest poprostu zazdrosc ze emma jest slawnha i szaleja za nia chlopaki . ciekawa jestem czy wolala bys byc brzydka ????????????? a tak wogule to to ze ona uzywa pudru to nie przesterpstwo no nie???????? tak mi sie wydaje wiec zastanowcie sie co wy mowicie .............spoko moze ty jej nie lubisz ale to dco napisalas to jest czyste badziewie ........ acha do tego calego corinna chyba tak to sie pisze kto cie prosi zebys wchodzil na te stronke??????????????!!!!!!!!!!!!!! jak bedziesz wiedzial to odpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:50 droga kiniu nie wiem z kad w tobie bieze sie tyle nie nawisci do emmy to spoko dziewczyna moze sier zabujala w danielu ma do tegho prawo czyz nie????????!! atak wogole to jerst 21 wiek .chcialam cie spytac po co wymyslono puder i inne kosmetyki?? moze ty ich nie uzywasz ale inne dziewczyny tak . nio a tak do chlopakow no to sie wam nie dziwie wkoncu emma to ladna dziewczyna .pozdrowienia dla wszystkich fanow emmy iharrego pottera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.chello.pl 27.08.06, 17:01 Używanie pudru: to przestępstwo?? Oczywiście że nie! Włosy być może ma puszyste naturalnie! Wiesz, niekórzy, to mogą mieć ładne włosy bez używania odżywek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 18:57 Emma jest po prostu wspaniała!!! Podoba mi się od pierwszej części filmu i nawet urodziła się w tym samym miesiącu i roku co ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: 80.53.18.* 04.06.04, 19:43 Hermiona jest spoko mam prośbę niech ktoś załatwi mi wyjazd tam gdzie ona mieszka bo chce pogadać o Danielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: 217.113.224.* 22.06.04, 20:46 znam ten ból, szkoda tylko, że trzeba za nią lecieć aż do stanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:18 ONa mieszka w Angli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Emmy Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.koba.pl 27.11.05, 12:02 Kocham moją dziewczyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pool Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:00 Emma Watson ma chłopaka od kiedy.Ja ją kocham i mi serce złamała.Niech jej chłopak się boji bo go zły los czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajniak Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:18 Bobi wiesz co mowisz ze w tym samym miesiacy i roku sie urodzila co ty... u mnie ten sam dzien miesiac i rok hehe ale co z tego zwykla laska jak inne kazdy moze tak wygladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:05 zagdzam się emma to ładna dziewczyna ale także dobrze gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermiona Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:15 jestem emma watson pisze przez mojego tłumacza powiedział mi co wy o mnie piszeci jesteście świnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Hood Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 20:49 Dzisiaj chyba w modzie jest traktowanie kobiet jak hmmm... jak... po prostu nie najlepiej :-) I chyba nic się z tym nie zrobi :-( Ciężkie czasy nastały, chmury się zbierają :-( chociaż muszę przyznać że istnieje na świećie jeszcze kilku porządnych ludzi. Więc powodzenia w ich szukaniu Kobiety!! Odpowiedz Link Zgłoś
matis_16 Re: Emma Watson - Hermiona Granger 04.06.04, 21:08 Chlopaki opanujcie sie jest ladna to fakt ale ona ma 13lat ja mam 17 i nieodbija mi tak jak wam kurde co wy wyrabiacie ona i tak was nie wezmnie niemacie szans :). dobra nara jeszcze kiedys napisze cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 05.06.04, 10:46 HEJ Emma Watson z małej litery!!! puszczasz kity nie jesteś żadną Hermioną bo to nie możliwe nie kłam to co napisałaś nie miało nawet ziarnka prawdy (kieruję to do emmy watson z małych liter) a co do was chłopcy przesadzacie my Polska nikłe szanse na spotkanie z nią ): ale i tak was pozdrawiam a emma watson z małych liter nie puszczaj ściemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:13 Szkoda mi slow wiec powiem tylko: Jestes glupia (dlaczego-domysl sie sama) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzburzona Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.swnet.pl 11.12.04, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzburzona Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.swnet.pl 11.12.04, 08:53 Emma czy nie Emma ale ma racje!!! Jesteście świniena 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRONG Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.krak.tke.pl 30.04.05, 17:27 HEREZJA, ot co. Zwracamy się o przywrócenie Inkwizycji!!! STOS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimak Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.chello.pl 09.12.05, 13:14 ONa jest śliczna nie ma ładniejszej laski od niej na świecie. Je też bym chciał do Niej pojechać i Ją zobaczyś na własne oczy :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRONG Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.krak.tke.pl 30.04.05, 17:32 Wracaj do Sherwood jeśli łaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 21:44 Uważaj "hermiono" bo ci uwierzę , że jesteś Emma Watson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 18:21 Jesteś świetną aktorką Hermiono.Bardzo cię lubię.Nie zwracaj na nich uwagi. My name is Jerry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.aster.pl 11.12.04, 15:06 jestes jakims debilem! uwiezyłes tej "emmie watson"?! Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: Emma Watson - Hermiona Granger 10.11.05, 01:55 Haha, a ty uwierzylas, ze on uwierzyl?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRONG [...] IP: *.krak.tke.pl 30.08.04, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: 217.153.205.* 26.11.05, 21:30 ty na serio jestes emmą watson???? Are you really Emma Watson??? I wont have mail to Daniel Radcliffe, Rupert Grint, and You Please send this adress to dawid6667@vp.pl becouse I don't belive you're Emma. Give me some of evidence. When you read this text send me more evidence. Greetings for Daniel, Rupert and You. Goodbye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:34 bylem, widzialem i sie zakochalem;D szkoda ze tak duzo tego calego radcliffa, hermiona to tez wazna bohaterka, a tak ja marginalizuja (zreszta rona tez, ale nie o niego chodzi;)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 02:11 Po pierwsze, to Emma ma 14 lat a nie 13. www.imdb.com/name/nm0914612/ . jak sie urodzila, to ja juz chodzilem do 6 klasy, hehe. pamietam, jak bylem na wycieczce w Krakowie, to Emma miala ze 2 miesiace. Malutka byla.... Ale mnie smieszy, jak jakis koles napisal, ze dla niego za mloda, bo on ma 17 lat. Dorosly sie znalazl :PPP. ja jestem od niego starszy o 10, a dziewczyne mam w jego wieku. I nazwijcie mnie jak chcecie, i tak zrobicie to z zazdrosci (30%) lub glupoty (70%). Pamietajcie, ze nie wiek sie liczy, tylko uczucie. I choc pewnie nigdy nie spotkacie Emmy na zywo... to spotkacie inne wspaniale dziewczyny lub chlopakow, pojdziecie z nimi na Harrego Pottera 4 lub 5, tak jak ja poszedlem ze swoja na czesc trzecia. I choc z taka magia jak na Harrym Potterze spotkacie sie nie predzej jak za 20-30 lat (nie czas i miejsce, bym pisal, co mam na mysli) to jest jeszcze na tym swiecie inna magia, nazywa sie ... milosc :) to tyle co mial do napisania pewnie najstarszy koles na tym wątku. c ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Wizard Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:34 hmmmm Emma Watson to ci dopiero laska i do tego tylko rok ode mnie młodsza!!:-) Niestety domyślam się że jest hmm cokolwiek "pusta" :-/ może się z nią kiedyś spotkam to pogadamy.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.swnet.pl 11.12.04, 08:57 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool [...] IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 16:35 Ta dziewczyna to anioł istny, o którego urodę każdy może być zawistny. Dziołcha jest to o urodzie cudnej, zawsze i wszędzie do przeoczenia trudnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.bsk.vectranet.pl 13.06.04, 15:17 Jezus ,Maria!!! Przecież ona ma dopiero 13 lat! I rzeczywiście czytają te wszystkie rzeczy "dzieci".Musze przyznać Emma jest ładna i uzdolniona ale jak można pisać o jej tyłku i cyckach. Powinniście się wstydzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamnik e-mail IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.06.04, 18:32 Ludzie dajcie jej e-maila !!! Prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy A Harry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 07:26 A Harry? Moim zdaniem ten zdolny mlodzian jest calkiem do rzeczy. Przypomina mi trochę mojego bratanka. W szkole mam nawet jednego takiego ucznia ale ten jest bardzo wulgarny i slucha metalu. Harry byl bardziej fajny w pierwszych czesciach ale wciaz jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EL Duce [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 07:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremiasz Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 18:08 Ty egoisto.Nawet nie wiesz ile jest warta...i może trocheszacunku dla aktorki.Nie dorastasz jej do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 00:45 Chyba zawine do Oxfordu przy następnej wizycie w Angli bo ona tam chodzi do szkoly,chętnie sie z nią spotkam(oczywiscie najpierw agent,potem drugi potem starzy ale potem wymarzone spotkanie)Mam nadzieje ze to sie uda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słaby Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 20:10 Emma jest jak hera nie mogę bez niej żyć codziennie myśle o niej i chodze do kina na harego tylko dla niej chciałbym z nią chodzić i całować więc hary mi w tym nie przeszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:56 Muśle że Emma (Hermiona)świetnie gra , jeśli ktoś się z tym niezgadza wyślij mi emiel Frodo2004 .Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:36 Ona jest fajna. Głupio o niej piszecie (zwracam się do chłopaków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gameboy Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:18 moim zdaniem ona jest piekna kocham sie w niej od 3 lat ja sam mam 14 lat wiec morz sie spotkamy mam nadzieje ze kiedy bede starszy to sie z nia sotkam ona jest istnym aniolem wiekszej laski jeszcze nie widzialem jesli ktos wie gdzie morzna jej wyslac e-mail to odpiszcie prosze bo nie wytrzymam bylem juz w kinie na harrym potterze 30 razy tylko dla nirj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 16:57 Emma to pikna dziewka, choć to już oklepana śpiewka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gameboy Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 17:01 jesli macie jakies informacje na temat hermiony to piszcie na e mail d6661@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:10 Czyście poszaleli? Chyba wam zupełnie odbiło?! Czytam te wasze wypowiedzi i łapię się za głowę! Qrde z tą Hermioną to wam przejdzie za miesiac czy dwa! Zreszta i tak nie macie szans. I przeciez jest tyle fajnych ladnych dziewczyn dookola. Sam chodze z jedna i jest naprawde spoko. No ale przyznam ze zabujac sie w niej mozna... Ale nie na amen! Za kilka lat bedziecie sie z siebie smiac ze zakochiwaliscie sie w EMMIE WATSON!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.sympatico.ca 01.07.04, 21:39 Ja rowniez bym chciala sie z nia spotakac ale nie umowic, bo jestem dziewczyna! Czy mozecie pisac troche kulturalniej (chlopacy) jak ona to zobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heksa Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.samorzad.uw.edu.pl 02.07.04, 14:00 Nie sądzę by znała polski:) Ale uwaga o wypowiedziach była celna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: największy fan Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.4kroki.pl 11.07.04, 19:04 ona jest najpiękniejsza na świecie ciągle mi sie śni a i jeszcze o niej myśle w przyszłości pijade do niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRONG Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.krak.tke.pl 30.08.04, 15:36 Dla ciebie wszystko:) Miejmy nadzieje że nie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:12 Wiesz co? Szkoda mi slow wiec powiem tylko: Jestes głupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona jest MOJA Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:17 Wiesz co ci powiem:Emma jest moja zobaczysz.Jają pierwszy zdobędę i nikt przedemną. Wezmę z nią ślub i tyle!!!!!!!!!!!!!!;, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE BĘDZIE TWOJA Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:19 Jestes zasmarkanym egoista. Myslisz tylko o sobie. Nie masz szans. Chyba ze zartujesz, ale nie wydaje mi sie. Poza tym jak taki ktos jak emma watson moze zauwazyc kiedys takiego nadetego bufona jak ty. Bez obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.05, 11:37 wy jesteście poje..i jakim cudem pojedziecie do wielkiej brytani i z niom weżniecie ślub to jest niemożliwe pustaki a po zatym jeszcze tżeba znać angielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magneman Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:02 Czesc. Nie wiem czy to ma sens ale ciekaw jestem czy jest mozliwe zdobycie adresu do Emmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pool Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:04 Emma Watson super lacha i jej przymólony chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magneman Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:09 Wiecie co zachowujecie sie jak swinie, piszac takie rzeczy o dziewczynie, ktorej tak dobrze zaden z was nie zna i moze nawet nigdy nie pozna.Nawet gdyby dawala wam autograf to i tak dla Niej nie istniejecie bo dla Niej jestescie jednym z tysiaca fanow, ktorych ma.Jednym slowem mam dobre zdanie o niej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Emma Watson IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 22:22 Po co komu jej autograf???????? A wogóle dla żadnej gwiazdy poproszonej o autograf dana osoba nieistnieje. Tak sobie myślę, że pomimo, że jestem dziewczyną to chciałabym aby razem z Danielem przyjechała do Polski. Wielu ludzi chciałoby się z nią i nim spotkać. Ja również. Chciałam namówić mamę na to, abyśmy pojechały do Londynu, ale się nie zgodziła. Wiecie, zwykła gatka rodziców "weż się do nauki" . Zresztą, co by mi dało, jakbym zobaczyła ich w Londynie, czy nawet w Polsce przez sekundę lub jej ułamek. Super byłoby z nimi pogadać. Muszę kończyć ale piszcie często. (Najlepiej bez "kocham ją" bo to staje się nudne. Nie można kogoś kochać, tylko dlatego, że jest ładny czy zdolny. Przecież może się okazać, że te wszystkie supergwiazdy są poprostu zepsute i nie ma o czym z nimi rozmawiać.) Jeszcze kiedyś napiszę. CZEŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRONG Re: Emma Watson IP: *.krak.tke.pl 30.08.04, 15:29 Spełnie twoje życzenie :kocham ją" =] A tak poza tym, lubisz wino??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xardas [...] IP: *.euron.pl / *.euron.pl 19.07.04, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xardas Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.euron.pl / *.euron.pl 20.07.04, 20:49 Święte slowa blq masz calkowita racje w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Now@czek Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:04 Jest bardzo ładna a o jej rola w filmie bardzo mi zaimpoowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:14 Emma jest najpiniejsza dziewczyna jaka widzialem w zyciu a jak ktos chce jej e mail niech popatrzy na innych forach.A jak myslicie bedzie w tym roku w Polsce chociaz przez pare dni??? Odpowiedz Link Zgłoś