Gość: julita30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: Oglądajcie Czarka na tvn Rozmowy w Toku;-)n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:01 Jezzzuuu jaka malinę ma na szyi;-)))Kocham Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Oglądajcie Czarka na tvn Rozmowy w Toku;-)n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:02 niesmaczne do kolacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Oglądajcie Czarka na tvn Rozmowy w Toku;-)n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:03 oj, tam..ale ponabijac się przynajmniej można;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jullita30 Re: Oglądajcie Czarka na tvn Rozmowy w Toku;-)n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:39 Była Mizia Czarka przed chwilą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Czarek Mończyk SUPERSTAR! 30.11.04, 19:21 Ale dał czadu! Wykład na temat tego, że modelki trzeba macać był zawodowy. Równie mocarne walnął teksty o tym, że jak się nie chce rozbierać, to się nie nadaje na modelkę buhahahaha Córkę Czaruś ma zdaje się inteligentną inaczej, za to z dużymi przodami; no a Mizia to już klasa sama dla siebie, na pytanie o znajomość z Czarkiem pokazała finezję umysłową rodem z najpodlejszej agentury. Mam niestety wrażenie, że program w odczuciu tzw. przeciętnego widza tvn-u (czyli tępego młota o IQ 30) nie ustanowił czytelnej linii demarkacyjnej pomiędzy prawdziwymi agencjami modelek, a przedsiębiorstwem Mończyka. Nobilitowany występem razem z prawdziwymi modelkami Czaruś bedzie dalej bałamucił małolaty i kozaczył swoją mołojecką sławą wielkiego "impresaria". PS. Malinka na szyi Czarusia była naprawdę bossska;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Czarek Mończyk SUPERSTAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:31 Nie wiem po co wziął do studia córkę-sprawiała wrażenie jakby wstydziła sie tatusia.A MIZIA-cud miód,naprawde.Widac ,że ma klase-szczególnie po tym jak sie odezwała;-)A w ogóle co myslicie o modelkach ktore były w studio?? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Czarek Mończyk SUPERSTAR! 01.12.04, 09:57 Modelki first class! Myslę, że sam Donald Trump miałby na nie chętkę i do swojej kolekcji z przyjemnością je dołączył :) Jedna jedyna, ta z widownni, która pokazuje się po Mediolanach i innych miastach wojewódzkich za granicą wyglądała jak modelka, bo ta reszta na podwyższeniu to raczej nie.. Czaras - miód! Odrazu człoweikowi się cieplej na serduchu robi jak słyszy ten głos i widzi warkocze ;)) Córa Czarasa jakaś niemrawa. Za to Mizia czad! Widać, że to wulkan intelektu na miarę Dody albo Sharon Stone. Coś mi się wydaje, że po emisji tego programu wczoraj Mizia pójdzie na lokatorne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Czarek Mończyk SUPERSTAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:23 gianni,czemu pójdzie na lokatorne?? Jezuuu, jak ja uwielbiam czarka;-)))a wczoraj to mi sie nawet go troche żal zrobiło-wszyscy tak na niego naskoczyli;-((az momentalnie posmutniał- widzieliście?Cora rzeczywiście niesmiała jakas..wcale sie nie usmiechała, siedziała naburmuszona.i czemu on tej malinki jakos nie zatuszował?nawet zblizenie było na tą malinkę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brudne-gacie Re: Czarek Mończyk SUPERSTAR! 01.12.04, 10:51 Jeżeli już to na " tę malinkę" nieuku ze Słubic Odpowiedz Link Zgłoś
brudne-gacie Re: Oglądajcie Czarka na tvn Rozmowy w Toku;-)n/t 30.11.04, 21:40 No na pewno są ładniejsze od ciebie ,wsiowy tłuku ze Słubic. A jak tam xanax wzięłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś