Gość: tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:04 Zaśpiewał "to co kiedyś zepsuł"... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams123 Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 18:38 Lider zespołu DIAMENT :-) NAd nazwą myślał 3 miesiące, ale dobrze się mu współpracuje z całym zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:59 a teraz śpiewa własny "utfór". Ludzie, jeśli nie oglądacie to żałujcie, bo dzieje się co nie miara! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 19:04 cudowne Piotr Mikołaczak nie wiedział jak się nie smiac :))) ogólnie fajny program chociaż trochę się zdziwiłem udziałem pani Herzig :) miałem z nią kiedys zajęcia na AWFie. fajna, sensowna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 11.03.05, 19:17 no to już wszystko jasne, jest marzec a my już poznaliśmy tegoroczny mega hit!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:26 Śmiejcie się miernoty...mi się podobało,całkiem fajna piosenka, w dodatku z zadatkami na hita,gdyby ją trochę mocniej zaśpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
virna Facet ma determinacje!! 11.03.05, 19:33 ja podziwiam tego goscia od darow, ze z uporem maniak pokazuje sie we wszystkich mozliwych mediach i realizuje swoj cel, by zostac gwiazda! mysle ze ma twardy charakter i nie zraza sie krytyka Jak to sie mowi - psy szczekaja , karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:35 Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat! Pamiętam go z poprzednich edycji Idola i dawałem mu maksymalnie 25-26 a tu proszę. 5 lat przed czterdziechą zaczyna urzeczywistniać marzenia o sławie. Trochę późno. A w obecnym Idolu też mignął na chwilę na korytarzu, miał podobno śpiewać Stachurskiego ale w ogóle go nie pokazali a teraz nadają z Wawy. On chyba był w Katowicach czy Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:45 > Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat! Pamiętam go z > poprzednich edycji Idola i dawałem mu maksymalnie 25-26 a tu proszę. 5 lat > przed czterdziechą zaczyna urzeczywistniać marzenia o sławie. Trochę późno. > A w obecnym Idolu też mignął na chwilę na korytarzu, miał podobno śpiewać > Stachurskiego ale w ogóle go nie pokazali a teraz nadają z Wawy. On chyba był w > > Katowicach czy Poznaniu. A czy czasem w IDolu nie ma górnego limitu wieku - 28 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:53 A ja bym tak nie wierzyła w te 35 lat,a to z tego względu,że w telewizji to się nie raz już mylili...im się nazwiska mylą,a co dopiero liczby:) Jedno jest pewne...medialne poruszenie wzbudza ten koleś,aż trzy koleżanki zadzwoniły mi,ze na TVNie "Dary losu" lecą:) Gość portalu: P-77 napisał(a): > > Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat! Pamiętam go z > > poprzednich edycji Idola i dawałem mu maksymalnie 25-26 a tu proszę. 5 la > t > > przed czterdziechą zaczyna urzeczywistniać marzenia o sławie. Trochę późn > o. > > A w obecnym Idolu też mignął na chwilę na korytarzu, miał podobno śpiewać > > > Stachurskiego ale w ogóle go nie pokazali a teraz nadają z Wawy. On chyba > był > w > > > > Katowicach czy Poznaniu. > A czy czasem w IDolu nie ma górnego limitu wieku - 28 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:55 Chociaż mogę sie mylić, bo nie oglądałam całego...może mówił,że ma 35 ? Ktoś słyszał...czy tylko widział w podpisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:48 Ja już dawno mówiłam,że On jest WIELKI !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8039847&a=8222261 To mój idol jest,a drugi zaraz po nim Roland ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek30 Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:51 hłe, hłe, ja w tym wątku lata temu też sobie coś powiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 22:13 Gość portalu: marek napisał(a): > Spiewanie śpiewaniem ale mnie zaskoczył tym że ma 35 lat! Ale to by znaczyło, że skłamał w Idolu. Tam zdaje się obowiązuje limit wieku, o ile się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:01 Mówią ludzie,że "dary losu" to po prostu Ottek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:20 z jednej strony zal mi tego faceta od tych darow, ludzie sie z niego nabijaja, choc realizuje swoje marzenie. komu przeszkadza, ze sobie czasem wystapi w jakims programi i zapspiewa. facet ma frajde :) ten facet z wytworni, molendowie i dabkowska powinni sie wstydzic, ludzie publiczni a nie potrafili sie zachowac. zenujace. gratuluje temu facetowi od darow ze sie odwazyl zaspiewac !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.irena Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! 11.03.05, 20:53 A jak się nazywa ta dziewczyna, która siedziała po prawej? Włączyłam mniej więcej w połowie i od tamtej pory ani razu jej nie podpisali (zresztą Drzyzga wcale z nią nie rozmawiała). Kojarzę ją, ale nie mam pojęcia skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:48 Ta dziewczyna to Renata Dąbkowska, kiedyś w zespole Sixteen, Drzazga rozmawiała z nią na początku bo weszła jako pierwsza. Co do 35 lat Darów Losu to widziałem w podpisie tylko, wieku nie poruszali w ogóle. Sam myślałem że mi się przywidziało ale plansza pojawiła się później po raz drugi-wiek sie nie zmienił :) Ale p77 faktycznie ma rację-w Idolu jest limit wieku-28 lat. Dary Losu chyba musiał coś nakłamać w formularzu a gdyby napisał że 25 lat ma to i tak każdy by uwierzył bo na więcej nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:26 W Idolu jest granica wieku max 28, ale wpuszczali go tylko dlatego by potem pokazac nam w telewizjii zebysmy mieli sie z czego posmiac. Robili zwykle widowisko. A mi faceta szkoda, bo jestem pewna ze cierpi na jakas chorobe psychiczna a wszyscy sięz niego leją. Jak mozna uwazac ze dobrze sie śpiewa i ma sietalent skoro tak nie jest!! Troche krytycyzmu, czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: DARY LOSU u Drzyzgi!! IP: *.it-net.pl 12.03.05, 10:38 a co u lecha sperminatora fedorowicza , bo za pozno właczyłem a widziałem na widowni , jakies turne po stanach sie mu nie szykuje ;)? Odpowiedz Link Zgłoś