Dodaj do ulubionych

Dewiant-Siano

18.04.02, 11:53
Chłopak siedzi przed kompem i bez przerwy ogląda BBB- żałosne zboczenie. A
niedość tego potem to jeszcze wszystko opisuje na forum, mając się niby za
jakiegoś komentatora, i podnieca się tym. Totalne zboczenie i brak osobowości,
zxamiast wyjść i spotkać się ze znajomymi, skoczyć gdzieś na miasto, siedzi
oglądając te mistrzostwa miernoty...
Obserwuj wątek
    • Gość: gruby Re: Dewiant-Siano IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 12:35
      a wokół niego stadko pochlebców ,towarzystwo wzajemnej adoracji se ku..a
      stworzyli
      • Gość: majkel Re: Dewiant-Siano IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:43
        Niesiano, kołpak a teraz gruby

Jak masz problemy ze zmalezieniem nicka to mam dla Ciebie propozycję

"transformers" co o tym sądzisz?
        • Gość: gruby Re: Dewiant-Siano IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 12:50
          Pomyłka detektywie majkel ,ale ty i tak wiesz lepiej ,co nie?
          • Gość: majkel Re: Dewiant-Siano IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:55
            Niekoniecznie, pomyłki się zdarzają!

Pozdrawiam,
            • Gość: gruby Re: Dewiant-Siano IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 13:01
              ok,
              pozdrow
        • sowa_bez_oka Re: Dewiant-Siano 19.04.02, 15:31
          Kolego Majkel, czy jak Ci tam. Ty się tu nie czepiaj bo jak Cię z Grubym
          dorwiemy to połamiemy na trzy części.
      • Gość: slomka Re: do grubego IP: *.chello.pl 18.04.02, 13:14
        Gość portalu: gruby napisał(a):

> a wokół niego stadko pochlebców ,towarzystwo wzajemnej adoracji se ku..a
        > stworzyli

gruby, ciasno ci?

• Gość: f. Re: Dewiant-Siano IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 13:15
      SVENKA1 jak mówisz nie oglądasz BBB i krytykujesz siano a skąd się tu wzięłaś i
      skąd wiesz że siano tak dobrze komentuje i siedzi ciągle przed kompem !!!
      Mierzwi mnie krytykanctwo osób - spójrz najpierw na siebie!!!
    • zdzicha to jest forum BBB 18.04.02, 14:49
      przenaczone dla tych, którzy oglądaja ten program i chca się wymienić uwagami
      na jego temat bądź dla tych, co nie oglądają, a mimo to chca się czegos
      dowiedzieć.
      Teraz moja subiektywna ocena (jakbym co najmniej mogła wydac obiektywną
      ocenę :)) - gdyby mnie idiotyczne pseudoreality show robiące z ludzi małpy w
      klatce nie interesowało to omijałabym z daleka takie miejsca w internecie,
      wyrzuciłabym TVN z mojego telewizora i w ogóle udawała, że sprawa nie istnieje
      i nie zawracała sobie głowy. W zyciu nie przyszłoby mi do głowy pisanie, ze
      ktoś jest dewiantem tylko dlatego, że pisze na temat, który go interesuje.
      Może pochwal się, założycielu/założycielko, tego jakże fascynującego wątku, co
      ciebie interesuje i na jakich forach bywasz - może okaże się, że poza tym
      szczytem kretynizmu mamy podobne zainteresowania, o których mozemy wymienić
      uwagi. A może nie masz żadnych zainteresowań?

zdrv
      zdzicha
      • demoniczna27 Re: to jest forum BBB 18.04.02, 16:17
        a ja tez sie juz zastanawialam czy ten czlowiek ma aby rowno pod sufitem.
        Siedzi caly dniami na forum, sledzi przez kamery mieszkancow jakby mial za to
        dostac oreder zaslugi. Bycie kims na tym forum to chyba jego jedyne
        osiagniecie, na iwecej pewnie juz nie ma czasu.
        Na tyle sie tu zadomowil ze beszczelnie tytuje swoje posty. Ale co tam w koncu
        kazdy ma inny sposob na zycie, ona ma akurat taki
        • Gość: jacko Re: to jest forum BBB IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 18.04.02, 18:31
          Widze że jest jednak grupa przeciwników siana i jego klakierów.
          Mnie juz od początku męczyły te jego wydumane teksty bez skry humoru,facet
          jest kurwa jakimws jebanym zbokiem i te jego dziwki(milusia.mysza
          itp),zatruwaja atmosfere na forum.
          Po prostu pierdziec mi sie chce jak czytam te ich teksty
          • vwdoka Re: to jest forum BBB 18.04.02, 18:35
            Gość portalu: jacko napisał(a):

> Widze że jest jednak grupa przeciwników siana i jego klakierów.
            > Mnie juz od początku męczyły te jego wydumane teksty bez skry humoru,facet
            > jest kurwa jakimws jebanym zbokiem i te jego dziwki(milusia.mysza
            > itp),zatruwaja atmosfere na forum.
            > Po prostu pierdziec mi sie chce jak czytam te ich teksty

To ich nie czytaj i finito. Nie będziesz miał problemu właśnie dzięki wpisanemu
            nickowi!

Bez pozdrowień
            vwdoka
            • Gość: jacko Re: to jest forum BBB IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 18.04.02, 18:48
              O jedna z dziwek siana sie odezwała
              • Gość: Miki Re: to jest forum BBB IP: 192.168.0.* 18.04.02, 18:54
                Jacko żal mi ciebie naprawdę. Po co tak się męczysz, po co wchodzisz na to
                forum, nikt nie chce czytać twoich chamskich i zupełnie niezabawnych postów, w
                przeciwieństwie do postów Siana.
          • Gość: mysza Re: to jest forum BBB IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 21:40
            Gość portalu: jacko napisał(a):

> Widze że jest jednak grupa przeciwników siana i jego klakierów.
            > Mnie juz od początku męczyły te jego wydumane teksty bez skry humoru,facet
            > jest kurwa jakimws jebanym zbokiem i te jego dziwki(milusia.mysza
            > itp),zatruwaja atmosfere na forum.
            > Po prostu pierdziec mi sie chce jak czytam te ich teksty

moze przeczytaj dokladnie pisze mysz a ja jestem mysza i nigdy sie tu nie
            wypowiadalam wiec bez takich prosze :(((((
    • Gość: Pointer Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.04.02, 00:40
      mam podobne zdanie na ten temat. Kazdy ma sie tu prawo wypowiadac do woli,
      siano rowniez, ale wydaje mi sie ze u niego zaczyna to powoli przybierac "chore
      rozmiary". Chlopak jest chyba mocno zakompleksiony i kilka pochwal od osob,
      ktorym szkoda czasu na ogladanie BB lub tego czasu po prostu nie maja
      spowodowalo, ze za bardzo przejal sie rolą. Stad te podpisy obok postow z jego
      ksywą, co by latwiej go bylo znaleźć ludziom z kolka wzajemnej adoracji (co sie
      nie robi, zeby sie przypodoabac innym). Skadinad zorientowalam sie ze pisze
      prace magisterska - zastanawia tylko kiedy on ja pisze, skoro wciaz oglada BB i
      komentuje kazdy krok mieszkancow i kazdy post osoby, ktora odpowiedziala na
      jego posty. W sumie wszystko byloby do przezycia, nawet i posty siana (chwilami
      nawet udane) gdyby nie czul sie tu na forum najwazniejszy i nieomylny. Wydaje
      mu sie, ze jak ktos ma ciut odmienne zdanie od niego samego to jest kretynem -
      to jest chyba najbardziej denerwujace! Siano chyba niczym kenio połknął
      NARCYZA!
      • Gość: siano Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 00:50
        Gość portalu: Pointer napisał(a):

> mam podobne zdanie na ten temat. Kazdy ma sie tu prawo wypowiadac do woli,
        > siano rowniez, ale wydaje mi sie ze u niego zaczyna to powoli przybierac "chore
        >
        > rozmiary". Chlopak jest chyba mocno zakompleksiony i kilka pochwal od osob,
        > ktorym szkoda czasu na ogladanie BB lub tego czasu po prostu nie maja
        > spowodowalo, ze za bardzo przejal sie rolą. Stad te podpisy obok postow z jego
        > ksywą, co by latwiej go bylo znaleźć ludziom z kolka wzajemnej adoracji (co sie
        >
        > nie robi, zeby sie przypodoabac innym). Skadinad zorientowalam sie ze pisze
        > prace magisterska - zastanawia tylko kiedy on ja pisze, skoro wciaz oglada BB i
        >
        > komentuje kazdy krok mieszkancow i kazdy post osoby, ktora odpowiedziala na
        > jego posty. W sumie wszystko byloby do przezycia, nawet i posty siana (chwilami
        >
        > nawet udane) gdyby nie czul sie tu na forum najwazniejszy i nieomylny. Wydaje
        > mu sie, ze jak ktos ma ciut odmienne zdanie od niego samego to jest kretynem -
        > to jest chyba najbardziej denerwujace! Siano chyba niczym kenio połknął
        > NARCYZA!

Ustosunkuję się tylko do ostatniej części Twojego posta. Chyba nieuważnie czytasz
        posty, albo widzisz tylko to co chcesz - zresztą to zarzut nie tylko w Twoją
        stronę. Nie uważam się za nieomylnego ani najwazniejszego. A za kretynów, owszem
        uważam, ale ludzi którzy na mnie bluzgają i koncentrują sie na mojej osobie,
        zamiast dyskutować ze mna w wątkach na inne tematy. Czy obrona własnej osoby to
        uważanie się za nieomylnego? Zastanówcie sie co piszecie! Ja szanuję swoich
        rozmówców, Wy nie potraficie.
      • Gość: Harpia Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 00:52
        Gość portalu: Pointer napisał(a):

> Siano chyba niczym kenio połknął
        > NARCYZA!

Sorry... co zrobił...???

• Gość: Harpia Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 00:57
        Ja czegoś nie rozumiem: skoro tak was irytuje Siano, to powinniście się raczej
        cieszyć, że podpisuje swoje wątki - daje wam to szansę nie wchodzenia na nie i
        nie czytania ich... Z tego właśnie powodu ja cieszyłabym się, gdyby np. taki
        Miś czy jacko podpisywali swoje wątki - miałabym szansę ominąć je szerokim
        łukiem, zamiast tracić czas na oglądanie bluzgów :(
        • Gość: Belami Re: Dewiant-Siano IP: *.bn.krakow.pl 19.04.02, 07:01
          Otóż panie w necie lubią uwodzić. Siedzą w biurze, znudzone, facet w robocie,
          albo i brak faceta. Nagle widzą młodego szczuna i mu słodzą. Szczun zapala się
          jak wiosenne siano po pierwszych sianokosach i tak to już leci. Pisze prozą
          wpisy, udaje dojrzałego i rozsądnego.
          • nabialowiec Pan Belamy 19.04.02, 09:27
            sorry, teraz bedzie nie na temat:
            powiedziałeś szczun - to ewidentnie z poznanskiej gwary, tymczasem piszesz z
            adresu krakowskiego???
            Jak to jest?
            pzdr.
        • Gość: Grzesko Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 09:21
          Przydołoby sie wam dziewczynki potężne rżnięcie okrężnicy bo poczucia humoru to
          wy nie macie za grosz.A tak poważnie to przyda się wam zdrowa krytyka bo
          jesteście coraz bardziej zadufani w sobie ,nadęęte bufony.
          Siano a co będziesz robił jak sie skończy ten pierdolony chlew (BB3),czy
          bedziesz nam zatruwał życie relacjonując obrady Sejmu?.....buehehehhe
          • Gość: mysz Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.kopernik.gliwice.pl 19.04.02, 09:57
            chciałam nieśmiało zauważyć że
            -nie jestem dziwką siana buahahahaha, ani nikogo innego tu ani w realu
            -jestescie naprawde śmieszni
            -w szczególności rozbroiła mnie Belami która niczym Freud spogląda na zycie
            nawet wirtualne, widac nie pojmujes ze mozna kogos lubic prawda?
            -mysza jak to sie nie wypowiadasz tutaj, przeciez czesto cie widac na forum
            -moze po prostu pozwolimy zeby nikt myslacy nie zkladal postow tylko damy pole
            do popisu Tassamnowi i bedziemy sie wypowiadac na baardzo interesujace tematy
            -i na koniec dodaje ze dziwiłam sie ze siano jest taki spokojny i cierpliwy,
            ale na to sie nie da złościć bo to wszystko jest naprawdę bardzo śmieszne
            buahahahah
            • Gość: Belami Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.bn.krakow.pl 19.04.02, 10:00
              Otóż droga koleżanko siano udaje teraz wielce kulturalnego, dojrzałego i
              rozsądnego chłopca. Chce wam zaimponować, chce być waszym facetem. Ćwiczenia z
              uwodzenia w necie zaliczyłyście na piątkę, ale czy w rilu też takie chętne i
              odważne jesteście?
              • Gość: mysz Re: bzdury IP: *.kopernik.gliwice.pl 19.04.02, 10:04
                koleżanko ja tu nikogo nie uwodzę tylko próbuje dyskutować, jezli masz problemy
                w kontaktach z facetami w realu to nie mierz innych swoja miara, poza tym chyba
                jestes baaardzo młoda
                • Gość: Belami Re: bzdury, no jasne IP: *.bn.krakow.pl 19.04.02, 10:17
                  Koleżanko myszo jestem twoim kolegą to po pierwsze.
                  Po drugie gdyby nie zabolało to byś nie zareagowała.
                  • Gość: mysz Re: bzdury, no jasne IP: *.kopernik.gliwice.pl 19.04.02, 10:25
                    buahahahaha to już wszystko jasne, już wiadomo czemu wszystko sprowadzasz do
                    jednego buahahaha
                    Poza tym widze że jednak masz jakis problem skoro piszesz już o 6:58 o jakichs
                    bzdurach zamiast no nie wiem pracowac albo spac.
                    No i chyba zazdrościsz koledze siano wyobrażając sobie te tabuny wielbicielek
                    buahahahaha
                    pozdrawiam
              • Gość: siano Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 10:27
                Gość portalu: Belami napisał(a):

> Otóż droga koleżanko siano udaje teraz wielce kulturalnego, dojrzałego i
                > rozsądnego chłopca. Chce wam zaimponować, chce być waszym facetem. Ćwiczenia z
                > uwodzenia w necie zaliczyłyście na piątkę, ale czy w rilu też takie chętne i
                > odważne jesteście?

Teraz to nie śmieję się od ucha do ucha, ale już naokoło głowy... oj Belami,
                Belami...
                • vwdoka Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! 19.04.02, 11:12
                  Gość portalu: siano napisał(a):

> Gość portalu: Belami napisał(a):
                  >
                  > > Otóż droga koleżanko siano udaje teraz wielce kulturalnego, dojrzałego i
                  > > rozsądnego chłopca. Chce wam zaimponować, chce być waszym facetem. Ćwiczen
                  > ia z
                  > > uwodzenia w necie zaliczyłyście na piątkę, ale czy w rilu też takie chętne
                  > i
                  > > odważne jesteście?
                  >
                  > Teraz to nie śmieję się od ucha do ucha, ale już naokoło głowy... oj Belami,
                  > Belami...

Witaj siano :-)))
                  Olej ich, bo to bezcelowa dyskusja. szkoda czasu.

Pozdrawiam,
                  vwdoka
                  • Gość: Grzesko Re: Dewiant-Siano............to prawda niestety! IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:56
                    Proponuje ten Post jako miejsce dyskusji przeciwników Siana i jego zgraji.Moim
                    staraniem bedzie utrzymanie tego postu na samej górze listy ,prosze również
                    adwersarzy siana o to samo
                    'Program siana programem narodu,pogrom siana programem narodu"
                    buehehhehehehhehhehhehehehhhhhheheheheheheh
                    • Gość: Belami Re: Dewiant-Siano do Myszy IP: *.bn.krakow.pl 19.04.02, 12:07
                      Myszko bo życie kręci się wokół seksu, czy chcesz tego czy nie to ruja rządzi
                      światem :))tak było, jest i będzie, amen.
    • Gość: nieważne Re: Dewiant-Siano IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 26.04.02, 18:46
      siano,zafajdany kapiszonie z krainy bezmozgich troli spierdalaj juz ssac wacka
      staremu bo kwiczy swoja pizda wygladajaca jak twoja twarz a jednoczenie pizda
      swini bo jak nie to wiesz znowu cie kutachem przez czolo natracha tak ze ci sie
      jeszcze bardziej przesunie rzekomy mozg za ktory robi kurwa ledwozywa mucha w
      okolice potylicy calkowicie odbierajac ci kontrole nad juz puszczajacym sie
      cialem
      • Gość: M. Re: Dewiant-Siano IP: *.pl 26.04.02, 21:44
        Gość portalu: nieważne napisał(a):

> siano,zafajdany kapiszonie z krainy bezmozgich troli spierdalaj juz ssac wacka
        > staremu bo kwiczy swoja pizda wygladajaca jak twoja twarz a jednoczenie pizda
        > swini bo jak nie to wiesz znowu cie kutachem przez czolo natracha tak ze ci sie
        >
        > jeszcze bardziej przesunie rzekomy mozg za ktory robi kurwa ledwozywa mucha w
        > okolice potylicy calkowicie odbierajac ci kontrole nad juz puszczajacym sie
        > cialem
        --------
        Jezus Maria! Słów brak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka