dziurawemajtki 18.09.05, 21:55 Burak Wodecki pobił dzisiaj rekord buractwa w Tańcu z Gniotami. Kto wie o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tingel-tangel Re: Burak Wodecki 18.09.05, 22:01 Może oświadczył, że do Samoobrony się zapisał? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: wypowiedział się na temat twojego nicka? /nt 19.09.05, 14:38 program oglądałam z doskoku, może chodzi o komentarz dotyczący włosów w stronę łysawego Piotra Galińskiego?. Chyba obejrzę powtórkę z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: Burak Wodecki 19.09.05, 18:34 Wydaje mi się, że chodzi o niekulturalne zachowanie tego Pana w stosunku do Conrado Moreno. Odpowiedz Link Zgłoś
j-cob Re: Burak Wodecki 19.09.05, 22:44 A co dokładnie zrobił (powiedział)? Bo nie oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bisbal Re: Burak Wodecki 19.09.05, 23:05 Przy ocenach powiedział "Łeeee...", ale ja nie wiem o co mu właściwie chodziło. Wiem tylko, że Moreno się obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Burak Wodecki 19.09.05, 23:14 No nie wierzę - powiedział "Łeeee"? Co za burak! Żeby mówić "łeeee" to trzeba być naprawdę burakiem. Nie dziwię się, że Moreno się obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: Burak Wodecki 20.09.05, 01:21 Powiedział "łeeee..." nie na temat tańca pana Moreno, ale zażartował z widowni,która w ten sposób zareagowała na poprzednią niską ocenę. Zresztą wszyscy w jury zażartowali podobnie komentując w ten sposób swoją niską notę, wyprzedzając reakcję widowni. Konrado nie załapał żartu. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Wodecki 20.09.05, 01:54 I mumiaczek dokładnie wszystko wytłumaczył. Kto więc jest teraz burakiem? Następna zagadka do rozwiązania. Łatwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_a Re: Burak Wodecki 20.09.05, 09:52 Rzekł był, że na świecie jest 40 mld ludzi... To brak wiedzy, zmęczenie bądź przejęzyczenie - nie wiem czy akurat to jest objawem buractwa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Burak Wodecki 20.09.05, 13:11 Mumiaczek tez jestem tego zdania.Moreno zrobił taka minę bo nie zrozumiał o co chodziło Wodeckiemu. Odpowiedz Link Zgłoś