Dodaj do ulubionych

"Duze dzieci" program W.Manna

10.09.06, 01:58
Ciekawa jestem jak odbieracie ten program ?
Ogladam go z zaciekawieniem ale z mieszanymi uczuciami.
Dzieciaki sa bardzo blyskotliwe. Jadzia moja ulubienica ,blizniaki sa
super ,Karol madrala ze hej ale jak na niego patrze to mysle ,ze
jest "obdarty " z dziecinstwa. Kiedy on bedzie dzieckiem ,skoro teraz jest
taki "dorosly" ???
Obserwuj wątek
    • lalka-mi Re: "Duze dzieci" program W.Manna 10.09.06, 06:49
      Raczej biedne dzieci, z których zrobiono stare maleńkie,przemądrzałe
      dziwadła.Bycie dzieckiem nie oznacza bycie głupią istotą, ale dzieci
      występujące w tym programie to raczej przyszli pacjenci psychologów.Zapewne już
      teraz mają problemy z adaptacją w grupie rówieśników.Ich sposób bycia i
      słownictwo wskazują, że są skażone dorosłością, a to z kolei wcale nie znaczy,
      że są takie mądre.
      To nadal są dzieci, które myślą jak wszystkie inne dzieci, tylko dzieciństwo
      zostało wypaczone przez alienację i zapomnienie dorosłych, że dzieciństwo jest
      najpiękniejszym okresem życia człowieka i nie można mu tego odbierać.
      Program mnie nie śmieszy, czasem żenuje, a czasem wprost przeraża.
      • woi.mi Re: "Duze dzieci" program W.Manna 10.09.06, 10:36
        Jadzia nie jest szczęśliwym dzieckiem? To chyba jakas pomyka.Nie wszystkie
        dzieci lubią po podwórkach biegac,ja nie znosiłam.
        • trrruskawa Re: "Duze dzieci" program W.Manna 10.09.06, 11:50
          Zresztą, to ze występują w programie wcale nie oznacza, ze nie biegają po podwórku!
          Przeciez nagrania nie trwaja cały tydzień. Ja tam wcale nie uważam,żeby program
          zaberał dzieciom dzieciństwo. Przeciez taki Karol czy bliźniacy nawet jeśli nie
          braliby udzialu w programie , to pewnie i tak interesowali by się polityką i
          mieliby takie "dorosłe" zainteresowanie jakie mają.
          Dzieciom moze tylko popularność zaszkodzić, ale jesli mają mądrych rodziców, to
          też dadzą sobie z tym radę.
    • dzika_zdzicha Re: "Duze dzieci" program W.Manna 10.09.06, 23:15
      bardzo pozytywnie go odbieram. jeśli rodzice są normalni, to dzieciom sodówa nie
      powinna uderzyć. :)
    • ruda962 Re: "Duze dzieci" program W.Manna 11.09.06, 01:41
      Tak ,tak ja tez bardzo pozytywnie odbieram ten program i jestem zachwycona
      wiedza tych dzieciakow. Mysle ,ze potrzebuja wiecej uwagi niz inne dzieci ale
      nie sadze zeby potrzebowaly psychologa jak tu ktos twierdzi. Mysle ,ze widac
      golym okiem roznice miedzy dziecmi ,ktore wychowuja sie miedzy doroslymi a
      reszta dzieciakow.
      • 89mika Re: "Duze dzieci" program W.Manna 11.09.06, 07:56
        bardzo lubię ten program, można się pośmiać z wypowiedzi tych dzieciaków,
        Jadzia i Karol są świetni,
        niektóre dzieciaki moga owszem troche denerwować swoimi nienaturalnymi ,
        wyuczonymi tekstami jak np. bliźniaki
        ale generalnie fajny program
    • bluejanet Re: "Duze dzieci" program W.Manna 11.09.06, 09:16
      2 programy jeszcze patrzylam z zaciekawieniem, ale kolejne ... te dzieciaki sie
      wymadrzaja, mowia to, co dorosli im powiedza, albo to, co wg nich bedzie sie
      dobrze sprzedawac na wizji, a juz teksty w stylu "wszedzie zlodziejstwo,
      kombinatorstwo, licza sie znajomosci i wsyzstko mozna zalatwic seksem" to
      rozwalaja ... i jeszcze dorosli sliniacy sie i cieszacy, jak pociechy z czyms
      wyskocza...
      juz nie ogladam, bo mnie denerwuja,
      • agaberlin Re: "Duze dzieci" program W.Manna 11.09.06, 12:34
        a kiedy ten program jest nadawany??
        Czy sa jzu nowe odcinki??
    • ruda962 Re: "Duze dzieci" program W.Manna 17.09.06, 18:13
      A czy ten chlopiec Leon /byl w programie z Najsztubem/ to to nie jest czasami
      synus Steczkowskiej ?
      • l1k2 Re: "Duze dzieci" program W.Manna 17.09.06, 20:50
        tak to jej syn
        --
        • gladiatorka83 Re: "Duze dzieci" program W.Manna 17.09.06, 22:03
          Uważam, że dzieciaki są fantastyczne, mówią ciekawie i są zabawne. Są to jednak
          zapewne dzieci znanych osób, bo podejrzewam, że innych by nie wzięto. Na tym to
          polega. :)Dzieci pracowników telewizji, aktorów, piosenkarzy zawsze będą
          wszędzie zapraszane, promowane i brane do reklam, seriali, teledysków. :) Tak
          jest już w tym show biznesie. :)Co do tego, czy mają zmarnowane dzieciństwo,
          nie sądze. One same tego chcą, nikt by ich nie zmuszał do czegoś na siłę, bo
          było by to widać. :)
          • ruda962 Re: "Duze dzieci" program W.Manna 18.09.06, 00:23
            Tak myslalam ze ten Leon to Steczkowskiej ale tylko po imieniu . Nie jest znowu
            takie popularne a i wiek sie zgadzal. Nie wiem czy ta reszta ma slawnych
            rodzicow . Jadzi rodzice tam ciagle siedza na widowni i ja kompletnie nie wiem
            kim oni sa . Jadzia wspominala ze tata ma sad. Nie wiem kim sa rodzice Karola
            ani blizniakow .
            • bardu Re: "Duze dzieci" program W.Manna 18.09.06, 11:36
              Rodzice Karola, bliźniaków i innych dzieci rówież są we wszystkich programach -
              i chyba nie są znani.
              • zona_kanibala Re: "Duze dzieci" program W.Manna 18.09.06, 11:59
                A skąd wiecie, że to ich rodzice?. We współczesnym świecie nic nie jest pewne.
                Nie wiecie na czym polegają media i dziennikarstwo. Prawie wszystko w tv
                programach jest ukartowane, sztuczne, zagrane,podstawione. Byłam w wielu
                programach i jako widownia i jako asystentka reżysera i dobrze wiem, gdzie jest
                pies pogrzebany. Jak się po raz pierwszy zobaczy, że wszystko w tv programach
                rozrywkowych jest nierealne i zagrane (rozmowy w toku, sedzia anna maria itp.),
                to człowiek inaczej patrzy na to, co widzi i słyszy. :)

Pozdrawiam :)
    • reniatoja Re: "Duze dzieci" program W.Manna 18.09.06, 14:21
      Nie podoba mi sie nierówne traktowanie dzieci przez Manna, faworyzowanie
      czwórki Bliźniaki - Jadzia - Karol. Bliźniaki działają mi na nerwy choć może to
      z zazdrosci - też chciałabym mieć bliźniaki i do tego takie mądre :)

A ogólnie to lubię ten program, chciałabym,żeby dłużej trwał, dwa razy dłużej.

Chciałabym też nie oglądać rodziców dzieci, które akurat cos powiedziały i
      natychmiast pokazywane są uradowane buzie ich rodzicieli - to mnie denerwuje
      jeszcze bardziej niz Bliźniacy ;)))
    • ruda962 Re: "Duze dzieci" program W.Manna 18.09.06, 18:11
      Pewnie masz racje zono kanibala. Rodzice Jadzi a na 99% mama jest
      biologiczna . Jadzia ma dokladnie taka sama okragla buzie ,zupelnie podobna do
      matki ale jak jest z reszta widowni to pewnie masz racje ,ze etatowa.
      Fajnie sie patrzy na takie madrale ale ja Wam powiem szczerze ,ze ja nie
      chcialabym miec takiego przemadrzalego dziecka ,chociaz jestem pelna podziwu
      dla wiedzy tych dzieci.
    • ruda962 Re: "Duze dzieci" program W.Manna 19.09.06, 00:04
      Apropo Leona od Steczkowskiej to pamietam ale nie pamietam kto to powiedzial ,-
      jakas znana osoba z tv ,ze to jest okropny bachor ,za przyzwoleniem mamusi
      zachowuje sie skandalicznie. Powiedziala to osoba ,ktora potrafi sie zachowac i
      wybaczylaby pewnie drobne wybryki . Nie moge sobie teraz przypomniac ale to
      chyba bylo nawet w jakiejs gazecie ,ze ten Leonek jest nie do zniesienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka