Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:03 www.se.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiaa a dla mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:21 szczery, nie zakłamany, nie udaje kogoś kim nie jest... jest tylko człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: a dla mnie IP: *.acn.waw.pl 21.01.05, 20:30 lepiej mowic prawde niz zyc w klamstwie dlatego dobrze robi wiem to z doswiadczenia. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaa zresztą, ta jego zona to podobno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:51 też nie jest święta. w dzisiejszym fakcie coś na ten temat było (juz wczesniej miała "przyjaciela" starszego i bardziej kasiastego afkors). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy IP: *.elpos.net 21.01.05, 21:06 Sorry zaszybko kliknełam Nie wiem dlaczego ale Norbiego zawsze lubiłam nie jego muzyke ale jakiś taki luz, szczery jest, chociaż szkoda mi jego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A'Tomek Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:24 Te, panienko, ty w kiosku pracujesz? he he... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy 22.01.05, 15:57 Słuchajcie - nie mnie oceniać czy Norbi postąpił mądrze czy głupio, dobrze czy źle, ale jak dla mnie obnoszenie swojego życia intymnego po brukowcach jest słabe. I w miejsce na imię można wpisać dowolną kombinację - moja reakcja jest zawsze taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy 22.01.05, 16:05 Facet miał swój kawałek o kobietach wieeeeeele lat temu, od tego czasu odcina kupony. Właził juz w dupę Krawczykowi, nawet jako niby syn Kristofa się przedstawiał, a od pewnego czasu złapał speeda na brukowce, z którymi dzieli się wiadomościami w stylu, że zrobił kupe i mu niedobrze. Obrzydliwie chwali sie chałturą i tym, ze gra "wszędzie", nawet na skrajnym zadupiu. Drugi taki agent to niejaki Kasa. Ciekawe ile jeszcze chłpocy pociągną na imprezach dla repów? Odpowiedz Link Zgłoś