Gość: Basia IP: *.aster.pl 13.12.04, 22:30 Jak się cieszę- moje gratulacje Kasiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tutejszy Re: SUPER !!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.12.04, 22:33 Szacunek dla tej dziewczyny. I gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: SUPER !!!!! 13.12.04, 22:39 Hurrrraaa. Bardzo się cieszę. Jestem niezmiernie szczęśliwy! Po tych wszystkich forumowych wyliczenach już zwątpiłem, a tak się zaskoczyłem. I to jaką przewagę miała. Super. Serdeczne gratulacje Kasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: SUPER !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:47 I tu widać jakie gó.. te wszytskie przepowiednie forumowiczów.Kasia Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee a chcieli nas wprowadzic w bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:52 piszac tu, ze Patrycja wygra fitness women była rownie dobra,tylko ze Kasia wygrala przypadkiem-bo tego wcale nie zakładała tak strategicznie jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: a chcieli nas wprowadzic w bład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:57 Huurrra! Super! Ale się cieszę. Trzeba przyznać, ze podeszli obiektywnie i wybrali uczciwie. Kasia rulezzz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: a chcieli nas wprowadzic w bład 13.12.04, 22:59 Ja mówiłam, że wygra Tomek. Załuję, że Patrycja dostała tylko jeden głos. Uważam, że znacznie przyjemniej byłoby, gdyby wynik gry był 3;4, bo Patrycja wg mnie równie bardzo zasługiwała na wygrana, za caloksztalt, a to glosowanie pokazalo, ze pare ostatnich konkurencji spowodowalo, ze wszyscy zachwycili sie Kasia , Patrycje olali. szkoda, jakis taki niedosyt pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś