Gość: ja19 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 09:37 bo ja nie mam pajęcia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabialowiec Re: Czy ktoś wie kim jest facet Zołzy???????? 02.04.02, 09:46 Akebono mistrz sumo Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Czy ktoś wie kim jest facet Zołzy???????? 02.04.02, 09:48 Jabba jego imię. Gwiazdor Gwiezdnych Wojen.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Czy ktoś wie kim jest facet Zołzy???????? IP: 192.168.100.* 02.04.02, 09:59 Nie wiecie! Nazywa się hipopotam i mieszka w podobnych warunkach co teraz Zouza, tyle że nie w domu BB tylko w warszawskim ZOO. Też nie może się zdecydować, żeby wyjść, bo ma ważne sprawy do pozałatwiania. Ostatnio wkurzył go jeden ze zwiedzających, bo zamiast bułki wrzucił mu olbrzymi kamol do pyska. Śledztwo w toku. Jak się wszystko wyjaśni i sprawce zatrzymają to hipcio wychodzi i jedzie do Sękocina po ukochaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warwin Re: Czy ktoś wie kim jest facet Zołzy???????? IP: *.metronet.pl 02.04.02, 12:25 jest masarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbp Re: Czy ktoś wie kim jest facet Zołzy???????? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 13:45 A to nie chodzi o jej pieska rasy husky, który dał się wytresować... Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Nie wiem kim jest facet Zołzy, za to Wy jesteście 02.04.02, 13:47 Za to wy jesteście bandą keniopodobnych debili! Bez pozdrowień, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: do vwdoka IP: 192.168.100.* 02.04.02, 13:53 Dzięki za porownanie do Kena. To mój idol!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman do wywłoki 02.04.02, 14:08 vwdoka napisał(a): > Za to wy jesteście bandą keniopodobnych debili! > Bez pozdrowień, > vwdoka ************** Masz nicka WYWŁOKA? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do wywłoki 02.04.02, 18:21 tassman napisał(a): > vwdoka napisał(a): > > > Za to wy jesteście bandą keniopodobnych debili! > > Bez pozdrowień, > > vwdoka > > ************** > Masz nicka WYWŁOKA? > > tassman:) > Przesylabizuj, albo przeczytaj po literce. Jeżeli Ci się nie uda zapytaj się starszego braka, z II klasy SP. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi "Grubasy wszystkich......." IP: *.paimedia.polsat.com.pl 02.04.02, 14:18 Podejrzewam, żę twój nick WYWŁOKA nie powstał przypadkowo. Dostałaś weny twórczej jak spojrzałaś w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Zibi 02.04.02, 18:23 Mój nick rzeczywiście nie jest przypadkowy, jak go rozczytasz po literce to może dojdziesz skąd się wziął. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
tassman widziałem kilka razy jej faceta.... 02.04.02, 14:07 ....dokładnie to w ZOO. Aktualnie przebywa na klatkowybiegu przeznaczonego dla hipopotamów. Jest sam w klatce, bo jego luba bierze udział w BBBitwa. Czasem ryczy z tęsknoty za nią. Wciąż czeka przybierając na wadze... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś