Dodaj do ulubionych

OPOLE 2006

• feminasapiens Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:41
      Blog 24 czy ileś tam - dziewczyny wyglądają jak sztajmeski z dworca. A blondyna
      do tego jakby była na haju.
      • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:46
        hehe, i cóż widzimy teraz?! proszę państwa, oto przed nami Beata Ka.
        mistrzyni po prostu!!! w niezawodnie i jak zwykle genialnie odjechanej na
        supermaksiora kreacji, pitoli jakieś cienkie dźwięki....
        no bałagam!!!!

• ghemar Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:47
          Dzieki, poprawilas mi humor :))))
        • ghemar Zláta brama 02.06.06, 22:57
          No, jakas ciekawsza ta piosenka, troche powery typowego dla Beci, za wyla cos
          glosno i prosze bardzo, gawiedz rozbawiona :))
          • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:01
            no proszę ja Ciebie, możliwe możliwe, że pieśń żywsza, że gawiedź ubawiona po
            pachy niemalże, tylko... kreacja ciągle ta sama i ja mam pytanie dlaczego??!!..
            DRAMAT!!!!! ;)))))
            pani Beato: my zrobimy dla pani ściepę narodową na jakiegoś diora albo szanela,
            tylko prosze sie nie wbijac w te kuse kreacje pani Ziuty z Koziej Wólki??
            bylibyśmy pani wery dzięks za to!!! [podpisano: rodacy]
            • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:05
              Ona chyba razem z Marylka u tej Ziuty z Koziej Wolki sie ubieraja i mysla ze sa
              super trendi-dzezi-orydżynal!
              • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:08
                kurde, pan faktycznie masz rację!!! ale pozwolę sobie zauważyć, że jednak
                Marylka wybiera dużo powściągliwsze kreacje i nóg nie odsłania, jak czyni to, w
                megalomańskim uniesieniu i przekonaniu, że co jak co ale nogi to ma genialne,
                Beata Bajm Kozidrak, niestety!!!....
                • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:11
                  A tutaj sie droga forumowiczko mylisz! Moze wyjatkowo w tym roku jakas pani
                  Wiesia Marylce doradzila ubranie jeansow, jednakze, pani ta uwielbia
                  przywdziewac wszelakiej masci falbany, odstajace sciery, jakies farfocle tu i
                  tam i do tego posypac sie brokatem i wyskakujemy na scene! Oto Maryla, a dzis
                  jakos wyjatkowo stonowala, moze nadrabia za Flinte, ktora suknie przywdziala, to
                  zeby bylo ciekawiej, ona jeansy... ?
                  • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:20
                    ależ, drogi forumowiczu o nicku Ghemar, zgadzam się z Tobą w całej
                    rozciągłości!! a owe falbany, których wyjątkowo (no to jest dopiero
                    niesprawiedliwość i zawód dla fanów...) w tym roku Marylla-Atylla nie
                    przywdziała, to podobno one mają oddawać młodzieńczego ducha Maryli i w ogóle
                    jej opcję na młodość, odjazd, full fun i tak dalej.... cała Marylka! ale
                    Opole, Polacy, rodacy wybaczają, bo kochają Marylę przecież, nie?...

aha, ale tego, że dżinsiory, mimo całej powściągliwości, były tendencyjnie
                    wytarte, to bedę się trzymać!!!

[a gwoli sprawiedliwości: MR to jedyna chyba w tym cyrku połączonym z zoo z
                    wybiegiem dla pawianów, jako głowną atrakcją, które wie, co znaczy śpiewać...
                    wstyd kasie cerekwickie, wstyd bracia, wstyd blogi27 !!!]
                    • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:28
                      Ah, wszyscy chca koochaaaaaaacc, wieec maryylceeee wybaaczaaaaaaa

A te dżinsiory oczywiscie w haenemish-scierish-stajlish musialy byc! Chorek tez
                      obowiazkowo ubrany w owe jeansy i, no bo jakzeby inaczej, kanwie mody zaprzeczyc
                      nie mozna, ubrane w ciazowe super-lajt-cyrkonish-glamourish bluzeczki!

A to ze MR spiewac umie, to zaprzeczyc nie niewypada, zeby tylko jakies ambitne
                      to aranzacje byly a nie o Malgoscie co do bylejakiego pociagu wsiadla i z
                      SingSing flirtowala!

De cyrk mast goł on!
                      • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:32
                        panie Ghemar, czy mogę panu mówić: kolego najdroższy???...
                        ;-DDDDD
                        bo zgadzam się ze wszystkim, co pan wyżej piszesz...
                        • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:33
                          Patrzaj komentarz nizej !
                          • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:34
                            dzięks* ;-D

* co w języku niejakiej Dody oznacza: dziękuję!
                            • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:36
                              No to glancior hahahaha [tutaj piskliwy smiech Dody prosze wstawic :)]
                              • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:38
                                normalnie* byśmy się dogadali w realu jak nic (skoro we wirtualu nam juz tak
                                dobrze idzie.. ;-))))

* oczywiście dodowszczyzną tu pojechałam znowu
                    • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:30
                      Ale, co by tu duzo nie mowic, tudziez owijac w bawelne, zaskarbilas sobie mej
                      sympati!
                      • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:33
                        jakby nie patrzeć i zbytnio nie słodząc: i vice versa!!!
                        ;-))))
                        • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:34
                          To teraz, gwoli uscisnienia zazylosci, bruderszafta wypadalo by wypic! :)
                          • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:37
                            i wreszcie przechodzimy do najsensowniejszej części tej całej imprezy....
                            machniemy od razu po jakieś 3 razy po pół literka, co by się znieczulić do
                            końca wieczoru! a jak bóg da, może kac nie pozwoli nam obejrzeć jutrzejszej
                            części
                            ;-)))

to zdrowie nasze!
                            • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:41
                              Ja kaca dzis okrutnego leczylem po wypiciu uprzedniej nocy nieznanej mi ilosci
                              wodki, nastepnie straciwszy film ospawalem kolezankom ze studiow caly dywan w
                              pokoju :)
                              Wiem ze to okrutne, lecz prawda taka jest o zyciu mym!
                              Ale zadowolonuy jestem!
                              • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:46
                                Ghemar, poezja czystej wody (żeby nie powiedzieć "wódy";-) sączy sie z Twoich
                                ust.. z tego powstałaby niezła piosenka ja Ci powiem... akurat na Opole!!
                                (załatwię Ci kontakt z Budką Suflera, chcesz? oni zmajstrują jakiś podkładzik
                                muzyczny, Ty dajesz swojego tekściora, robicie hiciora, okupujecie pierwsze
                                miejsca na listach przebojów, w Opolu'2007 dostajecie 10 SuperJedynek, a ja
                                oczywiście mam wejście za kulisy, jako matka duchowa całego przedsięwzięcia, no
                                i do mnie oczywiście pieniądze spływają ;-)))) kurde, nie powiem - ale
                                zapaliłam się na zupełnie poważnie do mojego genialnego pomysłu!!!!!
                                • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:51
                                  Wizja wspolpracy, z jakze slawnym, zeby nie powiedziec legendarnym, zespolem
                                  wyjacych emerytow jakos mi sie nie widzi po prostu! Ale duet z Becia, to czemu
                                  by nie! Moze skorzystalbym na jakichs ciekawych kreacjach prosto z desek pani
                                  Wiesi? I jakie wypromowanie by bylo, ze wody na pustyni niet!
                                  Polecam obejzenie blichtrowych wystepow szwedzkiej Caroli, ichniej wersji Beci
                                  Ka. Ta maniera, te ruchy, ten imidz! Noz po prostu druga Becia!
                                  • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:56
                                    www.youtube.com/watch?v=sf9xsTK_mIs&search=carola
                                    link do wystepu wspomninanej wyzej Caroli zapodaje, co by udowodnic, ze to po
                                    prostu podroba Beci! Zwrocic prosze uwage na te zwiewne niebieskie szmatki,
                                    ktore rozwiewane sa przez potezny wiatrak, postawiony na zyczenie pani owej, i
                                    na te piekne spodnie i obuwie! Jakis kombinezon to jest najnowszej generacji,
                                    Becia powinna sie na niej wzorowac w tej materii!!
                                  • ambi_walencja Re: Zláta brama 02.06.06, 23:56
                                    uuu, a czy tę Carolę to da się oglądać bez znieczulenia??? może ja powinnam sie
                                    asekuracyjnie uposażyć w jakieś cós na kształt c2h5oh, co?...
                                    • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:57
                                      To juz wedle gustow twych! Przezyc mozna, da sie!
                                    • ghemar Re: Zláta brama 03.06.06, 00:01
                                      Zwrocic szczegolna uwage prosze na sposob poruszania sie tej primadonny
                                      szwedzkiej sceny muzycznej! Raz w prawo, raz w lewo, szybkim krokiem nozki scene
                                      przemierzaja!
                                      No, a teraz Maryla, w cycko-imitujacej bluzeczce paraduje!
                              • ghemar Re: Zláta brama 02.06.06, 23:46
                                A na Zetce, leci, ku zdziwieniu memu, anglojezyczna wersja piesni Jedna Na
                                Milion w wykonaniu watpliwej jakosci artysty muzycznego, Wrony jakiegos tam?
                                Byly wokalista Just5? Moja ulubiona stacja radiowa takie hiciory puszcza, pozal
                                sie boze! :(
    • ghemar Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:50
      Gratulacje dla rezysera -> w momencie jak Flinta specjalnie wyszla zza tego
      czegos ze szkla-plasytku-metalu zeby pokazac sie w sukni, pokazuja publicznosc :/
      • wrocek71 Dlaczego Doda zawsze śpiewa z playbacku? 02.06.06, 22:53
        Weźcie mi to wytłumaczcie, bo dziwne to jest.
        • ambi_walencja Re: Dlaczego Doda zawsze śpiewa z playbacku? 02.06.06, 23:04
          przyłączam się do prośby o odpowiedź na pytanie zadane w temacie, jak również o
          odp. na frapujące zagadnienie: dlaczego Doda, ponoć po takiej ciężkiej
          operacji, wyłazi na scenę (jakby kto nie zauwazył, prawie tafla lodu, poślizg
          ma niezgorszy) w szpilach????? no tego już nie zrozumiem...
          dooobra, wiem sie czepiam bez sensu!!!
          • wrocek71 Re: Dlaczego Doda zawsze śpiewa z playbacku? 02.06.06, 23:11
            I jeszcze podskakuje w tych szpilkach:)
            A nie czepiasz się bez sensu, bo przecież jacyś lekatze ja publicznie
            skrytykowali za to łażenie w szpilach zaraz po operacji, że to bez sensu i
            niebezpieczne dla niej.
            • ankas4 Re: Dlaczego Doda zawsze śpiewa z playbacku? 02.06.06, 23:15
              wrocek71 napisał:

> I jeszcze podskakuje w tych szpilkach:)
              > A nie czepiasz się bez sensu, bo przecież jacyś lekatze ja publicznie
              > skrytykowali za to łażenie w szpilach zaraz po operacji, że to bez sensu i
              > niebezpieczne dla niej.

A mi się zdaje,ze to wszystko to rozdmuchana sprawa!
              Nie uważam ,ze nic jej nie było ( nie jest) ale prasa wszystko przerysowała a
              ona na tym tylko skorzystała , bo wiecie jak jest o artyscie trzeba mówić!
            • ambi_walencja Re: Dlaczego Doda zawsze śpiewa z playbacku? 02.06.06, 23:22
              wrocek71 napisał:

> A nie czepiasz się bez sensu, bo przecież jacyś lekatze ja publicznie
              > skrytykowali za to łażenie w szpilach zaraz po operacji, że to bez sensu i
              > niebezpieczne dla niej.

Wrocku, wiem, że czepiam się niebezpodstawnie ;-)) taka kokieteria z mojej
              strony to była ;)
      • extravirgin Re: OPOLE 2006 03.06.06, 10:04
        Pytanie do Znawców: czy zespół Virgin jest duetem??? Zawsze widzę tylko Panią
        Mam Sztuczne Cycki i Usta oraz Pana Blondi Mam Dziewczynę w Opolu? Chyba, że
        reszta jest tak szkaradna, że nie nadaje się na wizję?
    • unbreakable Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:52
      chciałam zapytać, czy Radek Majdan to nowy członek Virgin, czy jak?:)
      • ghemar Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:55
        Hmmm, to Becia zaspiewa dwie piesni a Marylka tylko jedna?? Toz to nieuczciwa
        konkurencja :)))
        • dzidzia669 Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:59
          kreacje Kozidrak zawsze mnie rozwalają .. czy ona siebie nie widzi..
      • cytrynowe_pole Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:55
        "Nowy członek Virgin" czy to aby jest możliwe :D:D:D ?? wybaczcie, mam dziwne skojarzenia :]
        • s.u.n.d.a.y Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:59
          Hehehe...ja wybaczam :)
      • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 02.06.06, 22:58
        unbreakable napisała:

> chciałam zapytać, czy Radek Majdan to nowy członek Virgin, czy jak?:)

to jest opoka duchowa i wsparcie, jak również filar moralno-egzystencjalnuy
        głownego filara grupy Wirdżin (jak to powiedział Krzychu "Koani, Koani" Skiba)
        czyli Dody... można go też uznać za maskotkę zespołu!!
        • ankas4 Re: OPOLE 2006 ale o co chodzi...? 02.06.06, 23:00
          OPOLE 2006 ale o co chodzi...? teraz znowu Goya ...wczesniej nie wiem czemu
          znowu spiewała Kozidrak.. ja nie kumam tego koncertu... wszystko jakieś
          rozwalone na maxaaaa... a moze ktos umie wyjasnić porządek dzisiejszego koncertu????

Pozdrawiam
          • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 ale o co chodzi...? 02.06.06, 23:30
            Ankas, i to jest dobre podsumowanie:

ale o co kurde z tym całym Opolem chodzdzdzi???

;-))))))

[a dajmy sobie wszyscy spokój z interpretacjami zamysłów, pomysłow itd. na ten
            niepokojący w swym klimacie festiwal - on jest tak enigmatycznie i pomysłowo
            zagmatwany, że nie nam rozkminiać, o co panom rezyserom i organizatorom
            chodziło.... aaaa nie, mam jedną koncepcję: chodziło o to, żebyśmy się
            ROTFLowali każdorazowo, jak tylko ktokolwiek wychodzi na scenę i daje ten swój
            żałosny występ, będący popisem wydawania dziwnych dźwięków!! no sory
            wszystkich, jak źle mówię, ale takie są niestety fakty!!!!]
    • ghemar Goya 02.06.06, 23:00
      Nie slyszalem jak spiewala na poczatku, ale teraz nie jest tak zle, choc troche
      sie dziewczyna meczy, bo momentami jej nie slychac i to nie wina naglosnienia!
    • noc_kairu Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:00
      W Opolu to chyba jakieś trzęsienie ziemi jest ,bo wszystkim jakos głosy drżą
      • dantedamiano Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:02
        Jestem zszokowany występem Goya! :(
        Ale zaraz zaraz dlaczego dziewczyna wiedząć ,że nie ma głosu nie zdecydowała
        się zaśpiewać z playbecku?!
        • ankas4 Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:03
          dantedamiano napisał:

> Jestem zszokowany występem Goya! :(
          > Ale zaraz zaraz dlaczego dziewczyna wiedząć ,że nie ma głosu nie zdecydowała
          > się zaśpiewać z playbecku?!

Ja też jestem w szoku ! tym bardziej,ze ja słyszłam ja na zywo i było ekstra!

• ankas4 Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:04
          Pisze to na POWAZNIE !
          Jest najlepsza!
          Super jej wychodzi spiewanie!
          Ma słój styl!
          I nie fałszuje!!!!!!!!!
          • noc_kairu Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:06
            Zgadzam ,w końcu ktoś z klasą.
            • pavv3l Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:06
              czy mi sie wydaje czy Marylka nie ubrala tzw stanika czyli biustonosza ??
              • s.u.n.d.a.y Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:08
                Mi się też tak wydawało...
              • paul_ina Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:09
                Olaboga, ja też to widziałam! Ma bardzo obwisłe piersi albo to był żart i te piersi był namalowane na tkaninie czy jak??
                • s.u.n.d.a.y Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:11
                  Zagadka wyjaśniona..uf...
                • ankas4 Re: Maryla i jej namalowane piersi:):) 02.06.06, 23:12
                  paul_ina napisała:

> Olaboga, ja też to widziałam! Ma bardzo obwisłe piersi albo to był żart i te pi
                  > ersi był namalowane na tkaninie czy jak??
                  >

Hhehe własnie to wyjasniła:) świetna babeczka;)
                • paul_ina Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:12
                  Ha, wiedziałam!!
                  ... a żart dobry w czasach rydzykostwa :D
                  • pavv3l Re: Maryla jest THE BEST! 02.06.06, 23:14
                    rydzykantka z niej ;)

olus dla niej za nabijanie sie z pani kruk i calej machiny kaczyzmu
              • aska_ejzja Re: Maryla jest THE BEST! 03.06.06, 11:59
                Marylka to nie wiem, ale flinta napewno biustonosza zapomniala.
                A w kwestji odpowiedzi po co jest Opole, to proste, jak mówi stare polskie przysłowie - Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase, TV kase sciagnie z ludzi i artysci sobie dorobia i wszystko jest pieknie
    • chomsky Pytania!!!!! 02.06.06, 23:06
      Nie zdazylam obejrzec, wiec mam nast. pytania:

- czy Pati Yang dostala nagrode?

- a jesli nie, to kto [kat. alternatywne]?

Dzieki, pzdr glownie dla ankas;)
      • ankas4 Re: Pytania!!!!! dzieki za pozdrowienia:) 02.06.06, 23:09
        chomsky napisała:

> Nie zdazylam obejrzec, wiec mam nast. pytania:
        >
        > - czy Pati Yang dostala nagrode?
        >
        > - a jesli nie, to kto [kat. alternatywne]?

> Dzieki, pzdr glownie dla ankas;)

O jak miło , dzięki za pozdrowienia:) ale nie oglądałam akurat tego momentu:))

Pozdrawiam również serdecznie;)
      • kinia1987 Re: Pytania!!!!! 02.06.06, 23:10
        Mosqitoo
      • olimpijka Re: Pytania!!!!! 02.06.06, 23:11
        Mosqito
        • pavv3l Re: Pytania!!!!! 02.06.06, 23:12
          ufff.....to namalowane bylo :)
          • noc_kairu Re: Pytania!!!!! 02.06.06, 23:18
            ale gitarzyści wymiatali
            • ankas4 Re: Pytania!!!!! 02.06.06, 23:19
              noc_kairu napisała:

> ale gitarzyści wymiatali

No prócz Maryli to najmocniejszy punkt koncertu:)
              • setorika Re: Pytania!!!!! 02.06.06, 23:27
                Zgadzam się!
            • aska_ejzja Re: Pytania!!!!! 03.06.06, 12:03
              najlepsze wykonanie tego wieczoru , tylko jeszcze Chilkiewicza brakowalo
          • chomsky Dziekuje za odpowiedz:) 02.06.06, 23:19
            Szkoda, ze nie Yang, dobra plyte nagrala.
    • cytrynowe_pole Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:19
      Ta pani co prowadzi ( jak ona sie zwie?) potrafi tylko mówić "Wielkie brawa" czy co??
      • olimpijka Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:21
        Wielie Brawa mówi Wielka Pani Nic - Małgorzta Wyszyńska
    • paul_ina Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:22
      Doda najładniej zaśpiewała, najpiękniej wyglądała i w dodatku zaśmiała się perliście. Ale IQ chyba dziś zostawiła w torebce :D
      Za to Maryla zapunktowała poczuciem humoru i dystansem do siebie <roftl>

Tyle o koncercie :/
      • paul_ina Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:25
        Doda wyjęła IQ i zapunktowała Janasem :D hihihihi
        • setorika Re: co powiedziała o Janasie???????????????????? 02.06.06, 23:41
          A co powiedziała o Janasie?????????? - bo poszłam sobie odsmażyc ziemniaczki :)
          • paul_ina Re: co powiedziała o Janasie???????????????????? 02.06.06, 23:50
            Ojejku ziemniaczki. A ja wciągnęłam zimne Karmi.

Doda tak fajnie spontanicznie skrytykowała Janasa za niewystawienie Majdana w mistrzostwach, zagadnięta o to czy mąż jest na widowni czy raczej się pakuje. Na to Prezenterka chciała ją zbyć i zamknąć temat: "Tak trener Janas pełen jest niespodzianek, ale..." Na to Doda - ze swoją specyficzną złowieszczą miną na twarzy: "...nie wiadomo tylko czy dobrych!" .
      • noc_kairu Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:25
        czy ten koleś z Virgin umie tylko <moja dziewczyna jest z Opola>??
        • paul_ina Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:26
          Daj spokój, w końcu stracił dziewictwo, to się chłopak cieszy :D
          • noc_kairu Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:29
            No chyba że tak .To niech sie dalej zaciesza.
          • ankas4 Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:36
            paul_ina napisała:

> Daj spokój, w końcu stracił dziewictwo, to się chłopak cieszy :D
            >

heheh:) uśmiałam sie:)))

Muszę szczerze przyznać , ze tylko Kamel ratuje sytuację jesli chodzi o
            konferansjerkę z Panią Wyszyńską... Babeczka sie gubi.. nie wie co ma mówić,
            kiedy ma mówić...
            • ankas4 Re: OPOLE 2006 Nowe"Raz, dwa, trzy":))))))) 02.06.06, 23:37
              normalnie nowe "Raz, dwa, trzy"
              lub jest to krzyzówka Przemyk i zespołu "Raz, dwa. Trzy":)))))))))
              • paul_ina Re: OPOLE 2006 Nowe"Raz, dwa, trzy":))))))) 02.06.06, 23:40
                Tak, ja też to słyszę! Gdyby okazało się mniej nudne niż 1-2-3 to byłaby to R.P. z męskim wokalem - i słuchałabym ich muzyki.
                • paul_ina Re: OPOLE 2006 Nowe"Raz, dwa, trzy":))))))) 02.06.06, 23:42
                  Och, ale ten młody koleś drugi z debiutantów brudno i niestarannie śpiewa. O niczym w dodatku.
      • setorika Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:43

--I miała za duze buty, jak Smerfetka :))

Tarczki postozucha
        Forum TVN Style
    • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 02.06.06, 23:41
      ale ten SuperNiecukierPuder to on mi się nawet podoba...
      ;-)))))
      a co on robi na tej scenie plugawej?
      • ankas4 Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 02.06.06, 23:45
        UWaga a teraz mamy KRzysia Antkowiaka:) na scenie:) no sorry ale dzis mi sie
        kazdy z kazdym kojarzy:) albo oni jacyś tacy mało ciekawi...
        • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 02.06.06, 23:47
          Ankas, eksjuzmi, ale albo pora jest późna, albo mam jakieś omamy, albo ja nie
          wiem już co, ale który to niby Krzychu Antkowiak???? ten od tej ładnej
          piosenki "Zaaaaakaaazaaanyyy ooowoc..."????? bo nie widzę...
          ;-DDD
          • ankas4 Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 02.06.06, 23:50
            ambi_walencja napisała:

> Ankas, eksjuzmi, ale albo pora jest późna, albo mam jakieś omamy, albo ja nie
            > wiem już co, ale który to niby Krzychu Antkowiak???? ten od tej ładnej
            > piosenki "Zaaaaakaaazaaanyyy ooowoc..."????? bo nie widzę...
            > ;-DDD

:) wyjasniam: nie było samego Krzycha na scenie ( tak to ten od zakazanego
            owocu:)) ale ten ostatni wykonawca mi się z nim skojarzył... ale pózniej jednak
            sie rozkręcił:)
            • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 02.06.06, 23:53
              jezuu, to dobrze, bo już zaczęłam podejrzewać, że się na oczy pochorowałam od
              tego całego żałości pełnego festiwalu ;-)))
              • ankas4 Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 02.06.06, 23:55
                ambi_walencja napisała:

> jezuu, to dobrze, bo już zaczęłam podejrzewać, że się na oczy pochorowałam od
                > tego całego żałości pełnego festiwalu ;-)))

:)))))))))))))))

• ambi_walencja Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 02.06.06, 23:59
                  ty Tu się śmiejesz, a gdybym ja rzeczywiście oślepła* wskutek tego i tak już
                  dłuuuuuuugiego kontaktu ze szmirą, która z ekranu wali??? no ciekawe, gdzie ja
                  bym dochodziła swoich praw we względzie odszkodowania za moje krzywdy i
                  uszczerbek na zdrowiu???? u organizatorów Opola??? kurde, czuję że nie miałabym
                  lekko z nimi....

* naturalnie ślepotę gustu muzycznego miałam na mysli ;-))))
                  • ankas4 Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 03.06.06, 00:01
                    ambi_walencja napisała:

> ty Tu się śmiejesz, a gdybym ja rzeczywiście oślepła* wskutek tego i tak już
                    > dłuuuuuuugiego kontaktu ze szmirą, która z ekranu wali??? no ciekawe, gdzie ja
                    > bym dochodziła swoich praw we względzie odszkodowania za moje krzywdy i
                    > uszczerbek na zdrowiu???? u organizatorów Opola??? kurde, czuję że nie miałabym
                    >
                    > lekko z nimi....
                    >
                    >
                    >
                    > * naturalnie ślepotę gustu muzycznego miałam na mysli ;-))))

Kochana powiem tak... nie wygrałabyś... :)))

Teraz na szczęscie jest Maryla, poważnie po tej całej szmirze jej piosenki ,
                    melodyjne i sfałszowne są miłe dla ucha:)
                    Więc teraz następuje lekka regeneracja słuchowa:))
                    • ankas4 Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 03.06.06, 00:02

>
                      > Kochana powiem tak... nie wygrałabyś... :)))
                      >
                      > Teraz na szczęscie jest Maryla, poważnie po tej całej szmirze jej piosenki ,
                      > melodyjne i sfałszowne są miłe dla ucha:)
                      > Więc teraz następuje lekka regeneracja słuchowa:))

Oczywiście chodziło mi ,ze NIE sfałszowane;)
                      • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 03.06.06, 00:04
                        no wreszcie chwila oddechu.. po takim biegu kurcgalopkiem, przez połoniny
                        polskiej muzyki rozrywkowej to jest jakaś ulga niewątpliwie, ta Marylka &
                        Sławek ;-)
                    • setorika Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 03.06.06, 19:46
                      teksty do piosenek Maryli z ostatniej płyty napisała Kasia Nosowska!
                • zoe17 Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 02.06.06, 23:59
                  A co dokladnie powiedziala o swoich piersiach Maryla Rodowicz?
                  • paul_ina Re: OPOLE 2006 A teraz Antkowiak:)))) 03.06.06, 00:06
                    "Nie bójcie się! Są namalowane!!" z szerokim łobuzerskim uśmiechem.
    • paul_ina Re: OPOLE 2006 03.06.06, 00:02
      Juuuupi!!! Uniat i Marylka!!!!
      • paul_ina Re: OPOLE 2006 03.06.06, 00:02
        ....a może to Roman Giertych, też mi się chce spać...
        • ankas4 Re: OPOLE 2006 03.06.06, 00:04
          Ale musi coś nie do końca ok z tym podkładem muzycznym czy jak to sie tam
          nazywa... przecież Uniatowski jednak miął kawałek głosu a teraz nie wiem czy on
          śpiewa czy recytuje na tej scenie jakby nie miał siły spiewać...

Pozdrawiam!
    • ambi_walencja Re: OPOLE 2006 03.06.06, 00:09
      i jeszcze takowa reflewksja mnie nawiedziła: ale chłopcy hiphopowcy to nam się
      jednak udali, i nie mówcie, że nie... jacy grzeczni, widzieliście?! wyszli na
      scenę (do ludzi inaczej nie wypada) w koszulach prawdopodobnie przez mamy
      wyprasowanych! brawo chłopcy, czas skończyć z wizerunkiem hiphopowca ze smutnie
      opuszczonym krokiem, który szlaja się miedzy blokami i śpiewa że życie jest do
      dupy! trzymajcie poziom albo nawet wznoście się ponad poziomy
      joł!
      ;-)
      • ankas4 Re: OPOLE 2006 dziękuję za wszystkie posty:) 03.06.06, 00:13
        Ponieważ koncert juz sie kończy to i ja jako założycielka owego wątku dziękuję
        slicznie za wszystkie wypowiedzi i do jutra:)

Pozdrawiam
      • wrocek71 Re: OPOLE 2006 03.06.06, 10:27
        Bo to tyle miało wspólnego z hiphopem, ile Shazza z punkrockiem.
    • freerock Re: OPOLE 2006 03.06.06, 09:14
      Jak zwykle festiwal tandety i żenady, ale fałsza Pani z goi przebił wszystko.
      Ale tak to już niestety jest, w studiu wszystko się podkręci, a na żywo to już
      niestety gorzej :)
    • kalinazkalinowa Re: OPOLE 2006 03.06.06, 09:30
      miernota muzyczna tak w skrócie mogę określić wykonawców
    • piotr7777 Re: OPOLE 2006 03.06.06, 10:39
      ankas4 napisała:

> Zaczynam ten wątek bo widzę, ze jeszcze nie ma takiego postu:) a Opolu już
      > trwa:) i moja pierwsza uwaga: czemu Goya tak fałszowała...? słyszałam ją na
      > zywo i było ok...?
      Goya to nazwa zespołu a nie pseudonim wokalistki.

• cristinka Re: OPOLE 2006 03.06.06, 11:57
      Sorry ale panienka z Goya po prostu nie ma glosu a co za tym idzie spiewac nie
      potrafi. Przeciez wiecie ze co innego sie slyszy w radio a co innego live...
      • dantedamiano Re: OPOLE 2006 03.06.06, 12:06
        Zaraz Zaraz... Spójrzcie na Goye z innej strony. Pomyślcie wiecie jak to jest
        jak się nie ma głosu a śpiewa na żywo (Przypadek Mandaryna). A jednak
        wokalistka Goyi Magda wystąpiła na żywo choć niektórzy śpiewali z playbacku
        (Doda). Każdy z was wiedząć ,że fałszuje śpiewałby z playbacku, coś za tym się
        kryje!

A pozatym tylko potraficie krytykować? Zazdrościcie im sławy?
    • cristinka Re: OPOLE 2006 03.06.06, 12:11
      Tak, jasne, zazdroszcze Goya sławy..... Dobre, usmiałam sie! Prosze o wiecej,
      smiech to zdrowie.
    • orinoko82 Goya- okropieństwo 03.06.06, 18:43
      a czego tu zazdrościc?????

Prawda jest taka, że GOYA fałszowała, w ogóle miała lipny głos, piosenkę
      wykonała makabrycznie!! Widac, ze jak nagrywa, to tak jak Mandarynie robią
      poprawki z jej głosu..

Doda śpiewała z playbacku??? nie zauważyłam.. ona tak śpiewa, bo ona umie
      śpiewac!!
      Głos ma ładny (gdy śpiewa), czysty, nie fałszuje..

Moim zdaniem śpiewała na żywo, jak cała reszta uczestników, pierwsze słyszę by
      w Opolu ktoś z pleya śpiewał..

• pixi1976 Re: Goya- okropieństwo 03.06.06, 19:24
        Mysle ze w przypadku wokalistki zespolu Goya glowna przyczyna slabego wystepu
        byla po prostu trema. Z tego co obserwuje ten zespol mimo dwoch silnych hitow
        caly czas promocji plyty pozostawal w cieniu. Pisano nawet ze unikaja bankietow
        promocyjnych i nie udzielaja wywiadow o sprawach osobistych. Czyli takie
        muzyczne Kopciuszki.

Nijak mi sie to ma do polskiego rynku muzycznego, bo nie wierze zeby ktos
        chcial promowac zespol juz z samego charakteru bardzo przecietny. Wokalistka od
        razu widac ze jest pozbawiona pazura i nalezy do tych co tylko spiewaja a nie
        maja zaciecia gwiazdorskiego. A to psuje caly efekt. Czyli musiala miec glos
        skoro ktos chcial podpisac z nimi kontrakt. W gatunku muzycznym w ktorym siedza
        takich zespolow jest masa i z masa bardziej charyzmatycznych i umiejacych
        spiewac wokalistek.

Musiala wiec przyzwoicie spiewac. Mysle ze w Opolu zjadla ja trema wlasnie
        dlatego ze nie miala kontaktu z szersza publicznoscia wczesniej i po prostu
        siadl jej glos.

Poza tym tak jak ktos tu pisal jesli miala mozliwosc spiewania z playbacku a
        mialaby slaby glos to na pewno by spiewala ruszajac ustami. No i pamietac
        nalezy tez ze kilka osob z tego watku bylo na jej koncercie i mowilo ze bylo ok.
        • esky Re: Goya- okropieństwo 04.06.06, 10:23
          goya - obserwują ją od lat, jeszcze kiedy śpiewali do reklamy prince polo i
          każdy jej występ na żywo to istny dramat. na płycie jest dobrze zrobiona i brzmi
          tak, jak powinna, natiomiast dużo pracy wymagać musi chyba praca nad ich płytą,
          bo faktycznie - efekt na żywo jest odrażający.
          • wujek_ali Piosenka premierowa Virgin 04.06.06, 10:42
            Jaki miala tytul piosenka Virgin na koncercie premier?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka