Dodaj do ulubionych

Urząd Pocztowy Katowice Pocztowa ginące przesyłki

21.08.12, 20:35
Witam od dawna zajmuje się sprzedażą internetową jednak ostatnio kilka razy musiałem skorzystać z usług urzędu pocztowego przy ul. Pocztowej w Katowicach. Część przesyłek wysyłam jako listy zwykłe (wszystko do chwili obecnej dochodziło) jednak akurat w dniu kiedy dokonałem wysyłki właśnie w tym urzędzie pocztowym okazało się, że zaginęły dwa listy skierowane do moich klientów.

Jak wiadomo oczywiście listy zwykłe nie podlegają reklamacji ponieważ nie otrzymuje żadnego potwierdzenia nadania. W związku z tym chciałbym zapytać (bo z pewnością są na tym forum również sprzedawcy internetowi którzy właśnie tu wysyłają swoje przesyłki) Czy często zdarza wam się, że wasze paczki giną właśnie w tym UP?
Obserwuj wątek
    • sarenka46 Re: Urząd Pocztowy Katowice Pocztowa ginące przes 22.08.12, 17:31
      niestety listy zwykle wiec nic im nie udowodnisz:(radze juz doplacic i wysylac za potw.odbioru..jeszcze na twoim miejscu bym wyslala maila z info gdzie, kiedy wysylales i ile paczek zginelo na maila www.poczta-polska.pl/napisz_do_nas.htm sama mialam z nimi przygody ale z inna paczką i powiem, ze wiecej mi mailowo pomogli niz pani w "okienku"
    • tolo1 Re: Urząd Pocztowy Katowice Pocztowa ginące przes 22.08.12, 18:11
      Zdarza mi się czasem coś sprzedać w internecie i sporo rzeczy już wysłałem pocztą. Jednak osobiście ZAWSZE wysyłam za potwierdzeniem odbioru i jeszcze nigdy nie zdarzylo mi się by coś wogole nie dotarło, choć zdarzały się opóźnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka