Dodaj do ulubionych

Norbi - jak dla mnie zenujacy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:03
www.se.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0
Obserwuj wątek
    • Gość: tiaa a dla mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:21
      szczery, nie zakłamany, nie udaje kogoś kim nie jest...
      jest tylko człowiekiem.

• Gość: aksiak Re: a dla mnie IP: *.acn.waw.pl 21.01.05, 20:30
        lepiej mowic prawde niz zyc w klamstwie
        dlatego dobrze robi wiem to z doswiadczenia.
        niestety
        • Gość: tiaa zresztą, ta jego zona to podobno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:51
          też nie jest święta.
          w dzisiejszym fakcie coś na ten temat było (juz wczesniej miała "przyjaciela"
          starszego i bardziej kasiastego afkors).

• Gość: Zuzka Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy IP: *.elpos.net 21.01.05, 21:04
    • Gość: Zuzka Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy IP: *.elpos.net 21.01.05, 21:06
      Sorry zaszybko kliknełam
      Nie wiem dlaczego ale Norbiego zawsze lubiłam nie jego muzyke ale jakiś taki
      luz, szczery jest, chociaż szkoda mi jego dziecka.
    • Gość: A'Tomek Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:24
      Te, panienko, ty w kiosku pracujesz? he he...
      • dzika_rzeka Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy 22.01.05, 15:57
        Słuchajcie - nie mnie oceniać czy Norbi postąpił mądrze czy głupio, dobrze czy
        źle, ale jak dla mnie obnoszenie swojego życia intymnego po brukowcach jest
        słabe. I w miejsce na imię można wpisać dowolną kombinację - moja reakcja jest
        zawsze taka sama.
        • riki_i Re: Norbi - jak dla mnie zenujacy 22.01.05, 16:05
          Facet miał swój kawałek o kobietach wieeeeeele lat temu, od tego czasu odcina
          kupony. Właził juz w dupę Krawczykowi, nawet jako niby syn Kristofa się
          przedstawiał, a od pewnego czasu złapał speeda na brukowce, z którymi dzieli
          się wiadomościami w stylu, że zrobił kupe i mu niedobrze.

Obrzydliwie chwali sie chałturą i tym, ze gra "wszędzie", nawet na skrajnym
          zadupiu. Drugi taki agent to niejaki Kasa. Ciekawe ile jeszcze chłpocy pociągną
          na imprezach dla repów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka