Dodaj do ulubionych

forum SERIALE

24.02.05, 19:18
witam,
stety czy niestety, ale jest:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=433
zostalo dzisiaj zalozone przez administracje, warto zajrzec: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=20965054
wiec tak,
watki serialowe zostana przeniesione na nowe forum, jezeli zalozyles bądz pisales w takim watku, to odwiedz teraz ww. forum

bardzo prosze wszelkie dyskusje nt. nowo powstalego forum prowadzic wlasnie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=20965054

wyjasnienie dla niektorych: to nie bylo planowane, tzn. decyzja byla spontaniczna; ktos rzucil pomysl, wiec forum powstalo (vide link wyzej)

tak na koniec, serialami opiekuje sie bachus69
Obserwuj wątek
    • ottek Re: forum SERIALE 24.02.05, 19:24
      tak jeszcze tylko dodam, ze na serialach beda najnowsze watki serialowe, z dzisiaj i z wczoraj, moga sie jeszcze trafic wczesniejsze
      oraz oczywiscie te najdluzsze :)
    • michal_82 Re: forum SERIALE 24.02.05, 19:27
      A nie można tego forum dać jako podforum Telewizji, a nie grupy ogólnej Prasy i
      mediów? Żeby było tak jak Reality show - pod ręką (rzadko czytam zalogowany).
      • ottek Re: forum SERIALE 24.02.05, 19:29
        mam nadzieje, ze bedzie link na gorze, taki sam jak do reality show
        latwiej bedzie mozna tam trafic, chociaz nadal bedzie w kategorii prasa i media
    • pafik.i.mrowka Re: forum SERIALE 24.02.05, 19:31
      I tak oto chirurgicznym cięciem ottek usunął sporą grupę piszących aktywnie
      osób. Następni pod nóż pójdą wszyscy ci, którzy piszą nie o serialach (forum:
      nie-seriale).
      Za dużo pracy z wycinaniem było?
      • egon.olsen Re: forum SERIALE 24.02.05, 19:39
        Nie umiesz czytać w ogóle, czy masz problemy ze zrozumieniem zdania
        'administracja utworzyła'???
    • kubissimo WRESZCIE 24.02.05, 19:49
      dzieki :)))
    • Gość: bm_ka Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:52
      Życzę dużo zdrowia osobie która ów temat (utworzenia forum SERIALE)
      zaproponowała! :-((
      Ten nowy twor jest niezgodny z założeniem ponieważ telewizja to takze seriale
      a ze te właśnie produkcje rozpalają najwięcej nicków i na ten temat najwięcej
      wątkow powstawało na forum telewizja to jak sądzę powód do radości, prawda
      ottku i droga adminiostracjo?
      Nie mylę się ze otwierajac forum dyskusyjne zakładacie ze tematyka zgodna
      z jego nazwą ściągnie dużo nicków i wywoła burzliwe dysputy, prawda?
      Swoją drogą, jak to jest że paru malkontentów może przekonać Was że rozmowy
      o serialach są głupie i zbyt wiele ich toczy się na forum do tego stworzonym?
      bm_ka wkurzona
    • lipa55 bez sensu... 24.02.05, 19:58
      a gdzie trafiać będą wątki:
      "Czy podoba wam się Kozuchowska, jako kobieta i jako aktorka?"
      "Kim jest Steffen Moller?"
      "Uwielbiam Edytę Jungowską, a wy?????????"
      "Nowe zdjęcia Weroniki Rosati"

no gdzie?
      • Gość: YANE Re: bez sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:04
        No z tego co widzialam na forum seriale.
        I w tym miejscu sobie pozwole wyrazic opinie.
        Optowalam zawsze za zalozeniem takiego forum, bo juz mialam dosyc czytania o tym kto chodzi w majtakch lub bez w mjm (bo tylko ten serial mial tyle cudownie rozpaczkowanych watkow). Ale teraz widze, ze jak na razie przyjelo to forme kuriozalna, bo poprzenoszono watki, ktore z serialami mialy tylko tyle wspolnego, ze laczylo je nazwisko aktora wystepujacego w nim. I doprawdy nie wiem czy cieszyc sie czy martwic.
        Pozywiom uwidim (tylko dlaczego ja to czarno widze????).
        • lipa55 Re: bez sensu... 24.02.05, 20:10
          no, to bądzmy konsekwentni i stwórzmy też forum "Agata Młynarska, kocham i
          nienawidzę", "Justyna Pochanke, kocham i nienawidzę", "Co dziś lepsze: Fakty
          czy Wydarzenia", bo z tego w 85 proc. składa sie forum Telewizja
    • anieczkapoleczka Re: forum SERIALE 24.02.05, 20:19
      A nie prościej było zmienić nazwę forum "telewizja" na "seriale i inne twory tv"? Obyło by się beż przenoszenia wątków i szukania swoich postów nie wiadomo gdzie.
    • Gość: oror Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:32
      Nowe forum powstalo, bo wielbiciele seriali nie potrafia sie zachowac i
      zakladaja tysiace nowych watkow typu "X kichnal dzisiaj w MjM", a potem ciezko
      jest wylowic nieserialowe watki z tego bagna.
      Teraz chyba wszyscy powinni byc zadowoleni.
    • pieskuba Ja się uprzejmie zapytuję... 24.02.05, 20:35
      się przenosimy czy obrażamy? Bo w zasadzie się obraziłam, ale może mi przejdzie
      niebawem?

pieskuba
      • ewosia Re: Ja się uprzejmie zapytuję... 25.02.05, 19:05
        ja sie obrazam. co za wiocha. przeciez serial jest w telewizji. w dupe
    • Gość: Miśka Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:44
      fatalnie
      teraz tylko czekac az forum telewizja umrze smiercia naturalna
      • Gość: wera Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:47
        Może by zrobić bezpośrednie dojście do tych seriali z forum telewizja?
      • invicta1 Re: forum SERIALE 24.02.05, 20:49
        pocałujcie mnie w..............M jak Miłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • michal_82 Re: forum SERIALE 24.02.05, 20:52
        Ale dlaczego umrze? Zobacz ile wątków zostało o ciekawych sprawach.

A o MjM i innych serialach - kto ile razy pierdnął, w jakiej był koszuli lub
        butach, jaki numer miał przejeżdżający tam autobus i jaką pojechał trasą
        przeczytasz teraz na forum seriale.
        • invicta1 Re: forum SERIALE 24.02.05, 20:54
          i tu sie grubo mylisz michale teraz telewizja to bedzie forum ZGREDZIORUM
          • panatha Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:07
            z jednej strony nie bedzie pierdołowatych watków aczkolwiek forum telewizja
            nie bedzie juz tym samym forum gdyz niektóre watki serialowe były zabawne i
            interesujace chocby zapiski bohaterów mjm:)
            • kubissimo Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:09
              boszzzz
              przeciez wszystkie 'strasznie zabawne watki' bedziesz miec w odleglosci jednego
              klikniecia
              chyba dasz rade tam dotrzec? ;)
              • panatha Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:12
                zawsze wszystko było na jednym forum
                czy to Ty nie zaproponowałes tego forum seriale?
                • kubissimo Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:15
                  zawsze bylo ale sie skonczylo :)

nie ja zaproponowalem, ale podpisuje sie pod tym obiema rekami :)))
                  • invicta1 Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:16
                    zarobisz
                    • kubissimo Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:17
                      strach sie bac :P
                      • aankaa widzisz, Kubissimo 24.02.05, 21:22
                        na każdym forum można znaleźć ciekawe / nieciekawe (dla szukającego) wątki. To
                        od Ciebie zależy, które poczytasz, do których się dopiszesz, które ominiesz
                        szerokim łukiem

I właśnie tak mógłbyś Ty (i reszta zdegustowanych, chcących prowadzić
                        dyskusje "na poziomie" o tv, która już dawno ż a d n e g o poziomu nie trzyma)

Ale łatwiej wyciąć ...
                        • michal_82 Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 21:28
                          > na każdym forum można znaleźć ciekawe / nieciekawe (dla szukającego) wątki.
                          To
                          > od Ciebie zależy, które poczytasz, do których się dopiszesz, które ominiesz
                          > szerokim łukiem

Ale o serialach było tak dużo, że ciężko było te inne ciekawe lub nieciekawe
                          odnaleźć i właśnie ich hurtowa ilość jest głównym pretekstem do stworzenia
                          podforum.
                          • kubissimo Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 21:29
                            poprawka
                            nie pretekstem a przyczyną
                          • aankaa Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 21:31
                            przestań na forum zaglądać w godzinach pracy (szef za drzwiami, telefon dzwoni
                            jak najęty) a z domu - będziesz miał więcej czasu na wyszukanie tych "perełek",
                            o których piszesz
                        • kubissimo Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:05
                          problem w tym ze na jeden watek nieserialowy powstawalo 25 serialowych
                          dzialaliscie w systemie godnym hydry stuglowej, zakladajac osobne watki
                          poswiecone poszczegolnym guzikom poszczegolnych koszul poszczegolnych bohaterow
                          w poszczegolnych scenach poszczegolnych odcinkow

wiec ciezko w tym natloku bzdur wysledzic jakikolwiek watek poswiecony czemus
                          innemu
                          podobna sytuacja byla na forum KSIĄŻKI (swoja droga jakos Ciebie tam nigdy nie
                          widzialem, nie za duzo czasu siedzisz przed telewizorem?), gdzie nagle pojawil
                          sie milion watkow od zdesperowanych maturzystow szukajacych pomocy do swoich
                          matur ustnych (nota bene wiekszosc pytan byla zalosna, ale ok, rozumiem: nowa
                          matura = bardzo duzy stres). jakakolwiek proba dyskusji o ksiazkach znikala w
                          zalewie watkow maturalnych, wiec stworzono im podforum i naprawde nie padlo ani
                          jedno slowo sprzeciwu
                          wiec nie wiem, czemu Wy mnozycie problemy i szukacie dziury w calym?
                          macie swoje nowe sliczne forum, gdzie nikt nie bedzie wybrzydzal, ze jest za
                          duzo watkow o serialach. teraz mozecie pisac nawet o poszczegolnych dziurkach
                          tych poszczegolnych guzikow
                          i piszcie sobie na zdrowie :)
                          • panatha Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:11
                            jak forum tv umrze smiercia naturalna z powodu małej ilosci watków to i tak
                            wszyscy forumowicze przeniosa sie na forum seriale i Ty rowniez bedziesz jednym
                            z nich
                            • kubissimo Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:13
                              widzisz, ja sie od forum seriale nie odzegnuje, ale jestem spokojny o los forum
                              telewizja
                              na serialach sie telewizja nie konczy
                              • panatha Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:23
                                forum tv jest a raczej było wyjatkowe, bo były tu watki "rózne i rózniste"
                                czytałes te które chciałes a teraz bedzie "bida az piszczy"
                                • kubissimo Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:27
                                  jezeli bida znaczy "mniej wpisow, ale na ciekawsze tematy" to ja sie bardzo z
                                  tej bidy ciesze :)
                                  • panatha Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:31
                                    taaa jeden post na kazdy dzien - to dopiero bedzie ciekawy temat
                                    • kubissimo Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:33
                                      oczywiscie sam(a) w to nie wierzysz, ale co sie napiszesz, to Twoje
                                      ehhh
                                      • panatha Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:37
                                        najłatwiej powiedziec ze nie wierze w to co mówie
                                        • kubissimo Re: widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:43
                                          widzisz, to forum fantastycznie dzialalo przed pojawieniem sie MJM
                                          damy rade bez fanatykow tego serialu :)
                          • aankaa widzisz, Kubissimo 24.02.05, 22:23
                            kubissimo napisał:

> foum KSIĄŻKI (swoja droga jakos Ciebie tam nigdy nie
                            > widzialem, nie za duzo czasu siedzisz przed telewizorem?)

jak chcę podyskutować - spotykam się z ludźmi
                            a jak w wolnej chwili zabawić - wpadam na ftv i wątki o mjm

a telewizor włączam 3 razy w tygodniu (pod warunkiem, że nie ma gali vivy,
                            meczu itp) :P
                  • panatha Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:17
                    moze jeszcze nogami
        • Gość: Miśka Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:27
          umrze bo osoby, ktore to forum napedzaly po prostu sobie pojda
          no i invicta ma racje - bedzie forum zgredziorum, gdzie ze swieca bedzie sie
          szukac ciekawego watku
          po prostu, forum straci swoj niepowtarzalny klimat
          • Gość: zgred Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:32
            Zatem pozwolcie forum telewizja umrzec smierca naturalna. Wy mozecie sie
            przeniesc na swoje nowe forum, gdzie bedziecie szczesliwi. Zostawcie nas,
            zgredow, tutaj. Bedziemy cierpiec w milczeniu. Zegnajcie...
            • kubissimo Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:53
              tak tak
              dajcie nam umierac w spokoju :D
    • aankaa Re: forum SERIALE 24.02.05, 21:11
      jak już się tak napracowałeś (s a m o z w a ń c z y) adminie to przenieś
      WSZYSTKIE wątki o mjm >:[

mieli mędrcy rację mówiąc, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
    • aankaa i jeszcze jedno 24.02.05, 21:13
      aż dwa razy musiałeś podpierać się tym samym wątkiem o 3-postowych wpisach ?
    • aankaa ottek - kup sobie wodery :P 24.02.05, 21:28
      • Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: oror 24.02.2005 20:32 + odpowiedz

<ciach>
      ... z tego bagna....
      <ciach>

===

i w ten oto prosty, a jakże piękny sposób, powstała definicja forum tv, którym
      ottek będzie się "opiekował"
      • Gość: oror Re: ottek - kup sobie wodery :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:37
        Sio na forum seriale, bo jeszcze ludzie pomysla sobie, ze wszyscy milosnicy
        seriali nie potrafia zrozumiec tego co czytaja :)
    • Gość: d0mi Re: forum SERIALE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:29
      NARESZCIE:D
      DZiękuję, dziękuję, dziękuję:)
      • czesiekkk Re: forum SERIALE 24.02.05, 22:05
        No cóż, skoro prośby i nawołania o umiar nie pomogły to stało się jak się stało.
    • piekielny.twist Do Ottka 24.02.05, 22:04
      W sprawie znikających wątków
      Przyznaję, że nie udało mi się znaleźć w regulaminie stosownego zapisu, ale...
      na forum kraj Giwi nie kasuje wątków skierowanych do siebie (chyba, że ktoś
      pisze w nich inwektywy), może i tutaj na forum tv dałoby się tak zrobić?
      Szczególnie dzisiaj po 'rewolucji'? Wtedy może wątki typu "Hej Ottek" nie
      mnożyłyby się, Ty miałbyś mniej pracy, a użytkownicy mogliby zrzucić co im na
      sercu leży...
      Wiem, że można do Ciebie maila wysłać, ale to nie to samo :)
      Poza tym forum nie musi być chyba, aż tak sterylne :)?
      • ottek Re: Do Ottka 24.02.05, 22:07
        i nie jest sterylnie,
        jesli chcesz porozmawiac o nowym forum czy wyrazic opinie na tego temat ot zapraszam na forum o forum - to odpowiednie miejsce do tego
        • Gość: :/ Re: Do Ottka IP: *.devs.futuro.pl 24.02.05, 22:11
          Cieszę się z nowego forum i mam nadzieję, że z forum TELEWIZJA bedziecie wątki
          o serialach przenosić na SERIALE bo nikt chyba nie ma zamiaru biegać po obu
          forach. :)
        • piekielny.twist Re: Do Ottka 24.02.05, 22:14
          > jesli chcesz porozmawiac o nowym forum czy wyrazic opinie na tego temat ot zapr
          > aszam na forum o forum - to odpowiednie miejsce do tego

Ottku, ale ja się nie wypowiadałam w sprawie nowego forum, ja mówiłam o wątkach
          skierowanych do Ciebie. Moim zdaniem użytkownicy powinni mieć możliwośc
          zakładania ich TUTAJ... Czy to narusza regulamin?
          Niestety po przeniesieniu 'seriali' swoje będziesz musiał wysłuchać :)
        • bm_ka Re: Do Ottka 24.02.05, 22:15
          ottek napisał:

> i nie jest sterylnie,
          > jesli chcesz porozmawiac o nowym forum czy wyrazic opinie na tego temat ot
          zapr
          > aszam na forum o forum - to odpowiednie miejsce do tego

Przyszedłeś tu żeby nam, wiele lat po odzyskania możliwosci mowienia tego co
          chcemy, na portalu u faceta ktory o tę wolność walczyl mówic o czym i gdzie
          mogę mowić??????? Chłopie , chyba Ci się czasy popieprzyły, nie sądzisz???!
          Komuny juz nie ma od dobrych paru lat, jestesmy na portalu który między innymi
          tworzył Michnik i inni ludzie którzy za jedna z ważniejszych spraw w swoim
          życiu uznali WOLNOŚĆ SłOWA!!!, mówi Ci to coś? A Ty mi każesz iśc "tam czy siam"
          a tu nie pozwalasz mi mówić "to czy sio" - kim jesteś , ottku???!!! Kim tak
          ważnym i mającym władzę tak wielka jestes, ze możesz mnie i innym czegoś
          zakazać?????
          >
          • michal_82 Re: Do Ottka 24.02.05, 22:22
            Ale czy ty nie rozumiesz, że o serialach porazmawiasz sobie tam, a tu będziesz
            pisać jak będziesz miała cokolwiek innego do powiedzenia? Tak samo jak będziesz
            chciała pogadać np. o samochodach to zrobisz to na motoryzacji.
            • kubissimo Re: Do Ottka 24.02.05, 22:24
              nie nie
              bm_ka upaja sie wolnoscia slowa
              o samochodach rozmawia na forum WARZYWA I OWOCE, a o polityce na forum SZMINKI
              I CIENIE DO POWIEK :D
              • panatha Gdzie Jeden Post Tam Trzy Fora 24.02.05, 22:29
                a Ty jak rozmawiasz o babelkach w piwie to piszesz o tym na forum Babelki Piwne
                a jak dyskutujesz o rydzyku to piszesz na forum o radiu maryja czy na forum
                Aktualnosci?? zgodnie z zasada Gdzie Jeden Post Tam Trzy Fora
      • czesia-z-nowym-noskiem Re: Do Ottka 24.02.05, 22:15
        wiedzialm od samego początku,ze to będzie kicha z tym ottkiem
        i patrzcie,wszystcy go generalnie mają dosc,dogadują mu,wręcz plują w gębę a on
        mówi,ze deszcz pada
        ja to bym się pod klawiaturę zapadla
        z pewnością jest z mlodziezy wszechpolskiej,albo z radia Maryja,bo tylko ci
        ludzie nie znosza sprzaeciwu i zawsze mają rację

znowu mam zapsuty wieczor przez niego
        -----------------------
        Pozdrawiam
        kiedyś:czesia-z-butkiu
    • Gość: kij Re: forum SERIALE IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.02.05, 22:13
      Skoro jest forum seriale proponuje takze forum FILMY z podzialem na forum z
      filmami amerykanskimi, polskimi, indyjskimi, które z kolei powinni mieć także
      podział na komedie, dramaty, sensacje itd.
      Moim zdaniem filmy są zazwyczaj ambitniejsze od seriali, przez co zasługują na
      własne forum. Prosze mi nie mówić , że jest forum KINO, bo to co innego. Ja
      mówia o filmach ktore ogładamy w telewizji.

• bm_ka Re: forum SERIALE 24.02.05, 22:25
        Alez niech sobie istnieje forum Seriale i jeśli sie przyjmie to cieszmy sie
        wszyscy,i ci ktorzy o serialach nie czytali i ci którzy o serialach namietnie
        pisali. Byc może ktoś będzie chcial tam pisać byc może inny ktos nie ale ...
        nie może nam ottek wprowadzac prawdziwej cenzury zabraniając na forum telewizja
        zapytac dlaczego kasuje wątki z niewinnym, nienaruszającym porzadku pytaniem
        jakie np. zadala aankaa!! Na miłość boską nie dajmy się zwariować bo nie oto
        chodzi na forum dyskusyjnym!!!
        Oponentow przestrzegam ze jutro może się okazać ze Wam nie wolno pytać, pisać,
        omawiać programow informacyjnych albo reklam bo tak zechce ottek, to zbyt
        wiele, nie sądzicie?
        • the_dzidka bm_ka et consortes!!! 01.03.05, 19:57
          Ach przestań, bm_ka, bo ci cała para w gwizdek idzie. Ani Ty, ani nikt z
          twoich "serialowych przyjaciół" za wszelką cenę nie stara się dostrzec, że
          chodzi o to, że "co za dużo, to niezdrowo". Wielkokrotnie was proszono i
          napominano, żebyście trochę spasowali z zakładaniem takiej ilości serialowych
          wątków. Myśleliście, że wam ilość w jakość przejdzie? Wszelkie tego typu uwagi
          gasiliście wyśmiewaniem ludzi, którym się nie podobała wasza samowolka. Z
          początku lubiłam i was, i wasze teksty, potem doszłam do wniosku, że
          zachowujecie się, że zacytuję "Dziewczynę i Chłopaka": "nas jest więcej, a wy
          jesteście głupi". Obraziliście się, założyliście własne forum o serialach? I
          BARDZO DOBRZE!!! To się właśnie robi, kiedy się nie chce niczyjej ingerencji w
          to, co się pisze. Sama zapewne zajrzę na to nowe forum nie raz, ale wtedy będę
          wiedziała, że wchodzę na forum o serialach, na które chcę wejść, a nie na
          ogólne forum TV, zaśmiecone przez serialowiczów. Nie wszystko, co bawi
          tzw. "większosć", musi być obowiązującym trendem. Za bardzo zadęła was
          wasza "siła", i trzeba się było liczyć z konsekwencjami, zwłaszcza w obliczu
          tak wielu PRÓŚB i uwag na ten temat. I tyle mojego komentarza.
    • gosia_chello Protestuje ! 24.02.05, 22:22
      Stworzenie nowego forum "Seriale" kompletnie mi sie nie podoba.
      W telewizji nie ogladam tylko seriali, ogladam np. publicystyke, filmy
      fabularne i pisalam o tym wszystkim na TYM forum.
      I cieszylam sie, ze moge porozmawiac np. o programie Tomasza Lisa, a obok
      wlaczyc sie w dyskusje dotyczaca M jak Milosc.
      Nie zgadzam sie z decyzja odlaczenia seriali od tego forum i wyrazam swoj
      zdecydowany protest.
      Nie sluzy to niczemu dobremu.
    • Gość: Banan Re: forum SERIALE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.02.05, 22:35
      Bardzo dobrze. Niech tych kilkunastu fanatycznych ogladaczy seriali znajdzie
      wreszcie miejsce, na ktorym bedzie umieszczac swoje pelne entuzjazmu opisy
      tego, co "odkryli" w ostatnim odcinku. Trzymaj sie Ottku. Poszczekaja,
      poszczekaja i sobie pojda.
      • gosia_chello Re: forum SERIALE 24.02.05, 22:53
        I kto tu zostanie ?
        • aankaa Re: forum SERIALE 24.02.05, 23:01
          gosia_chello napisała:

> I kto tu zostanie ?

Banan i Kubissimo
          • the_dzidka Re: forum SERIALE 01.03.05, 19:59
            I ja, i jeszcze mnóstwo ludzi. Sądzisz, że to forum istnieje tylko dzięki wam?
            Ono istniało na długo przed "MjM".
        • Gość: Banan Re: forum SERIALE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.02.05, 23:04
          Spokojni, zrownowazeni telewidzowie, ktorzy nie ogladaja MjM i ktorzy nie maja
          sklonnosci do megalomanii (wszyscy serialowcy twierdza, ze bez nich to forum
          umrze). Zostana rozsadni - napisza cos tylko wtedy, jak beda mieli cos
          sensownego do napisania, nie beda pisali szybciej niz mysla, zatem skoncza sie
          watki typu "widzialam kogostam bez majtek w MjM". Bedzie pieknie.
    • ottek mala uwaga 24.02.05, 22:36
      kilka slow wyjasnien,
      niestety nie bede tlumaczyc sie za kogos innego - nigdy nie prosilem o forum seriale i dowiedzialem sie o jego utworzeniu dzisiaj, tak samo jak wy
      w zwiazku z tym watki dotyczace forum seriale prosze zakladac tu:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
      czyli w miejscu do tego odpowiednim
      niech sie admini gazetowi tlumaczą

watki zalozone tutaj, w ktorych znajda sie opinie o nowym forum czy inne infomrmacje niezwiazane z tematyka forum beda przenoszone tu:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396
      mozna stamtad skopiowac swoj post i zamiescic na forum o forum

przypominam, ze w sprawie watkow usunietych info dostaje zazwyczaj (np. jezeli nie ma maila, to nie mozna napsiac do autora) autor watku, inni nie musza znac przyczyny

naprawde prosze uszanowac te (o przenoszeniu watkow, nie o nowym forum) decyzje
      • gosia_chello Re: mala uwaga 25.02.05, 22:23
        I naprawde sie nadal cieszysz, ze jestes opiekunem tego forum ?
        I nie wstyd ci teraz ?
    • aankaa a'propos ... konia 24.02.05, 22:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20275704&a=20296527&s=0
      • aankaa a to jedno z lepszych 24.02.05, 22:50
        • Re: To ciekawe...
        ottek 05.02.2005 23:02 + odpowiedz

powtorze:
        niczego tu nie zmienie, nie bede kasowal watkow jak mi sie podoba ani
        cenzurowal wypowiedzi, ktore sa sprzeczne z
        moimi pogladami na jakis tam temat

===
        to mi jeszcze powiedz (a raczej napisz na priv, bo nie umiesz tu, publicznie,
        na forum) dlaczego skasowałeś moje dwa wątki
    • Gość: P-77 Re: forum SERIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:44
      To jest bez sensu.
      Jeżeli np. ktoś założy wątek o Steffenie Mollerze będzie musiał zaznaczyć, że
      ma na myśli Steffena w aspekcie programu "Europa da się lubić" a nie "M jak
      miłość".
      • kubissimo Re: forum SERIALE 24.02.05, 23:00
        mysle, ze potrzebny bedzie okres przejsciowy z dodatkowym nadzorem
        jezeli utrzyma sie rozdzial na seriale i reszte telewizji to ludzie szybko sie
        przyzwyczaja i sami beda wiedzieli gdzie jaki watek zalozyc i nie bedzie
        potrzeby odgornego przenoszenia
        tzn to taki utopijny zamysl, bo jak widac mamy sporo fanatycznych aktywistow,
        ktorym ten projekt godzi w polaczkowato pojmowany honor i teraz beda robic
        strajk okupacyjny :/
        • aankaa zgłoś się na kolejnego aesa 24.02.05, 23:03
          i jako pierwszy post wytnij swój ze słowami "polaczkowato pojmowany honor"
        • michal_82 Re: forum SERIALE 24.02.05, 23:04
          To są w 99% kobity i ich typowe zachowanie :) A to co piszesz popieram!
          • czesiekkk Re: forum SERIALE 24.02.05, 23:09
            Miłośnicy seriali, a zwłaszcza tego najpopularniejszego przesadzali i powinni
            mieć teraz pretensje tylko do siebie.
          • Gość: wypierdek_mamuta czy OTTEK = Kubissimo?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:09
            ??????????????
            • kubissimo Re: czy OTTEK = Kubissimo?????????? 25.02.05, 00:35
              tak
              i jeszcze gianni_vonsacze to ja
              i wszystkie wersje wieslawy
              i aankaa
              i wypierdek mamuta tez

:D
        • bm_ka do ottka o kubissimo 24.02.05, 23:39
          kubissimo napisał:

polaczkowato pojmowany honor i teraz beda robic
          > strajk okupacyjny :/

Wytniesz to ottku czy przeniesiesz na Oślą?

a propos .. spójrz proszę na 'zawartość' Oślej ławy, wsród bluzgow,
          antyżydowskich, rasistowskich tekstow są równiez nasze grzeczne wątki:

ten o tytule: "Protest przeciwko decyzji administracji"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=20992113
          i te dwa o tytule: "ottkuuuuuu!"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=20992387
          czy pasuje tam wpis kubissima cytowany przeze mnie powyżej, jak sądzisz?
          • cockerofil Re: do ottka o kubissimo 24.02.05, 23:47
            bm_ka, moze ten samozwaniec go "przerazil", lol
          • Gość: anton Re: do ottka o kubissimo IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 00:02
            Kobieto , chyba Ci się czasy popieprzyły, nie sądzisz???!
            Komuny juz nie ma od dobrych paru lat, jestesmy na portalu który między innymi
            tworzył Michnik i inni ludzie którzy za jedna z ważniejszych spraw w swoim
            życiu uznali WOLNOŚĆ SłOWA!!!, mówi Ci to coś?
    • bm_ka do she36 i do ottka 24.02.05, 23:26
      proszę Cię she36, umieść swój wątek który znajduje się na Oślej Ławie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=20992113
      na forum o moderacji albo FoF z pytaniem dlaczego zostal usunięty bo to moim
      zdaniem przekracza juz wszelkie granice!!!!!!

ottek!
      Czy Ty umiesz zachowac umiar w aesowaniu forum telewizja????
      To ze założono forum Seriale to jedno a to ze przenosisz na Oślą Ławę wątki
      nienaruszające netykiety to już prawdziwie stalinowskie metody administrowania
      forami na portalu gazeta.pl.
      Niech sobie istnieje forum Seriale ale bez Twoich idiotycznych wybryków na
      forum Telewizja pewnie będzie łatwiej i przyjemniej przejśc na nie, nie sądzisz
      że na zbyt wiele sobie pozwalasz?
      • aankaa Re: do she36 i do ottka 24.02.05, 23:31

• Re: forum SERIALE
        kubissimo 24.02.2005 23:00 + odpowiedz

mysle, ze potrzebny bedzie okres przejsciowy z dodatkowym nadzorem

jak ma takie poparcie, to czemu się dziwisz ?
        • kubissimo Re: do she36 i do ottka 25.02.05, 00:51
          a cos nie halo z poparciem?
          jest wielkie :)
          • scoutek Ottek! 25.02.05, 09:19
            w zwiazku z tytulem tego watku postuluje przeniesc go na forum seriale.....
            • scoutek Re: Ottek! 25.02.05, 09:29
              Gratuluje reakcji cenzorze.....

dla reszty niezorientowanych: pod wieloma watkami, ktore wydawaly mi sie
              watkami serialowymi (takie jak: Auschwitz, Fakty, Co z ta Polska, watek o
              Giannim itd) postulowalam o przeniesienie ich na forum seriale Pan Ottek WYCIAL
              mi je wszystkie... Dziekuje i gratuluje blyskawicznej reakcji....
              i dotrzymywania slowa, danego na wstepie.....
              • bm_ka Re: Ottek! 25.02.05, 09:35
                scoutek napisała:

> Gratuluje reakcji cenzorze.....
                >
                > dla reszty niezorientowanych: pod wieloma watkami, ktore wydawaly mi sie
                > watkami serialowymi (takie jak: Auschwitz, Fakty, Co z ta Polska, watek o
                > Giannim itd) postulowalam o przeniesienie ich na forum seriale Pan Ottek
                WYCIAL
                >
                > mi je wszystkie... Dziekuje i gratuluje blyskawicznej reakcji....
                > i dotrzymywania slowa, danego na wstepie.....

/skopiowałam ten wpis/
                No i oto mój niewinny wątek, o Twoim scoutku wyciętym poście, znalazl się
                w trzy sekundy na Oślej Ławie! Poniżej link i kopia:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21003010
                F. Telewizja-scoutek wyrzucony na bruk!
                Autor: bm_ka
                Data: 25.02.2005 09:30 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                zostales wyrzucony z wątku w ktorym ottek nie życzy sobie wpisow ze
                słowem "SERIALE" - to dziala na niego jak plachta na byka!! Licz się ze
                słowami jesli chcesz tu istnieć albo pisz na tam gdzie ottek Ci każe tzn na
                forum seriale, nie będzie ottek znosil Twoich wpisow tam gdzie nie chce, no!
                /skopiowałam ten wątek/
                ps.do scoutka:
                pisz o tym na Forum o Moderacji - moze ktos nam odpowie.

• scoutek Re: Ottek! 25.02.05, 09:38
                  dzieki:)
                  zdaje sie, ze trzeba przejsc do partyzantki.... a mowia, ze panuje wolnosc
                  slowa....
              • Gość: bigoss Re: Ottek! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 09:40
                I bardzo dobrze. Dostaliscie swoje forum, wiec przestancie sie zachowywac jak
                obrazone dzieci i nie niszczcie starego dobrego forum telewizja. Miejsce na
                komentarze i opinie zostalo wyznaczone, zeby nie pojawialo sie 100 roznych
                watkow typu "zly ottku cos ty zrobil?". Nie starajcie sie wszystkich innych
                watkow na sile podciagnac pod seriale, bo to glupie i smieszne. Jesli macie
                jakies rozsadne argumenty przeciwko rozdzielniu forow, to je przedstawcie. Na
                razie widac tylko osobiste wycieczki w kierunku ottka i katastroficzne wizje
                przyszlosci forum telewizja. Prosze o rozsadek i umiar.
                • scoutek Bigoss 25.02.05, 09:47
                  jedynym moim grzechem byla proba zakpienia sobie ze sztucznego - moim zdaniem -
                  podzialu na forum tv a forum seriale... na przyklad dziwie sie, ze temat
                  zatytulowany Z przymruzeniem oka nie zostal przeniesiony na forum seriale choc
                  dotyczy seriali i naszego na nie spojrzenia... a Pan Ottek jest strasznie
                  wrazliwy, chyba jeszcze nie slyszal, ze "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"...
                • bm_ka bigosem obrońca 25.02.05, 09:48
                  Gość portalu: bigoss napisał(a):

> I bardzo dobrze. Dostaliscie swoje forum, wiec przestancie sie zachowywac jak
                  > obrazone dzieci i nie niszczcie starego dobrego forum telewizja. Miejsce na
                  > komentarze i opinie zostalo wyznaczone, zeby nie pojawialo sie 100 roznych
                  > watkow typu "zly ottku cos ty zrobil?". Nie starajcie sie wszystkich innych
                  > watkow na sile podciagnac pod seriale, bo to glupie i smieszne. Jesli macie
                  > jakies rozsadne argumenty przeciwko rozdzielniu forow, to je przedstawcie. Na
                  > razie widac tylko osobiste wycieczki w kierunku ottka i katastroficzne wizje
                  > przyszlosci forum telewizja. Prosze o rozsadek i umiar.

Głupie i śmieszne jest to co Ty wypisujesz na temat którego nie znasz!
                  zachowaj więc ow rozsądek i umiar o ktory apelujesz albo dokładniej przyjrzyj
                  sie sprawie. Nikt nie ma pretensji o forum Seriale lecz o sposób w jaki ottek
                  traktuje forumowiczow przenosząc na Oślą Lawę nienaruszające netykiety wątki
                  i kasując niewinne wpisy - prawo, wyznaczone przez właścicieli portalu
                  obowiązuje w obie strony i nikt nie może go bezkarnie naruszać, na razie
                  wolność słowa jeszcze obowiązuje, prawda?
                  Nie lubię kiedy ktos wklada paluchy między moje drzwi.
                  • Gość: bigoss Re: bigosem obrońca IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 10:05
                    Jak zwykle robicie smietnik na forum tv. Zamiast wypowiedziec sie w jednym
                    watku, ktory na pewno zostanie przeczytany przez administracje, wolicie zalozyc
                    nieskonczona ilosc innych "niewinnych". Nie traktujcie wolnosci slowa jako
                    swojego osobistego przywileju, pomyslcie tez o innych, ktorym wasze mnogie
                    watki przeszkadzaja. Macie mozliwosc wypowiedzi - jest specjalny watek "o forum
                    seriale", piszcie skargi do samej gory. Ale nie robcie smietnika na tym forum.
                    To nie sa "twoje drzwi" bm_ko, forum nie jest twoja wlasnoscia, pomysl o
                    innych. Macie prawo protestowac przeciwko dzialanosci ottka, ale robcie to w
                    mniej awanturniczy sposob. Pozdrawiam:)
                    • scoutek Re: bigosem obrońca 25.02.05, 10:11
                      Gość portalu: bigoss napisał(a):
                      > Nie traktujcie wolnosci slowa jako swojego osobistego przywileju, pomyslcie
                      tez o innych, ktorym wasze mnogie watki przeszkadzaja.

Bigoss, a JAK mamy traktowac, jesli wolnosc slowa jest osobistym przywilejem
                      KAZDEGO?

> To nie sa "twoje drzwi" bm_ko, forum nie jest twoja wlasnoscia, pomysl o
                      > innych. Macie prawo protestowac przeciwko dzialanosci ottka, ale robcie to w
                      > mniej awanturniczy sposob. Pozdrawiam:)

nie bijemy przeciez Pana Ottka, a on nas wycina.... to jak mamy protestowac?
                      i podaj sposob, jaki bylby mniej awanturniczy? przeciez jestemy bardzo
                      grzeczni... rzeklabym nawet UPRZEDZAJACO grzeczni...
                      rowniez pozdrawiam
                      takze Pana Ottka
                • Gość: kasia wiele hałasu o nic :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:55
                  • Gość: :( ograniczanie wolności po cichu! ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:01
                  • Gość: wera ottek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:06
                    Może mógłbyś pogadać z administracją na temat umieszczenia linku do forum
                    seriale na forum tv? Obok reality shows jest kawałek miejsca, pewnie dałoby się
                    wkleić. Bądź przyjazny dla użytkowników ;)
                    • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: ottek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:39
                      ej no panie młodszy!!!!!!!!! coś pan znowu zmajstrował????????
                      mnie się tu robota w ręcach pali a tu nie ma ani moich wątków
                      ani żadnych innych DOBRYCH
                      chyba napiszę zażalenie do władz.....hmmm tylko do jakich?
                      • kubissimo Re: ottek 25.02.05, 13:49
                        biorac pod uwage range tej zbrodni powinienes od razu napisac do Helsinskiej
                        Fundacji Praw Czlowieka
                        e-mail: hfhr@hfhrpol.waw.pl
                        • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: ottek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:50
                          DZIĘKUJĘ UPRZEJMIE..takoż uczynię...
                          • kubissimo Re: ottek 25.02.05, 13:51
                            powodzenia
                            • Gość: kupa gowna Re: ottek IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 25.02.05, 14:55
                              dziekuje
    • Gość: netyk PRECZ Z TROLLAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:16
      Mądre wersy netykiety mówią: "Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym
      celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich
      zachęcą do dalszej działalności".
      Apeluję do wszystkich popierających powstanie forum seriale, ktorzy nie
      pochwalają smietnikowych wątków kilku serialowców. Ignorujcie ich!
      Niech rozmawiają sami ze sobą. W końcu się znudzą i sobie pójda. Powstrzymajcie
      się od odpowiedzi na ich głupawe prowokacje. Okażcie cierpliwość i
      wyrozumiałość. Trolle w końcu znikną, a forum telewizja odzyska dawny blask.
      • kubissimo Re: PRECZ Z TROLLAMI 25.02.05, 17:18
        i to jest glos rozsadku :)
        • michal_82 Re: PRECZ Z TROLLAMI 25.02.05, 17:21
          Nie do końca. Na usenecie trolle się ignoruje, ale tu zaczną wyciągać wnioski,
          że nie ma głosów sprzeciwu w poruszanym przez nich tematach i jeszcze admini
          cofną decyzję. Moderator wytnie ich bzdety, ale niestety nie zawsze to będzie
          robione na bieżąco.
          • Gość: netyk Re: PRECZ Z TROLLAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:29
            Wszystko zostało już powiedziane, wszystkie argumenty za i przeciw
            przedstawione. Dalsza dyskusja jest jałowa. Serialowcy tak się dzisiaj
            zaprezentowali, że admini na pewno nie cofną decyzji (niech trolle kiszą się we
            własnym sosie na swoim forum).
            • bm_ka Re: PRECZ Z TROLLAMI 25.02.05, 17:31
              Gość portalu: netyk napisał(a):

> Wszystko zostało już powiedziane, wszystkie argumenty za i przeciw
              > przedstawione. Dalsza dyskusja jest jałowa. Serialowcy tak się dzisiaj
              > zaprezentowali, że admini na pewno nie cofną decyzji (niech trolle kiszą się
              we
              >
              > własnym sosie na swoim forum).

Nie ma forum Seriale!, czy to Was pocieszy michale_82 i podszywko fałszywa z
              drżącą doopą bo boisz sie podpisac prawdziwym nickiem? he he he :-))))))
    • gosia_chello Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 09:50
      Mysle ze nie tylko ja poczulam sie zle po przerzuceniu i
      niejako odrzuceniu watkow o serialach do oddzielnego forum. Ja tak
      naprawde z seriali ogladam tylko MjM, a przy tym w tv ogladam
      publicystyke, ciekawe talk showy, filmy fabularne...
      I lubilam pisac na wszystkie te tematy na JEDNYM forum, byla to
      wygoda, a piszacy tu ludzie sie znali i juz polubili.
      Nie przeszkadzaly mi wcale watki dotyczace programow czy seriali,
      ktorych nie ogladam. Po prostu ich nie czytalam.
      Tym bardziej nie rozumiem polityki administratorow forum Gazety,
      ktorzy pewnie naciskani przez pare, byc moze wplywowych osob,
      potrafili zniszczyc dobra atmosfere Telewizji.
      Moze bylo tu kilku nieodpowiedzialnycb ludzi, ktorzy zakladali nowe
      watki bez zastanowienia, ale tacy internauci sa na KAZDYM forum,
      zwlaszcza tak masowym.
      Tak naprawde to forum zylo serialem MjM, to ten film scalal w
      jakims sensie cala gromadke (a ogladajacych go bylo naprawde duzo).
      Zupelnie nie rozumiem tej decyzji, nie zgadzam sie z nia.
      Ostatnio w ogole na Forum Gazety zle sie dzieje. Logowanie zaakceptowalam.
      Ale wycinanie niektorych niewygodnych watkow. A zwlaszcza ta obecna decyzja
      dotyczaca Forum Telewizja i stworzenia nowego - Seriale sprawia wrazenie
      dzialania nieprzemyslanego i nie jest do zaakceptowania, zwlaszcza dla osob,
      ktore lubily to forum i dobrze sie tu czuly.
      • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 10:57
        przeciez caly mozesz sie spotykac z Twoja gromadka na forum seriale, w czym
        problem?

a co do rozdzialu i akceptacji - zobacz, ze jest tez bardzo duzo osob, ktore
        bez problemu, ba - z zadowoleniem to rozwiazanie powitaly :)
        pzdr
        • gosia_chello Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 11:54
          Jak rozumiem to one pisaly donosy do administracji...
          • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 12:11
            donosy?
            boszzz, naprawde histeria Wam przeslania zdolnosc trzezwego spojrzenia na sprawe

od kilku miesiecy jak bumerang powracal tu temat, ze przydaloby sie forum
            seriale, bo w zalewie watkow poswieconych serialom, a zwlaszcza MJM wszelkie
            proby dyskusji na inny temat nie maja szans
            ja musialem sobie zabanowac bardzo wielu MJM-aktywistow, zeby miec szanse na
            wylapanie innych tematow
            nie wiem kto zasygnalizowal ten problem administracji, ale uwazam, ze bardzo
            dobrze sie stalo. i teraz tylko od Was zalezy, czy bedziecie kontynuowac Wasze
            tradycje doglebnej analizy serialu MJM i innych, czy wolicie niekonstruktywnie
            rozpaczac, obrazac sie, obrazac innych i z ostentacyjnym trzaskiem myszy zegnac
            sie z forum
            • gosia_chello Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 12:50
              > czy wolicie niekonstruktywnie rozpaczac, obrazac sie, obrazac innych i z
              > ostentacyjnym trzaskiem myszy zegnac sie z forum

Wiesz, akurat nie wiem czy to jest niekonstruktywne...
              Czy uwazasz ze (oczywiscie nie chce porownywac Bron Boze!) bojkot tv w stanie
              wojennym przez aktorow tez byl niekonstruktywny ?
              • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 13:22
                skoro nie chcesz porownywac, to czemu to robisz???
                polece jeszcze dalej w historii i przypomne Rzeczpospolita za czasow sarmackich
                byc moze pamietasz z lekcji historii do czego doprowadzil przywilej korzystania
                z VETO kazdemu niezadowolonemu
                moze lepiej przestancie vetowac a cieszcie sie nowym pieknym forum
                • gosia_chello Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 18:03
                  Nie ma sie z czego cieszyc.
                  a niezadowolonych ze zmiany jest jak widac duzo.
                  • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 23:34
                    jezeli odliczymy naklonowane od czwartku nicki to jednak nie tak duzo :)
          • the_dzidka Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 01.03.05, 20:14
            Gosiu chello - jako jedna z osób, które powitały nowy stan rzeczy z
            zadowoleniem, napiszę ci tylko jedno: jesteś tak głupia, że brak na to słów. I
            wypraszam sobie obrażanie mnie posądzeniem o donosy. Zamknij gębę.
        • cockerofil Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 12:03
          sluchajcie o co wam chodzi... po prostu ignorujmy prikaz i robmy swoje, piszmy gdzie nam sie zywnie podoba a on niech przenosi, wycina itp, ciekawe kto odpadnie pierwszy a tak btw to forum jest dla nas, czy my dla forum i otteka??
          • czesia-z-nowym-noskiem Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 13:04
            tak zróbmy
            a ja coraz bardziej jestem przekonana ,ze ten kubissimo to ottek
            a michal 82 drugi dupowlaz
            • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 26.02.05, 13:22
              oczywiscie, ze jestem ottkiem
              gosia_chello tez
              i czesia-z-nowym-noskiem
            • mameluch Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 27.02.05, 01:21
              niektorych juz calkiem popierd... ekhm... chyba niewiele osob stad pamieta forum
              sprzed ogolnej histerii emjakmilosciowej i wydaje im sie ze bez nich padnie
              najpierw ftv, a potem najpewniej caly portal. nie wiem czy slusznie, ale wydaje
              mi sie ze wiekszosc z nich na forum gazety odwiedzalo jedynie ftv i nie ma
              pojecia jak jest na innych. czy ktos Wam zabronil pisac o serialach? i ciagle
              przewijajaca sie 'wolnosc slowa'. moze to w tym przypadku male nagiecie, ale
              granice wolnosci wyznacza wolnosc innych ludzi, a niektorzy czuli sie od pewnego
              czasu na ftv jak gorsi juzerzy, bo nie ogladaja Mjm. o co do cholery ta klotnia?
              czy obecnosc na forum seriale przeszkada w napisaniu o Wydarzeniach, Faktach,
              Lisie czy jakims filmie na forum podstawowym?
              i nie wiem czemu Ottka miesza sie do decyzji o powstaniu f.seriale, kiedy od
              poczatku zaznacza ze nie byl zwolennikiem takiego rozwiazania. a posty dotyczace
              Jego pracy moderatora lepiej zamieszczac w jednym miejscu, przygotowanym
              specjalnie po to, a nie dziecinnie mnozyc podobne watki. jakos dziwnie
              przypomina mi to o powodzie utworzenia f.seriale. adhd forumowe roznoszone droga
              emjakmilosciowa?
              • gosia_chello Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 27.02.05, 12:03
                Jakby tak popatrzec to Wiadomosci, Fakty i Wydarzenia to tez serial, a czasem
                nawet telenowela...
                • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 27.02.05, 15:06
                  ale wiesz, taka argumentacje to moze jednak zostaw w przedszkolu, ok? :/
                  • gosia_chello Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 27.02.05, 15:34
                    Ale Ty ciezki jestes... za grosz poczucia humoru...
                    • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 27.02.05, 15:39
                      mylisz pojecia
                      tu nie chodzi o poczucie humoru
                      tylko alergie na glupote

dwie rozne sprawy :P
                      • gosia_chello Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 27.02.05, 18:00
                        Jak teraz za madrosc odpowiadac na tym forum bedzie kubissimo, to ja faktycznie
                        dziekuje...
                        • kubissimo Re: Zle sie dzieje na forum Gazety 27.02.05, 23:32
                          nie mialem takich planow, ale jezeli faktycznie znikniesz to moze sie skusze :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka