Dodaj do ulubionych

WIELKI BRAT mnie nabrał

IP: *.cyberbiznes.com.pl 04.09.01, 22:46
Hurra !
Wykupiłam właśnie hasło dostępowe do BB na miesiąc. Jestem pewna, że za chwilę
oglądnę
(podglądnę) uczestników BB na żywo tak jak w pierwszej edycj,i za pomocą 4 - a
może i więcej
(przecież wszystko jest ulepszone) kamer. Tak jest przecież we wszystkich
edycjach na świecie.
Wchodzę, wpisuję hasło i ........ dupa ! Na żywo oznacza że co pół godziny
dodawane jest jedno zdjęcie
z opisem typu "Irek idzie się kąpać". Do tego dołączone jest kilka nagranych
filmów z dni poprzednich.
Filmy są super - jakość jest taka, że widać mniej więcej kontury i mocno się
przyglądając rozpoznaję
osoby ! Czuję się wściekła, wydałam 11 zł (z VAT) i widzę, że BB rozwija się
wszędzie tylko nie
w Polsce! Chyba przerzucę się na gladiatorów lub zachodnie BB. A Onetowi i TVN
dziękuję już serdecznie.
Syla
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: WIELKI BRAT mnie nabrał IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 04.09.01, 23:48
      Syla,czy moglabys zdradzic nam kod dostepu?Nie pozwol,zeby i innych Wielki Brat
      zladowal w bambuko.Na twojego sms-a zrobimy zrzutke.pozdrawiam.
      • Gość: K-onan Re: WIELKI BRAT mnie nabrał IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 23:51
        jestem za. podaj kod!
        • Gość: neron Re: WIELKI BRAT mnie nabrał DO JOLI !!!!!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 04.09.01, 23:58
          jolu , a tak propo to jak chcesz zrobic ta zrzutke??? wirtualnie???
          • Gość: Jola Re: WIELKI BRAT mnie nabrał DO JOLI !!!!!!!!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.09.01, 00:06
            Neronie czepiasz sie,to bylo na zachete
            • Gość: neron Re: WIELKI BRAT mnie nabrał DO JOLI !!!!!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 05.09.01, 00:10
              a ty gdybys miala kod podzielilabys sie z innymi???
              czy nieuwazasz , ze jak on(a) wykupila to nalezy tylko do niej(niego)???
              jak poda to moze wtedy niebedzie mogla wejsc?
              a Ty jak tak koniecznie chcesz znac kod to wyslij sama sms-a(jezeli niemasz
              komorki,to napewno maja rodzice,kolezanki,sasiedzi,niedlugo bedzie mozna
              zadzwonic na 0-700......).pozdr.
              • Gość: Jola Re: WIELKI BRAT mnie nabrał DO NERONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.09.01, 01:51
                Oczywiscie ze podalabym ten parszywy kod!!!!!Chocby nawet z tego wzgledu zeby
                nie nabijac kasy tym oszustom.Z tego co wiem Syla nie jest jedyna oszukana
                osoba.Przed chwila ktos wypowiadal sie na ten temat na forum
                legalnej/czesciowo odkodowanej/strony.Ktos kto rowniez zaplacil.Bynajmniej nic
                dobrego nie powiedzial.Pozdrawiam.
                Ps.Chcesz numer mojej komorki?
                • Gość: ko Re: WIELKI BRAT mnie nabrał DO NERONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.09.01, 02:05
                  Wlasnie udostepnilam kod i okazalo sie ze mi go zablakowali.Teraz ja nie moge
                  wejsc ale tym doprowadzili mnie do szalu. Mam ich w d.......Niech ich szlag
                  trafi .Zdziercy.Strona gazety jest tak samo dobra albo i lepsza.Tym
                  posunieciem zrobili ze mnie zacieklego wroga Big Pierdziela.A moze zbieraja na
                  nowe kostiumy dla Martynki?Z calkiem niezlego show zrobili spend blondynek i
                  dupeniek!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Jola Re: WIELKI BRAT I TVN NABIJA W BAMBUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.09.01, 02:24
                    Bardzo mi przykro,to ja przed chwila probowalam wejsc na twoj kod.Nie
                    przypuszczalam,ze moga posunac sie do takiego chamstwa i go zablokowac!!!!!
                    Widocznie spodziewali sie takiego obrotu sprawy.Masz racje, niech ich
                    trafi.Strona gazety jest ok.Jeszcze raz sorry.
                    • Gość: ko Re: WIELKI BRAT I TVN NABIJA W BAMBUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.09.01, 02:31
                      A czy choc tobie sie to udalo? Bo jezeli tak to super .Gnojki byli
                      przygotowani..Jezeli blokuja od razu to znaczy ze trzeba zapomniec o tej
                      stronie.Nikt inny nie moze skorzystac z tego kodu
                      • Gość: Jola Re: WIELKI BRAT I TVN NABIJA W BAMBUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.09.01, 02:48
                        Niestety,nie zobaczylam nic oprocz informacji o czasowym zablokowaniu kodu./na
                        jak dlugo?/
                • Gość: neron Re: WIELKI BRAT mnie nabrał DO JOLI !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 05.09.01, 13:48
                  czy ja chce twoj numer komorki??? a w jakim celu chcesz podac mi ten numer?
                  jezeli masz taka chec to podaj,jezeli niemasz takiej checi to niepodawaj.
                  pozdr.
    • Gość: Tomek S. Myślałem, że to tylko kurwy w sieci są płatne... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 07:15
      A tu okazuje się, że nawet za popisanie na forum Onetu trzeba zapłacić...
      Oczywiście bez gwarancji, że moderator to puści...
      Coś mi się wydaje, że kiczkoki od wielkiego brata tym razem się przeliczą...
      Życzę im tego z całego serca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka