Dodaj do ulubionych

witczak odejdz!!

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 01:11
Powiem krotko: Brat powinien wypierdolic go z domu za te kombinactwa.Glupie
gadanie nikt nic nie wiedzial,nie kojarzyl i wogole...Zenada
Pamietacie Piotrka Lato? Znim sie nikt nie cackal..poszedl precz.Dlaczego
wielki sie tak z nimi meczy?Nie maja tam w zastepstwie nikogo ciekawszego?
To nie fair Witczak spadaj ! A jak Senior Kurdupello Krotkie Nozki Fidel ma tam
ryczec to niech tez pali wrotki.
W sumie to bym wymienil tam cala ta ekipe pseudointelektualistow i zyciowych
frajerow,poza Irkiem.
To Irek powinien zgarnac cala te forse ..reszta by se za to kupila wagon zarcia
nowe gasnice albo perfumy amleja. FU
(niech zabiora ze soba jeszcze sztuczna Martyne i zarozumialego Soltysika)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aya Re: witczak odejdz!! IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 22:46
      Mimo iż Ilona saię nim zachwyca, ja nie widzę w nim nic iekawego. Wręcz
      przeciwnie dla mnie to pajac , a raczej "pajacyk"(krótkie nóżki), a nie
      mężczyzna. Te jego tatralne kostiumy, fryzury, farbowane bródki, świadczą tylko
      o jego wielkiej próżności.
      • Gość: @@@ Re: witczak odejdz!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 23:25
        Wiesz Aya wydaje mi sie ze przemawia przez ciebie zazdrosc.... Wiesz ze nigdy
        nie bedzie cie stac na takiego faceta.Dam sobie reke uciac ze ślinisz sie do
        niego po nocach....Pozdro.
    • Gość: Aya Re: witczak odejdz!! IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 16:06
      @@@ ślinię się z obrzydzenia na jego widok. Człowiek bez warg i zębów,
      zakudlony.
      • Gość: xxx Re: witczak odejdz!! IP: *.chello.pl 31.10.01, 16:23
        Gość portalu: Aya napisał(a):

> @@@ ślinię się z obrzydzenia na jego widok. Człowiek bez warg i zębów,
        > zakudlony.

A mnie sie podoba. Jest przystojny, meski, cieply, mily.

• Gość: iga Re: witczak odejdz!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 16:45
        Mnie najbardziej ubawiło, to że nie zgadzasz się z Iloną. Taki autorytet - a ty
        co? Olewasz?. Ja się akurat w tym miejscu z nią zgadzam - ŚWIETNY FACET.
        • Gość: rehot Re: witczak odejdz!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 05:00
          Aya juz cie lubie.
          musimy sobie pogadać :)
    • Gość: Alla Re: witczak odejdz!! IP: *.demon.nl 01.11.01, 09:34
      Wg mnie Wojtek nie ma charakteru. Kreci, kombinuje, zeby jakos wyjsc na swoje.
      Jeszcze jeden gosc dla ktorego cel uswieca srodki. Moze jest przystojny,
      cieply, ale bez kregoslupa, niestety. A poza tym co on robi w tym programie? Te
      opowiesci o chorym dziecku i potrzebnej kasie mnie mdla, bo po ich wysluchaniu
      wyobrazalam sobie, ze Wojtek jest biedny, mieszka w bloku z dwojka dzieci na
      opsipsialym osiedlu z wielkiej plyty. Zupelnie mnie zatkalo, kiedy tvn pokazala
      dostarczenie Wojtkowi do domu wygranej przez niego wiezy stereofonicznej. Dom
      tak wielki w srodku, ze po salonie to chyba trzeba jezdzic na rowerze, albo co
      najmniej zamiast lapci rolki zakladac, bo odleglosci za duze. Wielki dom i
      ogrod, a ten jeszcze opowiada bajki o braku kasy. To niech zamieni ten dom na
      mniejszy i bedzie mial kase, a nie zeby od razu ludzi przynudzac w domu BB. W
      kraju bieda az piszczy... Niektorzy to wstydu nie maja, naprawde.
      • Gość: giga Re: witczak odejdz!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.11.01, 21:49
        Alla! 100% racji! Trafne spostrzezenie!
        Pozdro!
        • Gość: aneta Re: witczak odejdz!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 10:45
          ludzie,aż mnie mdli jak czytam o tym,że Wojtek jest bogaty,ma wielki dom i że
          może nagroda by Mu się należała,gdyby mieszkał w zapyziałym blokowisku i
          gnieździł się z rodziną w ciasnej klitce.Zazwyczaj nie używam wulgaryzmów,ale
          tym razem sobie nie daruję:a gówno Was to obchodzi!!!Przemawia przez Was
          zwykła,typowo polska zazdrość o to,że komuś się w życiu powiodło i jeśli ma
          lepiej,niż statystyczny zapyzialec,to trzeba go sprowadzić na ziemię,najlepiej
          z jak największym hukiem.Sądzicie po pozorach, a skąd wiecie,czy na przykład ta
          forsa,która jest do wzięcia,nie jest Mu potrzebna do spłaty jakiegoś kredytu,od
          którego zależy przyszłość Jego rodziny?
          Prawdę mówiąc od dawna obawiałam się,że ta kwestia/chodzi o stan majątkowy
          Wojtka/będzie dla Wielu Maluczkich nie do przełknięcia;przecież o wiele łatwiej
          żyć ze świadomością,że obdarowało się/tak,tak,wielu widzów BB ma takie
          przekonanie,że to to oni są dysponentami nagrody-ja nie mam takich
          złudzeń../nędzarza,niż człowieka,który ma lepiej i dostatniej.Czy
          zaproponowaliście kiedyś forsę komuś bogatszemu,niż Wy sami?I tu jest pies
          pogrzebany...
          Dalej nie mam swojego faworyta,ale Wojtek ujmuje mnie tym,że nie udaje,iż nie
          ma świadomości,że jest to gra ,która kogoś doprowadzi do finansowej
          nagrody.Jest naprawdę inteligentnym facetem;to taki typ,w którym zakochuje się
          uszami,nie oczami.Życzę Mu tej wygranej/tak jak Agnieszce czy Irkowi/ mimo
          tego,że mieszkam w blokowisku i w klitkach żyję z mężem i dwójką
          dzieci.Jedyne,czego zazdroszczę innnym,to talent i pasja w życiu...

• Gość: Alla Re: witczak odejdz!! IP: *.demon.nl 02.11.01, 16:25
            Aneta
            Chyba masz jakis problem, ze reagujesz tak agresywnie.

Nie chodzi tu o zazdrosc, bo ja akurat nie mam powodu zazdroscic Wojtkowi. Staram
            sie byc obiektywna. Uwazam, ze to NIEETYCZNE kiedy ktos, komu sie dobrze powodzi
            ubiega sie o nagrode pieniezna, w kraju gdzie panuje nedza i bezrobocie. Nigdy
            nie zrobilabym czegos takiego, bo uwazam, ze bogaci ludzie powinni dac szanse
            innym, ktorzy nie mieli wystarczajaco duzo sprytu, szczescia, znajomosci itp.,
            aby sie czegokolwiek dorobic. To jest kwestia etyczna, a nie zeby sie samemu
            nachapac, a reszcie to chocby potop.
            Tysiace biednych ludzi w Polsce ma chore dzieci i nie stac ich na operacje, ani
            leczenie. Im bardziej przydalyby sie te pieniadze, bo Wojtek sobie rade da.
            Historyjka Wojtka mnie nie wzrusza i uwazam, ze jest naciaganiem opinii
            publicznej na litosc.
            Jezeli jakies typowo polskie wady tu wychodza, to przede wszystkim ta, aby sie
            samemu napchac, a innym nie dac.

• Gość: iga Janosik IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 16:55
              Gość portalu: Alla napisał(a):

> Aneta
              > Chyba masz jakis problem, ze reagujesz tak agresywnie.
              >
              > Nie chodzi tu o zazdrosc, bo ja akurat nie mam powodu zazdroscic Wojtkowi. Star
              > am
              > sie byc obiektywna. Uwazam, ze to NIEETYCZNE kiedy ktos, komu sie dobrze powodz
              > i
              > ubiega sie o nagrode pieniezna, w kraju gdzie panuje nedza i bezrobocie. Nigdy
              > nie zrobilabym czegos takiego, bo uwazam, ze bogaci ludzie powinni dac szanse
              > innym, ktorzy nie mieli wystarczajaco duzo sprytu, szczescia, znajomosci itp.,
              >
              > aby sie czegokolwiek dorobic. To jest kwestia etyczna, a nie zeby sie samemu
              > nachapac, a reszcie to chocby potop.
              > Tysiace biednych ludzi w Polsce ma chore dzieci i nie stac ich na operacje, ani
              >
              > leczenie. Im bardziej przydalyby sie te pieniadze, bo Wojtek sobie rade da.
              > Historyjka Wojtka mnie nie wzrusza i uwazam, ze jest naciaganiem opinii
              > publicznej na litosc.
              > Jezeli jakies typowo polskie wady tu wychodza, to przede wszystkim ta, aby sie
              > samemu napchac, a innym nie dac.
              >
              Janosik się znalazł.
            • Gość: aneta Re: witczak odejdz!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 21:50
              Alla,po zastanowieniu się nad sobą naprawdę nie wiem,gdzie leży
              mój'problem'/pomijam już fakt,że jeżeli odebrałaś moją wypowiedź za bardzo
              agresywną,to chyba nie widziałaś jeszcze w życiu wybuchu agresji../
              Nie zabroniłam nikomu,kto ma chore dziecko,startu w eliminacjach do BB.Nie
              dociera do mnie argument,że te pieniądze należą się bardziej potrzebującym,bo
              to jest gra/i ciężka praca/ i każdy mógł starać się o udział.Poza tym skąd
              wiesz,że Wojtek doszedł do tego,co ma,dzięki szczęściu,układom iznajomościom?
              Może na to po prostu zapracował? Nie wiem,ile masz lat,ale może pamiętasz taką
              piosenkę Republiki'Znak równości'?Ja nie chciałabym,aby świat był taki..
              A jak masz takie 'janosikowe' poglądy, to zapisz się do Unii Pracy/bez
              obrazy,to partia wielu mądrych ludzi/ i tam realizuj się do woli
              Pozdrawiam,aneta
              • Gość: Alla Re: witczak odejdz!! IP: *.demon.nl 05.11.01, 09:36
                Problem lezy w dospiewywaniu calej gamy negatywnych uczuc do prostego
                stwierdzenia faktu na podstawie obserwacji. Przyklad: ja stwierdzam, ze Witczak
                ma duzy dom, a ty od razu, ze to typowa polska zawisc, zazdrosc, maluczkosc,
                itp itd. Jakas paranoja. To jest wlasnie polskie opluwanie ludzi bez zdania
                racji, na podstawie jakichs nielogicznych zbitek myslowych - zauwaza cos, wiec
                zazdrosci. Takie schematy myslowe sa chore. I juz zupelnie abstrahujac od
                sprawy takiego Witczaka,w sumie zadnej tam grubej ryby, problem polega na tym,
                ze ZA MALO , zdecydowanie za malo jest w Polsce kontroli nad duzymi majatkami
                osob prywatnych (jak ktos osmieli sie cos zauwazyc to od razu go obluzgaja jak
                Aneta). I dlatego w Polsce korupcja jest bezkarna (bo nikt nie sprawdzi skad
                ten nowy domek i samochod- jasne, ze ktos dorobil sie ciezka praca - za 2 tys
                miesiecznie, z 5-osobowa rodzina na utrzymaniu), pranie brudnych pieniedzy
                (Polska jest w scislej czolowce), powiazania mafijne itp. A dziura w budzecie??
                8 miliardow sie rozplynelo jak sen zloty. Zlapali Szermetiewa, bo ktos sie
                zainteresowal jego willa i wyszlo szydlo z worka. Ale to kropla w morzu, a inni
                zlodzieje sa bezpieczni, bo przeciez to zawisc wypominac komus posiadanie
                majatku, to "maluczkosc". Dlatego jest jak jest.
    • Gość: Aya Re: witczak odejdz!! IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 15:37
      Witczak udaje Supermena, a jest cienki Bolek. Po trzech pompkach leżał na
      brzuchu. Przy przysiadach oszukiwał (nie prostował się). Ale u niego BB
      wszystko toleruje, bo ma chore dziecko.
      • Gość: iga chyba cię porabało IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 19:55
    • Gość: Alla Re: witczak odejdz!! IP: *.demon.nl 02.11.01, 21:07
      Srodowe zawody pokazaly, ze Witczak to cienki Boleusz, ktory nie tylko
      przynudza ale i odwala swoje byle jak. W parze z Dawidem duzo stracil, bo Dawid
      to faktycznie dal z siebie wszystko, a WOjtek...
      Oj, co za nedza...
      • Gość: Staś Re: witczak odejdz!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 23:22
        WITCZAK JEST BEZ SENSU
        • Gość: falcon Re: witczak odejdz!! IP: *.cvx3-mal.ppp.netlink.se 03.11.01, 00:05
          Powoli wszyscy zaczynaja sie otwierac.
          Wojtek to prawdziwy dupek, juz to nie raz pokazal jaki naprawde jest.
          Dziwie sie bardzo Ilonie, ze tak o nim dobrze gderala.
          Na poczatku moj faworyt, a teraz beeee...patrzec na szuje nie moge.
          Dal sie poznac jako wredota !
          Kosmita is the best !!! ( nie jest falszywy )

• Gość: rehot Re: witczak odejdz!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 02:07
            Tu nie ma znaczenie kto ile kasy ma.Przecież w toto lotka też może wygrać kto
            ma forsy jak żaba mułu.Ja sobie w życiu rade daje,ustawiłem się jak należy a i
            tak mam o nim kiepskie zdanie i mu nie zazdroszcze.Mysle że to przez ciebie
            przemawia gorycz droga Aneto.
            Uważam że na biednego nie trafiło to po co ta cała jego ukrzywdzona postawa...
            • Gość: aneta Re: witczak odejdz!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 16:17
              Rehot Jesteś już drugą osobą,która sugeruje mi,że mam problem/czy przemawia
              przeze mnie gorycz/.Moze zbyt do serca wziąłeś sobie moją opowieść o blokowisku
              i życiu z rodziną w klitkach..
              Zapewniam Cię,że nie mam powodów do tego,aby przemawiała przeze mnie gorycz.Nie
              bardzo też rozumiem,skąd taki wniosek,bo chyba nie z mojego posta.
              Teraz w jednym zdaniu o tym,o co mi chodziło.Wiem,że można Wojtka nie lubić i
              nie neguję prawa do tego.Chodi mi tylko o to,że ALLA zarzuca Mu to,że nie jest
              biedny.a przecież w tej grze to nie ma znaczenia.To nie jest loteria
              charytatywna i mówienie o tym,jaka w Polsce jest bieda i bezrobocie,jest w tym
              miejscu bez sensu.
              Pozdrawiam i nie przysyłaj mi na chleb,chociaż sam Jeseś w życiu ustawiony-
              aneta
              • Gość: Alla Re: witczak odejdz!! IP: *.demon.nl 05.11.01, 09:57
                Jasne, ze kazdy moze wziac udzial w BB bez wzgledu na stan majatkowy, ale niech
                Witaczak nie gra na litosci telewidzow, bo on akurat nie ma ku temu powodow.
                Chce wygrac, ale te jego chwyty sa zalosne. Zalosne.

• Gość: Kami Re: witczak odejdz!! IP: *.bunkier.com.pl 03.11.01, 13:51
      Moje zdanie jest takie: Wojtek jest o.k. Ciekawe, czy którakolwiek z tych osób,
      które wytykają mu to, że ma piękny dom (moim zdaniem to, że ktoś do czegoś
      potrafił dojść jest jego wielką zaletą, a nie wadą), zamieniłaby się z nim
      biorąc na siebie jescze odpowiedzialność za niepełnosprawne dziecko? Ja Wojtka
      podziwiam. I wierzę mu, że poszedł do tego programu przede wszystkim dla
      swojego dziecka. Sama mam podobny problem i wiem ile wysiłku wymaga opieka nad
      takim dzieckiem. Ja rzadko się uśmiecham i z prawdziwym podziwiem patrzę na
      uśmiech i optymizm Wojtka. Poza tym on mówił, że w swoim mieście zrobił już
      wszystko, co było dla niego do zrobienia i teraz brakuje mu pomysłu na życie. I
      przyszedł do tego programu po to, by coś się zaczęło dziać (np. mógłby z
      powodzeniem prowadzic program o modzie). Sam ubiera się świetnie i ja z dużą
      przyjemnością na niego patrzę. Na ulicy rzadko można zobaczyć faceta naprawdę
      fajnie i stylowo ubranego. A Wasze zarzuty co do pompek są bezsasadne. Ja
      bardziej sie śmiałam z Davida, który pompował tak jakby od tego zależało jego
      zycie. A Wojtek podszedł do tego z właściwym sobie dystansem (po co niby miał
      się przemęczać?). I za to go lubię.
      • Gość: Aya Re: witczak odejdz!! IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 17:21
        Widać pompujesz w tym samym rytmie. Na Witczaka. Ha,ha,ha.
        • Gość: Kami Re: witczak odejdz!! IP: *.bunkier.com.pl 03.11.01, 17:44
          Twoja wypowiedź naprawdę wiele wniosła do dyskusji. Ha, ha, ha.
          • Gość: rehot Re: witczak odejdz!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 03:53
            Niewiem mi się po prostu ten człowiek nie podoba.Nie znam go osobiście może
            jest super a może to wał.W każdym razie nie wywarł na mnie dobrego wrażenia.Oni
            tam są w telewizji żeby się pokazać i tylko na podstawie ich oglądania moge
            oceniać jakimi są ludźmi.
            Wojtek to flaki z olejem.Co z tego że się fajnie ubiera,to nic nie znaczy.On
            nie ma ikry.Że ma dziecko chore? Ok to przykre nie życze nikomu ale wiele ludzi
            ma kłopoty i życiowe tragedie.Pozatym z tego co wiem on "przejął" dziewczyne
            swojego kumpla a tego prawdziwy mężczyzna nie robi tylko ostatni kutas.
            Droga Aneto na chleb ci nie przyśle nie martw się.Zarób sama.Może wiesz że
            praca potrafi być ciężka.Moja jest.
            • Gość: aneta Re: witczak odejdz!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:37
              I o to mi,Rehot,chodziło,abyś po prostu przyznał,że Go nie lubisz i nie mieszał
              do tego,jak to uczyniła Alla, Jego kondycji finansowej.Twoje prawo uznać Go za
              flaki z olejem,ale wspominanie o stanie posiadania w tym kontekście wydaje mi
              się zwykłą polską zawiścią i nie ma nic do rzeczy..
              Co do zarabiania na chleb,to nie mam niestety zbyt dużych doświadczeń,bo moja
              praca,choć wykonywana 24 godziny na dobę ,nie jest w Polsce ani doceniana,ani
              opłacana.Na szczęście mam bogatego męża...
              Pozdrawiam,aneta
              • Gość: rehot Re: witczak odejdz!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 01:32
                Przyznaje droga Aneto że polacy to w dużej mierze zawisty naród.Samemu się
                pracować nie chce a jak ktoś coś ma to lepiej mu to wytknąć,zniszczyć,ukraść
                itp. niż samemu do tego dojść.
                Lubie z toba rozmawiać.Gratuluje męża. :)
                hej
                • Gość: pikus Re: witczak odejdz!! IP: *.turboline.skynet.be 05.11.01, 10:17
                  a mnie sie wojtek niepodoba jako mezczyzna, te
                  loczki,zelki,perfumki,ciuszki,pranie w rekawicach,krecenie dupka jak panienka
                  i.t.d. lubie zadbanych mezczyzn ale to co wuprawia wojtek przed lustrem
                  przechodzi ludzkie pojecie po za tym on ma nieladne zeby i usta a co do
                  charakteru to jeszcze zaden nie powiedzial , ze jest zlym ojcem czy mezem.
                  wojtek jest za bardzo melodramatyczny jak z kiekskiego ,,harlequina,,
                • Gość: aneta Re: witczak odejdz!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 22:55
                  Drogi Rehocie!
                  I tak oto doszliśmy do połowicznego porozumienia w tym temacie,co mnie bardzo
                  cieszy.Rozmowa z Tobą była w miarę konstruktywna,więc odwzajemniam te ciepłe
                  uczucia dotyczące naszej konwersacji.Chciałam nawet przekazać miłe słowa mojemu
                  bogatemu mężowi,ale obawiam się,że po tym,jak obejrzał ostatnio komedię
                  romantyczną "Masz wiadomość" stanie się podejrzliwy i założy mi embargo na
                  komputer:):):):):):):):):)......
                  Pozdrawiam i do porozmawiania przy okazji jakiegoś innego wątku
                  aneta
    • Gość: M Re: witczak odejdz!! IP: 213.77.49.* 05.11.01, 13:40
      Podobno komuniści mają zalegalizować homoseksualne małżeństwa. Ciekawe kogo
      Witczak wybierze - Kubę czy Jurka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka