Gość: Czyżor IP: *.chello.pl 24.10.01, 13:39 Kuba to pedał, bo ma chujową brode, zachowuje sie jak zwykły skurwysyn, jego dziewczyna to niedojebana dziwka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żuczek Re: Kuba to pedał IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 13:43 że to pedał to prawda, ale co innego o tym świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: Kuba to pedał IP: *.cei.pl 24.10.01, 13:43 a ty robisz z siebie debila Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kuba to pedał 24.10.01, 13:46 Rozumiem, że fakty podajesz na podstawie autopsji: spałeś z Kubą, natomiast w Twoim towarzystwie wszystkie dziwki są niedojebane? OK, to wszystko wyjaśnia. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyżor Re: Kuba to pedał IP: *.chello.pl 24.10.01, 13:54 Spierdalaj głupia kurwo, pierdol sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kuba to pedał 24.10.01, 13:59 Przy okazji jeszcze mam takie pytanie: na czym polega chujowa broda? Masz na myśli zarost taki jak wokół narządów płciowych? To by się logicznie układało - skoro jesteś homoseksualnym partnerem tego człowieka to wiesz jak owłosione są jego narządy rozrodcze... I jeszcze jedno: czym różni się zwykły skurwysyn od skurwysyna niezwykłego? Czy jest coś takiego jak 'skurwysyn specjalistyczny'? gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Kuba to pedał IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.10.01, 14:05 Wiesz skąd to wie? Z lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Kuba to pedał IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:22 gale napisał(a): > Przy okazji jeszcze mam takie pytanie: na czym polega chujowa broda? Masz na > myśli zarost taki jak wokół narządów płciowych? To by się logicznie układało - > skoro jesteś homoseksualnym partnerem tego człowieka to wiesz jak owłosione są > jego narządy rozrodcze... > > I jeszcze jedno: czym różni się zwykły skurwysyn od skurwysyna niezwykłego? Czy > > jest coś takiego jak 'skurwysyn specjalistyczny'? > > gale > ---- > gale.blog.pl Coś ty, on jest partnerem sam dla siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyżor Re: Kuba to pedał IP: *.chello.pl 24.10.01, 14:26 Pierdolcie sie nie chce mi sie z wami gadać bo jestescie takimi pedałami jak kuba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kuba to pedał 24.10.01, 15:30 Bądźmy precyzyjni: Ina i Nala nie mogą być pedałami, w najlepszym wypadku mogą być lesbijkami. Ja, owszem, mógłbym ale muszę spytać Żonę czy rzeczywiście... Bo nie przypominam sobie... gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Kuba to pedał IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.10.01, 15:33 A nawet tym nie są... Oj, Czyżorowi bedzie bardzo przykro... Gale, znasz "Mikołajka" Sempe i Goscinnego? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kuba to pedał 24.10.01, 15:57 Pytasz!? Oczywiście, że znam!!! gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Do Gale IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 07:43 Cholerka, juz nie za bardzo pamiętam co miałam na mysli. Chyba, to że będzie mu przykro i zostanie kapitanem okrętu? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Gale 25.10.01, 08:19 To ja już nigdy w życiu nie wsiądę na żaden okręt. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziótek Re: Kuba to pedał IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.10.01, 17:08 gale napisał(a): > Bądźmy precyzyjni: Ina i Nala nie mogą być pedałami, w najlepszym wypadku mogą > być lesbijkami. Dlaczego nie? W końcu też wolą facetów.Myślenie(?) Czyżora jest tak proste jak on sam:Lubisz spać z facetami?Jesteś pedał(ka)! Biedny żuczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Kuba to pedał IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 13:29 Gość portalu: Ziótek napisał(a): > gale napisał(a): > > > Bądźmy precyzyjni: Ina i Nala nie mogą być pedałami, w najlepszym wypadku > mogą > > być lesbijkami. > > Dlaczego nie? W końcu też wolą facetów.Myślenie(?) Czyżora jest tak proste jak > on > sam:Lubisz spać z facetami?Jesteś pedał(ka)! > Biedny żuczek. Dlaczego zaraz biedny, może on to lubi ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Kuba to pedał IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 14:07 Gość portalu: Ziótek napisał(a): > gale napisał(a): > > > Bądźmy precyzyjni: Ina i Nala nie mogą być pedałami, w najlepszym wypadku > mogą > > być lesbijkami. > > Dlaczego nie? W końcu też wolą facetów.Myślenie(?) Czyżora jest tak proste jak > on > sam:Lubisz spać z facetami?Jesteś pedał(ka)! > Biedny żuczek. Czy to aluzja do kojego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kuba to pedał 25.10.01, 14:46 Żuczku, absolutnie nikt z pewnością nie miał na myśli Ciebie :) gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kuba to pedał IP: *.tele2.pl 25.10.01, 15:58 A ty co tu robisz- wypierdalaj szybko.Przed tv sie onanizujesz jak boguske widzisz a teraz za kube sie zabierasz- pedale piepszony z miodem w uszach Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kuba to pedał 26.10.01, 09:14 To pewnie do mnie - wnoszę z eleganckiej formy i wysublimowanej treści ;) gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Kuba to pedał IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 13:22 masz pewne wiadomości? Czyżby cię już praeleciał? Odpowiedz Link Zgłoś