Gość: dolby2 IP: 212.244.252.* 21.11.02, 11:08 Bo ja jestem pod wrażeniem jego baczków, przyciętych w trójkącik, krzyk mody w Radzyminie... Koń, jaki jest - każdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2 Re: LIS - GWIAZDA CZY ROZGWIAZDA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 11:29 Gość portalu: dolby2 napisał(a): > Bo ja jestem pod wrażeniem jego baczków, przyciętych w trójkącik, krzyk mody > w Radzyminie... Koń, jaki jest - każdy widzi... A jakie to ma do ch... znaczenie. czy się pododba czy nie to trzeba chylić głowę przed dokonaniami. Wprowadził nowy styl do telewizji w Polsce, może tandetny i pompatyczny, ale zrobił to i zbudował najlepszy program informacyjny w kraju. Swiadcza o tym takie rarytasy jak "Spieprzaj dziadu" i napis na papierach niesionych przez Kuźmiuka "Jak mówić o PSL aby odnieść sukces" - czy coś w tym stylu. Pewnie, że nie on robił zdjęcia, ale ludzie których albo przyjął albo nie wywalił z roboty. Pewnie, że czasami odnoszę wrażenie, że Fakty TVN są faktami wybranymi, ale są profesjonalnie przygotowane i podane. Ich styl mnie osobiście nie odpowiada, ale ten sie nie myli co nic nie robi, a niekonstruktywna krytykę uprawiają krzykacze. Mnie dalej jest do Lepera niż Balcerowicza przed którym także zawsze zdejmę czapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bistor Re: LIS - GWIAZDA CZY ROZGWIAZDA? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:26 Gość portalu: 2 napisał: > Gość portalu: dolby2 napisał(a): > > > Bo ja jestem pod wrażeniem jego baczków, przyciętych > w trójkącik, krzyk mody > > w Radzyminie... Koń, jaki jest - każdy widzi... > > A jakie to ma do ch... znaczenie. czy się pododba czy > nie to trzeba chylić głowę przed dokonaniami. > Wprowadził nowy styl do telewizji w Polsce, może > tandetny i pompatyczny, ale zrobił to i zbudował > najlepszy program informacyjny w kraju. Swiadcza o tym > takie rarytasy jak "Spieprzaj dziadu" i napis na > papierach niesionych przez Kuźmiuka "Jak mówić o PSL > aby odnieść sukces" - czy coś w tym stylu. Pewnie, że > nie on robił zdjęcia, ale ludzie których albo przyjął > albo nie wywalił z roboty. Pewnie, że czasami odnoszę > wrażenie, że Fakty TVN są faktami wybranymi, ale są > profesjonalnie przygotowane i podane. Ich styl mnie > osobiście nie odpowiada, ale ten sie nie myli co nic > nie robi, a niekonstruktywna krytykę uprawiają > krzykacze. Mnie dalej jest do Lepera niż Balcerowicza > przed którym także zawsze zdejmę czapkę. __________________________________________________ Nie na temat! Moim skromnym zdaniem rozgwiazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Rozgwiazda... IP: *.bti.pl 26.11.02, 15:42 ...zdecydowanie rozgwiazda, pracownik propagandy rzadu USA... Odpowiedz Link Zgłoś