Gość: ciotka klotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:44 podobno polacy to smutny naród. kiedy mi nudno to zaglądam tu i rże ze śmiechu jak czytam wasze teksty. uwielbiam za wyobraźnie i poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spojrzenie.kota.w.butach Re: uwielbiam to forum 03.02.05, 22:47 swieta prawda....duzy relaks!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: uwielbiam to forum 03.02.05, 23:01 Ja tez jestem tutaj domownikiem -- Z poważaniem: Wiesława Siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: uwielbiam to forum IP: 217.153.134.* 03.02.05, 23:02 nie wyszlo z tym lisem nie na żywo, he? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: uwielbiam to forum 03.02.05, 23:08 Kochany, czemu jesteś aż tak niekumaty? Widzisz dobrze? Był napis stereo a nie na żywo prawda? Poza tym zastanów się przez moment jeśli nie nadweręży to nadto Twojego mózgu: jeśli cała Polska czyta dzieciom i wie, że program niby to leci na żywo, to dlaczego nie powinni mówić o akcji z wtorkową listą na necie? Ta akcja była zaplanowanana od niedzieli! -- Z poważaniem: Wiesława Siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: uwielbiam to forum IP: 217.153.134.* 03.02.05, 23:21 zaplanowana akcja? co Ty bredzisz? skąd się biora tacy ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś