kakauko Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 08.03.06, 09:52 Nareszcie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 08.03.06, 10:25 o matko!!! tylko się nie pochlastaj Lunatica!!! ale news!!!!wowowowow:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
wacek69 Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 08.03.06, 10:38 Sorry, a kto tam jeszcze został?! Ostatnio widziałem zapowiedzi powtórek starej serii KASI I TOMKA. Fajnie zaczynali a ostatnio nie ma kompletnie nic, za to trafiłem na Multikino Sołtysika, to już mówi samo za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 08.03.06, 10:44 wacek69 napisał: > Sorry, a kto tam jeszcze został?! Ostatnio widziałem zapowiedzi powtórek starej > > serii KASI I TOMKA. Fajnie zaczynali a ostatnio nie ma kompletnie nic, za to > trafiłem na Multikino Sołtysika, to już mówi samo za siebie Sorry ale kto oglada badziewie TVN Style, o czym tam się gada???: To taki cosmopolitan telewizyjny dla idiotek. Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatta Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 09.03.06, 23:19 wiekszosc dobrych dziennikarek niestety odchodzi a szkoda bo dosc mądra i bezpretensjonalna jest BS a tvn style to rzeczywiscie z programu dla wyksztalconych kobie z ambicjami staje sie programem dla kucharek ktore rajcuja problemy:ona 20 lat od niego mlodszon woli chopcow ona jest 30 letnia dziewica itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 10.03.06, 08:02 Ja tam za BS nie przepadam.Drażni mnie jej sposób mówienia,kiwanie glową i przede wszystkiem jej nieproporcjonalnie wielka twarz-malo telewizyjna. ------------ Zionę jadem Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 10.03.06, 09:44 Iwona Radziszewska Beata Sadowska Marzena Rogalska to był twarze stacji niebanalne prezentrerki, osobistości, producentki programów szmacieje ta stacja co raz więcej tam powtórek z innych anten może niech kanał przeformatują już w całości na kanał powtóek z innych anten-kanał powtókowy. Czego nie zobaczyłeś w TVN24, TVN Meteo, TVN zobacz....w TVN Style! To żałosne Kocham Beatki charakter i tak samo mi źle jak po odejściu z tej anteny Iwony Radziszewskiej i Joasi Horodyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_doe Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 10.03.06, 16:42 joasia horodyńska??? litości!!! ta to jest dopiero pusta, pusta jest jak... pustka Odpowiedz Link Zgłoś
etyuney Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 10.03.06, 18:37 przy niej pustka jest pełna własnie znaleźliśmy nowy opis pustej pustki Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 13.03.06, 11:25 Szkoda. Jedna z niewielu, która miała cos do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
plotti Re: Beata Sadowska odchodzi z TVN Style 13.03.06, 12:59 Do tezurusa: Marzena Rogalska cały czas tam jest. A żadna z wymienionych przez Ciebie dam nie była/nie jest producentką. Odpowiedz Link Zgłoś