Dodaj do ulubionych

J E R R Y S P R I N G E R = EWA DRZYZGA????????

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.02.05, 12:07
hej,
czy ogladaccie na Clubie talk show Jerrego???
To jest zaj....y program, uwielbiam, jak kobiety wyrywaja sobie wlosy z glowy
i potem siedza z kitkami rywalki w rekach, ten spontan w reakcji np. na
zdrade kochanka mnie powala!!!
Nie sadzicie, ze Drzyzga powinna spalic sie ze wstydu, robiac ten swoj tok
szol a la kolko rozancowe???
Obserwuj wątek
    • ron_obvious Re: J E R R Y S P R I N G E R = EWA DRZYZGA????? 20.02.05, 12:51
      Oczywiście że Drzyzga powinna spalić się ze wstydu, ale zachwytów nad
      Springerem nie podzielam. Nie zdziwie się jeśli dzięki temu programowi
      drastycznie wzrosnie liczba antysemitów w Polsze.
      • Gość: abc = EWA DRZYZGA????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:10
        Jasne, że Drzyzga powinna spalić się ze wstydu, bo jej program jest
        przeznaczony dla debili i osób z przeróżnymi patologiami. Jest szkodliwy
        społecznie.
        • Gość: maxWroc Re: = EWA DRZYZGA????? IP: *.neting.com.pl 20.02.05, 13:35
          a dla mnie caly ten program Springera wydaje sie calkowicie wyrezyserowany-
          zupelnie tego nie kupuje!
        • Gość: andrze_n Ewa nawet jakby miala mozliwosc, to niepotrafilaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:02
          poprowadzic programu tak jak Jerry, jej jezykowa mozgownica przeslania
          wydobycie jakiegokolwiek glebszego sensu z ust gosci. Uwielbia peplac i wozic
          sie (do czego ma talent) na pozornych slabosciach inerlokutora, ktore
          rozpoznaje po sygnalach ciala (a to jej i gawiedzi sie najbardziej podoba).
          Sprawia jej satysfakcje zlapanie za slowko zagadanie kogos itp. Od jerrego
          jest o wiele nizej.
          • the_dzidka Re: Ewa nawet jakby miala mozliwosc, to niepotraf 21.02.05, 10:34
            > poprowadzic programu tak jak Jerry, jej jezykowa mozgownica przeslania
            > wydobycie jakiegokolwiek glebszego sensu z ust gosci.

????????
            Uważasz, że Jerry Springer wydobywa jakikolwiek sens (nie że głębszy!!!) z ust
            swoich gości?!
          • ruda_szczurka Re: Ewa nawet jakby miala mozliwosc, to niepotraf 14.03.05, 19:51
            Gość portalu: andrze_n napisał(a):

> poprowadzic programu tak jak Jerry,

smiem twiedzic, ze to jak najlepiej o niej swiadczy...
            ;)
    • Gość: zigmunt Re: J E R R Y S P R I N G E R = EWA DRZYZGA????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:31
      Jerry to rozrywka dla inteligentnych inaczej, ktorzy uwierza, ze te ciagle
      bijatyki nie sa wyrezyserowane. Mozna obejrzec kilka odcinkow z ciekawosci, ale
      przy nastepnych mozna zasnac z nudow. Drzyzga natomiast bardzo fajnie prowadzi
      swoj program, niestety jego popularnosc zmusila realizatorow do poszukiwan
      coraz dziwniejszych tematow. Nie jest jeszcze tak ekstremalnie jak u Jerrego,
      na szczescie.
      • mojave Re: J E R R Y S P R I N G E R = EWA DRZYZGA????? 21.02.05, 10:38
        program springera to totalne dno, nie wiem jak mozna to ogladać. na tym tle
        program Drzyzgi to bardzo wysoki poziom.
    • Gość: robertmar1 Re: J E R R Y S P R I N G E R = EWA DRZYZGA????? IP: *.zamosc.mm.pl 14.03.05, 18:31
      Wiecie co? Chciałbym prowadzić taki program jak Springer. On nie robi tam nic,
      gruba kasa mu tam wpada, a goście się piorą. Już siebie wybobrażam w takiej
      roli: stoję na widowni, na scenie leci akcja, a wokół wszyscy
      wrzeszczą "Robert! Robert!". Och, pomarzyć...
    • Gość: Ania Springer nie jest reżyserowany.... IP: *.aine.pl 14.03.05, 21:38
      Też tak kiedyś myślałam. Ale potem obejrzałam film dokumentalny o różnego
      rodzaju reality show, talk shot, itp i o tym ile złego zrobiły.
      Nie wiem czy wiecie, ale udział w programie Springera dwoje uczestników
      przypłaciło zyciem.
      • Gość: j.lo Re: Springer nie jest reżyserowany.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.03.05, 17:02
        ale popełnili samobójstwo, czy zamordowli ich ???
        bardzo mnie to interesuje!
        • Gość: Ania Re: Springer nie jest reżyserowany.... IP: *.aine.pl 15.03.05, 20:00
          Ze szczegółami nie pamiętam

Ale było to coś takiego:

1. do młodego gościa przyszli od Springera z pytaniem czy wystąpi w programie.
          Obiecali mu że będzie tam ktoś kto go kocha i chce mu to wyznać. Facet się
          zaciekawił i zgodził się wziąc udział. Okazało się w studiu że czekał na niego
          jego kolega, który wyznał mu miłość.
          Po programie wszyscy zaczęli chłopakowi dokuczać, że jest homoseksualistą (choć
          nie był). Nie dawał sobie rady z kpinami otoczenia i któregoś dnia nie
          wytrzymał i zamordował tego który mu u springera wyznawał miłość.

2. Babkę zostawił mąz. Odszedł do kochanki. Ona go ciągle kochała i chciała
          żeby wrócił. Któregos dnia przyszli od springera i powiedzieli że mąz zaprasza
          ja do programu bo chce jej coś wyzna. Babka miała nadzieję, ze mąz chce ją
          przeprosiać, a ponieważ dalej jej na nim zależało poszła do studia. w studiu
          czekał na nią mąż z kochana i zaczeli przed kamerą ją wyzywać od dziwek która
          nie chce im dac spokoju, szarpać, bić, itp. Babka się załamał.
          Program został wyemitowany. Mąz który ją nienawidził obejrzał go i cała
          sytuacja wywaołała w nim jakąs dodatkową agresję, że poszedł i ją zamordował.

Było więcej przykładów jak takie durne programy wpływaja negatywnie na ludzkie
          zycie (było np. o Big Brother'ze).

• Gość: j.lo Re: Springer nie jest reżyserowany.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.05, 17:17
            dzieki za odpowiedź :)
            Jestem zszokowana do czzego doprowadza ten program!!!
            Ciekawe, czy u nas taka forma tok szola moglaby sie przyjac i nie chodzi mi tu
            o zadne morederstwa ;)?
            • czarna_jagodka Re: Springer nie jest reżyserowany.... 16.03.05, 19:47
              O ile mnei pamięć nie myli to u nas był chyba jakiś przypadek samobójstwa.
              JAkiś chłopak chyba wyznał dziewczynie miłość, a ona go odrzuciła..... coś mi
              się takiego kołacze po zakamarkach pamięci.
              • kammma to było w "Tylko Miłosc" 21.03.05, 21:48
                Chyba na TVN, ale nadali program,ze im przykro, i ze nie biora odpowiedzialnosci
                k
              • lilith76 Re: Springer nie jest reżyserowany.... 22.03.05, 10:43
                "Wybacz mi"?
    • Gość: sth Re: J E R R Y S P R I N G E R = EWA DRZYZGA????? IP: *.chello.pl 14.03.05, 22:17
      przeciez to w duzej mierze jest rezyserowane. sam springer kiedys o tym mowil.
      ponadto wyczuwam w nim jakas pogarde do swoich gosci. w jednym wywiadzie,
      kiedys to wyznal- nie wprost, ale jednak.
    • baltazarus Re: J E R R Y S P R I N G E R = EWA DRZYZGA????? 21.03.05, 22:07
      Springer przypomina mi raczej Freuda (zbieżność pochodzenia przypadkowa), gdyż
      podsyca i promuje patologie społeczne, babra się w tym, podsyca nienawiść i
      rozbija związki. Ciekawe czy, jak Freud, w życiu prywatnym pielęgnuje
      konserwatywne wartości (Drzyzga chyba tak)? Tak czy inaczej Freud okazał się
      szarlatanem, a jego legenda kłamstwem...
    • iwoniczanka Drzyzgobelkot 23.03.05, 15:14
      Takkiedys ktos nazwal to jej peplanie na ekranie i niech tak zostanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka