Dodaj do ulubionych

Najlepsi z programów informacyjnych

IP: 193.0.68.* 29.11.04, 13:42
Kto, waszym zdaniem, najlepiej prowadzi programy informacyjne, robi dobre
materiały z terenu, jest świetnym korespondentem?
Obserwuj wątek
    • Gość: KIRA Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.crowley.pl 29.11.04, 13:55
      Ja lubie jak program prowadzi: Rymanowski, Durczok, Kajdanowicz, Werner, Turski
      materiały z terenu Lubie Sekielskiego i Sianeckiego
      a korenspodent lubie maksia ale troche inaczej żeby polać z tej atmofery grozy
      w relacji i oczywiście akcent, ale tak naprawde nie wiem kto jest swietnym
      korenspodentem........
      • Gość: Marcin P. Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 217.153.142.* 30.11.04, 17:47
        Fakty: najlepszy prezenter - Rymanowski
        reporter - Sekielski

Wydarzenia: - Smoktunowicz
        - Sobieniowski
        - Kurowski

z terenu dobre materiały robią tylko reporterzy TVN, poza tym bryndza.
    • Gość: Jusia_85 Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 13:59
      Prowadzacy-Ziemiec,Adamczyk i Kajdanowicz a do niedawna Pawłowski
      reporterzy-Sekielski, Sianecki i Kunica a i jeszcze Marzanna Zielińska-bo jest
      ostra!
      • Gość: grom Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:48
        Zielińska manipuluje na każdym kroku. Nadaje się fo gazety Fakt, a nie do
        Faktów.
    • Gość: But z prawej nogi Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 80.51.233.* 29.11.04, 16:30
      Najlepszym z programów informacjynych jest program prowadzony przez
      Pospieszalskiego.
      Wszystko jasne i tak jak powinno być.
    • Gość: tom18 Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.torun.mm.pl 29.11.04, 17:09
      prowadzący :Pochanke, Kajdanowicz
      reporterzy:Mazur, Kietliński,Woroch, Machała
      • Gość: Kubs Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.11.04, 17:19
        Prowadzący: Pochanke, Rymanowski, Ziemiec
        Prezenterzy: Adamczyk, Smuktunowicz
        Reporterzy: Kuba Sobieniowski (do niedawna tvn, teraz Polsat), Renata Kijowska-
        jest piękną i mądrą kobietą, a mało takich:), Saniecki, Brygida Grysiak

Zastanówcie się jaka jest różnica pomiędzy prezenterem a prowadzącym??
        • Gość: Natalia Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 07.12.04, 12:01
          Zdecydowanie najlepszy jest Ziemiec, a najgorsza gwiazda Pochanke. Ziemiec jest
          sympatyczny i nie gada bzdur, a przede wszystkim nie robi głupich min, no i
          akcent ma porządny, czego niestety brakuje Justynce (jakoś wcale nie moge jej
          ani sluchać, ani oglądać).
      • Gość: kamuii Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:19
        1.Holecka/Werner
        2.Lis/Durczok
        3.Gawryluk
        4.Kutyna

zaś najgorsi to Kajdanowicz i Somktunowicz
    • Gość: mikii Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:28
      Pochanke jest spox.
    • flora1 Re: Najlepsi z programów informacyjnych 30.11.04, 10:51
      Najlepszy był Tomasz Lis, a reszta tylko nieudolnie go kopiuje....
      • tekisk Re: Najlepsi z programów informacyjnych 30.11.04, 16:17
        T . Sianecki
        R . Kijowska
        P . Płuska
        B . Rymanowski
        T . Sekielski
        G . Kajdanowicz
        • zbychooo Re: Najlepsi z programów informacyjnych 30.11.04, 16:28
          Najlepsi reporterzy z Wydarzeń:
          1. B. Grabarczyk,
          2. J. Sobienowski,
          3. M. Ziętkiewicz
          Najlepsi z Faktów:
          1. Sianecki,
          2. Sekielski

Najgorsi prezenterzy: miejsce pierwsze Kajdanowicz, miejsce drugie Adamczyk,
          miejsce trzecie Rymanowski.
        • Gość: Natasza Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 07.12.04, 11:57
          Rany Boskie - Płuska?! Czy jesteś głuchy, przecież on ma ewidentną wadę wymowy,
          a jaki jest przystojniak i jakie fajne teksty wygłasza.
    • aga-ewa Re: Najlepsi z programów informacyjnych 06.12.04, 17:10
      Najlepiej prowadzi Durczok. I - do niedawna - Werner. I świętej pamięci
      Pawłowski. I Lis. A, i jeszcze Kajdanowicza lubię.
      Korespondent - Bater. I Jakub Sobieniowski. Reporter - Sekielski i Sianecki.
      Nie jestem oryginalna;)
    • Gość: kondor Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 195.245.217.* 06.12.04, 21:35
      Pochanke dawniej - bo teraz uparwia poezję. Nie przedstawia wiadomości tylko
      coś ubarwia i bawi się słowami. A nie daje newsów. Dopiero od reporterów
      dowiaduję się o co chodzi. Mówi fajnie , ale niech wróci do konkretów i zostawi
      poezję i stawianie sobie za cel komentowanie
      • Gość: katon Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 06:46
        Zgadzam się.Barokowe ornamenty słowne Pochanke, plus minoderia w sposobie
        relacjonowania wiadomości pozbawiają widza szansy zrozumienia ich sensu.A
        dodatkowo ten okropny wokal-przypomina mi wiertarkę dentystyczną, która
        wywołuje w człowieku podobne reakcje.Tu na szczęście ratuje mnie pilot.
    • Gość: zenonn Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 195.245.217.* 06.12.04, 21:44
      wyrobiła się ostatnio taka brunetka ze skośnymi oczami z Polsatu i Kielczyk z
      Panoramy - słucham jej też w newsach w radiu 1. Ta z Polsatu kiedyś pracowala
      chyba i gdzieś indziej. I była sztywna. A teraz jakoś ożyła. Mam wrażenie że
      gdyby odsłoniła twarz to wyglądałaby ładniej. Bo intrygujące ma oczy, ale te
      włosy ma na twarzy. Oby to zmieniła. I Małgosia Wyszyńska z Teleexpressu jest
      taka konkreta - wie o co chodzi.
    • Gość: iscX Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 195.245.217.* 06.12.04, 21:55
      a ta kielczyk - chyba Magda to ma nogi niezłe!. jak ją pokazują z nogami jak
      prowadzi - to zwróciłem uwagę... ..... mniam
      • Gość: koleś Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 195.245.217.* 07.12.04, 20:24
        do iscx: Marta Kielczytk i na żywo ma niezłe nogi - a na studiach zapamiętałem
        ją jako kobitke z głową na karku. I relacje robi ze mi pasują. Tak samo jak
        zawsze oglądam tez te Sianeckiego - też ma poczucie humoru. I ineligencję.
        Mógłby się tylko rozluźnić - bo czasem wygląda tak poważnie w tych śmiesznych
        tematach, Chociaż może robi to celowo: niech się inni śmieją".
      • Gość: . Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.adsl.proxad.net 14.12.04, 13:32
    • Gość: wujekmarek55 Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 217.153.6.* 07.12.04, 17:35
      najlepsi:werner!!!,durczok,ziemiec,adamczyk.
      smoktunowicz i pochanke powinny zastanowić sie nad zmianą pracy/może w
      radiowężle na stadionie dziesięciolecia/
      • Gość: kamuii Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:03
        Smoktunowicz Wysocka i Kajdanowicz to się nawet do radio węzła nie nadają :)
    • Gość: maria Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 19:57
      1.mój ulubiony to Krzysztof Ziemiec - sympatyczny, nie szczerzy się bez sensu,
      nie robi głupich sztucznych min
      2.mimo wszystko Durczok (jest wprawdzie przemądrzały, ale prowadzi dobrze
      wiadomosci)

najbardziej nie lubię:
      1. Hanna Smoktunowicz
      2. Joanna Racewicz
      obie za sztucznosć i dziwne formy mimiki - szczególnie nie rozumiem tego co
      dzieje się z ich ustami, kiedy mówią
    • Gość: virós Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 195.245.217.* 08.12.04, 20:04
      widziałem dizś tę blondynkę, która prowadziła dawniej Fakty - tę z czasów
      PIERWOTNYCHwedług mnie
      • Gość: virós Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: 195.245.217.* 08.12.04, 20:13
        no i ta blondynka z początków Faktów, co praowdziła razem z tą co teraz szefuje
        nowemu kanałowi tvn, to patrzę dziś że jest dobra - pewna tego co mówi, czuje
        sie że jest autorką. jakoś tak zniknęła. a jest ok.
    • tomaszi4 Re: Najlepsi z programów informacyjnych 09.12.04, 16:49
      moje typy:
      wiadomości-durczok
      panorama-kulczycki,dobrzyńska (nowy sort post-warakomski) ;-)
      tvn24-pochanke

cała reszta nie ma za wiele wspólnego z profesjonalnym dziennikarstwem...słowem
      dno...
    • Gość: Gosia Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.chello.pl 09.12.04, 19:49
      Rymanowski (choc czesto mnie denerwuje), Werner, mimo wszystko Pochanke, jest w
      TVN24 taki blondynek, ktorego nawet lubie (kiedys prowadzil program jak byla
      katastrofa promu kosmicznego),
      Jedynki nie ogladam bo nie lubie ani Durczoka ani Ziemca.
      materialy: Sekielski, Machala, do niedawna Bator.
    • Gość: mebas Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 22:32
      Najjlepsi:
      Lis,
      Durczok,
      Pochanke - wiedza co mówia,

beznadziejnie obok nich wypadają niemyslący jak na moje oko:
      -Kajdanowicz - całkiem fajny reporter, ale niewiarygodny prowadzący - nie
      panuje nad sytuacja, odczytuje

-dziś prowadząca, a raczej odczytująca właśnie bezmyslnie Panoramę -
      zdziwiliśmy sie, bo zawsze śmialiśmy się z jej tekstów z końca materiałów o
      komisji śledczej - inni reporterzy na ten temat mają np. w Faktach super
      podsumowania, a ona zawsze coś tak bez sensu powie - gratuluję, tym bardziej
      nie wierzę temu programowi - jak nie facet od biesiad, to dziewczę...

-drętwy Rymanowski, który się gubi gdy ma połączenie z więcej niż jednym
      reporterem, nie myśli, nie wierzę że rozumie co mówi. zapomina co chce
      powiedziec i to jego ciągłe przypominanie jaki dziś mamy dzień i jakiż to
      program oglądamy! Reporter kończy materiał słowami: XY FAKTY. A on za chwile
      jak dyby nigdy nic informuje nas: "Oglądaja państwo Fakty" i jeszcze: we
      wtorek. Co ja wieczorem nie wiem jaki dzień minał?! Rano to mogę sie
      zastanawiać, ale nie po 19.00. Na picie to jeszcze za wcześnie, żeby aż tak sie
      pogbić. Facet nie myśli. A poza tym pampers.

-Smotunowicz - która pyta reportera o to co on już przed chwilą powiedział i
      świeci biustem
    • Gość: mebas Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 22:40
      a teraz przypadkiem przrzuciłem na TVP3 i widzę po latach Sławomira
      Siezieniewskiego - dawniej Wiadomości jak pamiętam i facet Ady Niecko. I jets
      tak samo uczniowski jak przed laty. wyraźnie recytujący licealista. Dobrze że
      juz go nie widac tyle
      • Gość: LEA KAJDANOWICZ, CÓŻ ZA CHARYZMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:49
    • bokobrody-tomasza-lisa Re: Najlepsi z programów informacyjnych 13.12.04, 14:51
      nasz wlasciciel
      • Gość: Brut Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 15:50
        Moim zdaniem najlepsi sa:
        1)JUSTYNA POCHANKE
        2)GRZEGORZ KAJDANOWICZ
        3)KRZYSZTOF ZIEMIEC

Moze tez byc Rymanowski i Marciniak (TVN24).
        Za to nie trawie Doroty Wysockiej (mistrzostwo swiata w bezbarwnosci i
        bezplciowosci) i Durczoka (pierwszy bufon wsrod prezenterow).
    • wieslawa-siemiatkowska Re: Najlepsi z programów informacyjnych 13.12.04, 16:07
      Nikt nie jest najlepszy. Taka jest cała goła prawda niestety hehe. Wszyscy są
      wykreowani. Spece od danserki zrobią z każdego z Was idola programów
      informacyjnych. Stylista, makijażystka, charakteryzacja, pani od dykcji i
      pisania tekstów na prompter i już mamy nową gwiazdę, hehe. Nie dajcie się
      manipulowac tak łatwo.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiankowska
      • Gość: brut Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 16:24
        Tylko ze niektorym (takim jak Dorota Wysocka) nie pomoze nikt. Ani
        makijarzystka, ani logopeda, ani stylistka ani swiety Piotr. Jak ktos sie nie
        nadaje na wizje to trudno to zmienic.
        I nie zgadzam sie, ze nie mozna byc najlepszym. Mozna! Jesli, majac na uwadze
        uwagi specow od mediow, zachowa sie przy tym naturalnosc i osobista
        wyrazistosc. To jest sztuka, ktora udaje sie nielicznym i oni moga byc
        okresleni mianem najlepszych. Takie moje zdanie.
        • Gość: gin Re: Najlepsi z programów informacyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:31
          Pochanke i Durczok - świetni, Rymanowski zaraz za nimi
          Wysocka coraz lepsza, jeszcze nie jak wyżej, ale dajcie jej trochę czasu
          Kajdanowicz i Ziemiec - nijacy, bez wyrazu
          Smoktunowicz - nie ta kategoria tematyczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka