Dodaj do ulubionych

DEBIUT - nieudolny plagiat IDOLA

IP: 195.94.196.* 10.02.03, 15:15
Czy nie sadzicie ze debiut to po prostu plagiat? Wszystko jest takie same jak
w Idolu, 4 jury, 1 prowadzacy itd. Nawet nie chcialo im sie wysilic na jakąś
oryginalność. Czy dział kreatywny Polsatu będzie teraz robił już wszystko jak
Idol? Czy dla Polsatu Idol to szczyt osiągnięć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Huba Re: DEBIUT - nieudolny plagiat IDOLA IP: 195.94.196.* 10.02.03, 15:19
      No właśnie, a jury (czy raczej za prowadzącą - żuri) kazało prawie wszystkim
      śpiewać nie wiadomo po co. Co aktorstwo ma współnego ze śpiewaniem. Nawet
      kazali temu kolesiowi od Darów Losu śpiewać po wyjściu z sali. Kopia kopia
      kopia. A najbardziej rozwalił mnie fakt jak jurorzy powiedzieli że są NA TAK -
      to jest już żywcem wzięte z Idola. Polshit po raz kolejny pokazał jak można
      zarżnąć dobry pomysł na program.
      • Gość: JO Re: DEBIUT - nieudolny plagiat IDOLA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 15:57
        Porazka, porazka, porazka..........
        Mam nadzieje,ze z ogladalnoscia bedzie tak, jak z kolejnymi reali show polsatu.
    • frolix Re: DEBIUT - nieudolny plagiat IDOLA 10.02.03, 16:15
      Gość portalu: Watcher napisał(a):
      > Czy nie sadzicie ze debiut to po prostu plagiat? Wszystko jest takie same jak
      > w Idolu, 4 jury, 1 prowadzacy itd. Nawet nie chcialo im sie wysilic na jakąś
      > oryginalność. Czy dział kreatywny Polsatu będzie teraz robił już wszystko jak
      > Idol? Czy dla Polsatu Idol to szczyt osiągnięć?

E tam. Tak samo przesłuchanie Michnika można uznać za plagiat "Idola". Prawda,
      jurorów jest więcej, ale tylko czwórka się udziela, jest jeden prowadzący,
      siedzą za stołem, wokół kamery. Nie mówią wprawdzie, że są "na tak", ale trzeba
      im przyznać, że nie mówią także "na nie". Aha, Michnik przeszedł do następnego
      etapu.

flx
    • Gość: wania Re: DEBIUT - nieudolny plagiat IDOLA IP: 195.94.196.* 12.02.03, 12:59
      Zgadzam się. Jestem fanką Idola i w tym programie o coś chodzi, a Debiut?
      Podróba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka