Gość: aaaaaaa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:34 ktos to wie? skad to wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inga Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 00:31 Wydaje mi się, że to najłatwiej poznać po rękach, a Madzia ma delikatne, kobiece rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.telia.com 07.05.02, 00:36 > Wydaje mi się, że to najłatwiej poznać po rękach, a Madzia ma delikatne, > kobiece rączki. ...tak jak i Jerzy Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 01:11 Oczywiście masz rację Wiesiu, Urban też ma małe łapki, ale nie delikatne. Wydaje się że to On mógł być przerobiony, bo cały taki malutki, a rączki zgrzybiały na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
rietta Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? 07.05.02, 00:55 To poprostu BZDURA !!!! Magda jest kobieca, normalna, moze nie nazgrabniejsza, ale nie przypomonam sobie zeby sie AFISZOWALA ze jest modelka z Paryza. A wiec dajmy jej SPOKOJ: r.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.telia.com 07.05.02, 00:57 No tak. Tego Paryza to juz wybaczyc nie mozna. Ukamieniujmy Monike!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 01:01 Prosze nie obrazac transeksualistow!!!! Madzior po prostu jest upiorem!!!! W dodatku wredna!!!!! zazdrosna o piekna Monike, starzejaca sie z oblesnym cialem babsztylem. Odpowiedz Link Zgłoś
rietta Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? 07.05.02, 01:24 Rybko! Ty chyba w zanieczyszczonym jeziorku plywasz! Zmien wode - spojrz bardziej objektywnie! r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 213.77.45.* 07.05.02, 21:03 Ryba jak Magda ma obleśne ciało to ty jesteś popierdolona. Dużo kobiet nawet młodszych ma jej czego zazdrościć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.05.02, 21:15 szczegolnie tego swiecacego czola ,zakoli na czole, sztucznych cyckow pod pachami,galaretki na dupie i udach,oczu ktore sa w fazie zaniku i wlosow na ciele ktore goli wieczorem a rano sa dwa razy dluzsze.Mozna pozazdroscic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 00:42 Gość portalu: pp napisał(a): > szczegolnie tego swiecacego czola ,zakoli na czole, sztucznych cyckow pod > pachami,galaretki na dupie i udach,oczu ktore sa w fazie zaniku i wlosow na > ciele ktore goli wieczorem a rano sa dwa razy dluzsze.Mozna pozazdroscic!!! ... Wniosek jest następujący: dużo jest kobiet, które nawet tego mogą komuś zazdrościć. Właśnie to sobie wyobraziłem i... hmm... zip Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? 07.05.02, 21:20 ten temat juz sie przewijal na forum. Wszystko jest winą jakies plotki. Ktos powiedział,że w domu BB bedzie transeksualista i wiekszośc uparła się ,że to Magda. Moim zdaniem Magda od zawsze byla kobietą. Gdyby miała operacje zmiany płci to chyba i tak mozna by poznac ,że kiedys byla facetem, np. ostrzejsze rysy twarzy, mocna sylwetka. A ona ma bardzo kobieca sylwetke, dosyc szerokie biodra i w ogole jest drobna. A Monika poczytała w internecie owe plotki i teraz wyjatkowo wrednie sie odgryzla. pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 21:39 Nie wiem jak powstała ta plotka,ale wydaje mi się,że jak komuś brak argumentów to w ten niewybredny sposób ją oczernia.Ponadto gdyby rzeczywiście było to prawdą to raczej wątpię czy mogłaby mieć dzieci,a ględzi o tym dość dużo.Siedziałaby cicho a nie zwracała uwagę na ten akurat szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 21:48 A moze Madzia ma po prostu duzego - dlugiego dzyndzla i biedna Monika pomylila to z czyms innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 07.05.02, 21:58 Rybka - a ty masz dużą dziurę... w mózgu. Powaźnie. I nie sposob jej pomylic z niczym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 22:03 Hhehehehehe, hahahahaha, hihihihihihi, dziure w mozgu hehehehee. Od razu przypomnial mi sie kawal. Dlaczego kutas jest glupi? Bo ma dziure w glowie!!! hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 22:06 Rybka, ty masz pecha, bo masz dzyndzla ale w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 07.05.02, 21:44 Plotka wzięła się stąd, że tuż przed BB ukazał się wywiad z tą Dominiką z "Gladiatorów" (która właśnie ma za sobą operację zmianę płci), która powiedziała, że zakwalifikowała się do BB. W końcu dziwnym trafem tam się nie pojawiła. No i zaczęło się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 22:02 Otóż to, ale co Dominika ma wspólnego z Magdą? Należałoby się wstydzić tych pomówień. Biedna Magda, co ona będzie czuła po wyjściu jak się dowie jakiego "cudaka" usilnie z niej robiono z coraz większym zapalem! Już jej współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 22:07 A ja jej nie wspolczuje, ja jej zazdroszcze latania na miotle. Nie kazdy potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 22:10 Gość portalu: ryba napisał(a): > A ja jej nie wspolczuje, ja jej zazdroszcze latania na miotle. Nie kazdy > potrafi. Ryba, jesteś jakaś dziwna, idź się utop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 22:17 Cholera bede musial zmienic nicka, wszyscy mysla ze jestem baba, juz sie czuje jak Madzia...diabli by to wzieli. A teraz powaznie, jestem facetem i lubie Madzie za jej inteligentny wyraz twarzy. Lubie ja rowniez za jej delikatnosc w stosunku do mezczyzn ( szczegolnie Harnasia ) eeeeeeeh, no w ogole ja lubie, ale Monike bardziej lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 23:32 Gość portalu: ryba napisał(a): > Cholera bede musial zmienic nicka, wszyscy mysla ze jestem baba, juz sie czuje > jak Madzia...diabli by to wzieli. > A teraz powaznie, jestem facetem i lubie Madzie za jej inteligentny wyraz > twarzy. Lubie ja rowniez za jej delikatnosc w stosunku do mezczyzn ( > szczegolnie Harnasia ) eeeeeeeh, no w ogole ja lubie, ale Monike bardziej lubie > . Sam widzisz jak to jest, jak ci się zmienia płeć( no, przynajmniej udajesz, że się wkurzasz...) Masz przecież prawo lubić kogo chcesz(Monikę czy Hydro)- twoja sprawa. Chodzi o to by nie twierdzić kiedy są to tylko pomówienia. Mnie osobiście Magda denerwowała od początku i nie zabardzo umiem wytłumaczyć dlaczego- ogólnie za "całokształt". Atak wogóle to śmieszny jesteś PANIE RYBO. W sumie poprawiłeś mi nieco humor, nie najlepszy dzisiejszego dnia .powinieneś się nazywać "wesołek" albo "hihracz" a nie jakaś tam "ryba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.02, 02:00 Gość portalu: m. napisał(a): > Plotka wzięła się stąd, że tuż przed BB ukazał się wywiad z tą Dominiką z > "Gladiatorów" (która właśnie ma za sobą operację zmianę płci), która > powiedziała, że zakwalifikowała się do BB. W końcu dziwnym trafem tam się nie > pojawiła. No i zaczęło się.... nie znalazla sie bo dwoch transeksualistow w domu bb to juz za wiele!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okko Madzior IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.05.02, 01:16 Nikt do tej pory jakos nie zauważyl, że ksywka dla Magdy, nadana chyba przez Kenia i Iwucia, a minaowicie MADZIOR, jest rodzaju meskiego. może to zbieg okoliczności,a może chłopakom przyświecał jakis powód??? kto wie..... nara okko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Madzior IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 08.05.02, 07:39 Gość portalu: okko napisał(a): > Nikt do tej pory jakos nie zauważyl, że ksywka dla Magdy, nadana chyba przez > Kenia i Iwucia, a minaowicie MADZIOR, jest rodzaju meskiego. może to zbieg > okoliczności,a może chłopakom przyświecał jakis powód??? kto wie..... > > nara > okko Mylisz się, juz wszyscy na to zwrócili uwagę i nie raz o tym pisano na tym forum..-czytaj nieco uważniej. Dwa, - nie uważam Kena za kompetentą osobę w wypowiadaniu sie na tematy czyjejś kobiecości tudzież męskości, oni -i o tym też tutaj pisano, prawdopobonie też słyszeli że do Bb ma wejść transseksualista,ale chodziło o Dominikę z Gladiatorów.Panowie Ci tego nie wiedzieli i zaczęły sie plotki. Nie sądz bowiem, że Magda , gdyby była rzeczywiście trans i zdecydowała sie na uczestnictwo w BBB pierwszego dnia powiedziała innym mieszkańcom o swoich przejściach itp itd pzd. Odpowiedz Link Zgłoś