Dodaj do ulubionych

Całkowite zera

IP: *.provider.pl 03.04.02, 18:02
Jeśli ktoś uwaza, że nie mam racji nazywając tych ludzi zerami, niech mi to
udowodni. Sprzedawać się za oglądalność, lizać się za oglądalność, udawać gniew
za oglądalność, udawać przyjaźń za oglądalność. Ci ludzie są puści i w dodatku
okłamują cały świat na oczach całego świata. No i po co? Żeby reklamowac filmy
na DVD czy krajalnice do warzyw?
Obserwuj wątek
    • Gość: amis Re: Całkowite zera IP: *.katowice.pik-net.pl 03.04.02, 18:10
      Gość portalu: Gerg napisał(a):

> Sprzedawać się za oglądalność, lizać się za oglądalność, udawać gniew
      > za oglądalność, udawać przyjaźń za oglądalność.

Nie wiem, czy wszyscy ci z BB robią to wszystko o czym piszesz (jeśli tak to
      robią to nieudolnie), natomiast pasuje to do profesjonalnych aktorów jak ulał.
      Otóż robią oni to wszystko a nawet jeszcze więcej i też rezultatem jest jakaś tam
      reklamka

• Gość: Ola_82 Re: Całkowite zera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 18:54
      Chyba jesteś nienormalny!!! Co prawda zgadzam się, że większość uczestników
      programu jest denna, ale nie zapominajmy, że jest wśród nich także wspaniały
      młody intelektualista i sportowiec - Paweł Iwuć. Mógłbyś się od Niego wiele
      nauczyć!!!!!
      • Gość: Oli Re: Całkowite zera IP: *.jasna.tarnow.pl 03.04.02, 19:04
        widze, że rodzina Pawła I. tu zagląda i chce zakłamać rzeczywistość
        • Gość: mysza Re: Całkowite zera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 00:26
          jaka rodzina ? jestesmy zorganizowanym fan clubem wielbiacym PAWLA za
          wszystkie przymioty ktore reprezentuje a moge cie zapewnic ze ma ON do
          zaoferowaniw WIELE i jeszcze wiecej !!
          • Gość: Margaret Re: Całkowite zera IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 00:29
            Własnie.JAKA RODZINA. TWOJE OSKARŻENIA O KUMOTERSTWO-to WSTAPIENIE NA SCIEZKĘ
            ZDROWIA..TZN WOJENNĄ. Ta sprawa znajdzie rozwiazanie w sądzie.
            IWUĆ GÓRĄ
            • Gość: Ola_82 Re: Całkowite zera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 00:54
              Oczywiście, Margaret! Nie możemy tego puścić płazem!! Przede wszystkim trzeba
              oskarżyć gada o zniesławienie (art. 212 k.k.), a ponadto - z powództwa
              cywilnego - o naruszenie dóbr osobistych (art. 24 k.c.). Zadośćuczynienie
              pieniężne przeznaczymy na fundusz wspierania Pawła "Pabla" Iwucia. I Oli nie
              myśl sobie, że cię nie znajdziemy!!! Wszystko jest w logach!!

Iwuć to jest potęga! Iwuć najlepszy jest! Iwucia trzeba szanować! Iwuć Pawełek!!
              • Gość: mysza Re: Całkowite zera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 01:44
                zawiadomilam juz nasza kancelarie prawnicza - machina poszla w ruch proces
                bedzie spektakularny a odszkodowania beda szly w miliony.
                PAWEL to wszystko dla CIEBIE !!!!!!!!
            • Gość: Mayewsky Re: Całkowite zera IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 02:06
              Gość portalu: Margaret napisał(a):

> Własnie.JAKA RODZINA. TWOJE OSKARŻENIA O KUMOTERSTWO-to WSTAPIENIE NA SCIEZKĘ
              > ZDROWIA..TZN WOJENNĄ. Ta sprawa znajdzie rozwiazanie w sądzie.
              > IWUĆ GÓRĄ

Fakt, Paweł jest niezłym ..... tępakiem.
              A co do hasła IWUĆ GÓRĄ to opowiem wam historyjkę.

W sejnach pare lat temu, podczas jakiegośtam zlotu żydów (nic do nich nie mam)
              było namnalowanych na scianach pare haseł. Oto one :

Ktoś napisał "gdzie są żydzi z tamtych lat ?" - ktoś dopisał "Kominami poszli w
              świat".

Ktoś napisał "Żydzi górą"
              a pod spodem ktoś inny domalował komin.

Taki sam komin ja domalowuje pod hasłem "IWUĆ GÓRĄ".
              • Gość: aja Re: Całkowite zera IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.02, 02:39
                Gość portalu: Mayewsky napisał(a):

> Gość portalu: Margaret napisał(a):
                >
                > > Własnie.JAKA RODZINA. TWOJE OSKARŻENIA O KUMOTERSTWO-to WSTAPIENIE NA SCIE
                > ZKĘ
                > > ZDROWIA..TZN WOJENNĄ. Ta sprawa znajdzie rozwiazanie w sądzie.
                > > IWUĆ GÓRĄ
                >
                > Fakt, Paweł jest niezłym ..... tępakiem.
                > A co do hasła IWUĆ GÓRĄ to opowiem wam historyjkę.
                >
                > W sejnach pare lat temu, podczas jakiegośtam zlotu żydów (nic do nich nie mam)
                > było namnalowanych na scianach pare haseł. Oto one :
                >
                > Ktoś napisał "gdzie są żydzi z tamtych lat ?" - ktoś dopisał "Kominami poszli w
                >
                > świat".
                >
                > Ktoś napisał "Żydzi górą"
                > a pod spodem ktoś inny domalował komin.
                >
                > Taki sam komin ja domalowuje pod hasłem "IWUĆ GÓRĄ".

o krcze,czlowieku! a slyszales czasem o takiej funkcji umyslowo emocjonalnej jak poczucie
                humoru?

• Gość: Mayewsky Re: Całkowite zera IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 02:42
                  Gość portalu: aja napisał(a):

> o krcze,czlowieku! a slyszales czasem o takiej funkcji umyslowo emocjonalnej ja
                  > k poczucie
                  > humoru?

Chwilow mam katar, więc nic nie czuje :)

• alfalfa Re: Całkowite zera 04.04.02, 11:51
      Zagadzam się. Ten nowy BB jest "Kiepski". Ludzie w pierwszym BB byli dobrani wg
      innego "klucza", ich zadania była ciekawsze, bardziej liczyły się zdolności i
      umiejętności. Ta ekipa jest strrraaasznaaa, a cała ich działalność to lekcja
      WF.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka