Gość: kas IP: *.bci.net.pl 15.04.02, 10:22 serdeczne dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśka Re: Niech ktoś wrzuci tutaj treść czatu z Kenem IP: *.chello.pl 15.04.02, 10:48 wrzuciłam w wątku "Jak skopiowac czat z Kenem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr know Proszę bardzo IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 15.04.02, 10:53 :-) (Łukasz_Wiewiórski) Cześć (~VoitZ) Jestes Super Gosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (~Prawdziwy_mężczyzna) Cze (~paula15) Witam cie serdecznie jako twoja fanka (Łukasz_Wiewiórski) Bardzo dobre, dziękuje Was bardzo i jestem rad, że mogę z wami pogadać. (~p_a_w_e_l) Cześć Łukasz (~FankA_) yo kenio (~SAMANTA) CZEŚĆ ŁUKASZ !!!!! BYŁEŚ ŚWIETNY TEN PROGRAM BEZ CIEBIE BĘDZIE BEZNADZIEJNY (~KANAŁ) Ken czy jestes zaskoczony wynikami, przez caly czas kibicowalem Ci (Łukasz_Wiewiórski) Dzięki za przychylną opinię, zgadzam się z tą teorią. (~ŁUKASZ_DLA_MILIONÓW) CZY CIESZYSZ SIĘ ZE OPUSCIŁEŚ DOM BB??? (Łukasz_Wiewiórski) Jestem. Choć przypuszczałem, że tak właśnie się stanie. (Łukasz_Wiewiórski) Teraz już się cieszę. (Łukasz_Wiewiórski) Ludzie na zewnątrz są znacznie cieplejsi niż współmieszkańcy. (~Sebas) Cześć Ken! Jak pierwsze wrażenia po wyjściu??? (Łukasz_Wiewiórski) Bardzo pozytywne, w końcu w normalnym świecie. (prazoolo) Czy czujesz niedosyt, że skończyła się twoja przygoda z domem BB? (Łukasz_Wiewiórski) W głębi siebie liczyłem na wygraną. Teraz już wiem, że wygraną był, jest nawet półmetek. Niebawem się o tym przekonacie. (~fanka_kenia) Co miales na mysli mowiąc "koniec debilizmu"? (~asia) czemu zaraz po wyjściu z domu powiedziałeś "koniec debilizmu " jak mamy to rozumieć ? wcześniej wydawało się że chciałeś tam zostać .......... (~olivka) "KONIEC DEBILIZMU" - oto Twoje słowa po opuszczeniu domu BB. Co one znaczą? Czy uważasz, że osoby tam mieszkające sięgają Ci do pięt??????? (Łukasz_Wiewiórski) Każdy w domu BB jest jakąś indywidualnością. Ciężko określić ludzi i ich poznać jeśli program tak naprawdę jest tylko grą. (~Dymek_14_Elbląg) Łukaszu dlaczego nie dogadywałeś się z innymi mieszkańcami domu bb ?? (Łukasz_Wiewiórski) Jak wiesz, mam własne zdanie, śmiało wyrażam opinie i zawsze jestem szczery. Szczery do bólu, że aż przezroczysty. Wiesz co mnie boli? Że w głowach się pie..... (~jigs) Czy sądzisz iż postepowanie Twoje w stosunku do kobiet w przyczynilo sie do opuszczenia przez Ciebie domu BB (Łukasz_Wiewiórski) Kobiety na szacunek muszą sobie zasłużyć... (~natalia_soprano) wojtek powiedział że jak wyjdziesz to on ci ręki nie poda a ty jak zachowasz się wobec niego? (Łukasz_Wiewiórski) Wojtkowi wybaczyłem. I nigdy nie liczyłem na to że zostaniemy kolegami. Życzę mu powodzenia. (~Angela_81) Nie wkurzało cie twoje przezwisko "Ken"??? Przecież to sie na pierwszy rzut oka kojarzy z plastikiem! (~Karolina_) dlaczego wybrałeś pseudo Ken zamiast jakieś inne?? (Łukasz_Wiewiórski) Od 3 lat noszę ten przydomek i tylko bliskie mi osoby, wiedzą jaki jestem naprawdę. (~GabiG) Łukaszu dlaczego po tak krótkiej znajmości z Frytką zdecydowałeś sie na sex? (prazoolo) Nie za szybko był ten sex z Frytką? (Łukasz_Wiewiórski) Nie wiem o czym mówisz...? (~barbi_is_the_best) witaj Kenika,co tak naprawde czules do Frytki?? (~Cobe) Czy Twoja "blizsza" znajomosc z Frytka jest juz skonczona ? (~Monika111) Łukaszu mam do Ciebie pytanie: Czy czujesz coś jeszcze do Frytki, albo ona do Ciebie? (Łukasz_Wiewiórski) Myślę, że są tematy na które znajdziemy wspólny język. (~Kusi) równy gosc z Ciebie najprawdopodobniej jest ale dlaczego rozegrales to w ten sposob z Frytką przecież mogłes domysleć sie jak będzie odbierana taka pozorna dwulicowosc? (Łukasz_Wiewiórski) Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. (Łukasz_Wiewiórski) Oglądajcie uważnie program... A propos Frytki. (~mkj) Ken czy Frytka byla tylko kumplem do sexu, czy ty naprawde nic do niej nie czules? (Łukasz_Wiewiórski) Tak jak już napisałem wcześniej na prawdziwe uczucie trzeba sobie zasłużyć, dot. to również mojej osoby. (~__CzArOwNiCa__) Ciągle kłóciłeś się z Zołzą. Czyje to były prowokacje? Proszę o szczerą odpowiedź! (Łukasz_Wiewiórski) Zołzy. (~syla_23) CO MYŚLISZ O ZOŁZIE? (Łukasz_Wiewiórski) W gruncie rzeczy miła osoba. Ale... ma pewne ALE... (~syla_23) JAKIE WRAŻENIE WYWARŁA NA TOBIE MONIKA? (~MARGO) CZY JESTEŚ ZAWIEDZIONY TYM,ŻE NIE POZNASZ BLIŻEJ MONIKI? (Łukasz_Wiewiórski) Poza murami domu BB zostawiła swoją córkę i chyba z nią jest jej najlepiej. Aczkolwiek czuję pewien niedosyt. (~TRISTANIA) czy w przypadku zostania w programie adorowal bys nowa mieszkanke i czy uwazasz ze moglo by dojsc do zblizenia tak jak w przypadku z frytka? (Łukasz_Wiewiórski) Jeśli rozpocząłbym jakiekolwiek podejścia to na pewno po wyjściu Frytki, lecz jak sama wiesz śledząc uważnie ten program, Monika miała nie za dobrą opinię o mnie. Dodatkowo dziewczęta tak często przeze mnie "krzywdzone" dorobiły mi rogi. (~syla_23) KTÓRĄ Z KOBIET W DOMU BB DARZYŁEŚ NAJAWIĘKSZĄ SYMPATIĄ? (Łukasz_Wiewiórski) Choć tak krótko ją znałem - bezwzględnie Monikę. (AGOPSIK) Dlaczego nazwaleś wspólmieszkańców "ludzkimi szmatami"? Czy miałeś kogoś konkretnego na myśli mówiąc te słowa? (Łukasz_Wiewiórski) Ludzie są fałszywi, a program BB jak wiecie jest grą o całkiem niezłe pieniądze. (~Pusia17) Jaki moment w domu BB był dla Ciebie najtrudniejszy? (Łukasz_Wiewiórski) Nie wiem dokładnie ilu mieszkańców było wtedy w domu, ale chyba 12 do 1. (Łukasz_Wiewiórski) Pełna prowokacja Zołzy. (~Megi__) Jak to robisz że jesteś taki pewny siebie? Strasznie mi się u ciebie ta cecha podoba, twoje poczucie własnej wartości (~DOROTA25) CZEMU JESTES TAKI PEWNY SIEBIE (ola000000000) Czy nie sądzisz że jesteś zbyt pewny siebie? (~antyfanka_Kenia) Dlaczego zawsze jesteś pewnien siebie?? Czy nie uważasz ze tą pewnością i zarozumialstwem odtrącasz ludzi od siebie?? (Łukasz_Wiewiórski) Pewność siebie mam w genach. Poza tym w zeszłym wcieleniu byłem księciem. (~marbru) co czules, jak zolza nazwala cie "pedalem"? skad jej takie zdanie o tobie? (~witek30rz) Chodzą o Tobie plotki, że jesteś homoseksualistą.. czy gdybyś był, to przyznałbyś się do tego? (Łukasz_Wiewiórski) JAk najbardziej tak. Akceptację "innych" stawiam na pierwszym miejscu, a Zołza nie mogła odnaleźć żadnego innego pretekstu w swojej pustej głowie. (~KenBujajSiePajacu) Czy PAVULON był wg ciebie jedyną osobą, z którą warto było się zaprzyjaźnić, rozmawiać, a wszyscy inny byli "BE"?? (~ZiG) Łukaszu co sprawilo ze nie mogles sie dogadac z mieszkancami? Jakie cechy charakteru posiadal Pablo ze z nim nawiazales kontakt??? (~Karotka) CZY NIE UWAZASZ ZE PABLO BYL TWOIM CIENIEM? (Łukasz_Wiewiórski) Nigdy nie będzie cieniem, ma swoje zdanie i jest równie zwariowanym, pojechanym gościem. Tak jak ja. (~syrenka102) czy nie uwazasz że nietaktem z twojej strony było nie pożegnanie się z mieszkańcami domu BB czy może twoim zdaniem nie zasłużyli na to? (~marek) Dlaczego Łukasz nie pozegnałeś się ze wszystkimi uczestnikami ?? (~olivka) DLACZEGO NIKT SIĘ Z TOBĄ NIE POŻEGNAŁ WYCHODZĄC Z DOMU WIELKIEGO BRATA? (Łukasz_Wiewiórski) Lepiej jest się witać. (Łukasz_Wiewiórski) Kocham i szanuję tylko tych, którzy sobie na to zasłużyli. (~alis) Dlaczego wspomniales o przeciekach z zewnatrz? Czy to wedlug Ciebie jest w porzadku? (~JaKuP) skad miales przcieki jak jestes postrzegany na zewnatrz? (Łukasz_Wiewiórski) Jak wiecie w domu BB mieliśmy gościa. (~PawlicK) Nie uważasz, że za bardzo dbasz o swój wygląd? (~Daruś) Czy to dbanie o urodę to rodzinne? (Łukasz_Wiewiórski) Zbyt dużo higieny nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Faktycznie może jestem zbyt pedantyczny. (~warzywko_przed_ekranem) Czy według ciebie, wiekszość uczestników i uczestniczek na programie BB nie były warte twojemu szacunku? (Łukasz_Wiewiórski) Być może kiedy poznalibyśmy się na zewnątrz, miałbym okazję poznać ich takimi jacy są naprawdę. (~davey___) lukaszu...wypowidasz sie o ludziach w bardzo radykalny sposob..czy zdajesz sobie sprawe ze prze to odbierany jestes jako zadyfany w sobie chloptas? (Łukasz_Wiewiórski) Tak. Szczerość ponad wszystko. Jak zauważyliście o mnie też również mówio Odpowiedz Link Zgłoś