kd 24.01.06, 21:05 To wprost niewiarygodne, a jednak. Jestem w szoku. Źródło inf. strona filmweb. Dzięki TVP2! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: OSCARY W TVP2 24.01.06, 22:23 no to życzę "Komornikowi" nominacji, słyszałam, że jeszcze jakieś filmy krótkometrażowe mają teoretycznie szanse na nominacje Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: OSCARY W TVP2 24.01.06, 22:38 Super! Tylko czy w ramach oszczędności, można prosić, żeby tym razem nie zatrudniano tłumacza? pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: OSCARY W TVP2 25.01.06, 00:48 Naprawdę? Bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość. Przez ostatnie (chyba) dwa lata strasznie się wkurzałem, że nie mogę ceremoni zobaczyć. Nie miałem dostępu do stacji które to transmitowały. Dziwne, że teraz na TVP 2. Zawsze to Jedynka transmitowała. Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: OSCARY W TVP2 25.01.06, 08:50 wirtualnemedia.pl/document,,620719,Oskary_w_TVP.html Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: OSCARY W TVP2 26.01.06, 12:16 Ten badziew to już chyba tylko Polacy oglądają. "Oh my God, oh, my God!". Żenujące. Prawdziwe kino powstaje już tylko w Europie i Azji + Woody Allen. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: OSCARY W TVP2 26.01.06, 12:23 ben-oni napisał: > Ten badziew to już chyba tylko Polacy oglądają. "Oh my God, oh, my God!". A po "and the winner is..." o b o w i ą z k o w o "Oh, my God, nie spodziewałem/-am się! Dziękuję Bogu przede wszystkim...". ;-// A "Komornik" to lepiej w Polsce niech by została. Niech on jednak nie emigruje za oceany. Tak se udatne to dziełko.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś