ariwederczi 06.09.04, 19:11 Wątek dla miłośników "Najsłabszego ogniwa", którzy mają dzisiaj swoje małe święto. O 20:00 Kazia wraca! Oglądajcie TVN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skalar Re: Powrót Kazi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 21:03 było pięknie. jak zawsze. Kazie ja po prostu uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubaku do giani vonsacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:13 śmierdzielu zamiast coś samemu napisać, to zgapiasz po nieodżałowanym sonnym z posem. "Girki skrzyżowane w X" to napisał sonny w wątku o gajerku Kazi. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Powrót Kazi 06.09.04, 22:22 A ja uważam że było gorzej niż przed wakacjami! Kazi zdjęto aparat i jakaś taka bez tych blach na zębach ..., no do niczego, do niczego .. ;-) ps. eee tam, głupio żartuję, przyznam się że lubię ją coraz bardziej. Dzisiaj za te "męskie, szowinistyczne świnie", dobrze tak facetom, co nie? hihihihi..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: Powrót Kazi IP: *.geo.uw.edu.pl 07.09.04, 11:52 > te "męskie, szowinistyczne świnie", dobrze tak facetom, co nie? hihihihi..! meskie szowinistyczne SAMCE - tak to brzmiało, ani słowa o świniach, chociaż zwyciężcy się ta świnia zdecydowanie należała" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Powrót Kazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:27 Fajnie, fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Powrót Kazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:30 program był fajny a Kazia wyglądała cudownie, ma śliczny usmiech, ale lubie jak jest ostrzejsza, wczoraj była słodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztetowa Re: Powrót Kazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:41 powinni ją puszczać po 23.00 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Powrót Kazi IP: *.ch.pwr.wroc.pl 07.09.04, 11:08 Załodze TVN dziękujemy za reklamę! A moim zdaniem bez drutów jej się policzki zapadły. A może schudła? Ale co tam, wdzianko ma takie same i dalej nie wymawia "r". A teleturniej jak był tak jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Powrót Kazi 07.09.04, 11:11 Mi się podobała ta jej radość po tym jak ekipa grająca w pierwszej lundzie wyglała te wymarzone i wyczekiwane 3.000 PLN. Aż laczką stuknęła o blat tej swojej ambony. Poza tym jej girki ułożone w symboliczny X są tak ulocze, że cieszy mnie to iż w dalszym ciągu pozostawia je w tej samej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kazia_szczuka Re: Powrót Kazi 07.09.04, 11:13 gianni_vonsacze napisał: > Mi się podobała ta jej radość po tym jak ekipa grająca w pierwszej lundzie > wyglała te wymarzone i wyczekiwane 3.000 PLN. Aż laczką stuknęła o blat tej > swojej ambony. Poza tym jej girki ułożone w symboliczny X są tak ulocze, że > cieszy mnie to iż w dalszym ciągu pozostawia je w tej samej pozycji. > Bo ja jestem radosna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kazia_szczuka Re: Powrót Kazi 07.09.04, 11:12 Gość portalu: Cornolio napisał(a): > Załodze TVN dziękujemy za reklamę! > > A moim zdaniem bez drutów jej się policzki zapadły. A może schudła? Ale co tam, > > wdzianko ma takie same i dalej nie wymawia "r". A teleturniej jak był tak jest > do dupy. Jesteś najsłabszym ogniwem.Paaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Powrót Kazi IP: *.ch.pwr.wroc.pl 07.09.04, 11:14 No tłudno pani Kazimieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomir Re: Powrót Kazi IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.09.04, 12:56 Zawsze wyobrażam sobie, że Kazia ma na sobie stringi. Bardzo mnie to jara. Podniecają mnie feministki w stringach. A sam program jest spoko - zaczyna się prowadząca powoli wyrabiać. Nie narzekajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Powrót Kazi IP: *.ch.pwr.wroc.pl 07.09.04, 14:05 Ja do pani Kazimieły nic nie mam. Kobieta nie jest zła, ma klasę, tylko nie pasuje do pojebanych programów. Jeśli kiedyś poprowadzi jakiś konkretny i dobry program (np. publicystyka, kultura, etc.) to będę jej bił pokłony. Ja tylko nie mogę strawić konwencji "Najsłabszego ogniwa", bo teleturniej ma w zamyśle bawić i uczyć porzez zdrową, powtarzam zdrową rywalizację, a nie wykorzystywać (w imię słupków oglądalności) najgorsze ludzkie cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Powrót Kazi 07.09.04, 14:34 > Ja tylko nie mogę strawić konwencji "Najsłabszego ogniwa", bo teleturniej ma w > zamyśle bawić i uczyć porzez zdrową, powtarzam zdrową rywalizację, a nie > wykorzystywać (w imię słupków oglądalności) najgorsze ludzkie cechy. Fakt, zawsze wiadomo, ze tuż przed finałem wyrzucają najsilniejszego (coś w stylu Murzyn zrobił swoje...). Chyba lepszą zasadą byłoby gdyby na przykład najsilniejszy w danej rundzie miał immunited i był nietykalny (a słabiaki niech sie gryzą między sobą). Odpowiedz Link Zgłoś