Dodaj do ulubionych

Powalający link

08.06.06, 13:56
www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm
Wklejam to tutaj (jest już w opisie w forum), bo znalazłam to W Googlach i naprawdę serdecznie się
uśmiałam. Wszyscy tam są! Pani Olga też. Doborowe towarzystwo: Jarosław Iwaszkiewicz, Jan
Nowak-Jeziorański, Jan Olszewski, Jurek Owsiak, Wojciech Siemion, Marek Hłasko, Konstanty Ildefons
Gałczyński (to oczywiste!) a nawet poczciwy Kazik Staszewski :)))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • moziba Re: Powalający link 08.06.06, 14:17
      W opisie Olgi Lipińskie czytamy: „Kierowany przez nią Kabaret Olgi Lipińskiej
      od lat przewodzi w atakach na domniemany polski antysemityzm...”.
      Na tej stronie szczególnie smaczne.
      • krambambulia Re: Powalający link 08.06.06, 14:30
        :DDDD
    • dzdzd Re: Powalający link 23.06.06, 18:28
      nie jest to śmieszne!
      dla nikogo nie powinno to być śmieszne.
      za takie strony powinno się siedzieć!
      to jest podiudzanie do nienawiści rasowej - ludzie mali i głupi nie rozumieją
      jak łatwo powstają chorzy wodzowie Hitler Stalin ... potrzebowali kilka lat,
      nie epoki, żeby zmienić świat w piekło i pamiętaj, że i Ty możesz nie móc spać
      jak Cię wpiszą na listę. Dowolną listę ludzi gorszych.
      Ten link jest do strony poniżającej ludzi, zawiera nazwiska ludzi uznanych przez
      kogoś za gorszych.
      • krambambulia Re: Powalający link 26.06.06, 12:13
        a mnie to smieszy - czekam aż mnie wpiszą (sama mam babcię Żydówkę), zreszta
        znalazłam na tej liście swoich kolegów z roboty ;) ciekawe że nie mam na niej
        jednego mojego znajomego często udzielajacego się w mediach, a który faktycznie
        ma korzenie żydowskie.
        Takich tfurcuf można zabić tylko smiechem ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka