Gość: Jagna Re: Forza Malysz!!! IP: 81.186.226.* 29.01.05, 18:41 Też się cieszę, ale wk... mnie to maksymalne przesłodzenie, świergolący Chylewska&Kurzajewski, to samo Szaranowicz, po 10 minutach miałam ochotę przełączyć i zrobiłabym to, gdyby nie sam konkurs :/ ile można słuchać o najwspanialszej imprezie sportowej Europy (?!), fieście, festynie, spektaklu, blebleble tymi rozentuzjazmowanymi głosami? rozumiem, że jest super, ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumia mala Re: Forza Malysz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:02 zgadzam sie! zwłaszcza co do Chylewskiej że to wsiurka...choć fakt faktem że sie raz ptrzynajmniej usmiechnęła w zyciu bo jak ją widze ,to nigdy sie nie usmiecha i strasznie mi działa na nerwy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 18:45 to jest miejsce magiczne-przecież podkreślili to ze 100 razy;) bravo adam,bravo roar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Forza Malysz!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 18:55 Szaranowicz musi odejsc!Jest nie do zniesienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: Forza Malysz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:06 Szaranowicz to szowinista! Szaranowiczowi mówimy zdecydowane NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:09 Szaran jest debeściak i do tego fajter z dużym pałerem. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:11 ja tam też lubię,jak on komentuje z takim podnieceniem i przejęciem,czuję się,jak sam bym siadała na belce;).lepszy o niebo od bezpłciowego miklasa. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:14 Albo od niejakiego Snopka Stanisława:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:17 Kiedy słyszę to jego LEĆ ADAM LEĆ to wiem, że żyję! (aż mi jęczy w uszach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Forza Malysz!!! IP: 81.186.226.* 29.01.05, 19:20 ojej, Snopek to już w ogóle... ;) Szaranowicz jest denerwujący, ale fakt, nie ma w tej chwili lepszego komentatora skoków w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 29.01.05, 19:29 Ja tam mam sentyment do Mrzygloda..... To byly czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:30 ale On to raczej od łyzwiarstwa figurowego był specem. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:32 lezka_z_posen napisała: > ale On to raczej od łyzwiarstwa figurowego był specem. nie nie nie był specem od skoków w epoce przedmałyszowej wtedy skakał Piotr Fijas najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:34 ja Go kojarzę z komentowania łyżwiarswta,za czasów Fijasa jeszcze skoków nie oglądałam,może dlatego:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:36 lezka_z_posen napisała: > ja Go kojarzę z komentowania łyżwiarswta,za czasów Fijasa jeszcze skoków nie > oglądałam,może dlatego:) to dziwne, ja go z kolei nie kojarze z łyżwiarstwa ale moge się mylić, bo nie jestem fanem tej dyscypliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 29.01.05, 19:42 Mnie sie kojarzy głownie ze skokami a zwlaszcza z Turniejem Czterech Skoczni, bo to byla moja ulubiona konkurencja :) Tak, to byly m.in. czasy Fijasa i Nykenena (nie pamietam jak go sie pisalo). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:44 Matti Nykennen musiał byc później,bo jego już pamiętam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 29.01.05, 20:00 To jednak te same czasy, znalazlam strone na ktorej w tabelce skokow z 1984 r. wystepuje zarowno Matti Nykaenen jak i Fijas: www.watra.pl/ps/najlepsi/fijas.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 20:02 Gość portalu: Gosia napisał(a): > To jednak te same czasy, znalazlam strone na ktorej w tabelce skokow z 1984 r. > wystepuje zarowno Matti Nykaenen jak i Fijas: ale szczyt formy Fijasa chyba jednak troche wcześniej był:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 29.01.05, 20:07 Tego juz nie pamietam, troche czasu minelo od tamtych romantycznych czasow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 20:08 lezka_z_posen napisała: > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > To jednak te same czasy, znalazlam strone na ktorej w tabelce skokow z 19 > 84 > r. > > wystepuje zarowno Matti Nykaenen jak i Fijas: > > ale szczyt formy Fijasa chyba jednak troche wcześniej był:) mi sie zdaje że własnie w latach 80 w połowie, był najlepszy szeroka czołowka światowa a drugi po Fijasie był Jan Kowal, ale się w pewnym momencie ożenił i zacząl spadac z progu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 29.01.05, 20:14 Ten spadek formy po ozenku dotyczyl raczej Malysza :) Ale nie upieram sie, ze Kowalowi to samo sie nie przytrafilo. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 20:19 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Ten spadek formy po ozenku dotyczyl raczej Malysza :) > Ale nie upieram sie, ze Kowalowi to samo sie nie przytrafilo. Adasia czasowo to dotyczyło a Kowala trwale Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 20:18 forumowicz_pospolity napisał: > lezka_z_posen napisała: > > > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > > > To jednak te same czasy, znalazlam strone na ktorej w tabelce skoko > w z 19 > > 84 > > r. > > > wystepuje zarowno Matti Nykaenen jak i Fijas: > > > > > ale szczyt formy Fijasa chyba jednak troche wcześniej był:) > > > mi sie zdaje że własnie w latach 80 w połowie, był najlepszy > szeroka czołowka światowa > > a drugi po Fijasie był Jan Kowal, ale się w pewnym momencie > ożenił i zacząl spadac z progu zwracam honor-wdałam się w dyskusję o Fijasie,a cały czas miałam na myśli Fortunę:) tez na "F",to mogłam sie pomylić;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 20:21 lezka_z_posen napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > lezka_z_posen napisała: > > > > > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > > > > > To jednak te same czasy, znalazlam strone na ktorej w tabelce > skoko > > w z 19 > > > 84 > > > r. > > > > wystepuje zarowno Matti Nykaenen jak i Fijas: > > > > > > > > ale szczyt formy Fijasa chyba jednak troche wcześniej był:) > > > > > > mi sie zdaje że własnie w latach 80 w połowie, był najlepszy > > szeroka czołowka światowa > > > > a drugi po Fijasie był Jan Kowal, ale się w pewnym momencie > > ożenił i zacząl spadac z progu > > zwracam honor-wdałam się w dyskusję o Fijasie,a cały czas miałam na myśli > Fortunę:) > tez na "F",to mogłam sie pomylić;) i dyscypliny się zgadzają dobrze że z Filipowskim nie pomyliłaś:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 20:22 forumowicz_pospolity napisał: > lezka_z_posen napisała: > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > lezka_z_posen napisała: > > > > > > > Gość portalu: Gosia napisał(a): > > > > > > > > > To jednak te same czasy, znalazlam strone na ktorej w t > abelce > > skoko > > > w z 19 > > > > 84 > > > > r. > > > > > wystepuje zarowno Matti Nykaenen jak i Fijas: > > > > > > > > > > > ale szczyt formy Fijasa chyba jednak troche wcześniej był:) > > > > > > > > > mi sie zdaje że własnie w latach 80 w połowie, był najlepszy > > > szeroka czołowka światowa > > > > > > a drugi po Fijasie był Jan Kowal, ale się w pewnym momencie > > > ożenił i zacząl spadac z progu > > > > zwracam honor-wdałam się w dyskusję o Fijasie,a cały czas miałam na myśli > > > Fortunę:) > > tez na "F",to mogłam sie pomylić;) > > i dyscypliny się zgadzają > dobrze że z Filipowskim nie pomyliłaś:)))))))) :)fakt,większa wpadka byc mogla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 29.01.05, 20:30 E tam, i ta i ta konkurencja odbywa sie w zimie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:45 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Mnie sie kojarzy głownie ze skokami a zwlaszcza z Turniejem Czterech Skoczni, > bo to byla moja ulubiona konkurencja :) > Tak, to byly m.in. czasy Fijasa i Nykenena (nie pamietam jak go sie pisalo). > Pozdr. Bo wtedy w telewizji był tylko turniej 4 skoczni i może jescze mistrzostwa świata plus olimpiada - nie to co teraz -pełen wypas na paru kanałach Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 29.01.05, 19:46 a był taki czas,że tylko jedynka była:)w stanie wojennym na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 29.01.05, 19:47 a zamiast Teleranka ... wystepowal pan w mundurze... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 15:32 no:))adam rulez!!!ide po krate Harnasia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 15:37 Harnaś moim zdaniem paskudny:-) ale cos wypic trzeba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 15:51 paskudny,nie paskudny-sponsor skoków-poświęcić się raz w roku trzeba:) nie jestem fanką piw lajtowych,ale jak na lajtowca Harnaś nie jest,moim zdaniem,zły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 30.01.05, 15:59 To Harnas go popchnal, dlatego tak daleko skoczyl :) Chyba sprobuje tego wynalazku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 16:02 Jane- nie u nas ;) ===> "Wykrakali" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 16:04 dokładnie o tym pmyślałam:)jahne,nie u nas w domu,chyba tak to brzmiało:)ale wykrakali i chwała im za to!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Forza Malysz!!! IP: *.chello.pl 30.01.05, 16:05 Jak zapytali Janne o ten transparent wczoraj przed zawodami, to sie usmiechnal ale cos dzis usmiechu na jego twarzy nie bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 16:08 Janne czy Jahne,bo wstyd mi,ale pisowni poprawnej nie znam, transparent skwitował:"to zabawne".a uśmiechu to na jego twarzy nie widziałam,podejrzewam,ze on tak skonstruowana mimike twarzy ma,że smile jest awykonalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 16:13 ja usmiech widziala ma jego licu chyba z dwa razy, wiec wykonalny jest ale nic to raczej uroczego!! nie ma jak usmiech spod wąsa naszego Adama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 16:15 jak jeszcze na wąsa rzuci tak seksowne pasemka jak na owłosienie głowy,to będzie dopiero słodycz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forza Malysz!!! 30.01.05, 16:30 jak nie,jak tak!słyszałam,że to już postanowione:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_mru Re: Forza Malysz!!! IP: 81.186.226.* 30.01.05, 17:01 usmiecha sie, usmiecha i to ładnie bardzo, co bylo widac na spotkaniu z kibicami w siedzibie radia. i w ogole jak ten kask zdejmie to jest slodki;-)cos w sobie ma:)) Odpowiedz Link Zgłoś