11.10.05, 18:32
lubicie?wg mnie jest nie do zniesienia.ten serial juz pomijam,bo wiadomo ze
talentu za grosz,ale program w tv?to juz przegiecie-zajumuje miejsce pracy
dla zdolnych absolwentow. ona ironizuje ze nie dostala sie do tv dzieki
wojewodzkiemu co jest absurdem.owszem pare rzeczy zrobilamwczesniej ale film
i tv zapomienli o niej bo zwyczajnie sie nie obronila jest slaba! potem
zwiazala sie z wojewodzkim i raptem wszedzie jej pelna.belkocze cos o
sexie,poitykach,ma malo odkrywcze obserwacje,robi z siebie czlwoieka
renesansu co to w kazdej dziedzienie moze dzialac..echl....
Obserwuj wątek
    • almahler Re: MUCHA. 11.10.05, 22:06
      jaki program? gdzie? o ktorej?
    • fengi Re: MUCHA. 11.10.05, 22:07
      A ciebie co - żółć zalewa?
      • fengi Re: MUCHA. 11.10.05, 22:07
        fengi napisała:

> A ciebie co - żółć zalewa?

to bylo do autorki postu
        • wrocool Re: MUCHA. 11.10.05, 22:51
          a ja tam lubie muszke;)
    • control Re: MUCHA. 11.10.05, 23:58
      o, to taka blondynka z ciemnymi włosami, ale coś w sobie ma, co zwraca uwagę -
      chodzi chyba o jakis ukryty prymitywizm
      • tipp01 Re: MUCHA. 12.10.05, 07:46
        control napisał:

> o, to taka blondynka z ciemnymi włosami, ale coś w sobie ma, co zwraca uwagę -

> chodzi chyba o jakis ukryty prymitywizm

atawizm?:)))
    • mmaamma Re: MUCHA. 12.10.05, 09:13
      Tak sie składa że widziałam Panią Muche jak w drugiej klasie podstawówki grała
      słoniątko w szkolnym przedstawieniu, była to główna rola a tak naprawde prwie
      1,5 gpdzinny monolog - była niesamowita - talent to ona ma napewno pytanie
      tylko czy potrafi go w pełni wykorzystać.
      • klamczucha3 Re: MUCHA. 12.10.05, 13:19
        Osobiscie uwazam,ze dziewczyna jest swietna.
        Ma talent a do tego wlasne zdanie.I choc jej akcja z plasterkiem anty jest
        nieco prymitywna to sama Mucha to dziewczyna inteligentna,odwazna i umie bronic
        swojego zdania.
        • realista17 Re: MUCHA. 13.10.05, 23:52
          ja słuchałem muchy w audyjcii gaud-gadu w radiostacji, czasami nie mogłem jej
          słuchać, bo tematy na rozmowy wybierała banalne, ale niekiedy spoko, z naciskiem
          na " niekiedy". ogólnie ja lubie.
    • rydzyk-fizyk Re: MUCHA- zajela ci miejsce frustratko? 12.10.05, 14:00
      alez cie zzera fakt, ze jako absolwentka lub inaczej magister teatrologii lub
      filmologii, buahaha, nie znalazlas nalezytego ci miejsca w tv, a taki masz
      talent, taka jestes sliczna i tylez w sobie pokladalas nadziei, a taka MUCHA to
      kto niby? nawet dyplomu aktorki nie ma a zajmuje ci miejsce w show biznesie.
      wiesz, pewnych rzeczy nie liczy sie na zdobyte dyplomy tylko naturalny talent,
      • feczka Re: MUCHA- 12.10.05, 14:56
        prostaku rydzyku-fizyku!donosze ze absolwenci filmo- lub teatrologii nie
        zajmuja sie graniem!nie wiedziales tego?to inna profesja.teoria tych dziedzin a
        nie praktyka. jakkolwiek by bylo nie jestem mgr zadnej z nich. jednak jako
        czlowiek myslacy,odrozniajacy szmire od zawodowstwa np Cieleckiej czy
        Ostaszewskiej(widzisz twoja teza o mojej zazdrosci jest idiotyczna) mam prawo
        wyrazac swoje zdanie na temat tego czy cos zaslugue na uznanie czy tez jest
        przypadkowym twoem w medialnym swiecie,pcha sie do telewizora,ma bardzo
        przecvietne obserwacje, sposob grania sztampowy(radze poczytac Stanislawkiego
        jak mi nie wierzysz) i ekspansywne zachowania. nie mam parcia jak wnosisz nie
        mam pojecia skad na szkielko,satuysfakcjonuje mnie w pelnie moja profesja,wiec
        nie upraszczaj tematu i nie zwalaj wszytskiego niczym rzesza obroncow jej
        miernego talentu na zazdrosc bo to niepowazne. jest wiele aktorek ktore
        wspaniale zadomowily sie w tv czy teatrze, cieszy mnie i9ch istnieje i powiem
        wiecej- chcemy nowych talentow! wiec nie ma we mnie za grosz frustarcji biedny
        forumowiczu. po prostu widze i opisuje-Mucha jest samozwancza aktorka, ktora
        ciagana na castingi popelnila parte rzeczy filmowuych,ale zauwaz ze wiele lat
        nie byla obecna na rynku!o czym to swiadczy?ze sie nie obronila,a kazdy szybko
        o jej popisach zapomnial.pojawila sie w serialu i pprogramie dopiero zwiazujac
        sie z wojewodzkim. a dostaje jakies inne propozycje poza graniem w debilnym
        serialiku?nie!znajomisci i tyle-kuba je ma wszedzie.i program tv nawet
        zalatwil.dlatego nie ponizajcie sie prosci oredownicy jej urody czy
        infantylnych pogladow-nie oceniacie jej talentu ale tylko czestotliwosc
        pojawiania sie na okladkach gali:)
        • kaska123 Re: MUCHA- 12.10.05, 16:27
          Owszem bylo o niej cicho przez kilka lat, ale po pierwsze zajeta byla
          studiami,po drugie byla radna Warszawy i miala inne zajecia,
          jako licealistka zagrala w Pannie Nikt i to swietnie i myslicie ze jako
          dziewczyna Wojewodzkiego dostala role w telenoweli
          • feczka Re: MUCHA- 12.10.05, 16:49
            studia?bycie radna?nie zartuj!owszem ma taki epizod w zyciu ale na km cuchnie
            ze panna ma parcie na bycie rozpoznawalna.bez tv nie istnieje! najbardziej
            zalosne byly jej slowa gdy jako gosc szansy na sukces mowi:ciesze sie ze pani
            lepkowska przypomniala sobie ze jestem aktorka.hehe aktorzyna chyba. zagralala
            jako dzieciak,ale im starsza tym bardziej robi sie sztampowa-coz
            pretensjonalnosc jest jej drugimimieniem. nie ma talentu ano deczko. gra
            prawdke zyciowa i tyle!
            • setorika Re: MUCHA- 14.10.05, 10:24
              To jak wytłumaczysz fakt, że zatrudnił ją WAJDA? Przecież nie była wtedy z
              Wojewódzkim. Więc chyba coś potrafi. A czy ją się lubi czy nie to sprawa
              osobistych sympatii. Ja na przykład nie pałam sympatią do Cieleckiej, ale
              uważam, że jest świetną aktorką (pomijając wpadkę z filmem "ZAkochani")
        • jazz_b Re: MUCHA- 12.10.05, 16:55
          Ale ty agresywna jestes!
          Jejku!
          • cimcirymcia Re: MUCHA- 12.10.05, 22:05
            Dajcież spokój! Przecież to wieśniara!
            • kinia1987 Re: MUCHA- 12.10.05, 22:53
              a ja sie zgadzam z autorka watku, tez nie cierpie Muchy, a zaraz obok niej
              Bujakiewicz, co nie oznacza, ze nie sa dobrymi aktorkami
              • kaprysia Re: MUCHA- 13.10.05, 21:26
                E bez przesady, ładna dziewczyna i dobrze gra, ja tam ją lubię:)
                • control Re: MUCHA- 13.10.05, 21:49
                  Uroda - rzecz gustu. jednemu Mucha sie może podobać, innemu nie. Ale sorry, nie
                  mówmy o jakimś "graniu".
    • aguszak Re: MUCHA. 14.10.05, 08:39
      ech! zawiść ludzka nie zna granic... no i co Ci przeszkadza Anna M.? Nie
      rozumiem ludzi...
      • ronron Re: MUCHA. 14.10.05, 08:50
        Mnie ona nic nie przeszkadza tylko nie bardzo rozumiem jak ktoś mówi o
        niej "aktorka".
    • dalenna Re: MUCHA. 14.10.05, 09:17
      w sumie to sympatyczna grubcia, ma miły głos...
    • margala co ty, Mucha, wiesz o kulturze 14.10.05, 10:10
      ostatnio widziałem program kulturalny "Ale jazda". A. Mucha, która jest jego
      gospodarzem, prowadzi go jakby to był "Teleranek" albo "Tęczowy Music Box".
      Jest infantylna i wdzięczy się niepotrzebnie.

Na stronie
      www.itvp.pl/alejazda/
      A. Mucha napisąła m.in.:
      "w prawie trzydziestominutowej pigułce dowiecie się “co w kulturze piszczy”, co
      jest jazdą obowiązkową, a po czym możecie dostać choroby lokomocyjnej. Na co
      oszczędzać, a czego sobie oszczędzić."

Co za czasy, że taka Mucha kreuje sie na autorytet w dziedzinie kultury.

• setorika Re: co ty, Mucha, wiesz o kulturze 14.10.05, 10:28
        "Co za czasy, że taka Mucha kreuje sie na autorytet w dziedzinie kultury."

Nie kreuje tylko czyta z promptera. O ile pamietam to w napisach końcowych nie
        jest autorką scenariusza tylko prowadzącą. A na stronach internetowych jest jej
        podpis, bo pani X czy pan Y (scenarzysty, producenta)to niewiele zapewne powie
        przeciętnemu widzowi.
        • ledzeppelin3 Re: co ty, Mucha, wiesz o kulturze 17.10.05, 13:34
          Intelektualnie marne popłuczyny po Wojewódzkim, mocno się dziewczyna stara i to
          widać. Jesli się o talent rozchodzi, to zgadzam się, że w roli słoniątka
          musiała być świetna, trochę zboczyła na fałszywą drogę.
        • qbuleck Re: co ty, Mucha, wiesz o kulturze- z promptera.. 20.10.05, 00:02
          Cieszę się, że znasz nazwy różnych urządzeń, ale nie zadajesz sobie trudu, żeby
          poznać same urządzenia. Prompter waży ponad 10 kilo i nie ma takiego operatora,
          któy potrafiłby to cholerstwo udźwignąć wraz z kamerą. Poza tym na zdjęciach
          pozastudyjnych prompter stosuje się niezwykle rzadko... A co do
          • qbuleck Re: co ty, Mucha, wiesz o kulturze- z promptera.. 20.10.05, 00:03
            ...a co do Ani, uważam, że każdy ma telewizor wyposażony w wyłącznik oraz
            przełącznik kanałów. Ja lubię, Ty nie i na tym polega wolny rynek i
            demokracja...
    • wislok1 Figurę ma nie muchy, tylko ciężkozbrojną, pancerną 20.10.05, 00:46
      Pancerfaust polskiego filmu, koleżanka z serialu Kasia C. ma fajne cycuchy.
      Mucha wyglada jak chrabąszcz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka