myszka1969
06.02.13, 17:18
Co o nich sądzicie?...Mnie bardzo sie podoba postawa Olki i myslę, ze nie wynika ona tylko z poczucia obowiązku wobec Norbiego a jej otoczenie włącznie z siostrzyczka jest wręcz obrzydliwe- zamiast ja w tym wspierać tylko ja zniechęcają, no bo przeciez bedzie dziewczyna żałować , że sobie życie spaprała u boku chorego człowieka...
Ja uważam, że Rafałcio tak samo z wyrachowania jak dawniej ja traktował wynosi sie teraz od niej z pracy gdy jej facet jest w szpitalu, żeby Olka poczuła tym większą pustkę...
Rafał na pewno jest przystojniejszy od Rafała le paskudny z niego typek a tez myslę, że Norbert jest znacznie lepszym pracownikiem i mimo, że jest chory o wile lepiej radzi sobie roznych sytuacjach- podobał mi się i jak był had- hunterem w fimie i jak przyjmował sie do tej pracy i jak był wykładowcą na uczelni...Bardzo inteligentny i do tego spokojny facet...Tylko te sytuacje osobiste tak go z rownowagi wytrącają wiec tym bardziej Rafałcio powinien wreszcie przestac się wcinać w ich związek i zejść Olce z oczu!