Dodaj do ulubionych

CZY KUBA JEST GEJEM?

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 22:29
Co raz czesciej spotykam sie z takimi podejrzeniami od swoich znajomych.
Czyzby ten tajemniczy "?" nad lozkiem w jego sypialni i "Kocham Cie" ulozone z
baterii krylo jakos tajemnice???
Obserwuj wątek
    • Gość: ken Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.pg.com 25.09.01, 09:52
      Wydaje mi sie ze tak. Juz przed BB II bylo tu o nim hucznie.
      Ale to dobrze, niech sie chlopak bawi :-)
      • Gość: mia Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 10.10.41.* 25.09.01, 10:39
        może wyrwie Davida albo innego Carlosa?
      • Gość: mia Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 10.10.41.* 25.09.01, 10:41
      • Gość: mia Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 10.10.41.* 25.09.01, 10:42
        • Gość: Johnson Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 10.40.130.* 25.09.01, 13:10
          Raczej Carlos Kubę!!! Nie widzicie jak Carlos za każdym razem obejmuje Kubę,
          poprawia mu włoski!
          Podobno Carlos w gnieźnieńskich dyskotekach wyrywa ładnych chłopców a żona i
          rodzina to tylko przykrywka!!!
          • Gość: Jabi Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 25.09.01, 13:21
            Tak, Tak, a na koniec rolnik ich wszystkich przeleci w jacuzzi!
            • Gość: fran Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 13:39
              wara od carlosa to jedyny w porzo gosciu w tym popapranym programie
            • Gość: motley Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 213.241.67.* 25.09.01, 13:40
              ta oni wszyscy poidejzani ale mega geyem to jest wojtus glanc razem z eustachym z kotrym zostanie po wieki bo
              nawet menel by go nie chcial
              • Gość: Plocman a co z wojtkiem glancem? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 13:45
                a Wojtuś z Eustachym ? Ten Eustachy pewnie dobrze obciąga, że Wojtuś tak cały
                czas z nim przebywa
          • Gość: mia Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 10.10.41.* 25.09.01, 13:39
            Nie załamuj mnie! Carlos fajny kolo, buuuu...
            • Gość: motley Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 213.241.67.* 25.09.01, 13:42
              Gość portalu: mia napisał(a):

> Nie załamuj mnie! Carlos fajny kolo, buuuu...
              ta tak samo fajny jak yurek hehehehhe BBII to wylegarnia geyow i zatraconych niedoszlych zdzir
              • Gość: mia Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 10.10.41.* 25.09.01, 13:43
                niedoszłych? doszłych, doszłych ;)
    • Gość: Maciek Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 212.182.11.* 25.09.01, 13:43
      Kuba na pewno jest gejem.A te "zaloty" do Ani to tylko przykrywka.Ten
      tajemniczy "?" to na pewno jakis jego facet.
    • Gość: Ken Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.pg.com 25.09.01, 13:54
      No i co z tego ze jest gejem. Gej nie znaczy to samo co zdzira.
      Szkoda ze tylko nie chce to powiedziec oficjalnie
      • Gość: Maciek Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 212.182.11.* 25.09.01, 13:56
        Nic z tego.Sam jestem gejem.A Kuba moglby sie przyznac.Byloby fajnie!
        • Gość: Igor Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 14:06
          Kuba nie jest gejem bo on bardzo kofa Anie, natomiast Karolina jest lesbijka.
          Czy nie widzieliscie, jak ona patrzy na Agnieszke ;)
          • Gość: YA Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.pekao.com.pl 25.09.01, 14:14
            Kuba zachowuje się jak GEJ. Ale czy to coś złego być gejem? jeśli JEST gejem to
            powinien się przyznać i byłoby fajnie; taki malutki coming out w TVN (prawie
            jak rozmowy w TŁOKU) tajemniczy znak zapytania "?" w serduszku - to jego facet.
            Ale na KUBĘ leci DAVID (z Kuby), przytulają się do siebie i zachowują się razem
            całkiem dziwnie, jak para gejów. Szkoda że JUREK ma żonę bo wtedy gdyby był
            gejem mielibyśmy taki GAY BROTHER SHOW.
            Pozdrowienia dla TVN za wybór fajnych przystojnych facetów do BB2.
            • Gość: Dixonj Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 15:44
              Gość portalu: YA napisał(a):

> Kuba zachowuje się jak GEJ. Ale czy to coś złego być gejem? jeśli JEST gejem to
              >
              > powinien się przyznać i byłoby fajnie; taki malutki coming out w TVN (prawie
              > jak rozmowy w TŁOKU) tajemniczy znak zapytania "?" w serduszku - to jego facet.
              >
              > Ale na KUBĘ leci DAVID (z Kuby), przytulają się do siebie i zachowują się razem
              >
              > całkiem dziwnie, jak para gejów. Szkoda że JUREK ma żonę bo wtedy gdyby był
              > gejem mielibyśmy taki GAY BROTHER SHOW.
              > Pozdrowienia dla TVN za wybór fajnych przystojnych facetów do BB2.

Zgadzam sie w 100% Yureczeq jest super ;-)))) Ta dojrzalosc dodaje mu wdzieku.
              Szkoda, bo nie sledze za bardzo BB2 i chcialbym zobaczyc jak Qba y David sie
              przytulaja ;-)))))) Ale z tym coming outem to tylko zludne marzenia, watpie, ale
              cos z tego wszylo i zeby Davideq chodzil z Qbusiem... A moze jednak...? ;-)))

Pozdrawiam,
              Dix-j

• Gość: kubeusz Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 193.0.74.* 29.09.01, 18:46
              > Ale na KUBĘ leci DAVID (z Kuby), przytulają się do siebie i zachowują się razem
              >
              > całkiem dziwnie, jak para gejów.

no sorrki
              mam faceta i zachowujemy sie calkiem normalnie

chyba masz wypaczony obraz ;-)))

pozdrawiam
              • Gość: Dixonj Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 13:04
                Gość portalu: kubeusz napisał(a):

> > Ale na KUBĘ leci DAVID (z Kuby), przytulają się do siebie i zachowują się
                > razem
                > >
                > > całkiem dziwnie, jak para gejów.
                >
                >
                > no sorrki
                > mam faceta i zachowujemy sie calkiem normalnie
                >
                > chyba masz wypaczony obraz ;-)))
                >
                > pozdrawiam

Ale tu nie chodzi o diziwactwo gejow, tylko o to, ze wlasnie dziwnie, i ze
                zdradzaja ze moga byc gay o bi. Teraz rozumiesz?

Pozdrawiam.
    • Gość: Dada Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 00:27
      Gość portalu: jaak napisał(a):

> Co raz czesciej spotykam sie z takimi podejrzeniami od swoich znajomych.
      > Czyzby ten tajemniczy "?" nad lozkiem w jego sypialni i "Kocham Cie" ulozone z
      > baterii krylo jakos tajemnice???

Niestety, prawda jest zupełnie inna. W Głogowie na Dolnym Śląsku w domu dziecka
      mieszka synek Kuby, ma na imię Damian, urodził się 12.09.1998. Wie, że to jego
      tata i ogląda go. To dla niego to serce i on się kryje za "?". Matka chłopca jest
      w Szwecji, nazywa sie Elwira Ciszewska, c. Janusza i Barbary. Co więcej? TVN
      podpisał umowę z Kubą, że z dwóch powodów (bardzo konkretnych i zaskakujących)
      nie będą tego ujawniać. Ciekawe dlaczego jak tylko chłopak nie ma stałej
      dziewczyny, przychodzi wam do głowy, że jest gejem? O moim koledze ciągle mówili,
      że gej,bo nie ma żdanej kobiety a po 8 latach się okazało, że był tragicznie
      zakochany w pewnej mężatce i nigdy nie mógł się z nią pokazać.
      • Gość: P@t Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 192.168.14.* / 192.168.14.* / *.121.135.227.host.de.colt.net 26.09.01, 09:02
        Ciekaw jestem czy ta historia jest naprawde prawdziwa?
    • Gość: Guru Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 192.168.0.* / *.e-gaz.pl 26.09.01, 09:18
      NIE JEST!!!geje chodzą w gajerach od Armaniego w butach Prady ipt. a on jest po
      prostu pedałem.
      • Gość: Dada Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 01:18
        Wydaje mi się, że jak facet (heteroseksualny) tak usilnie zajmuje się
        pedałami,wyszukuje ich, tępi, wywąchuje w swoim towarzystwie itd., to musi być
        z nim coś nie w porządku - najczęściej, ci faceci, którzy zwracają uwagę na to
        czy inni nie wolą czasem mężczyzn, podświadomie sami obawiają się włąsnego
        ukrytego homoseksualizmu. Węsząc pedałów gdzie się da, poniżając bądź
        wyśmiewając ich , usiłują zabić ewentualne gejostwo w sobie.
        • Gość: Fido Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 10:23
          Gość portalu: Dada napisał(a):

> Wydaje mi się, że jak facet (heteroseksualny) tak usilnie zajmuje się
          > pedałami,wyszukuje ich, tępi, wywąchuje w swoim towarzystwie itd., to musi być
          > z nim coś nie w porządku - najczęściej, ci faceci, którzy zwracają uwagę na to
          > czy inni nie wolą czasem mężczyzn, podświadomie sami obawiają się włąsnego
          > ukrytego homoseksualizmu. Węsząc pedałów gdzie się da, poniżając bądź
          > wyśmiewając ich , usiłują zabić ewentualne gejostwo w sobie.

A może tacy faceci po prostu chca sobie znalesc partnera? ;-))))
          • Gość: Art Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 15:46
            Pieprzona polska wiocha! jak się Was czyta to się chce rzygać. Każdemu byście
            zglądali do łózka bo macie zaniedbane żony, przetłuszczone włosy i kąpiecie się
            tylko w niedzielę.
            Ohyda.
            • Gość: MAFF Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 17:17
              Gość portalu: Art napisał(a):

> Pieprzona polska wiocha! jak się Was czyta to się chce rzygać. Każdemu byście
              > zglądali do łózka bo macie zaniedbane żony, przetłuszczone włosy i kąpiecie się
              >
              > tylko w niedzielę.
              > Ohyda.

No to żeś człowieku powiedział.To że sam taki jesteś nie znaczy że automatycznie
              inni są podobni do Ciebie:).Chyba każdy może wypowiadać swe myśli, nawet jeśli
              nie są one zbyt inteligentne(jak Twoje).Wyglądasz mi na jakiegoś koleżkę Kuby,
              który bardzo się zdenerwował że tak obrażają jego kochanka
    • Gość: Dixonj Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 21:18
      Dzisiejszy BB Ring.

Mamusia Qby widocznie dowiedziala soe o plotkach i o naszej dyskusji ;-))))
      Powiedziala "Kuba lepiej dogaduje sie z kobietami" - widac ze broni synusia,
      ktory nie wiadomo czy na pewno jest hetero...

Pozdrawiam.
    • Gość: Jsfy Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 21:23
      Aaa, jeszcze wytlumaczenie dla Davida, ze niby sie przytula z Qbusiem. Davidek
      ma latynoska krew, a latynosi lubia sobie okazywac uczucia. W Ameryce
      Lacinskiej, przytulenie mezczyzny z ,ezczyzna nie jets niczym dziwnym, i nie
      kojarzy sie odrazu z gejowstwem. Niestety, polacy tego nie rozumieja...
      • Gość: Karolina Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 03:37
        To prawda, nie tylko w Ameryce Łacińskiej ale i we Włoszech faceci się
        przytulają i całują na powitanie i pożegnanie i... mają większe powodzenie u
        kobiet, niż Polacy. Maczo argentyński (wiem, bo widziałam w Argentynie)
        najpierw całuje swego kolegę na powitanie a potem jego żonę.
        Wydaje mi się, że to podejrzewanie Carlosa z BB o gejostwo bierze się z tego,
        że Polacy jednak ciągle mało wyjeżdżąją za granicę.
        Uważam, że POlska jest nadal krajem Wschodu ze wszystkimi tego konsekwencjami.
        • Gość: Gunio Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 19:08
          Gość portalu: Karolina napisał(a):

> To prawda, nie tylko w Ameryce Łacińskiej ale i we Włoszech faceci się
          > przytulają i całują na powitanie i pożegnanie i... mają większe powodzenie u
          > kobiet, niż Polacy. Maczo argentyński (wiem, bo widziałam w Argentynie)
          > najpierw całuje swego kolegę na powitanie a potem jego żonę.
          > Wydaje mi się, że to podejrzewanie Carlosa z BB o gejostwo bierze się z tego,
          > że Polacy jednak ciągle mało wyjeżdżąją za granicę.
          > Uważam, że POlska jest nadal krajem Wschodu ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Geje maja lepiej w swiecie latino... tylko pozazdroscic
      • Gość: pantera Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.abu.pl 03.10.01, 18:35
        musze przynzac, ze my geje zdecydowanie lepiej dogadujemy sie z heteryckimi
        dziewczynami, niz z hetero facetami :))))
        • Gość: Gunio Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 20:03
          Gość portalu: pantera napisał(a):

> musze przynzac, ze my geje zdecydowanie lepiej dogadujemy sie z heteryckimi
          > dziewczynami, niz z hetero facetami :))))

A ja stwierdzam, ze lepiej dogaduje sie z chlopakami hetero niz z chlopakami
          homo. Dziwne... Mam pecha i slabosc do heterykow.
    • Gość: TURBOLOV Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: 212.160.234.* 01.10.01, 11:31
      Napewno tak, biorac pod uwage to, ze sie calowal z Irkiem.
      • Gość: dot Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.chello.pl 01.10.01, 19:33
        Davidek moze i jest geyem... przynajmniej jak sie wyda reszta facetow
        przeniesie sie do damskiej sypialni ;P a jak nie oni to Davidek dla sciemy tam
        pojdzie... ;))
    • Gość: ANDRZEJ Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.pekao.com.pl 02.10.01, 09:27
      KUBA + DAVID + JUREK często zachowują się jak rasowi geje. Szkoda, że nie było
      jeszcze trójkącika np. wszyscy nago w jacuzzi
    • Gość: Mikser Re: CZY KUBA JEST GEJEM? IP: *.acn.waw.pl 03.10.01, 19:06
      Nie gejem tylko PEDAŁEM !!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka