riki_i 06.06.05, 23:00 Mi się bardzo podoba. Ale wszystkie znajome Panie dostają szczękościsku jak ją widzą. Czy to ona prowadzi też nocny program erotyczny na zwykłym TVN-ie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki997 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 06.06.05, 23:09 Ogólnie te panie od pogody z TVN i TVN Meteo są miłe dla oka. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 06.06.05, 23:38 Nowa pogodynka w regionalnej 3 gdańskiej , przebiła całą konkurencję , wystąpiła jak na początek ostro - w szortach ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 06.06.05, 23:35 Okropna Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka_ra Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 08.06.05, 07:33 Ona jest nieapetyczna ale najgorsze jest to że wogóle jej nie rozumiem Ona bełkocze Odpowiedz Link Zgłoś
ra_cha Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 18.06.05, 09:15 masz rację, chyba ma coś z przegrodą nosową, albo jakiś inny defekt Odpowiedz Link Zgłoś
ricotta Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 08.06.05, 11:57 Jest okropna. Nie dość, że potwornie bełkocze, to jeszcze jest nieproporcjonalnie zbudowana: ma ręce tak długie, że dłonie ma przy kolanach, a do tego długie nogi, że tułów robi się niezgrabnie króciutki. Nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 08.06.05, 13:47 Dokładnie takich reakcji kobiet się spodziewałem:) Ja lubię ją oglądać na okrągło, zawsze jest sexi ubrana, a jak mówi to mam wrażenie, że mi zaraz zrobi loda Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 08.06.05, 14:49 a tu masz ja sexi rozebraną: perfectmodel.pl/modelki/omi/ Odpowiedz Link Zgłoś
ag_k Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 14.06.05, 14:49 riki_i napisał: > Dokładnie takich reakcji kobiet się spodziewałem:) Ja lubię ją oglądać na > okrągło, zawsze jest sexi ubrana, a jak mówi to mam wrażenie, że mi zaraz > zrobi loda No to jeszcze jedna reakcja, jakiej się spodziewałeś :-) Ja akurat oglądam prognozę nie po to żeby pomarzyć o lodzie, ale żeby się dowiedzieć, jaka jest pogoda. Może to dziwne, ale tak już mam :-) I dlatego lubię, jak prezenterka ma poprawną wymowę. Może przy tym łazić po studiu nawet goła, ale chciałabym rozumieć, co mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 08.06.05, 17:25 To nie tak, że kobietom podoba się co innego niż facetom. :) I to nie tak, że wszystkim facetom podoba się to samo - na szczęście. :) Moim znajomym płci męskiej ona się akurat nie podoba. A moje zdanie: potrafi ładnie wyeksponowac biust, mimo że nikły. Ubiera się fajnie, rzuca się w oczy, pozytywnie. Ale dla mnie za chuda i twarz mi się nie podoba. Czy dobrze prowadzi program, nie wiem. Patrzę tylko na pokazane stopnie C, nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 08.06.05, 19:40 Nie podoba sie !! Zdecydowanie preferuje mrugajaca oczkami Pania Gorniakowska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka20 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 09.06.05, 09:26 Omaena jest ok, ale ja i tak wolę tę blondyneczkę co rano na tvn-ie teleturnieje zapodaje. Słodka jest i dydtki ma pierwszorzędnie. Omi brakuje tego czegoś. A co myślicie o Apolonii/Olivii/czy-jak-jej-tam? Taka chuda czekoladka z burzą kręconych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 09.06.05, 11:03 Przecież ona ma silikony jak sie patrzy! Od razu widac ze to sztuczny biust... Gdzie ona te cycki robiła, chyba u rzeźnka?! Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa Re: Nie podoba się wcale 09.06.05, 13:13 tez mi sie nie podoba, bardzo przecietna choc pewnie na ulicy zwrocilaby na siebie uwage co niektorych panow. Na zdjeciu z frytka wyszla nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
brian.e Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 09.06.05, 18:16 Podoba mi się jej figura i włosy ( chyba prawdziwe ? ) Jeżeli chodzi o buzię.... no cóż , widziałem ładniejsze mulatki. Jeżeli chodzi o sprawy "pozafizyczne" to uważam , że znacznie pewniej się czuje się przed kamerą obecnie, niż jeszcze rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
gronostaj13 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 10.06.05, 15:50 brian.e napisał: > Podoba mi się jej figura i włosy ( chyba prawdziwe ? ) Chyba zartujesz! Wlosy sa sztuczne. Naturalnie wygladaja tylko na ekranie, w realu duzo gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
kk27 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 11.06.05, 18:45 ogólnie ta pani jest srednia: ma nieproporcjonalna budowę(za długię ręce,za mały tułw,za duża głowa,za mały biust no i nienaturalnie wąskie biodrka)poza tym twarz też......są ładniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
rgjan Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 12.06.05, 14:23 Wyglada jak wyglada. W sumie nic specjalnego. Najważniejsze, że trudno zrozumieć co mówi. Dobrze, że oprócz niej jest jeszcze prezentacja graficzna. I jak nie zasłania to jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 15.06.05, 13:39 dzisiejszy tekst czarnulki: "większość z nas lubi słońce. Ja je uwielbiam. Nie wiem, czy państwo w to uwierzą, ale ja też się opalam". Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 15.06.05, 13:55 podoba mi się - zgrabna,ciekawie się ubiera,nie kaleczy zanadto mowy polskiej bardzo duzy spox, jak to mówią:) Odpowiedz Link Zgłoś
ricotta Fotki na perfectmodel 15.06.05, 16:44 Lepiej niech ciało pokazuje, a nie pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 16.06.05, 20:14 nie wiem, o kogo chodzi, ale mi podoba się Maja Popielarska. Ma dziwny zwyczaj nie włączania mikrofonu przed porannym wejściem na antenę (miłe). i włączania ogrzewanie w aucie (niemiłe). Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 18.06.05, 03:38 cyce ma obwisłe. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 18.06.05, 10:29 mctiggle napisał: > nie wiem, o kogo chodzi, ale mi podoba się Maja Popielarska Ładna pani, ma badzo miły dla ucha głos. Jak smutnym głosem mówi że "niestety jutro znowu będzie padało", to i mnie się smutek udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 12.07.05, 13:15 Zupelnie nie. Niezgrabna, zawsze zle ubrana. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_97 Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 12.07.05, 16:21 zgadzam sie z gale. Maja jest niby OK, ale jednak w calosci cos nie tak. Natomiast Agnieszka Gorniakowska jest super. Chetnie zobaczylbym jej sesje zdjeciowa, czy ktos ma namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
brian.e Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 13.07.05, 09:54 kuba_97 napisał: > zgadzam sie z gale. Maja jest niby OK, ale jednak w calosci cos nie tak. > Natomiast Agnieszka Gorniakowska jest super. Chetnie zobaczylbym jej sesje > zdjeciowa, czy ktos ma namiary ? Poszukaj strony "galeria fotograficzna Foksal" - jest tam cała seria zdjęć A.G. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.koracz Re: Jak Wam sie podoba czarnulka z TVN Meteo? 13.07.05, 11:43 Nie jest oczywiście brzydka - z łóżka bym nie wyrzucił (no chyba, że by się rozpychała). Ale z dykcją to u niej tragedia!!! Połykanie końcówek, zbyt szybkie wymawianie poszczególnych słów. Na spikerkę się nie nadaje - do każdej innej roli nie wymagającej mówienia owszem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Nie podoba się wcale 12.07.05, 13:51 pudoszka napisała: > W TVN Meteo o wiele bardziej od niej podoba mi się Helena Sztyber :-) > www.gudejko.pl/images/photos/A/K/Sztyber_Helena_01.jpg Moze i ladna ale jak ona to "r" wymawia gruchajac jak golab to szlag mnie trafia. Dlaczego wybieraja prezenterki z wadami wymowy? Przedtem Felicjanska w "Na każdy temat" a teraz Helena. Ale juz rekord to taka sepleniaca fitnessowka reklamujaca cos z M.Glinką w 'Mango zakupy' zdaje sie albo jakis inny teleshop. Tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_ Re: Nie podoba się wcale 12.07.05, 18:01 mnie też szlag trafia jak ją słyszę!!!!!!!!!!! i od razu zastanawiam się jak ona z taaaaaaaaaką wadą wymowy znalazła pracę w tv Odpowiedz Link Zgłoś