Gość: :| IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 11:57 Jeszcze wczesniej ja jakos lubilem ale teraz to juz porazka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La_ki Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 12:45 Dlaczego porażka?Nikomu jak dotąd nie zrobiła przykrości.Nigdy nie spiskowała.Uważam ją za jedną z bardziej pozytywnych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Ruda jest coraz gorsza 02.05.02, 13:03 Gość portalu: La_ki napisał(a): > Dlaczego porażka?Nikomu jak dotąd nie zrobiła przykrości.Nigdy nie > spiskowała.Uważam ją za jedną z bardziej pozytywnych postaci. Dopisuję się do tego posta! Kaśka jest OK. Mówi niewiele, ale wcale nie głupio, walczy i stara się dla grupy, unika dwuznacznych sytuacji, jest życzliwa i otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubezleb Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.aruba.pl / 10.100.7.* 02.05.02, 22:28 valeria napisał(a): > Kaśka jest OK. Mówi niewiele, ale wcale nie głupio, walczy i stara się dla grup > y, > unika dwuznacznych sytuacji, jest życzliwa i otwarta. fajnie, a teraz wymień złotko jakieś pozytywne cechy tego chodzącego pomnika polskiej bezbarwności... Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Ruda jest coraz gorsza 02.05.02, 13:12 A ja nie mam za grosz do niej zaufania - jej niewerbalne gesty pokazują nieszczerość - przede wszystkim nie wytrzymuje spojrzeń innych. A czy jest otwarta i życzliwa - wątpię ( vide pogaduchy z Magdą w jakuzzi - i ogromne skonfudowanie po fakcie) , a już na pewno nie wobec Chemika i Moniki (zachowując duży dystans do tej ostatniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.prolog.pl 02.05.02, 13:24 sorry, ale nie jestem w temacie. Ruda - to ten kaszalot w okularkach z kreconymi wlosami, czy to drugi brzydacrwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 13:26 Tak to kaszalot ale bez okularów mówiłem wam kilka razy że jej żle z oczu patrzy i się potwierdziło.Knuje w samotności i będzie mąciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.prolog.pl 02.05.02, 13:30 Gość portalu: Niuniek napisał(a): > Tak to kaszalot ale bez okularów mówiłem wam kilka razy że jej żle z oczu > patrzy i się potwierdziło.Knuje w samotności i będzie mąciła. sorry za upierdliwosc - a ta druga brzydula, pasqdna, fuujjj to Magda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 15:28 Gość portalu: M napisał(a): > Gość portalu: Niuniek napisał(a): > > > Tak to kaszalot ale bez okularów mówiłem wam kilka razy że jej żle z oczu > > patrzy i się potwierdziło.Knuje w samotności i będzie mąciła. > > sorry za upierdliwosc - a ta druga brzydula, pasqdna, fuujjj to Magda? To ta ślepa z zakolami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booo Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.private.ramtel.pl 03.05.02, 17:04 Niuniek, twoje stwierdzenia sa obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Ruda jest coraz gorsza 02.05.02, 13:48 nabialowiec napisał(a): > A ja nie mam za grosz do niej zaufania - jej niewerbalne gesty pokazują > nieszczerość - przede wszystkim nie wytrzymuje spojrzeń innych. > A czy jest otwarta i życzliwa - wątpię ( vide pogaduchy z Magdą w jakuzzi - i > ogromne skonfudowanie po fakcie) , a już na pewno nie wobec Chemika i Moniki > (zachowując duży dystans do tej ostatniej). Oj, muszę Rudą wziąć w obronę! Monika jest przekonana, co bardzo manifestuje, że jej uroda jest wyjątkowa. Kilka razy dała to do zrozumienia innym dziewczętom. Tak postawiona sprawa, wywołała reakcję - Kaśka i Magda we własnym gronie (bo w tej sytuacji, to chyba zrozumiałe), komentowały urodę Moniki. Przy czym nie mówiły, że jest garbata i zezowata, ale Rudi opowiedziała o tym, że zna osobę - która nie jest modelką - a za którą na ulicy każdy się obejrzy. Wg niej zaś, Monika nie wszystkim może się podobać. I tu ma rację - mimo, że bardzo się staram, nie mogę odnaleźć w Monice piękności, która była anonsowano przed wejściem do domu WB. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 13:57 Ruda to zimna,wredna i zazdrosna "suka".Jej pożal się boże teksty w stylu nominuję Frytkę bo mając do wyboru dumę i seks wybrała to drugie,przyprawiają mnie o mdłości...Wielce święta i poprawna a sama "obnaża " się przed milionami w tv zamiast siedzieć w domu i pilnować oraz wychowywać dzieci a nie zostawiać je w wątpliwych rękach męża pijaka,przeciwko któremu złożyła sprawę w prokuraturze...Czysta paranoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 13:59 Ja też biorę Rudi w obronę.To nie konkurs piękności.Ona jedna niczym nie naraziła się ani mnie,ani też nikomu z bb.Gra fair,czego o innych nie można powiedzieć.Również jej stosunek do Moniki jest poprawny,bo to Monia nie chciała do Rudi się zbliżyć,z góry zakładając,że jest zazdrosna o jej/wątpliwą/urodę.Kaśka jest normalną kobitą zmagającą się z trudami życia codziennego i potrafi być ploty i inne knowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 14:07 ja jedynie zastanawiam sie co w rudej jest tak wyjątkowego ze dostala sie do BBb, pokonując tylu nietuzinkowych kandydatów! wydaje sie jaks sztywna, nie ma w niej nic ciekawego; taki drewniak w zlym programie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubezleb Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.aruba.pl / 10.100.7.* 02.05.02, 22:31 Gość portalu: La_ki napisał(a): > Kaśka jest normalną kobitą zmagającą się z trudami życia > codziennego to może niech się zacznie z nimi zmagać zdala od kamer? Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Ruda jest coraz gorsza 02.05.02, 14:07 A ja będę patrzył na Rudą spod oka i podejrzliwie ( choć wolę jej wygraną niż Madziora czy duetu H & H ). Co do Moniki, uczucia mam mieszane, co zresztą napisałem. Ale jednoznacznie bym jej nie potępiał - istnieją gorsze "wieszaki". Nie wiem Valerio czy zwróciłaś uwagę na jedną rzecz: sytuacja na forum przypomina "Solidarność" po 1989r. Kiedy obraz przestał być czarno-biały (MY - ONI/Komuna), nastąpił podział wśród niedawnych opozycjonistów-przyjaciół. Tutaj na forum, kiedy nie stało Fryty i Kena, ludzie którzy do niedawna stanowili jeden front przeciwko wypowiedziom Keniofrytowych, z postu na post, zaczęli się coraz bardziej różnić. Ale może to i dobrze?? uff... za chwilę uciekam z pracy pozdrowionka nabiałowiec galernik Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Ruda jest coraz gorsza 02.05.02, 14:12 nabialowiec napisał(a): > A ja będę patrzył na Rudą spod oka i podejrzliwie ( choć wolę jej wygraną niż > Madziora czy duetu H & H ). > Co do Moniki, uczucia mam mieszane, co zresztą napisałem. Ale jednoznacznie bym > > jej nie potępiał - istnieją gorsze "wieszaki". > Nie wiem Valerio czy zwróciłaś uwagę na jedną rzecz: sytuacja na forum > przypomina "Solidarność" po 1989r. Kiedy obraz przestał być czarno-biały (MY - > ONI/Komuna), nastąpił podział wśród niedawnych opozycjonistów-przyjaciół. > Tutaj na forum, kiedy nie stało Fryty i Kena, ludzie którzy do niedawna stanowi > li > jeden front przeciwko wypowiedziom Keniofrytowych, z postu na post, zaczęli się > > coraz bardziej różnić. Ale może to i dobrze?? > uff... za chwilę uciekam z pracy > pozdrowionka > nabiałowiec galernik Uwaga o 1989 - bardzo trafna. :) Miło, że już kończysz. Pozdrawiam, valeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fliper Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 14:58 Toz to slazaczka. Coz wiecej potrzeba, zeby zrozumiec jej zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 17:43 wstrętny,wredny babsztyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASKA Re: Ruda jest coraz gorsza IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 18:15 RUDA JEST BEZNADZJEJNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.trondheim.avidi.online.no 02.05.02, 18:25 O kim myslisz "...wredny babsztyl" ? O Rudej? Ruda jest neutralna, pracowita, niekonfliktowa, spokojna... to znaczy ze wredna ?. Ciekawa jestem jak Ty zachowalabys sie na miejscu Rudej i Magdy, gdybys ciagle sluchala wypowiedzi Moniki na temat jej (dyskusyjnej) URODY i tego, ze dziewczeta Jej nie lubia, bo "zazdroszcza tej URODY". Nie wydaje ci sie, ze Monika przesadza mowiac to w kolko o sobie? Sama buduje wokol siebie niedostepna "twierdze". Niemal chorobliwe jest jej przeswiadczenie, o swojej urodzie. Nawet gdyby tak bylo, to takie zachowanie budzi niechec. Coz zlego powiedzialy Ruda i Magda? Nie plotkowaly, powiedzialy swoje zdanie co sadza o pieknosci Moniki. Jak Ci sie wydaje, Ci ktorzy zglosili sie na dobrowolne "wiezienie" do BB, mysleli tylko "gwiazdorstwie" ? Napewno nie Ruda, matka 3-ki dzieci, a w dodatku bez mieszkania. Oczywiscie chcialaby wygrac. Zrozumiale , ze kazdy z uczestnikow chce dostac glowna nagrode. Nie oklamujmy sie. Frytka, Kenio, Chuda i Monika mieli dodatkowy cel: POKAZAC SIE moze ktos zauwazy ich i latwiej im bedzie dostac sie do filmu, telewizji, do agencji.... Zreszta otwarcie o tym mowili. Co w tym zlego? Ciekawa jestem czy Monika po wyjsciu z BB i przeczytaniu naszych postow, wyciagnie jakies wnioski. pozdrawiam Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.bn.krakow.pl 02.05.02, 19:20 Nie wyciągnie żadnych, bo jest zarozumiała i święcie przekonana że może mieć każdego faceta. Moja dziewczyna jest niższa od modelicy i jest brunetką i cholernie podoba mi się że hej i i i i i i nie zamieniłbym jej na Monię, więc nie przesadzajcie dziewczyny z URODĄ Modelicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 19:21 myślę że umocni się jej teoria spiskowa dziejów i tyle będzie wyciągania wniosków przez Monikę. A co do Rudej, to jakoś nie zauważyłam aby była wredna, zakłamana itp. toż to raczej wypisz wymaluj Monisia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubezleb Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.aruba.pl / 10.100.7.* 02.05.02, 22:42 Gość portalu: Anne-Kat napisał(a): > Nie wydaje ci sie, ze Monika przesadza mowiac to w kolko o sobie? Sama buduje > wokol siebie niedostepna "twierdze". Niemal chorobliwe jest jej przeswiadczenie > , > o swojej urodzie. kochanie, sprawdź no czy ci ten mały telewizorek (no wiesz, taki kwadratowy ekranik z magicznymi guziczkami - dusisz taki i się głośniej robi) coś nie odmówił delikatnie współpracy, bom uległ dziwnemu wrażeniu, że ty jakiś inny program oglądasz. > Nawet gdyby tak bylo, to takie zachowanie budzi niechec. no właśnie - NAWET GDYBY TAK BYŁO (A NIE JEST), to takie zachowanie budzi raczej sympatie, no chyba, że jest się jakąś śmieszną katolicką zdzirą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.trondheim.avidi.online.no 02.05.02, 23:20 Hej bubezleb! Nie bede z Toba dyskutowac. Powod? Ty wszystko wiesz, nawet jaki mam telewizor. Doprawdy jestes GENIALNY. Apropo mozesz mi przypomniec jaka marka? A-K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubezleb Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.conex.net.pl 03.05.02, 01:48 HA! smoku jeden! przyjmij wyzwanie! ja tu z kopią pod tą twoją grotę patataj patataj, a ty mi tu zamiast ogniem zionąć, to ironią czkasz. i co ja mojej królewnie powiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.a2000.nl 03.05.02, 09:49 Nie sadze, aby takie dwa kaszaloty jak Ruda i Magda nie zazdroscily urody Monice. Widza tez jakie wrazenie sprawila Monika na panach z BB - najatrakcyjniejszy z nich fizycznie samiec, czyli Kenio od razu zwrocil na nia uwage, inni panowie tez lypia glodnym wzrokiem, ale wypowiadaja sie umiarkowanie jak Hydro, bo im nie pasuje inaczej. Zona patrzy, dzieci patrza, widzowie patrza, kasa czeka, a Monika i tak by ich nie chciala i tak. Wiec po co tracic punkty u widzow i przesrywac sobie w domu. Kobiety chca sie dowartosciowac i tyle. Stad glupie gadanie, ze sa ladniejsze dziewczyny od Moniki. Pewnie, ze sa, ale nie w domu BB. Monika to zauwazyla i wyrazila swoje zdanie. A ze tvn to pokazal i naglosnil sprawe, Monika wyszla na zarozumiala i wywyzszajaca sie modelke. Ona po prostu zle sie czuje w domu BB, i probuje sobie to jakos wyjasnic i ma racje. Ruda z Magda obgaduja Monike i sama sie o tym przekonala w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Re: Do Flipera IP: *.stacje.agora.pl 03.05.02, 17:55 Gość portalu: Fliper napisał(a): > Toz to slazaczka. Coz wiecej potrzeba, zeby zrozumiec jej zachowanie. Co masz do slazaczek (lub slazakow)? Cos ci sie w nich nie podoba? Moze uwazasz ich za groszy gatunek ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 21:40 nabialowiec napisał(a): > A ja nie mam za grosz do niej zaufania - jej niewerbalne gesty pokazują > nieszczerość - przede wszystkim nie wytrzymuje spojrzeń innych. pierdolisz. nie ma podstaw , by posądzać ją o nieszczerość. chyba, ze jest się paranoikiem i włącza mechanizmy projekcji własnych wobec wszystkich i wszystkiego podejrzeń... > A czy jest otwarta i życzliwa - wątpię ( vide pogaduchy z Magdą w jakuzzi - i > ogromne skonfudowanie po fakcie) , a już na pewno nie wobec Chemika i Moniki > (zachowując duży dystans do tej ostatniej). w owych pogaduchach nie powiedziała niczego złego. nie była tez skonfundowana , tylko normalnie powtórzyła to samo w oczy. sensat jakis z ciebie czy tylko Sycylijczyk ? amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: their Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 02.05.02, 22:45 pan Laga był chory i leżał w łóżeczku i przyszedł pan doktor "jak się masz koteczku?"... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Ruda jest coraz gorsza 06.05.02, 09:59 Nie Lago, nie pierdolę - podobnie jak nie uważam bym miał monopol na prawdę. Być może podświadomie przypisuję Rudej cechy pewnej znanej mi osoby, a to ze względu na uderzające fizyczne podobieństwo między nimi. Jednakże Rudi zachowuje się bardzo podobnie - gesty, ruchy itp. Ale jak mówię, może to wynikać z uprzedzenia. Zgodzę się z Tobą, że w ciągu programu Ruda nie dała większej plamy, byc może nawet można ją uznać za świętą w porównaniu z np. KenioFrytowymi. I pewnie wolę żeby ten program wygrała ona niż Madziorwa czy duet H&H. Lago, co do jednego jestem pewien, a w życiu sporo już dosiadczyłem i potrafię zobaczyć nieszczerość w czyichś oczach(tym bardzie, że Ruda unika dłuższego kontaktu wzrokowego, często kieruje gałki oczne w sposób sugerujący kłamstwo lub kalkulowanie) - nie wszystkie jej reakcje i słowa są szczere - to na 100%. sycylijska omerta nabiałowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: him o rudy rudy rydz... IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 02.05.02, 22:46 tra la la la la la... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.kopernik.gliwice.pl 03.05.02, 22:24 nie wydaje mi sie aby zły kontakt Moniki z kobietami z domu BB był winą dziwczyn. Monika sie izoluje sama, stwarza jakies dziwne klimaty ze to jej niby wszyscy zadroszcza i jakies tam dziwne rzeczy. Ja sama przyznałam ze dziewcze wg mnie jest atrakcyjne i tyle, nigdy uroda kolezanek nie zawazała na moim kontakcie z nimi. Bardzo to płyciutkie i keniowate( moze jedank pasuja do siebie?) Ruda jest przez nia głownie zle postrzegana bo Monia sieje jakies intrygi, a nie zapomnijmy ze ona juz cos wie o tym jak sa postrzegani ludzie z BB na zwnatrz i wie ze Ruda jest silna kandydatka na wygrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.trondheim.avidi.online.no 03.05.02, 22:52 Podziwiam Rudi i Magde, ze tak spokojnie znosza Moniki intrygi. Swiadczy to tylko o ich kulturze. Prawdopodobnie tym lagodnym postepowaniem irytuja "pieknosc". A-K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Ruda jest coraz gorsza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.05.02, 10:23 Gość portalu: Anne-Kat napisał(a): > Podziwiam Rudi i Magde, ze tak spokojnie znosza Moniki intrygi. > Swiadczy to tylko o ich kulturze. > ... zaprawdę, gdyby ta wypowiedź miała zabarwienie ironiczne, świadczyłaby o inteligencji piszącego... Ale to jest napisane serio... zip Odpowiedz Link Zgłoś
blazers Re: Ruda jest coraz gorsza 06.05.02, 11:21 Tak naprawdę to nie ma osoby godnej wygrać BB.Niestety Ruda obecnie obok Chemika i chyba Hydro to najpoważniejsza kandydatka,a to bardzo przykre.Te gadki w stylu,że nie zagłosuje na Hydro ,bo On najbardziej potrzebuje kasy.........bez komentarza.Uważam,że program BB powinien być dla młodszych ludzi,którym nie brakuje inwencji(czasami nawet zupełnie bez sensu),natomiast teraz jest nie do oglądania.Postawa takich ludzi jak Magda jest nie do przyjęcia.Kończę moje wywody,bo zaczynają robić się tak ciekawe jak BB. Odpowiedz Link Zgłoś