Dodaj do ulubionych

Czy Myszka pokona Age z Klanu

02.12.04, 11:14
w ilosci zaliczonych facetow? Po ilu juz one zaliczyly, bo stracilem rachube?
chyba rest remis 6:6, czy sie myle? :)))
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:18
      Agnes się nie podejmuję podliczyć,bo to już wyższa matma;)ale u Goszy to
      czterch fagasów się doliczyłam:muż,Badecki,Napiór i Steffen.był jeszcze jakiś
      szczęśliwiec??
      • Gość: Miska Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.softpro2.pl 02.12.04, 11:21
        chyba nie,
        maz to byla pierwsza wielka love, a potem to juz poszlo szybciutko
        • sirloin Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:24
          Jeszcze Sebi zostal do zaliczenia, Kaska sie ucieszy :)
      • sirloin Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:23
        A, tak tak, Filip i ten Jugol to byli w Klanie, popieprzylo mi sie. To wychodzi
        na to ze Aga jest zdecydowana liderka :)))
    • Gość: kropka Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:26
      A ja policzyłam kiedyś gachów Aguni. Było ich 5 póki co: mąż, Frrrrrancuz,
      rajdowiec, Stjjjjjepan i Koka Kola. Ale to i tak pewnie nie koniec. Czyli mamy
      5:4 dla Agi. Gocha! Do roboty!
      • lezka_z_posen Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:28
        z 5 doszło do konsumpcji,ale adoratorów więcej było:)
        • Gość: kropka Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:31
          Tak , masz rację. Przeoczyłam jeszcze Filipa i Tomcia. Jeden zwiał przed nią do
          Belgii z Iwonką a drugi wolał się hajtnąć z inną, byle nie z Agą. Czyli było
          ich 7 , co najmniej.
          • Gość: Wit Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:31
            W klasie maturalnej miała jeszcze tego hidusopodobnego Marcina;-)
      • sirloin Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:29
        A Filip? On sie nie dal? hihihi:)
      • Gość: kropka Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:29
        Aha! Faktycznie, Aga kręciła jeszcze z Filipem, co uciekł do belgii z Iwonką i
        z Tomkiem , co uciekł w małżeństwo z inną. Czyli było ich 7!
        Ciekawe ,że prawie każdy jej facet pryska przed nią gdzie pieprz rośnie....
    • ariwederczi Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:31
      Na razie Myszka daleko w polu w porównaniu do Agi. Ale w "MjM" to ona króluje
      (Michał, Badecki, Napiórkowski, Stefan)!!! Później jest Ewa (Gazela, ojciec jej
      dziecka, Zięba-Kotowicz) i Marta (Norbert, Jacek Rafał). Po dwóch ma na koncie
      Luckowa (Brunner, Lucek), Teresa (mąż, chochoł), Hanka (Marek, Janek). I tylko
      św. Maria pozostaje święta...
      • sirloin Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:35
        No nie, trzeba cos zrobic, nie moga dziolchy z MjM przegrywac z jedna dziolcha z
        Klanu :)

A co tej sw. Marysce jest? Chora?
      • lezka_z_posen Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:38
        ariwederczi napisał:

> Na razie Myszka daleko w polu w porównaniu do Agi. Ale w "MjM" to ona króluje
        > (Michał, Badecki, Napiórkowski, Stefan)!!! Później jest Ewa (Gazela, ojciec
        jej
        >
        > dziecka, Zięba-Kotowicz) i Marta (Norbert, Jacek Rafał). Po dwóch ma na
        koncie
        > Luckowa (Brunner, Lucek), Teresa (mąż, chochoł), Hanka (Marek, Janek). I
        tylko
        > św. Maria pozostaje święta...

Hanuś z Jankiem chyba nie teges...
      • Gość: k Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:39
        Hance doliczyć trzeba jescze ś.p.Marcina, a do św. Marii smalił przeca cholewki
        ten płatny morderca z Extra-dycjii...
        • lezka_z_posen Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 11:41
          Gość portalu: k napisał(a):

> Hance doliczyć trzeba jescze ś.p.Marcina, a do św. Marii smalił przeca
          cholewki
          >
          > ten płatny morderca z Extra-dycjii...

dyrygent chóru,molestowanie we krwi ma;)
    • Gość: Mar albo ja straszna k..wa jestem albo one cnotliwe IP: *.skorosze.2a.pl 02.12.04, 11:42
      Ja wprawdzie jestemn chłop, ale przez moje łóżko przwinęło się już dobrze ponad
      setkę, jak nie więcej. A mam dopiero 30 lat. Więc cóż to jest 6!
      • sirloin Re: albo ja straszna k..wa jestem albo one cnotli 02.12.04, 11:45
        A widzisz, z Toba to juz zadnej z nich nie pokazali. Czyli byli tez inni. :)
      • gazamate Re: albo ja straszna k..wa jestem albo one cnotli 02.12.04, 11:51
        masz chyban na myśli kompilację panienki z rozkłądówki i sprawnej własnej
        prawicy ;) - w tym wypadku to byle 17-to latek cię przebija
        • Gość: Mar ależ skąd... IP: *.skorosze.2a.pl 02.12.04, 16:10
          Mam na myśli regularne orgazmy w parze. oczywiście 99% z tych rąbanel to były
          jednorazowe numerki.
    • Gość: ????????????????? Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.bredband.comhem.se 02.12.04, 12:43
      Ten temat jest tak glupi,ze musze zapytac - Jaka jest norma? Ile razy jest TO
      dozwolone? I z iloma?
      Fizjologia jest kazdemu dana i trwa nawet do 80-ki(u kobiet tez)
      Wspolczuje wam szlachetnym panienkom i damom co zaliczacie tylko masturbacje
      Carpe Diem
      ps.9-10 facetow to wcale nie tak duzo
      • lezka_z_posen Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 12:45
        Gość portalu: ????????????????? napisał(a):

> Ten temat jest tak glupi,ze musze zapytac - Jaka jest norma? Ile razy jest TO
        > dozwolone? I z iloma?

normy nie ma-każdemu według potrzeb:)
        • Gość: ????????? Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.bredband.comhem.se 02.12.04, 17:04
          Dziekuje Lezko jestes mila,a mnie chodzilo tylko o to ,ze temat jest innymi
          slowy dosc przegadany i nikogo nie juz bawi (u nas)
          kibicowac sobie mozecie do woli -ja obstawiam Ageona "cos" w sobie ma
          pozdr.
    • Gość: ????????????????? Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.bredband.comhem.se 02.12.04, 12:53
      Ten temat jest tak glupi,ze musze zapytac - Jaka jest norma? Ile razy jest TO
      dozwolone? I z iloma?
      Fizjologia jest kazdemu dana i trwa nawet do 80-ki(u kobiet tez)
      Wspolczuje wam szlachetnym panienkom i damom co zaliczacie tylko masturbacje
      Carpe Diem
      ps.9-10 facetow to wcale nie tak duzo
      Jestem kobieta,ale mieszkam w kraju gdzie nikt nikomu nie wylicza czy ma za
      zle,a 14-15 latki dostaja darmowe pigulki anty- i nawet rodzice nie maja prawa
      sie wtracac.Jezeli dziewczyna w wieku Agi mieszka z rodzicami a tatus marszczy
      brew i mowi z kim wolno a z kim nie to jest cos z taka panna nie tak.Dziekuje
      • sirloin Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 15:39
        Kibicuje Myszce, nie mozna? :)))
    • paloma_blanca Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 02.12.04, 12:58
      widocznie mieszkasz w kraju,gdzie ludzie są pozbawieni poczucia
      humoru.przynajmnien ty na pewno.przecież nik tutaj się nie bulwersuje,ani nie
      jest oszołomiony,że Agnieszkę wybzykało 6 lawstorantów.przeciez jaja sobie
      robimy,a ty tutaj wyskakujesz z jakąś umoralniającą misją.wyluzuj.
    • sirloin Re: Czy Michal z Klanu czatuje na Myszke? 02.12.04, 15:38
      No kiedy oni polacza te dwa seriale? Dwie super rodziny w jednym super serialu:)))
    • Gość: efka nie doceniacie agi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.12.04, 17:53
      widze, ze nie pamietacie, ze aga zaraz na poczatku klanu miala goscie, z klasy
      bodajze, ksywa "gruby" co ja puscil kantem przed czy tez na studniowce a potem
      takiego jakiegos co sie hinduizmem czy czyms takim zajmowal, a dopiero potem
      byl maz:)
      • lezka_z_posen Re: nie doceniacie agi 02.12.04, 18:00
        Hindusa kojarzę,ale tego,przez którego na studniowce solo tańczyć musiała-w
        ogóle.ale te "związki"to chyba platoniczne były jednak:)
      • Gość: dordulka Re: nie doceniacie agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:43
        "Dlugi" nie "Gruby"! Wlasnie weszlam na forum, by przypomniec wam jescze o dlugim i o tym od medytacji, alescie sobie sami przypomnieli...
    • Gość: P-77 Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:31
      A może ustalmy kiedy poszczególne bohaterki seirali straciły dziewictw.
      Bo Agnieszka Lubicz w pierwsy msezonie Klanu byla na pewno dzewicą (gdy je
      chłopak pod pozorem medytacji chciał ją zaciągnąć do łóżka uniosła się
      oburzeniem), ale w drugim już na pewno nie - niewykluczone, ze to "stało się"
      zanim wyszła za mąż. Nie wiem czy Olka jest jeszcze dziewicą?
      Natomiast Myszka straciła cnotę rczej z Badeckim niż z Michałem.
      Wcale też niewykluczone, że aż do wczorajszego odcinka Szteden był
      prawiczkiem.
      • Gość: micha Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:38
        "Wcale też niewykluczone, że aż do wczorajszego odcinka Szteden był
        > prawiczkiem. "
        nie licząc Brudera oczywiście

• anieczkapoleczka Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu 03.12.04, 20:40
        Olka nie jest juz dziewica. Stracila je z takim kolesiem
        ktory robil jej foty i potem zamiescil w jakiejs gazecie.
        Poza tym nawet bylo podejrzenie dzidziusia :-)
      • Gość: romcia.pl Re: Czy Myszka pokona Age z Klanu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 23:44
        Michał chciał z Myszą dopiero po ślubie,a ona potem żałowała bo okazał się
        cienki w łóżku.Pamiętam jej tekst,że z Badeckim i Napiórkowskim było lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka