vasilip 22.02.12, 07:56 No i dupowaty Knor doczekał się, zamiast od razu zonie powiedziec o nękającej go Jungowskiej to starał się to ukryć. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ikarr Re: Wpadka Knora klan IP: *.internetia.net.pl 22.02.12, 08:15 Przynajmniej ta dziwna przyjaźń Eli z Jungowską się skończy. Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Wpadka Knora klan IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 08:33 Ta Malgorzata jest psychiczna - na co liczyla, że jak wystawi z lazienki girę obleczoną w laczek z pomponem, to Knorr się na nią rzuci? Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Wpadka Knora klan IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 08:43 Ale ta akcja "pompon" mnie zaskoczyla - myślalam, że większa rolę odegra ta zielona teczka i okażae się, że skrywa jakąś tajemnicę,np. wylecą z niej foty z milosnymi uniesieniami jej i Knora spreparowane przez Malgorzatę;) Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 20:36 Gira obleczona w laczek z pomponem made my evening ;) Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Wpadka Knora klan IP: *.internetia.net.pl 22.02.12, 08:40 Powiedziałabym nawet - raciczkę, zamiast girę w laczku. Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 09:41 Co on ma w sobie, że baby na niego lecą? Link Zgłoś
nioma Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 10:50 A Ela uwierzyla w tlumaczenia czy podejrzewa Knorra o romans z ta paskuda? Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 11:08 Czy ktoś naliczył ile kochanek miał Knorr przez te wszystkie lata? Ja przez pierwsze trzy lata emisji serialu naliczyłam trzy. Potem przestałam oglądać, ale widzę że latka lecą, a Knorrek dalej ma powodzenie. Link Zgłoś
paskudek1 Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 11:22 a ja mam wrażenie, że on specjalnie Ele posłał. Jakby jej powiedział wprost to nie uwierzyłaby w zakusy przyjaciółki. A tak... :) Link Zgłoś
aga_wer Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 12:28 Ela sama chciała bo blisko szpitala i Jerzy miała z dziećmi zostać Link Zgłoś
eo_wina Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 11:37 Ale mina, moi panstwo, mina Malgorzaty na widok Elzuni - wprost bezcenna! Ja tylko mam nadzieje, ze zakoncza wreszcie ten glupi watek przyjazni Eli z Jungowska i przepedza te oststnia z serialu. Link Zgłoś
mariami Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 12:58 E tam, boska to była mina Eluni. Gdyby wzrok mógł zabijać... Link Zgłoś
usterkofobia Re: Wpadka Knora klan 22.02.12, 15:21 co wy chcecie od Jungowskiej? Gra postać jakich wiele, kobiety czasem takie są. Wredność i dwulicowość kobiet, które dążą do celu, bywa szokująca. Znakomicie pokazany wątek a gra Jungowskiej świetna. Jej mina wczoraj to aktorski majstersztyk. Knor jej nie podrywał przecież. Od czasu ponownego ślubu z Bursztynowicz ustatkował się. Bał się, że Jungowska się wyprze, jak on powie Eli i pewnie tak by było. Ela nie uwierzyłaby Knorowi, tylko przyjaciółce: takie własnie są kobiety. Wyrocznią dla nich są przyjaciółki. Nie dziwie się, ze jej nie chciał powiedzieć. Link Zgłoś
Gość: acce Re: Wpadka Knora klan IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 18:31 Znakomicie > pokazany wątek a gra Jungowskiej świetna. Jej mina wczoraj to aktorski majsters > ztyk. Edzia, daj że sobie spokój;)) Link Zgłoś