Gość: bart IP: *.pro-futuro.com 21.07.04, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jot Skandaliczny Shrek 2 IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 21.07.04, 09:50 Zabronić powinni też czytać "Czerwonego kapturka" Ps. Głupich nie rodzą - sami się sieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monana Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.dsl.siol.net 21.07.04, 10:37 "Jas i Małgosia" jest jeszcze gorsza, bo jak kochajacy tatus moze wyprowadzis swoje dzieci do lasu i je tam zostawic (2 razy). I Jeszcze Kopciuszek, znowu kochajacy tatus pozwala caŁej rodzince maltretowac swoja jedyna corke. Słabi tatusiowie pod wpływem złych macoch. Takie dzieci pod wpływem bajek, juz nie chca drugiej mamusi, mimo ze los zabrał ta pierwsza do nieba, a tatus sie zakochał. Czerwony Kapturek owszem tez. Mama wypuszcza corke sama do lasu, gdzie sa wilki PoŁowa bajek z cartoon network jest beznadziejna, pełna agresji. Nie ma to jak Bolek i Lolek, Reksio, Mis Uszatek :-) Same Hity A ja Shreka uwielbiam, i wiecej tej bajce dobra i morałow. SZkoda tylko ze nie moge jeszcze obejrzec drugiej czesci, bo tu gdzie mieszkam (Ljubljana) to dopiero beda grali 18 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 195.205.156.* 21.07.04, 10:50 > Nie ma to jak Bolek i Lolek, Reksio, Mis Uszatek :-) Same Hity Bolek i Lolek: wyzszy maltretuje nizszego. Nie mówiac o tym ze w serii bajkowej Lolek zaklada suknie Kopciuszka i... caluje sie z Bolkiem. No i oczywista rozpusta w postaci faworyzowania przez Tole obu. Reksio: Czy organizacje broniace praw zwierzat wiedza o wszystkich jego przygodach? Sam fakt ze mieszka w budzie a nie w domu, ze nie dostaje odpowiedniej karmy juz dyskryminuje go do roli wzorowej bajki! Mis uszatek: pamietam odcinek w którym Prosiaczek zakladal sukienke ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monana Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.dsl.siol.net 21.07.04, 10:57 A juz tak dobrze nie pamietam, a obecnie bajek raczej nie ogladam. No widzis, to czego sie czepiaja Shreka? Zreszta na szkolnych (podstawowka) zabawach, prawie wszyscy chlopcy przepierali sie za dziewczynki. Norma Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Matoly z GW: to organizacja AMERYKANSKA!!! 23.07.04, 00:22 www.pfaw.org/pfaw/general/default.aspx?oid=8992 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myshaque Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.07.04, 10:09 > Mis uszatek: pamietam odcinek w którym Prosiaczek zakladal sukienke ... To Mis Uszatek czy Kubus Puchatek?? Chyba mylisz pojecia. Bo w bajce o tym pierwszym zadnego Prosiaczka nie kojarze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
reggina Re: Skandaliczny Shrek 2 23.07.04, 10:42 A ciocię Chrum-Chrum kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studio Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 213.17.161.* 21.07.04, 11:12 Czy aby ta angielska organizacja nie zaraziła się od LPR-u?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Jak sie mieszka w Ljublianie? IP: *.awas.int / *.MAN.atcom.net.pl 21.07.04, 11:46 witam, bylem pare razy w Slowenii i mi sie bardzo podobalo - nawet myslalem zeby sie przeprowadzic - myslisz ze to dobry pomysl? jak tam sie zyje? bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje pozdrawiam, pawel monk@astercity.net PS. naprawde warto poczekac do tego 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Jak sie mieszka w Ljublianie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:09 Super, dość drogo, ale: bezpiecznie, czysto, 25 km do najbliższych terenów narciarskich 150 km nad morze, kraj winopijący i lubiący knajpki. Język da się zrozumieć, ale nauczyć się mówić niełatwo. Lepiej mieć odchylenie prawicowe niż anarchistyczno-lewackie. Polecam: jeżdżę tam 2 razy do roku i bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monana Re: Jak sie mieszka w Ljublianie? IP: *.dsl.siol.net 23.07.04, 12:48 A w jakich celach przyjezdzasz, jesli mozna wiedziec? I kiedy bedziesz znowu. Napisz monana@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAL Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.bb.online.no 23.07.04, 06:57 Zmien rodzicow ..bo mi nikt nie zaznaczal . ze to kochjacy tatus tak postapil z para swych dzieciat nawet jezeli moj dziadek donner wettr to czytal na doranoc nigdy nie dostalem tej versji o ktora zaznaczasz. Z drugiej strony fakt niznosnych malenkich na dluga mete moze dac pewne wartosci rethoryki w niektorych sytuacjach Przeciez bicie jest zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azm2 Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 14:33 A jak Jaś wsadził Babę Jagę do pieca, to obrońcy wartości rodzinnych nie protestowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 21.07.04, 12:11 jOT, NIE PORÓWNUJ SHREKA DO CZERWONEGO KAPTURKA! WSPÓLCZESNE FILMY ANIMOWANE DLA DZIECI WOŁAJĄ O POMSTE DO NIEBA. PAMIĘTAJ, ŻE TO MAJĄ BYC FILMY DLA DZIECI, A NIE DLA DODROSŁYCH, KTÓRZY MAJĄ PEWNE POCZUCIE DYSTANSU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallenstein Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.kinres.com.pl 21.07.04, 12:44 A kto powiedział, że każdy film animowany musi być dla dzieci. Na South Park mundre mamusie też zabierały dzieci. I wychodziły po 5 minutach. Czy ktoś reklamował Shreka jako film dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. WALLENSTEIN INFANTYLNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 21.07.04, 22:44 WALLENSTEIN JESTEŚ INFANTYLNY, JEZELI UWAŻASZ,ŻE SHREK JEST DLA DOROSŁYCH!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: WALLENSTEIN INFANTYLNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:12 Hmm, drogi Krzysztofie, obwaiam się, że możemy mówić o epidemii infantylnośći wśród dorosłych-bo głównie dorośli chodzą na szreka i większość świetnie się bawi. Może troche luzu, co? Fajniej być infantylnym niż smiertelnym ponurakiem. WALLENSTEIN JESTEŚ INFANTYLNY, JEZELI UWAŻASZ,ŻE SHREK JEST DLA DOROSŁYCH!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emima Re: WALLENSTEIN INFANTYLNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.04, 13:43 Nalezy rozroznic animowane filmy dla dzieci, od tych dla doroslych!!! shrek nie jest dla dzieci!!! tak jak nie byl south park, czy trio z belville ANIMACJA nie jest tylko dla dzieci!! czy wszystkie filmy fabularne sa dla dzieci?? np. krolowa sniegu?? nieeeee tylko w Polsce nie jestesmy przyzwyczajeni do animacji dla doroslych zapraszam na strone maxweber.com/thepit/thepit.html swietne animacje wybitnych polskich grafikow nie dla dzieci!!! Pozdrawiam Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: WALLENSTEIN INFANTYLNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 21:55 Mam 56 lat i będąc na shreku 2 świetnie się bawiłam,pójdę jeszcze raz. Natomiast przyprowadzanie 1,5 rocznych dzieci na ten film uważam za nieprzemyślane(na podstawie obserwacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek w tym coś jest, he he IP: 198.170.174.* 23.07.04, 00:01 Kreskówki Warner Brothers o króliku Bugsie też nie były przeznaczone dla dzieciaków - sam Chuck Jones, gdy jeszcze żył, przyznawał się do tego bez bicia. Bugs w co drugim odcinku przebiera się w damskie ciuszki i romansuje Elmera Fudda. Jest też taki jeden odcinek, parafraza bajki o trzech misiach. Na ścianie pokoju w domu rodziny misiów wisi kalendarz z rozebraną panienką, mama misiowa zakochuje się w Bugsie i w któryms momencie ukazuje się w przezroczystym neglizu. Gdy to niedawno oglądałem szczęka opadla mi z wrażenia - ale kreskóweczka jest przedniej jakości, a wirtuozerii Jonesa i kolegów najlepiej dowodzi fakt, że potrafili całe dziewięć godzin "Pierścienia Nibelungów" Wagnera skurczyć do ośmiu chyba minut. Oczekuję więc, że pan Giertych i LPR ustosujkują się do demoralizatorskiego wpływu królika Bugsa na umysly naszych przedszkolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:08 ..a ja widziałem shrek-a i zostałem gayem - o nie ja od dawna jestem gayem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renifer Skandaliczny Shrek 2 IP: 213.25.39.* 21.07.04, 09:50 Ludzi z pewnych organizacji trzeba zabijac nie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Skandaliczny Shrek 2 IP: *.icpnet.pl 21.07.04, 09:51 z WILKIEM TO JUŻ PRZESADA, ZAWSZE BYŁ PRZEBRANY ZA BABCIĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 21.07.04, 10:29 No a gdyby Babcia przebrała się za wilka? Czy to byłaby Zoofilia? Anglicy tacy "higieniczni sex.", to dlaczego tak boją się wspólnych sypialni dla chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirek Skandaliczny Shrek 2 IP: 212.160.172.* 21.07.04, 09:51 No i czego to sie doczekalismy w kinach :) umarlem ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartloo Skandaliczny Shrek 2 IP: *.pro-futuro.com 21.07.04, 09:51 Ta komisja jest chyba jakas "lewa" przedstawiajac takie wnoiski. Normalnych ludzi to raczej smieszy niz pcha do transseksualizmu. Ale to tylko brytyjczycy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyberFox Skandaliczny Shrek 2 IP: 212.160.151.* 21.07.04, 09:51 Wychodzi na to, że dzieci nie powinny czytać Czerwonego Kapturka, bo tam przecież jest wilk przebrany za Babcię... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:53 Głodnemu chleb na mysli hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Skandaliczny Shrek 2 IP: *.tele2.pl 21.07.04, 09:53 Tak już było w Czerwonym Kapturku: wilk zjadł babcię i przebrał się w jej ciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Skandaliczny i głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:53 Nieudany film - naciągany. Nie dla dzieci, to fakt. Promocja odchyłek seksualnych a ja dorzuciłbym do tego jeszcze nieuzasadnioną przemoc (np. w barze gdzie klienci mordują się nawzajem na wiele różnych sposobów a co miało być zabawne). Po prostu amerykański czyli głupi, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Skandaliczny i głupi IP: 64.80.9.* 22.07.04, 19:23 to raczej - polski znaczy glupi, patrz polish jokes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Looney Re: Skandaliczny i głupi IP: 80.51.242.* 22.07.04, 23:27 Powiedz to dziesiątkom tysięcy fanom tejże produkcji.. Ech, niektórzy myślą, że poprzez kontrowersyjność wzbudzą choćby lekkie zainteresowanie swoją osobą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henick Skandaliczny Shrek 2 IP: 193.178.243.* 21.07.04, 09:54 Ale durnie!!! Niech se pooglądają swojego BENY HILA ile razy przebierał się i udawał kobitkę. Myślą chyba, że ich angielski durny chumor to rewelka. Ech po co to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.hartwig.pl 21.07.04, 13:24 No tak, z tym, że Benny Hill naprawdę był homoseksualistą i się z tym nie krył, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emima Re: Skandaliczny Shrek 2 22.07.04, 13:46 Gość portalu: Magda napisał(a): > No tak, z tym, że Benny Hill naprawdę był homoseksualistą i się z tym nie krył, > > wręcz przeciwnie. wiec moze shrek tez ma sie "ujawnic"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldmen Skandaliczny Shrek 2 IP: *.maxnet.org.pl 21.07.04, 09:55 ...coś w tym jest, tylko co sam zadecyduj !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyberFox Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 212.160.151.* 21.07.04, 09:55 Poza tym, każdy chce jakoś się wybić, czymś popisać... a takie próby często wychodzą żenująco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jon Czyżby LPR?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:55 Pan Giertych chyba poprosił o azyl w Wielkiej Brytanii! Albo ma tam swoich wyznawców. Aż dziw, że jeszcze u nas nie oprotestowali tego filmu. Ups... chyba im podpowiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polly Skandaliczny Shrek 2 IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.07.04, 09:56 Oni chyba nie mają co robić,myśląc w ten sposób trzeba by też zakwestionować `Czerwonego Kapturka`-bo tam jednak Wilk przebrał się za babcie. To niedorzeczne. Podejrzewam, że odezwały się gdzieś z głębokiej podświadomości kompleksy członków Traditional Values Coalition. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Skandaliczny Shrek 2 21.07.04, 10:00 TVC ma niespotykaną w dzisiejszych czasach wiarę w to, że orientacja seksualna człowieka bierze się z wpływu innych ludzi. Zazdroszczę prymitywizmu tego rozumowania. I współczuję dzieciom ludzi z TVC, które okażą się gejami czy lesbijkami itp. Mamusia i tatuś nie pogodzą się nigdy z tym, że nie upilnowali dzieci od "złych wpływów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:00 Ja mysle ze im sie wszystkim cos popie....Ogladalem Sherka 2 i nie zwracalem uwagi na takie glupoty...widac ci panowie i panie ktorzy sa w tej organizacji...doszukuja sie najdrobnirjszych skandali...nie wiem po co..dla rozglosu?? Dla pieniedzy z ewentualnej sprawy sadowej przeciwko tworcom tego FILMU RYSUNKOWEGO...JA BYM SIE NIE PRZEJMOWAL TYM CO ONI SADZA...film ten jest super, pelen humoru i starych bohaterow z pierwszej czesci:) Odpowiedz Link Zgłoś
emima Re: Skandaliczny Shrek 2 22.07.04, 13:49 Gość portalu: Seba napisał(a): > Ja mysle ze im sie wszystkim cos popie....Ogladalem Sherka 2 i nie zwracalem > uwagi na takie glupoty...widac ci panowie i panie ktorzy sa w tej > organizacji...doszukuja sie najdrobnirjszych skandali...nie wiem po co..dla > rozglosu?? Dla pieniedzy z ewentualnej sprawy sadowej przeciwko tworcom tego > FILMU RYSUNKOWEGO... mala kwestia, nie rysunkowego, tylko animowanego poza tym zgadzam sie w 100% Pozdro Emilia JA BYM SIE NIE PRZEJMOWAL TYM CO ONI SADZA...film ten > jest super, pelen humoru i starych bohaterow z pierwszej czesci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N0n3 Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:01 A co jest złego w noszeniu damskiej bielizny?? Sam ją noszę co jakiś czas... ;) Kocham pończoszki :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tootsie Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.puzaka.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:01 A co z "Tootsie", czy naszymi rodzimymi - "Hecą na 14 fajerek" czy "Poszukiwany, poszukiwana"? ... Odpowiedz Link Zgłoś
ajsch Re: Skandaliczny Shrek 2 21.07.04, 10:03 no do czegos takiego to trzeba miec buuuuuuuuuuujna wyobraznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawalek Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:06 TVC nie ma się czym już zajmować! Shrek 2 to świetny film, a sceny do których brytyjczycy "przyczepiają się" są w kinie poprostu śmiesznie i nie zauwazyłem, żeby kogoś zgorszyły. Shrek 2 to extra film z bardzo dobrą muzyką. Polecam wszystkim - nie staniecie się gejami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 14:16 Ok, a nawet jeśli się staniecie to może i lepiej. Sam jestem gejem i gdybym miał wybór nigdy bym nie chciał być hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SickB Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 21.07.04, 10:07 OMG czego to ludzie nie wymyslą. akurat scena w ktorej pinokio mial stringi byla najsmieszniejsza w calym filmie. hmmm chyba ten film mnie zdemoralizowal skoro tak uwarzam... hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlin KOMERCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:08 Wszyscy wiedzą, że film Shrek2 powinien mieć w kinach ograniczenie wiekowe min. 12 lat, tak samo jak jedynka, to nie jest film dla małych dzieci, tylko jak wtedy wyciągnąć kasę??? A tak przyjdą całe rodziny i biznes się kręci. Chyba nikt nie schodzi że wszystkie informacje na temat filmu w wyborczej to czyste wiadomości, to krypto reklama, te artykuły, płytki, specjalna strona o filmie ;- ) KASA, KASA. Z resztą z chwilą pojawienia się FAKTu, wyborcza schodzi na psy ( tj. obniża poziom, żeby zwiększyć grupę docelową, czyli więcej zarabiać ) Komercja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monana Re: KOMERCHA IP: *.dsl.siol.net 21.07.04, 10:52 Wypowiadasz sie jak jakis wazniak. A co dla ciebie pieniazki nic nie znacza?. Zrob dobry film, i niech wszyscy ogladaja go za darmo, nie reklamuj, zeby czasem nikt sie o nim nie dowiedział, a potem zrob druga czesc , i popros aktorow zeby zagrali za darmo. Ja i owszem lubie te NIEKOMERCYJNE FILMY tez, ale co to znaczy dla ciebie film komercyjny?. Bo dla mnie filmy dziela sie na Dobre badz ZŁe (w roznej skali oczywiscie). I nie jest wazne dla mnie czy ktos przy tym zbija kase czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlin Re: KOMERCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:00 Ważniak? Dobre ;-) Przeczytaj najpierw dokładnie post, a potem odpowiadaj, ja nigdzie nie poruszałem tematu niekomercyjnych filmów. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monana Re: KOMERCHA IP: *.dsl.siol.net 21.07.04, 11:37 Nie musiałes poruszac. Mnie poprostu mdli, jak ktos rzuca takie przejedzone opinie. Nie chodzi mi oto, czy Shrek to "komercha", czy nie. Facet zrobil film, podobało sie, wiec robi nastepne czesci, i chce zeby film obejrzało jak najwiecej ludzi - taka oczywista sprawa. A od poczatku jest wiadomo, ze film trafia bardziej do dorosłej czesci publicznosci. A to wszystko jest i tak bez sensu i nie na temat. Rodzic sam i tak powininen zdecydowac, czy jego dziecko powinno obejrzec czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlin Re: KOMERCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:43 Ale jak ma zdecydować, skoro oprócz wyjątkowo nachalnej kampanii reklamowej w GW nie ma żadnych obiektywnych opinii o tym film, no oczywiści jeśli ktoś czyta tylko GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallenstein Re: KOMERCHA IP: *.kinres.com.pl 21.07.04, 12:53 Zgadzam się z Tobą co do potrzeby ograniczenia wiekowego. I nawet skłaniam się do 15 lat. Również z szacunku dla pieniędzy. Małe dzieci nudzą się na tym filmie i absolutnie nie ma powodu aby wyciągać od rodziców kasę na bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: KOMERCHA IP: *.sympatico.ca 21.07.04, 22:31 Pojsc samemu do kina na film i zadecydowac - wyslac potem tatusia z pociecha i juz. Wiadomo - ogladajac z dzieciakami Shreka - dzieci smieja sie w innych momentach niz dorosli. Co do scen przemocy - nich no soobie specjalisci z tej smiesznej organizacji wlacza cartoon network - tam to dopiero maja pole do popisu w swych opiniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maXflash Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 10:11 Pragne dodać iż w pierwszej części Shreka Hobin Hood i jego kompania nosiła pończoszki czy wedy komisja nic nie zauważyła??? A Żwirek kręcił z Muchomorkiem :))) Osobiście uważam że komisja musi być bardziej zboczona od tej bajki skoro doszukuje się i co najgorsze publikuje takie bzdury wytykając młodzieży na co mają bardziej zwrócić uwage przy oglądaniu filmu. Pozdrowienia na komisji. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 5.2.* / 212.157.1.* 21.07.04, 10:20 Ufff... A już się bałem, że tego typu barany występują tylko w Polsce. A tu proszę - solidarność polsko-brytyjska :-) Odpowiedz Link Zgłoś