Gość: jump IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 15:16 osobiscie jestem zdecydowanie za wypadnieciem iwucia!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La_ki Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 15:18 Dla mnie mogą wypaść razem. Odpowiedz Link Zgłoś
play4 Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? 23.04.02, 15:24 Dla mnie niestety już wszyscy mieszkańcy mogą wypadać, z powodu swojej postawy obronnej, no może Moni na końcu, bo jak widzę zaczęła budzić sporo kontrowersji Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? 23.04.02, 15:27 Tak, niech wygra Moniczka. Tyle sie namydlila tych poldupkow przed kamera. Zarobila te 500'000 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
play4 Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? 23.04.02, 15:30 na 500 kawałków to zarobili ken i frycia;) Odpowiedz Link Zgłoś
karandasz Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? 23.04.02, 15:41 Słusznie, zasłużyli. Ale oni zostali wymanewrowani przez kościół. W każdą z trefnych niedziel księża mimochodem w czasie kazania hipnotycznym głosem wtrącali: "... idź w jego ślady i wyślij SMSa na Frycię a będzie ci dane życie wiekuiste..." Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? 23.04.02, 15:44 Monisia ma wygrac bo jest mondra i daleko zajdzie. Tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: do bljadzia IP: *.trondheim.avidi.online.no 23.04.02, 19:17 bljadzia napisał(a): > Monisia ma wygrac bo jest mondra i daleko zajdzie. Tak jak ja. Radze Ci : Najpierw kup sobie Slownik ortograficzny jezyka polskiego !!! To moze zmadrzejesz. Gratuluje, daleko zajdziecie. A-K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: do bljadzia IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 19:55 Czy nie wyczułas/eś ironii w wypowiedzi >bljadzia<? Taki brak poczucia humoru? Niedobrzeee... Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 19:02 Monika - paweł 0 : 1( na wypad) Ludzie wy macie się tu wypowiedziec kto ma wypaść, nie bądzcie takimi dyplomatami!!! i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: 212.244.106.* 23.04.02, 19:37 Wypaść ma Monika. Skoro izoluje się od mieszkańców (poza Chemikiem), bo jej zdaniem "nie ma z nimi o czym rozmawiać", to niech się tak nie męczy i wraca do córeczki >:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.04.02, 19:53 Joł joł..;) Alez ostro , pani Metaxo ;). Cóż, muszę jednak przyznać, że ja tez rozczarowałam sie co do Moniki, nie dopisałam się do poprzedniego wątku dotycząćego tej dziewczyny, bo tamtejsze wpisy zupełnie oddawały moje odczucia względem tej młodej damy> Owszem, ładna buzia, ładne ciałko...to , że "brzydko mówi", można jej darowac, ale ten jej dziwny charakterek juz mi zupełnie nie pasuje.. Może się mylę, ale ona najwyraźniej uważa się za znaczenie "lepszą " niz pozostali mieszkańcy (za wyjątkiem Chemika).Nie wiem dlaczego , nawet nie próbuje nawiązać kontaktu z innymi,-takiego prawdziwego realnego kontaktu. Cóż..dlatego jestem za tym, żeby ...wyszła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? 26.04.02, 13:01 Gość portalu: Margaret napisał(a): > Joł joł..;) Alez ostro , pani Metaxo ;). > Cóż, muszę jednak przyznać, że ja tez rozczarowałam sie co do Moniki, nie > dopisałam się do poprzedniego wątku dotycząćego tej dziewczyny, bo tamtejsze > wpisy zupełnie oddawały moje odczucia względem tej młodej damy> Owszem, ładn > a > buzia, ładne ciałko...to , że "brzydko mówi", można jej darowac, ale ten jej > dziwny charakterek juz mi zupełnie nie pasuje.. > Może się mylę, ale ona najwyraźniej uważa się za znaczenie "lepszą " niz > pozostali mieszkańcy (za wyjątkiem Chemika).Nie wiem dlaczego , nawet nie > próbuje nawiązać kontaktu z innymi,-takiego prawdziwego realnego kontaktu. > Cóż..dlatego jestem za tym, żeby ...wyszła > pozdrawiam Ja także mam taką nadzieję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advokat Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.net.autocom.pl 23.04.02, 21:20 Dla mnie to obydwoje zasługują na finał,szkoda,że razem są nominowani.Z dwojga złego,wolę,żeby został Paweł,ale prawda jest taka,że on nie ma szans z Moniką.Jak tak teraz patrzę na ludzi którzy tam zostali to mam wrażenie,że na te 500 tyś zasługują jedynie Monika i Paweł właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 23.04.02, 21:23 Dlaczego Monika zasługuje na wygraną? Bo za bardzo nie wiem... Poważnie się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 21:39 Wypada Iwuć a powinna ta ruda bo jak widzę jej nogi to mam potem koszmary senne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.pik / *.kopernik.gliwice.pl 23.04.02, 22:39 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 23:07 Ależ jump, chcesz nas pozbawić zabawy? ;) toż jak Pablo wchodzi do pokoju zwierzeń, to ja rzucam wszystko i biegnę przed ekran, żeby nie uronic jego rozmów z WB... ma takie wstawki, że turlam sie potem godzinę ze smiechu... ;)))) a Monia? budzi co najwyżej usmieszek politowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.02, 02:05 w zasadzie powinien wypaść... hmmm? Harnaś? Magda? Może Hydro...? Albo Ruda? niekoniecznie pawełek, bo i tak ma nieszczęście na twarzy, choć, prawdę mówiąc to nie jest wina Moniki, że akurat z nią będzie się zmagał i pewnie rzeczywiście wypadnie... w sumie żadne to zdziwienie, że faceci wolą oglądać Monikę... ... ale - do rzeczy... mnie martwi, że jak wypadnie Paweł, to w następnej kolejce będzie pojedynek Monika - Chemik, bo akutrat tutaj będzie to naprawdę przykre - oni powinni zostać do końca... ... Czy może nie lubicie Chemika? ja uważam, że chłopak zrobi karierę... pozdr zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: 212.244.106.* 24.04.02, 10:47 Gość portalu: zip napisał(a): w sumie żadne to zdziwienie, że faceci wolą oglądać > Monikę... > ... Ja też się nie dziwię.. gdyby jeszcze tak nieco uchyliła tę bluzeczkę podczas balsamowania, to panowie mieliby pełnię szczęścia ;))) > ale - do rzeczy... > mnie martwi, że jak wypadnie Paweł, to w następnej kolejce będzie pojedynek > Monika - Chemik, bo akutrat tutaj będzie to naprawdę przykre - oni powinni > zostać do końca... > ... A niby dlaczego POWINNI??? :o > Czy może nie lubicie Chemika? > ja uważam, że chłopak zrobi karierę... > pozdr > zip Ja Chemika lubię. Nie tylko dlatego, że przypomina kogoś mi bliskiego, ale przede wszystkim za to, że jest pogodnym człowiekiem.. nie jest nadętym dupkiem, lubi ludzi (zauważmy, że dopóki nie pojawiła się Monika nie wiedzielismy, że Chemik miał jakiekolwiek antypatie.. oprócz Kenia, ma się rozumieć) i nietraktuje innych protekcjonalnie.. Lubię go też za - nierzadko irracjonalne i szczeniackie - poczucie humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 11:22 Gość portalu: zip napisał(a): > > Czy może nie lubicie Chemika? > ja uważam, że chłopak zrobi karierę... > pozdr > zip Hej zip, Lubię Chemika, ale nie uważam, że jest kimś "szczególnym". Co prawda wyróżnia się na tle uczestników BB, ale w normalnym świecie jest zupełnie przeciętny (chodzi mi o intelekt i wygląd). Natomiast do pracy w mediach w ogóle nie pasuje (chyba że w jakimś idiotycznym programiku TVN). Może miałby szanse w teatrze lub poważnym filmie (nie tylko w produkcjach typu "Gulczas, a jak myślisz?, itp.), ale niestety paradoksalnie zaprzepaścił je swoim uczestnictwem w BB. Podobnie jest ze szkołą filmową (chiał być niby reżyserem). Znam to środowisko, ich opinie (nie tylko oficjalne) na tego typu programów i ich uczestników, że nawet gdyby był dobry, plakieta uczestnika BB akurat w tym środowisku mu nie pomoże, raczej zdyskwalifikuje na przedbiegach. Także nie wiem jak wyobrażasz sobie jego karierę? Chyba że zadowoli się jej namiastką i pójdzie w ślady uczestników pierwszej edycji BB. Jeżeli natomiast zależało mu na tym, żeby dostać się do filmówki lub szkoły teatralnej, to obrał złą drogę. Szkoda. Co do tematu tego wątku, to mimo że Monika jest całkiem ładna (są oczywiście ładniejsze dziewczyny), wolę, żeby został Paweł. Nie jest to mój faworyt, ale mimo nijakości, cwaniactwa, itp., jestem w stanie bardziej mu zaufać, niż Monice. Nie wiem na czym to polega, ale coś w niej (mimo urody) mnie odpycha. Pozdrawiam in Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: 212.244.106.* 24.04.02, 11:55 Gość portalu: in napisał(a): > Hej zip, > > Lubię Chemika, ale nie uważam, że jest kimś "szczególnym". Co prawda wyróżnia s > ię > na tle uczestników BB, ale w normalnym świecie jest zupełnie przeciętny (chodzi > > mi o intelekt i wygląd). Natomiast do pracy w mediach w ogóle nie pasuje (chyba > > że w jakimś idiotycznym programiku TVN). Może miałby szanse w teatrze lub > poważnym filmie (nie tylko w produkcjach typu "Gulczas, a jak myślisz?, itp.), > ale niestety paradoksalnie zaprzepaścił je swoim uczestnictwem w BB. Podobnie > jest ze szkołą filmową (chiał być niby reżyserem). Znam to środowisko, ich opin > ie > (nie tylko oficjalne) na tego typu programów i ich uczestników, że nawet gdyby > był dobry, plakieta uczestnika BB akurat w tym środowisku mu nie pomoże, raczej > > zdyskwalifikuje na przedbiegach. Także nie wiem jak wyobrażasz sobie jego > karierę? Chyba że zadowoli się jej namiastką i pójdzie w ślady uczestników > pierwszej edycji BB. Jeżeli natomiast zależało mu na tym, żeby dostać się do > filmówki lub szkoły teatralnej, to obrał złą drogę. Szkoda. > > Co do tematu tego wątku, to mimo że Monika jest całkiem ładna (są oczywiście > ładniejsze dziewczyny), wolę, żeby został Paweł. Nie jest to mój faworyt, ale > mimo nijakości, cwaniactwa, itp., jestem w stanie bardziej mu zaufać, niż Monic > e. > Nie wiem na czym to polega, ale coś w niej (mimo urody) mnie odpycha. > Pozdrawiam in > Wiesz in, Chemik zwierzał się ostatnio Monice, że liczy na.. pomoc to może trochę za duże słowo.. na wsparcie Tomka Olbratowskiego.. ale to, że będzie chciał skorzystać i zahaczyć się gdzieś w mediach, nie ulega wątpliwości. Plakietka uczestnika BB na pewno mu się nie przysłuyży na początku i będzie musiał nadrobić to ciężka pracą, żeby udowodnić, że nie jest wielbłądem.. :) A co do Moniki.. qrcze, widzę, że dziewczyny nie lubią jej intuicyjnie.. a już myslałam, że to ja jestem zazdrosna o jej aparycję i powodzenie u facetów.. >:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.02, 23:31 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > A co do Moniki.. qrcze, widzę, że dziewczyny nie lubią jej intuicyjnie.. a już > myslałam, że to ja jestem zazdrosna o jej aparycję i powodzenie u facetów.. > >:)))))))) .... jasne - :))))))))))))))))))))))))))))))))) - ja też mam taką 'kobiecą' intuicję nazywa się OCZY pozdr zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 03:32 Gość portalu: zip napisał(a): > Gość portalu: Metaxa napisał(a): > > > A co do Moniki.. qrcze, widzę, że dziewczyny nie lubią jej intuicyjnie.. a > już > > myslałam, że to ja jestem zazdrosna o jej aparycję i powodzenie u facetów. > . > > >:)))))))) > .... > jasne - :))))))))))))))))))))))))))))))))) - ja też mam taką 'kobiecą' intuicję > nazywa się OCZY > pozdr > zip To jest akurat naczelna MESKA "intuicja".. dla was wszystko zloto, co ma dlugie nogi i biust na swoim miejscu.. >:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Monika, ach Monika itd itp IP: *.a2000.nl 24.04.02, 23:58 > A co do Moniki.. qrcze, widzę, że dziewczyny nie lubią jej intuicyjnie.. a już > myslałam, że to ja jestem zazdrosna o jej aparycję i powodzenie u facetów.. > >:)))))))) No wlasnie. Dziewczyny nie lubia jej intuicyjnie, a to tylko potwierdza teorie Moniki, ze uroda przeszkadza w zyciu. Mysle, ze to kwestia charakteru Moniki - gdyby byla "rowna babka", to nic by jej nie przeszkadzalo. Uroda tez nie. A tak to nie ma dobrych kontaktow z ludzmi i mysli, ze to przez urode. Uroda pomaga w zyciu, nie przeszkadza. Ladnym jest latwiej, przypisuje im sie wiecej pozytywnych cech niz brzydkim, nawet gdy ich nie posiadaja. Ale sama uroda nie wystarczy, aby byc szczesliwym w zyciu. Przyklad-Monika. Dziewczyna obraca sie zreszta w swiecie mody, gdzie wyglad jest wszystkim - to jak wygladasz decyduje o twojej cenie i wartosci. Pewnie jest to dosc przykre srodowisko pelne zazdrosci, zawisci, jezeli wierzyc Altmanowi i jego "Pret-a porter". Nic dziwnego, ze przenosi swoje doswiadczenia z pracy w modzie na reszte swiata, ktora moze byc bardziej przyjazna i przyjemniejsza niz ta z paryskich wybiegow. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Do ALLI 26.04.02, 13:06 Gość portalu: Alla napisał(a): > Mysle, ze to kwestia charakteru Moniki - gdyby byla "rowna babka", to nic by je > j > nie przeszkadzalo. Uroda tez nie. A tak to nie ma dobrych kontaktow z ludzmi i > mysli, ze to przez urode. No, święte słowa Alla! Ujęłaś to najlepiej :-) Pozdrawiam. Milusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.02, 23:30 Gość portalu: in napisał(a): > Hej zip, > > Lubię Chemika, ale nie uważam, że jest kimś "szczególnym". Co prawda wyróżnia s > ię > na tle uczestników BB, ale w normalnym świecie jest zupełnie przeciętny (chodzi > > mi o intelekt i wygląd). Natomiast do pracy w mediach w ogóle nie pasuje ... Ale mi wcale nie chodziło o media, tak sobie powiedziałem... Zrobi ją w czymkolwiek :))) Oceniałem raczej inteligencję i poczucie humoru. > > Co do tematu tego wątku, to mimo że Monika jest całkiem ładna (są oczywiście > ładniejsze dziewczyny), wolę, żeby został Paweł. Nie jest to mój faworyt, ale > mimo nijakości, cwaniactwa, itp., jestem w stanie bardziej mu zaufać, niż Monic > e. > Nie wiem na czym to polega, ale coś w niej (mimo urody) mnie odpycha. > Pozdrawiam in ... pytanie tylko po co masz mu ufać? i to jeszcze mimo cwaniactwa? ja wolę oglądać Monikę, przynajmniej jest o czym pogadać pozdr zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.atol.com.pl 24.04.02, 02:11 Czy oglądaliście serial animowany:"Był sobie człowiek"? Był tam taki z rudą czypryną, taki łobuz. Jak widzę Pawełka to wciąż widze tego rudego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: 213.25.169.* 24.04.02, 12:29 musi wypasc monika. jest modelka, wiec ma kase. mysli ze jak jest modelka i jest "ladna" to wygra ten program. nic z tego. dopiero potem iwuc moze wyleciec, jak spelni swe zadanie wywalenia moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 23:06 Monika jest bardzo atrakcyjna, ale co z tego i tak wyleci. Iwuć zostaje i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.trondheim.avidi.online.no 25.04.02, 00:49 Czytales ta wypowiedz na www.wp.pl ? "Księżniczka na ziarnku grochu WP 2002-04-24 (18:01) Żeby zabić nudę oczekiwania na współtowarzyszy Brachu podarował Monice puzzle. Żeby umilić jej wieczór sprawił kolacyjkę z szampanem i kawiorem w roli głównej, a w tym czasie na poligonie trwał bój o salceson, flagę i jeszcze parę innych rzeczy. Nie było walki o honor i ojczyznę. Żołnierze udowodnili tylko, że są wojskiem Wielkiego Bracha, a nie szwejostwem (cokolwiek to znaczy.) Odizolowanie modelki od grupy nie wpłynie korzystnie na jej aklimatyzację w programie. Wiadomo, że nic tak nie konsoliduje więzi, jak wspólna niedola. Panna znikąd, a raczej z dachu, nie ma szans na poprawę stosunków we własnej drużynie. Ani Góral ani Hydraulik nie polubią jej bardziej za nieobecność na froncie. Towarzysz broni to towarzysz broni. Dla modelek jest Paryżewo. Opowieści z poligonu uświadomią Monice i tak duży dystans, a niedługie ogłoszenie wyników nominacji zepsuje humor. Obca pozostanie Obca. W niedzielę okaże się, czy zostanie w domu jeszcze trochę. Z naszej ankiety wynika, że ma na to duże szanse. 70 proc. głosujących chce wyjścia Pabla. Tylko 30 proc. internautów zagłosowało za wyjściem Moniki. W zabawie, jak dotąd, wzięło udział blisko 8 tys. " A wiec bedziemy prawdopodobnie sledzic nasza bohaterke jeszcze tydzien? Chyba, ze jest z gory zalozone, ze wlasnie Ona ma wygrac glowna nagrode. Wszystko jest mozliwe, ale byloby bardzo niesprawiedliwe. Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Paweł Iwuć 'spoksik' wychodzi na 'piankę' 25.04.02, 07:30 Nie wiem jak mozna się zastanawiac kto zlaiczy wypad Paweł "gangsta" Iwuc czy Monika "Brocha" Brochacka. Modelka jest lekko lepsza od innych mieszkańców, daje im to odczuć. Ale to co prezentuje sobą Paweł Iwuć - to zwykłe bary mleczne.... ten dzieciuch jest zenujący. A jego grypsy doprowadzaja mnie do ataków smiechu. jego słynny "sofcik" jest tak debilnie dziecinny - ze pasuje jak ulał do jego niezbyt rozgarnietej buzi. No i jeszcze ta bandana w stylu gwiazdy rocka albo rapu. I żenujace "angielskie" wstawki: "Komineczja", "kamon", "jo men". Ręce same łamia sie w geście rozpaczy.... Paweł wychowany na polskim MTV daleko zajedzie. Oczywiście po programie (jak puści go mamusia) pójdzie na "piankę" błahahahahahahahahahahahahaha.... Po jego textach i prezentowanym luzie piaskownicowym ręce same szukaja telefonu zeby wysłać mu SMSa z pozdrowieniami..... Niech Paweł-giermek. Po wyjsciu Kena pogubił sie chłopaczyna zupełnie... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Paweł Iwuć 'spoksik' wychodzi na 'piankę' IP: 148.122.139.* 25.04.02, 19:00 Moze wyjscie Kena bylo zbawienne dla Pawla. Masz racje chlopak jeszcze mlody i podatny na wszystko. Miejmy nadzieje, ze nie spotka w swoim zyciu takich Kenow wiecej. Spotka kogos kto bedzie dla Niego pozytywnym przykladem. Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Paweł Iwuć 'spoksik' wychodzi na 'piankę' IP: *.pik / *.kopernik.gliwice.pl 25.04.02, 23:28 i kto tu mówi o luzie piaskownicowym buahahaha, najlepsze okreslenie twojej osoby tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Paweł Iwuć 'spoksik' wychodzi na 'piankę' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 12:54 tassman napisał(a): > Nie wiem jak mozna się zastanawiac kto zlaiczy wypad Paweł "gangsta" Iwuc czy > Monika "Brocha" Brochacka. > Modelka jest lekko lepsza od innych mieszkańców, daje im to odczuć. > Ale to co prezentuje sobą Paweł Iwuć - to zwykłe bary mleczne.... > ten dzieciuch jest zenujący. A jego grypsy doprowadzaja mnie do ataków smiechu. > > jego słynny "sofcik" jest tak debilnie dziecinny - ze pasuje jak ulał do jego > niezbyt rozgarnietej buzi. No i jeszcze ta bandana w stylu gwiazdy rocka albo > rapu. I żenujace "angielskie" wstawki: "Komineczja", "kamon", "jo men". > Ręce same łamia sie w geście rozpaczy.... > Paweł wychowany na polskim MTV daleko zajedzie. Oczywiście po programie (jak > puści go mamusia) pójdzie na "piankę" błahahahahahahahahahahahahaha.... > Po jego textach i prezentowanym luzie piaskownicowym ręce same szukaja telefonu > > zeby wysłać mu SMSa z pozdrowieniami..... > Niech Paweł-giermek. Po wyjsciu Kena pogubił sie chłopaczyna zupełnie... > > tassman:) Po raz pierwszy udało mi się przeczytać jakąś produkcję tassmana, bo do tej pory omijałam je szerokim łukiem i stwierdzam, że facet ma absolutną racje co do Pavulona.. Świetna charakterystyka, pół-blokersa, pół-gangsta z amerykańskich filmów klasy C.. A propos, pamiętacie scenę z "Chłopaki nie płaczą"? tam Michał Milowicz też grał taka karykaturę gangstera, syna bossa :)))))) Wracając do Iwucia.. nie mam zbyt często mozliwości obserwowania typu, który reprezentuje nasz Pavulon.. i raczej mnie smieszy niż drażni.. Pozdrawiam, szczególnie tassmana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: 217.153.8.* 26.04.02, 08:14 Oczywiście powinna wylecieć wywyższona Monika, jeśli nie wyleci to będzie to kolejna manipulacja TVNu, ja też nie przepadam za Harnasiem czy Hydro, ale ta pustota nie ma prawa uważać się za lepszą, poza tym naprawdę nic nie wniosła do domu BB, kąpie się w bieliżnie co uważam za kompletnie beznadziejne i w pewnym stopniu na pokaz (jaka ja to jestem święta i cnotliwa i skrzywdzona) co jeszcze uwypukliła jej rozmowa z Pavulonem o seksie, jej po prostu chłopa trzeba, nie wiem czy ktoś podziela moje zdanie ale gdy baba nie uprawaia seksu to po prostu nie nadaje się do życia, mam kilka takich znajomych i wiem że po prostu musi je roaładować jakiś facet (inna sprawa, że po wyjściu Kena nie ma tam kto to zrobić). MONIKA DO DOMCIU Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? 26.04.02, 13:05 OSOBIŚCIE JESTEM ZA WYPIERDULENIEM Z LOKALU YEBANEY SUKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.bn.krakow.pl 26.04.02, 13:18 A ja głosuję za wywaleniem Pawła, jest do bani co udowodnił na poligonie, nie ma ani mięśni ani rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.telia.com 26.04.02, 13:22 ... ani lojalnosci, ani powagi, ani godnosci. Zwykly smarkacz co po podworkach sciany podpiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Monika czy Paweł kto powinien wypaść?? IP: *.bn.krakow.pl 26.04.02, 13:25 To pozer udaje blokersa a to porządny studencik. Wkłada na chude nożyny bojówki które wiszą na nim jak kalesony dziadka Czesia. Zaimponowała mi Ruda i Madzior, nadają się do woja. Odpowiedz Link Zgłoś