Dodaj do ulubionych

drogo w tym roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:23
nie uważacie?ceny są bardzo wywindowane i nawet last-minuty zapierają dech
dwa lata temu lecialam do Hurgady na tydzien za 1300 pln,4 gwaizdki,HB,teraz
taka oferta kosztuje ponad 2000 tys
z kim tu jechac we wrzesniu?
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: drogo w tym roku 08.08.05, 17:35
      po prostu poczekaj na lasty na wrzesien.a z drugiej strony potwierdza sie
      wersja,ze wszyscy leca i za darmo nic nie daja.
      • Gość: az Re: drogo w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:41
        zle napisalam
        mialo byc 2 tys/tydzien/hb
        last na wrzesien już są,ale tez drogi
        • Gość: outalw Re: drogo w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:45
          a ciekawe jak bedzie z lastami na pazdziernik(???????), bo ponoc ot juz martwy
          sezon i lastow tez nie wiele:(((((((((...jak myslicie???
          • Gość: viva Re: drogo w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:49
            no co ty pazdziernik wlasnie jest drogi, nie wiem dlaczego tak jest, ale to
            fakt.
            moim zdaniem mozna trafic niezlego lasta, jak porównam z zeszlym rokiem to
            wychodzi taniej.
            a i tak najlepiej wychodza ci co kupija first
            • Gość: outlaw Re: drogo w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:58
              dzieki viva!!!
              no to mam nadzieje ze tafie jakies all w 5*hotelu za 2000od osoby;))
              a tak serio to wlasnie iwem ze pazdziernik dosc drogi...no ale zobaczymy jak z
              lastami
              • kruszynka301 Re: drogo w tym roku 08.08.05, 18:03
                byliśmy z last minute z Eximem 2 lata temu w październiku, wtedy ofert było sporo, ale w tym roku nie wiem, jak będzie - jak na razie, wyloty zapowiadają się tylko z W-wy:( (wykupiliśmy first w styczniu, bo zależało nam na Coral Beach).
            • cairo7 Re: drogo w tym roku 08.08.05, 18:08
              Taaaak,lasta mozna trafic,ale od pazdziernika zaczyna sie sezon w Egipcie i nie
              bedzie tanio.Morze Srodziemne-zaczyna byc chlodniej i deszczowo a w Egipcie,na
              pogode -mamy gwarancje skarbu panstwa...Wiec jazda do Egiptu.Zapraszam wesołków
              grających w siatkę i lubiących rozrywkę na zmontowanie wspólnego turnusu!Ja-
              Hurgada -Alibaba aladyn Jasmin.
              • Gość: outlaw Re: drogo w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:24
                cairo!!!!!
                ja tez mam plana jechac do tego kompleksu...to chba niezly pomysl bo siedzac w
                jednym hotelu mozna korzystac z 2 pozostalych...tylko troszke mnie ta odleglosc
                do centrum przytlacza...no ale sa busiki:)))...wiec jesli znajde korzystnego
                lasta do tego(tych) holtelu(i) to jade:))))))tam!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka