zsa-zsa 29.09.04, 19:05 czy dziennikarka Anna Kalczyńska z tvn24 jest rodzinnie powiązana z aktorem Kalczyńskim. Może jest jego córką? Wydaje mi się bardzo do niego podobna, ale może to przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: CZY KTOŚ WIE 29.09.04, 19:50 Zsa-zsa - przyznasz się ile przeszłaś operacji? Węgierki zawsze potrafią zaistnieć. A jak miło, że na forum TV. Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: CZY KTOŚ WIE 29.09.04, 20:09 Jakie operacje, jakie operacje? Jedyną operacją do jakiej skłonna byłabym się przyznać było usunięcie wyrostka robaczkowego... Albo nie! Wyrostka też nie usuwałam - brzuch mam nieskazitelny ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: CZY KTOŚ WIE 29.09.04, 20:20 O, Zsa-Zsa o wybacz mi! Za dużo głupich gazet czytam. ;) Posunę się dalej: sama czytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i-ola Re: CZY KTOŚ WIE IP: *.chello.pl 30.09.04, 00:04 Czy żeby zaistnieć na forum Telewizja trzeba się przyznawać do wstydliwych czynów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: CZY KTOŚ WIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.09.04, 01:50 Lubię wiecie co na brzuch robić swojej dziewczyny, a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: CZY KTOŚ WIE IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 30.09.04, 13:52 możliwe,bo słyszałam,że do TVN dostała się dzięki niejakiej..aa zapomniałam jak ona sie nazywa,taka co w Labiryncie grała,Łozińska o,ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: CZY KTOŚ WIE 30.09.04, 22:28 Dzięki za podpowiedź. Zatem - możliwe, ale niekoniecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowany john Re: CZY KTOŚ WIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 16:21 hu is anna klaczynska ???? i łaj jest to taki big problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: CZY KTOŚ WIE 30.09.04, 22:30 żaden big problem. na tym forum takich nie ma. po prostu babska ciekawość. może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcarin Re: CZY KTOŚ WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:10 Tak, jest jego corka. Chodzila ze mna do liceum. Ojciec aktor (Kalczynski)i matka aktorka (grala zone Talara w serialu "Dom", tancerke "Mazowsza" - ale nie chodzi mi o Pacule, ktora grala ta postac w pierwszych odcinkach serialu. Nazwisko mi ucieklo z pamieci - na 99%jest to inne nazwisko, niz Kalczynska. Ta aktorka jest troche podobna do Laury Łącz, kttora teraz przewija sie w Klanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: CZY KTOŚ WIE IP: 62.148.86.* 04.10.04, 15:15 Chodzi Ci o Halinę Rowicką? Odpowiedz Link Zgłoś