Dodaj do ulubionych

Co myslicie o Gugale (POLSAT)?

IP: *.torun.mm.pl 24.08.04, 10:57
chcialbym poznac wasze opinie na temat prowadzenia przez niego informacji
czy wam sie podoba czy nie
moga byc opinie tez o innych prowadzacych informacje (Gawryluk, Tamborski,
wrzesniewska, Szelog, Rzepczak)
kiedys prowadzil info taki mlody prezenter co sie z nim stalo i jak sie
nazywal?
Z gory dzieki za opinie
Obserwuj wątek
    • gianni_vonsacze Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? 24.08.04, 12:37
      Jarek Gugala jest ok. Przyznam, że INFORMACJE polszmatu oglądam rzadko, ale jak
      już to wolę Jarka od Gawrylukowej. Czasami tylko lekutko denerwuje mnie to jego
      akcentowanie i tajkie jakby nabieranie powietrza, tudzież artykulacja na
      przydechu :)
      Ogólnie jest ok, sympatyczny i nie kojarzący się (jak narazie) z żadną opcją
      polityczną (czytaj: zlodziejską).
    • Gość: Oglądacz Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? IP: *.crowley.pl 24.08.04, 13:37
      Gawryluk najlepiej prowadzi informacje. Ma w sobie luz i to cos... Szkoda że
      tylo do końca sierpnia. Gugała jest za sztywny i ma koszmarny akcent. A co do
      Rzepczak to nie widziałem jeszcze żadnego wydania informacji w którym by się
      nie pomyliła.
    • Gość: ABW Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:40
      W publicznej TV był dużo lepszy, po prostu dobry. Teraz się posunął zamiast
      rozwinąć. Szkoda!
    • Gość: mal Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? IP: *.crowley.pl 24.08.04, 15:03
      Jak dla mnie red Gugała jest zbyt męczący. Robi jakies dziwaczne
      pauzy pomiędzy wymawianymi zdaniami. Oglądam (czy raczej słucham)
      pięć minut i mam dosyć. Widocznie dłuższy rozbrat z dziennikarstwem
      nie posłużył red Gugale bo pamiętam go z Wiadomości/Dziennika i wtedy
      był naprawde OK - przynajmniej jeśli chodzi o intonacje.

• Gość: mahoney Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:04
      Gufgala to jeden z najlepszych w Polsce , OBok Lisa i Smoktunowicz ,
      rzta to 20000000 woda po kisielu , tak idurczok nie moze sie do gugaly [porwywac
      • Gość: Klotylda_de_Jagoda Ale wymyśliłeś :))tercet bardziej niż egzotyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:07
        zwłaszcza ta zniszczona Smoktunowicz fuj.
    • michal_82 Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? 24.08.04, 22:20
      > chcialbym poznac wasze opinie na temat prowadzenia przez niego informacji
      > czy wam sie podoba czy nie

Nie podoba.

> moga byc opinie tez o innych prowadzacych informacje (Gawryluk, Tamborski,
      > wrzesniewska, Szelog, Rzepczak)

Mogą być. Dobrze mówią i wyglądają. Tamborski mógłby trochę przytyć, bo zdrowo
      to on nie wygląda. No ale taki był zawsze.

> kiedys prowadzil info taki mlody prezenter co sie z nim stalo i jak sie
      > nazywal?

Piotr Michalak. Przeszedł do TV Puls i kiedy tam zaprzestali emisji "Serwisu
      pulsu" Polsat znowu go przygranął, ale wyłącznie już jako reportera.

Kilka lat temu Informacje prowadziła także Joanna Lichocka, (później po mężu
      Bichniewicz). Zajmowała się Sejmem. Przeszła do Rzeczpospolitej.
      • Gość: eroll Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? IP: *.chello.pl 25.08.04, 08:47
        Lichocka pracuje teraz w tv puls, odeszła z polsatu gdy jakąś ważną fuchę
        złapał tam Szymczycha. A Gugała jest spox
        • Gość: pyzapyza Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? IP: 5.5R* / 217.153.50.* 25.08.04, 11:34
          Gugała jakieś takie przydechy właśnie robi dziwne :)

Tak mu się zmieniło, po byciu ambasadorem w Paragwaju? Urugwaju? Przedtem tego
          nie zauważałam.

A z opcją wlaśnie chyba jest jednak kojarzony - mam wrażenie, że kojarzę go z
          opcjami lewicowymi, choć przyznam, że nie wiem skąd to wrażenie?
    • Gość: a Re: Co myslicie o Gugale (POLSAT)? IP: *.chem.uw.edu.pl 25.08.04, 13:35
      a co Tomek Lis szykuje liste zwolnien?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka