Dodaj do ulubionych

MARTA I JACEK

18.12.02, 22:05
wiecie co strasznie podoba mi się Marta i Jacek z M jak miłość mam nadzieję,
że wreszcie się im uda byc razem. Marta tak trzymaj najważniejsza jest
miłość....a uczucie które was łączy jest jedyne!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: MARTA I JACEK IP: 62.233.163.* 18.12.02, 22:15
      Sam widzisz,że nawyższa pora żeby zacząć się leczyć.Ostatni dzwonek.
    • Gość: cc Re: MARTA I JACEK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl / 192.168.2.* 18.12.02, 22:57
      A mnie się podoba tylko Jacek! Chociaż nie! W Stefanie tez jest coś
      interesującego...
    • Gość: pinki Re: MARTA I JACEK IP: *.exe.net.pl 18.12.02, 23:00

Marta mnie wkurza,nie wie czego chce.Taka MIMOZA. Jacek powinien związać
      sie z kimś innym,ona zrobi z niego Glusia!
      • Gość: cc Re: MARTA I JACEK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl / 192.168.2.* 19.12.02, 18:41
        Z Ulą! Ona tylko z pozoru taka bez ikry. Całkiem fajna kobitka!
    • blumek1 Re: MARTA I JACEK 21.12.02, 18:47
      nie zgadzam się Marta to świetna babka w sam raz dla Jacka..przeciez widać jak
      na siebie patrzą jak sa w sobie zakochani jedyny problem to zbytnie
      przywiązanie Marty do wspólnego podejmowania decyzji z synem..gdyby zachowała
      umiar matka dziecko...juz byłaby szcześcliwa...owszem jestem za tym, żeby
      dzieci brały udział w podejmowaniu decyzji tym bardziej jesli to ich dotycz,
      ale uważam za głupie jeśli one maja wyłączność!!!!
      • grazynka-lubicz Re: MARTA I JACEK 21.12.02, 19:39
        Ludzie dajcie spokój z tą całą Martą.Toż to kompletnie niezrównoważone
        psychicznie babsko żrące garściami jakieś psychotropy,do tego znerwicowane i
        nie wiedzące czego chce.Jacek niech ucieka od tej wariatki jak najdalej, a
        Norbert szybko zabiera Łukasza do Stanów.Przy takiej mamusi tylko się rozstroju
        nerwowego nabawi.
        Kocham Rysia
    • Gość: P-77 Re: MARTA I JACEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 21:57
      Tak się składa, że jestem prawnikiem i wątek MArty interesuje mnie od nieco
      innej strony. Otóż rozbawiła mnie scena, gdzie MArta prosi swego przełożonego
      aby przydzielał jej trudne sprawy - w rzeczywistości sędzia nie ma na to wpływu
      o wszystkim decyduje kolejność wpływu akt do sądu. Równie absurdalne jest to,
      że koleżanka MArty, Ula sądzi w sprawie zamachu na MArtę, normalnie sędziowie
      robią wszystko aby się w takich sprawach wyłączyć, zwykle sprawa trafia do
      innego sądu. Ula nie może być bezstronna choćby dlatego, że uderza do Jacka
      byłego (i być może przyszłego) partnera Marty. "M jak miłość" w pokazywaniu
      wymiaru sprawiedliwości jest równie wiarygodny jak NDiNZ w pokazywaniu służby
      zdrowia.
      Przewiduję, że będzie tak - Norbert będzie chciał MArcie odebrać Łuksza a JAcek
      będzie ją dzielnie wspierał. A potem oboje zapiszą się na terapię odwykową (on -
      hazardzista, ona - lekomanka).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka