Gość: ja IP: *.ibch.poznan.pl 21.05.04, 20:14 tylko jedno słowo: ślicznyyyyy!!!!!...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka hp Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.bielsk.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 14:30 taaaaaaaaaaakkkkkkkk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 18:25 Toż to niemal pedofilia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dońka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:42 Coooooooo? Pedofilia?Jak możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:57 Harry Potter to czarodziej wszech czasów, a Daniel Radcliffe to najlepszy aktor naszego pokolenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czy tego chcecie czy nie THEY'RE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:03 Harry Potter to czarodziej wszech czasów, a Daniel Radcliffe to najlepszy aktor naszego pokolenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czy tego chcecie czy nie THEY'RE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fio Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.g / *.g-net.pl 28.05.04, 22:43 no...bedzie z niego w przyszlosci niezle ciacho :D na razie za mlody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkina Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 12:58 już mi przeszło....co ja w nim widziałam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a la Emma Watson Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 17:29 kocham Dana Radcliffa!! Jest strasznie słodki! Tom Felton też! Nie wmawiajcie mi że jesteście jego dziewczynami, ale ja go tylko widziałam w kawiarni razem z Emmą Watson, Rupertem Grintem i Tomem Feltonem, gdy bylam na obozie w Londynie. Nie odwarzyłam się jednak do niego podejść. SZKODA!!!!! CHLIP! prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: 83.29.229.* 03.06.04, 21:10 Nie mówię że jest brzydki ale wydaje mi się że tylko w filmie... Może na żywo też jest fajny ale może się okazać że to jeden z tych obklejonych forsą nastolatków szpanujących tylko kasą... Kto wie... Może ma zepsuty charakter bo jest za bogaty... Poza tym... Nie nie ja już nic nie mówię... ALe to jest moja opinia !! serio ludzie... rozpatrzcie wszystkie aspekty ... !! :D . Sorry a al Emma Watson czy mogę spytać gdzie ty go widziałas ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter 20.01.06, 03:18 Ogladalam wywiad O.Winfrey z nim. Sprawial wrazenie bardzo poukladanego mlodego czlowieka. Mowil miedzy innymi ze chcialby byc rezyserem raczej niz aktorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
otepiona Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter 20.06.04, 20:36 a la emma watson szkoda ze nie odwarzylas sie do nich podejsc.moze bys go lepiej poznala i w tedy pisala ze go kochasz.nie pisz tak bo jak mozna kogos kochac nie znajac go?zycze powodzenia,moze go jeszcze kiedys spotkasz??????? papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: 217.153.29.* 22.06.04, 12:38 naprawde widzialas go w kawiarni??? to musial byc niesamowity widok, JA CHCE DO LONDYNu :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( popieram; przestancie gadac idiotki ze jestescie jego dziewczynami :/ jestescie poprostu glupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:50 Popieram!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:48 Szkoda? Dziewczyno!Jeśli to prawda to straiłaś ogromną szansę...Ale i tak Ci zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (pershing10@.op.pl Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 19:22 (jestem dziewczyna nick- Aniuta jescze mam jeden komentarz w forum nick aniuta 6.07.2004 sluchaj , jak mozesz powiedziec ze go kpchasz? przeciesz go nie znasz? mozesz powiedziec ze jestes nim zauroczona, tak samo jak ja moge sie z toba zgodzic ze jest zaj* przystojny i to cholernie ha! i tez jestem jego fanka a co do twego kom. to kompletnie dziura jescze powiadasz ze ich widzialas! to juz beznadziejne to czemu niew poszlAS PO AUTOGRAF? juz tylko nie mow mi ze.. jestes wstydziocha! wejdz sobie na strone www.danradcliffe.com tam sa zdjecia i widzilam jak dan trzyma sie za rece z emma watson oni sa razem buehehe .. succzka ma szczecie co? a wydaje mi sie ze jest glupia ta emma watson i widzialls jak ona sie ubiera? nie ma gustu wiele osob przyznalo ach ci angole!! narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.astral.lodz.pl 09.12.04, 20:31 Co ty opowiadasz! Wchodziłam na tą strone i tam nie ma żadnych zdjęć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:46 Bardzo lubie Dana.Jest zniewalającym chlopakiem.Poza tym jest anglikiem a ja mam do noch slabość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worek Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.maxi.ornontowice.pl / *.omontowice.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 08:19 ttttttttooooooooooo jjjjjjjjjjeeeeeeeeeessssssssssstttttttttt zzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjeeeeeeeeebbbbbbbbbiiiiiiiiiiissssssssssstttttt tttttteeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 04.06.04, 14:07 on jest slodki!! naprawde!! jutro ide na film heeeejka wszyskim ziomkom i ziomalkom pozdro!!!!!!!;););););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fleur Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 18:31 On jest po prostu śliczny, zdolny, mądry,sławny czyli po prostu KOCHANY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka czarowania Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:05 Mimo ze ma tylko 14 lat, jest taaaaki przystojny...a film genialny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:59 No on tak EXTRA gra, że szok! Tylko...no on ma 15 lat!Rupert też,a Emma14!!!! SSSUUUPPERR!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eska Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 09:32 Daniel jest bombowy i bardzo przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Radcliffe Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 21:26 on jest taki słodki... Jak na 14-latka istny cukiereczek... Pasowałby jako mój chłopak. I love Daniel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:01 sORRY, rób jak chesz ale"Ala Radcliffe" troche głupio... Odpowiedz Link Zgłoś
kacper11111 Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter 29.12.05, 19:22 daniel jest przystojny ? chyba w książce z opisu lepsza jest emma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.elpos.net 15.06.04, 18:16 Dan Radkliffe to spoko Gość. Słyszałem, że chodzi z Emmą Wotson. Nawet w Internecie były ich zdjęcia jak się przytulali i łapali za ręce. Niestety dziewczyny (jestem chłopakiem) nie macie szans. Jak która będzie chciała to może do mnie napisać na maila: bolek.muzalewski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 18:21 na jakiej stronie sie obsciskiwali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:45 Wiem, że chodzi z Emmą... Sorry...Bolek jesteś obleśny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: 62.233.193.* 16.06.04, 15:52 Ten go s cio jest SUPER, jego filmowi przyjaciele też,a film ZAWALISTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciówka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 14:58 Pomimo,że go kocham, to zadaje sobie pytanie: Czy on jest takim kretynem, czy przez nieuwagę pozwolił sobie namalować bliznę nad lewym okiem? Poza tym ON jest : SEXOWNYM, NAMIĘTNYM, ŚLICZNYM, ZDOLNYM, BOGATYM, SŁAWNYM, BOSKIM,CUDOWNYM Idiotą, który zamiast wybrać inną SUPERFAJNĄ laskę to wybrał tą zepsutą lalę EMMĘ WATSON!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:03 Nie mów tak na nią! Emma też jest cool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniuta Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 19:25 Ale emma watson to ma szczecie co? jest niestety z nim wejdz na strone www.danradcliffe.com (pershing10@op.pl) nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Daniel Radcliffe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:19 On jest : wspaniały , śliczny , ładny , piękny , niesamowity , uroczy , cudowny , fascynujący, przystojny , zachwycający , zniewalający , cały ON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sypka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter 18.06.04, 08:14 Jaki on przystojny...... Odpowiedz Link Zgłoś
sypka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter 18.06.04, 08:22 nie ma co...chłopak sie wyrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:07 noooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewkonia Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:33 Niezły gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forsycja Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:45 Dziewczyny! Zgadzam się z waszymi pozytywnymi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
otepiona Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter 18.06.04, 22:08 czy wy go lubicie(kochacie) za to jak wyglada?Dla fanek nie powinien sie liczyc przede wszystkim telent?ja go nie znam ale szanyje go za to jak sie zachowuje i co potrafi.w tym przypadku talent jest najwarzniejszy a nie wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:05 To co z tego? Cenimy go też za zdolności...Ty nic o nim nie wiesz !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: Daniel Radcliffe IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 12:39 Kocham go za to, że jest ładny i zdolny. Może by tak zaprosić ich całą trójkę do P O L S K I ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:09 Do Polski? EXTRA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: 217.153.29.* 22.06.04, 12:34 boze, dlaczego on jest taki piekny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu jest najsliczniejszym chlopakiem na ziemi!!!!!!!!!!! zaraz zwariuje , mogl by przyjechac do Polski, ma tutaj bardzo wiele fanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabujana Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:53 No Peeeeeeeeeeeewnie!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: 83.16.127.* 06.10.04, 18:35 Rupert Grint jest śliczniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: 217.153.29.* 22.06.04, 12:45 I love Dan, You are gargerous !!!! I have got just your photos, but I want to meet You :( but I don't know how , I LOVE YOU, bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herma-T Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 23.06.04, 17:26 Daniel Radcliffe jest po prostu śliczny i cool !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:09 ja go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faaanka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:36 Taaaaaaaaaak... Jest kochany!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jego Pszczółka Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:41 Kochany,kochany,kochany-mój cukiereczek Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter 06.07.04, 10:02 A jak dojrzeje, to zbrzydnieje - na złość wszystkim fankom! Zobaczycie! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniuta Re: Daniel Radcliffe - Harry Potter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 19:12 tak jest cholernie przystojny, tylko denerwuje mnie jedno: wykręcone nastolaty mówią: kocham go! no przeciesz to głupie kiedy nie zna sie czlowieka, ja moge powiedziec ze jestem nim zauroczona! , i tez jestem jego fanka, mam tysiace zdjec i takie tam... ale niemoge poweidzec ze... go kocham. a wogle zostawta go w peace on ma juz dziewczyne emme watson , jak nie wierzycie wejdzcie na str.www.danradcliffe.com tam jest duzo zdjec , tylko troche inteligencji, wysilku bo przeciez dla wiekszosci angielski to katasrofa! dobra przyznam ze ja tez nie jestem zbyt geniusiem! :) Odpowiedz Link Zgłoś