Dodaj do ulubionych

CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA???????

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:34
ktos to wie? skad to wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Inga Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 00:31
      Wydaje mi się, że to najłatwiej poznać po rękach, a Madzia ma delikatne,
      kobiece rączki.
      • Gość: wiesia Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.telia.com 07.05.02, 00:36
        > Wydaje mi się, że to najłatwiej poznać po rękach, a Madzia ma delikatne,
        > kobiece rączki.

...tak jak i Jerzy Urban.
        • Gość: Inga Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 01:11
          Oczywiście masz rację Wiesiu, Urban też ma małe łapki, ale nie delikatne.
          Wydaje się że to On mógł być przerobiony, bo cały taki malutki, a rączki
          zgrzybiały na starość.
    • rietta Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? 07.05.02, 00:55
      To poprostu BZDURA !!!!

Magda jest kobieca, normalna, moze nie nazgrabniejsza, ale nie przypomonam
      sobie zeby sie AFISZOWALA ze jest modelka z Paryza.
      A wiec dajmy jej SPOKOJ:

r.o
      • Gość: wiesia Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.telia.com 07.05.02, 00:57

No tak. Tego Paryza to juz wybaczyc nie mozna. Ukamieniujmy Monike!!!
      • Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 01:01
        Prosze nie obrazac transeksualistow!!!! Madzior po prostu jest upiorem!!!! W
        dodatku wredna!!!!! zazdrosna o piekna Monike, starzejaca sie z oblesnym cialem
        babsztylem.
        • rietta Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? 07.05.02, 01:24
          Rybko!

Ty chyba w zanieczyszczonym jeziorku plywasz!

Zmien wode - spojrz bardziej objektywnie!

r
        • Gość: Nina Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 213.77.45.* 07.05.02, 21:03
          Ryba jak Magda ma obleśne ciało to ty jesteś popierdolona. Dużo kobiet nawet
          młodszych ma jej czego zazdrościć!!!
          • Gość: pp Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.05.02, 21:15
            szczegolnie tego swiecacego czola ,zakoli na czole, sztucznych cyckow pod
            pachami,galaretki na dupie i udach,oczu ktore sa w fazie zaniku i wlosow na
            ciele ktore goli wieczorem a rano sa dwa razy dluzsze.Mozna pozazdroscic!!!
            • Gość: zip Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 00:42
              Gość portalu: pp napisał(a):

> szczegolnie tego swiecacego czola ,zakoli na czole, sztucznych cyckow pod
              > pachami,galaretki na dupie i udach,oczu ktore sa w fazie zaniku i wlosow na
              > ciele ktore goli wieczorem a rano sa dwa razy dluzsze.Mozna pozazdroscic!!!

...
              Wniosek jest następujący: dużo jest kobiet, które nawet tego mogą komuś
              zazdrościć. Właśnie to sobie wyobraziłem i... hmm...
              zip
    • ellivia Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? 07.05.02, 21:20

ten temat juz sie przewijal na forum. Wszystko jest winą jakies plotki. Ktos
      powiedział,że w domu BB bedzie transeksualista i wiekszośc uparła się ,że to
      Magda. Moim zdaniem Magda od zawsze byla kobietą. Gdyby miała operacje zmiany
      płci to chyba i tak mozna by poznac ,że kiedys byla facetem, np. ostrzejsze rysy
      twarzy, mocna sylwetka. A ona ma bardzo kobieca sylwetke, dosyc szerokie biodra i
      w ogole jest drobna.
      A Monika poczytała w internecie owe plotki i teraz wyjatkowo wrednie sie odgryzla.
      pozdr.
      E.

• Gość: La_ki Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 21:39
      Nie wiem jak powstała ta plotka,ale wydaje mi się,że jak komuś brak argumentów
      to w ten niewybredny sposób ją oczernia.Ponadto gdyby rzeczywiście było to
      prawdą to raczej wątpię czy mogłaby mieć dzieci,a ględzi o tym dość
      dużo.Siedziałaby cicho a nie zwracała uwagę na ten akurat szczegół.
      • Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 21:48
        A moze Madzia ma po prostu duzego - dlugiego dzyndzla i biedna Monika pomylila
        to z czyms innym?
        • Gość: m. Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 07.05.02, 21:58
          Rybka - a ty masz dużą dziurę... w mózgu. Powaźnie. I nie sposob jej pomylic z
          niczym innym.
          • Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 22:03
            Hhehehehehe, hahahahaha, hihihihihihi, dziure w mozgu hehehehee. Od razu
            przypomnial mi sie kawal. Dlaczego kutas jest glupi? Bo ma dziure w glowie!!!
            hehehehhe
            • Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 22:06
              Rybka, ty masz pecha, bo masz dzyndzla ale w głowie
    • Gość: m. Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 07.05.02, 21:44
      Plotka wzięła się stąd, że tuż przed BB ukazał się wywiad z tą Dominiką z
      "Gladiatorów" (która właśnie ma za sobą operację zmianę płci), która
      powiedziała, że zakwalifikowała się do BB. W końcu dziwnym trafem tam się nie
      pojawiła. No i zaczęło się....
      • Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 22:02
        Otóż to, ale co Dominika ma wspólnego z Magdą? Należałoby się wstydzić tych
        pomówień. Biedna Magda, co ona będzie czuła po wyjściu jak się dowie
        jakiego "cudaka" usilnie z niej robiono z coraz większym zapalem! Już jej
        współczuję.
        • Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 22:07
          A ja jej nie wspolczuje, ja jej zazdroszcze latania na miotle. Nie kazdy
          potrafi.
          • Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 22:10
            Gość portalu: ryba napisał(a):

> A ja jej nie wspolczuje, ja jej zazdroszcze latania na miotle. Nie kazdy
            > potrafi.

Ryba, jesteś jakaś dziwna, idź się utop
            • Gość: ryba Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: 3E1E* / 62.30.112.* 07.05.02, 22:17
              Cholera bede musial zmienic nicka, wszyscy mysla ze jestem baba, juz sie czuje
              jak Madzia...diabli by to wzieli.
              A teraz powaznie, jestem facetem i lubie Madzie za jej inteligentny wyraz
              twarzy. Lubie ja rowniez za jej delikatnosc w stosunku do mezczyzn (
              szczegolnie Harnasia ) eeeeeeeh, no w ogole ja lubie, ale Monike bardziej lubie.
              • Gość: lil Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.private.ramtel.pl 07.05.02, 23:32
                Gość portalu: ryba napisał(a):

> Cholera bede musial zmienic nicka, wszyscy mysla ze jestem baba, juz sie czuje
                > jak Madzia...diabli by to wzieli.
                > A teraz powaznie, jestem facetem i lubie Madzie za jej inteligentny wyraz
                > twarzy. Lubie ja rowniez za jej delikatnosc w stosunku do mezczyzn (
                > szczegolnie Harnasia ) eeeeeeeh, no w ogole ja lubie, ale Monike bardziej lubie
                > .

Sam widzisz jak to jest, jak ci się zmienia płeć( no, przynajmniej udajesz, że
                się wkurzasz...)
                Masz przecież prawo lubić kogo chcesz(Monikę czy Hydro)- twoja sprawa. Chodzi o
                to by nie twierdzić kiedy są to tylko pomówienia. Mnie osobiście Magda
                denerwowała od początku i nie zabardzo umiem wytłumaczyć dlaczego- ogólnie
                za "całokształt".
                Atak wogóle to śmieszny jesteś PANIE RYBO. W sumie poprawiłeś mi nieco humor, nie
                najlepszy dzisiejszego dnia .powinieneś się nazywać "wesołek" albo "hihracz" a
                nie jakaś tam "ryba"
      • Gość: pp Re: CZY MAGDA JEST NAPRAWDE TRANSEKSUALISTKA??????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.02, 02:00
        Gość portalu: m. napisał(a):

> Plotka wzięła się stąd, że tuż przed BB ukazał się wywiad z tą Dominiką z
        > "Gladiatorów" (która właśnie ma za sobą operację zmianę płci), która
        > powiedziała, że zakwalifikowała się do BB. W końcu dziwnym trafem tam się nie
        > pojawiła. No i zaczęło się....
        nie znalazla sie bo dwoch transeksualistow w domu bb to juz za wiele!!
    • Gość: okko Madzior IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.05.02, 01:16
      Nikt do tej pory jakos nie zauważyl, że ksywka dla Magdy, nadana chyba przez
      Kenia i Iwucia, a minaowicie MADZIOR, jest rodzaju meskiego. może to zbieg
      okoliczności,a może chłopakom przyświecał jakis powód??? kto wie.....

nara
      okko
      • Gość: Margaret Re: Madzior IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 08.05.02, 07:39
        Gość portalu: okko napisał(a):

> Nikt do tej pory jakos nie zauważyl, że ksywka dla Magdy, nadana chyba przez
        > Kenia i Iwucia, a minaowicie MADZIOR, jest rodzaju meskiego. może to zbieg
        > okoliczności,a może chłopakom przyświecał jakis powód??? kto wie.....
        >
        > nara
        > okko

Mylisz się, juz wszyscy na to zwrócili uwagę i nie raz o tym pisano na tym
        forum..-czytaj nieco uważniej. Dwa, - nie uważam Kena za kompetentą osobę w
        wypowiadaniu sie na tematy czyjejś kobiecości tudzież męskości, oni -i o tym też
        tutaj pisano, prawdopobonie też słyszeli że do Bb ma wejść transseksualista,ale
        chodziło o Dominikę z Gladiatorów.Panowie Ci tego nie wiedzieli i zaczęły sie
        plotki. Nie sądz bowiem, że Magda , gdyby była rzeczywiście trans i zdecydowała
        sie na uczestnictwo w BBB pierwszego dnia powiedziała innym mieszkańcom o swoich
        przejściach itp itd
        pzd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka