Dodaj do ulubionych

Kasia wygrała

IP: *.aster.pl 13.12.04, 22:30
Jak się cieszę- moje gratulacje Kasiu
Obserwuj wątek
    • karoolka SUPER !!!!! 13.12.04, 22:32
      SUPER!!!!
      • Gość: Tutejszy Re: SUPER !!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.12.04, 22:33
        Szacunek dla tej dziewczyny. I gratulacje!
        • michal_82 Re: SUPER !!!!! 13.12.04, 22:39
          Hurrrraaa. Bardzo się cieszę. Jestem niezmiernie szczęśliwy! Po tych wszystkich
          forumowych wyliczenach już zwątpiłem, a tak się zaskoczyłem. I to jaką przewagę
          miała. Super. Serdeczne gratulacje Kasiu.
          • Gość: verte Re: SUPER !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:47
            I tu widać jakie gó.. te wszytskie przepowiednie forumowiczów.Kasia Gratulacje!
            • Gość: ee a chcieli nas wprowadzic w bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:52
              piszac tu, ze Patrycja wygra
              fitness women była rownie dobra,tylko ze Kasia wygrala przypadkiem-bo tego
              wcale nie zakładała tak strategicznie jak inni
              • Gość: Misia Re: a chcieli nas wprowadzic w bład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:57
                Huurrra! Super! Ale się cieszę. Trzeba przyznać, ze podeszli obiektywnie i
                wybrali uczciwie. Kasia rulezzz!!!
              • reniatoja Re: a chcieli nas wprowadzic w bład 13.12.04, 22:59
                Ja mówiłam, że wygra Tomek.

Załuję, że Patrycja dostała tylko jeden głos. Uważam, że znacznie przyjemniej
                byłoby, gdyby wynik gry był 3;4, bo Patrycja wg mnie równie bardzo zasługiwała
                na wygrana, za caloksztalt, a to glosowanie pokazalo, ze pare ostatnich
                konkurencji spowodowalo, ze wszyscy zachwycili sie Kasia , Patrycje olali.
                szkoda, jakis taki niedosyt pozostaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka