Dodaj do ulubionych

DARY LOSU u Drzyzgi!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:04
Zaśpiewał "to co kiedyś zepsuł"... :)
Obserwuj wątek
    • adams123 Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 18:38
      Lider zespołu DIAMENT :-)
      NAd nazwą myślał 3 miesiące, ale dobrze się mu współpracuje z całym zespołem.
      • Gość: tr Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:59
        a teraz śpiewa własny "utfór". Ludzie, jeśli nie oglądacie to żałujcie, bo
        dzieje się co nie miara!
    • kubissimo Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 19:04
      cudowne
      Piotr Mikołaczak nie wiedział jak się nie smiac :)))

ogólnie fajny program
      chociaż trochę się zdziwiłem udziałem pani Herzig :)
      miałem z nią kiedys zajęcia na AWFie. fajna, sensowna kobieta
      • Gość: mary Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 11.03.05, 19:17
        no to już wszystko jasne, jest marzec a my już poznaliśmy tegoroczny mega
        hit!!!!!!!!!!!
    • Gość: przechodziłam Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:26
      Śmiejcie się miernoty...mi się podobało,całkiem fajna piosenka, w dodatku z
      zadatkami na hita,gdyby ją trochę mocniej zaśpiewać...
      • virna Facet ma determinacje!! 11.03.05, 19:33
        ja podziwiam tego goscia od darow, ze z uporem maniak pokazuje sie we
        wszystkich mozliwych mediach i realizuje swoj cel, by zostac gwiazda! mysle ze
        ma twardy charakter i nie zraza sie krytyka Jak to sie mowi - psy szczekaja ,
        karawana jedzie dalej
      • Gość: marek Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:35
        Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat! Pamiętam go z
        poprzednich edycji Idola i dawałem mu maksymalnie 25-26 a tu proszę. 5 lat
        przed czterdziechą zaczyna urzeczywistniać marzenia o sławie. Trochę późno.
        A w obecnym Idolu też mignął na chwilę na korytarzu, miał podobno śpiewać
        Stachurskiego ale w ogóle go nie pokazali a teraz nadają z Wawy. On chyba był w
        Katowicach czy Poznaniu.
        • Gość: P-77 Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:45
          > Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat! Pamiętam go z
          > poprzednich edycji Idola i dawałem mu maksymalnie 25-26 a tu proszę. 5 lat
          > przed czterdziechą zaczyna urzeczywistniać marzenia o sławie. Trochę późno.
          > A w obecnym Idolu też mignął na chwilę na korytarzu, miał podobno śpiewać
          > Stachurskiego ale w ogóle go nie pokazali a teraz nadają z Wawy. On chyba był
          w
          >
          > Katowicach czy Poznaniu.
          A czy czasem w IDolu nie ma górnego limitu wieku - 28 lat?
          • Gość: przechodziłam Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:53

A ja bym tak nie wierzyła w te 35 lat,a to z tego względu,że w telewizji to się
            nie raz już mylili...im się nazwiska mylą,a co dopiero liczby:)

Jedno jest pewne...medialne poruszenie wzbudza ten koleś,aż trzy koleżanki
            zadzwoniły mi,ze na TVNie "Dary losu" lecą:)

Gość portalu: P-77 napisał(a):

> > Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat! Pamiętam go z
            > > poprzednich edycji Idola i dawałem mu maksymalnie 25-26 a tu proszę. 5 la
            > t
            > > przed czterdziechą zaczyna urzeczywistniać marzenia o sławie. Trochę późn
            > o.
            > > A w obecnym Idolu też mignął na chwilę na korytarzu, miał podobno śpiewać
            >
            > > Stachurskiego ale w ogóle go nie pokazali a teraz nadają z Wawy. On chyba
            > był
            > w
            > >
            > > Katowicach czy Poznaniu.
            > A czy czasem w IDolu nie ma górnego limitu wieku - 28 lat?
            • Gość: ja Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:55
              Chociaż mogę sie mylić, bo nie oglądałam całego...może mówił,że ma 35 ?

Ktoś słyszał...czy tylko widział w podpisie?
        • Gość: przechodziłam Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:48
          Ja już dawno mówiłam,że On jest WIELKI !!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8039847&a=8222261

To mój idol jest,a drugi zaraz po nim Roland !
          • Gość: maniek30 Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:51
            hłe, hłe, ja w tym wątku lata temu też sobie coś powiedziałem
        • devojce Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 22:13
          Gość portalu: marek napisał(a):

> Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat!

Ale to by znaczyło, że skłamał w Idolu. Tam zdaje się obowiązuje limit wieku, o
          ile się nie mylę.
    • Gość: wielbicielka Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:01
      Mówią ludzie,że "dary losu" to po prostu Ottek.
      • Gość: dar Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:20
        z jednej strony zal mi tego faceta od tych darow, ludzie sie z niego nabijaja,
        choc realizuje swoje marzenie. komu przeszkadza, ze sobie czasem wystapi w
        jakims programi i zapspiewa. facet ma frajde :) ten facet z wytworni,
        molendowie i dabkowska powinni sie wstydzic, ludzie publiczni a nie potrafili
        sie zachowac. zenujace. gratuluje temu facetowi od darow ze sie odwazyl
        zaspiewac !! :))
    • siostra.irena Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 20:53
      A jak się nazywa ta dziewczyna, która siedziała po prawej? Włączyłam mniej
      więcej w połowie i od tamtej pory ani razu jej nie podpisali (zresztą Drzyzga
      wcale z nią nie rozmawiała). Kojarzę ją, ale nie mam pojęcia skąd.
      • Gość: marek Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:48
        Ta dziewczyna to Renata Dąbkowska, kiedyś w zespole Sixteen, Drzazga rozmawiała
        z nią na początku bo weszła jako pierwsza.
        Co do 35 lat Darów Losu to widziałem w podpisie tylko, wieku nie poruszali w
        ogóle. Sam myślałem że mi się przywidziało ale plansza pojawiła się później po
        raz drugi-wiek sie nie zmienił :)
        Ale p77 faktycznie ma rację-w Idolu jest limit wieku-28 lat. Dary Losu chyba
        musiał coś nakłamać w formularzu a gdyby napisał że 25 lat ma to i tak każdy by
        uwierzył bo na więcej nie wygląda.
        • Gość: nana Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:26
          W Idolu jest granica wieku max 28, ale wpuszczali go tylko dlatego by potem
          pokazac nam w telewizjii zebysmy mieli sie z czego posmiac. Robili zwykle
          widowisko. A mi faceta szkoda, bo jestem pewna ze cierpi na jakas chorobe
          psychiczna a wszyscy sięz niego leją. Jak mozna uwazac ze dobrze sie śpiewa i ma
          sietalent skoro tak nie jest!! Troche krytycyzmu, czlowieku!
          • Gość: aqq Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.it-net.pl 12.03.05, 10:38
            a co u lecha sperminatora fedorowicza , bo za pozno właczyłem a widziałem na
            widowni , jakies turne po stanach sie mu nie szykuje ;)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka