Gość: kinia IP: *.widzew.net / *.widzew.net 09.10.04, 21:22 Agata to była taka blondynka, jej mame grala taka troche sztuczna aktorka to byl taki troche sztywny serial o dojrzewaniu, ale w sumie mozna bylo popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenka82 Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te 09.10.04, 21:33 rany boskie,i ta agata chyba jakis pamietnik pisala a potem jakas jej kolezanka tez pisala pamietnik.na polsacie bylo.to o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:33 Agata mieszkala na moim osiedlu i chodzila do liceum z moja kolezanka... podobniez robila sie na wielka gwiazde. serial ogolnie byl nudny i nie dalo sie go ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.chello.pl 10.10.04, 03:16 "Pamiętnik nastolatki", a nastolatkę grało podstarzałe dziecki rodziny Leśniewskich. A co, mają powtarzać, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 09:56 ...alez zdecydowanie nie bylo to dziecko rodziny Lesniewskich! Dziewczyna Babel byl moim rocznikiem - Agata w owym "pamietniku" (nawet jesli kilka lat minelo) byla dobre 8 lat mlodsza...od nas ;) hehehe pytanie brzmi ile mamy lat :) zdecydowanie to nie ta sama osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.aine.pl 10.10.04, 11:15 Ona nazywała się Agata Jasińska. Napewno nie grała w Leśniewskich (akorzy z Lesniewskich to już dość dojrzałe osoby). Miała okropną fryzurę.... wyciętą jak od garnka. Jak leciał "Pamiętnik nastolatki" to byłam już sporo starsza niż ta nastolatka, ale czasem lubiałam sobie popatrzeć, bo czasem dawali tam dobre rady z dziedziny kosmetologii lub gotowania. Pamiętam tez taki odcinek o Sobótce i okolicach.... ciekawy był. A tą dziewczynę widziałam kilka lat póxniej w "Wybacz mi". Jej były chłopak a przepraszał za coś tam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:56 To było w latach 1994-96 czyli w czasach, kiedy Polsat był stcją raczej niszową. Akcja działa się we Wrocławiu a jedynym znanym aktorem, który tam grał był Wojciech Kościelniak (grał postępowego nauczyciela). To znaczy w zasadzie taki znany to on nie jest poza Wrocławiem no ale zawsze to coś. Bohaterowie grali inne postaci, ale nosili swoje imiona - a więc nie tak jak w serialach tu bywało że to samo imię noisły cztery bohaterki (jak w życiu). Główna bohaterka była z tego co pamiętam, strasznie wkurzająca. Parę lat później był inny serial - "Małolaty" tam panienka ta też grała, ale wyglądała i zachowała się zupełnie inaczej (jeszcze gorzej). Tyle że to nie był serial o niej tylko o dwóch siostrach, których ojca grał późniejszy policjant Piotr z "Plebanii". Ona tam była jakąś koleżanką czy kimś akim. "Pamiętnik nastolatki" łączył koncepcję seiralu, proramu - poradnika i do pewnego stopnia magazynu kulturalnego (na przykład polecano tam książki, filmy czy płyty). Pamiętam, że parę razy jako ekspert wypowiadał się Robert "Lica" Freidrich wówczas już głęboko religijny ale jeszcze muzyk heavymetalowy (ostatecznie zerwał z dawnym wizerunkiem ścinajac dready). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.chello.pl 10.10.04, 14:21 wiecie, że aż sprawdziłam - biję się w piersi, bąbel to Magda Scholl. Faktycznie za dużo lat minęło, tamta musiała być starsza. Ale takie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Magdalena Scholl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:21 Magdalena Scholl - Beata z "Rodziny :eśniewskich" skończyła socjologię na Uniwersytecie Łódzkim i ostatnia jej rola pochodzi 1991 roku. Może pojawi się np. w jakimś odcinku "Na dobre i na złe", ale nie liczyłbym na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:27 Ogladalem ten serial (a przynajmniej niektóre odcinki). Jako podklad muzyczny napisów koncowych leciala taka durna piosenka z gatunku "poezja spiewana". (Pamietam, bo byl w niej zwrot "rock and roll".) Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te 10.10.04, 17:55 Oglądałam ten serial dość często, byłam chyba mniej więcej rówieśnicą Agaty. I po prostu nie mogłam zrozumieć, co widzą w niej faceci, bo ona wcale nie była ładna. Beznadziejna fryzura i twarz jakaś dziwna, taki "świński ryjek". Oczywiście myślałam tak wtedy, jako nastolatka, w tym wieku wygląd był ważny. I naprawdę zastanawiałam się mocno, dlaczego wzięli do tego serialu właśnie tę osobę, bo mi ona zupełnie nie pasowała na główną bohaterkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:27 > Oglądałam ten serial dość często, byłam chyba mniej więcej rówieśnicą Agaty. I > po prostu nie mogłam zrozumieć, co widzą w niej faceci, bo ona wcale nie była > ładna. Beznadziejna fryzura i twarz jakaś dziwna, taki "świński ryjek". > Oczywiście myślałam tak wtedy, jako nastolatka, w tym wieku wygląd był ważny. I > > naprawdę zastanawiałam się mocno, dlaczego wzięli do tego serialu właśnie tę > osobę, bo mi ona zupełnie nie pasowała na główną bohaterkę... Na samym końcu rozmawiali z tymi wszystkimi amatorami i miałem takie wrażenie, że nikt jej tam nie lubił. Pamiętam, że w pierwszym roku była całkiem sympatyczna, potem chyba jej rodzice się rozwiedli i przyjechała jakaś kuzynka - typ "oazowiczki", z którą nie mogła się dogadać. Wtedy zaczął się u niej tzw. trudny okres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: 195.245.217.* 11.10.04, 08:46 Ten paź to córka Hanny Dunowskiej. Studiowała geografię na UW..... Czy skończyła i co robi teraz - nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: pamiętacie serial AGACIE na polsacie dawno te IP: 213.17.149.* 11.10.04, 12:46 Ta Agata w roku bodaj 2002 wystąpiła w programie TVN "All you need is love- Tylko miłość" z swoją prywatną histoią (chyba jej chłopak ją przepraszał za coś). Fajna ona. Odpowiedz Link Zgłoś