Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Garnitur ??

31.05.11, 19:35
    Witam, mam takie pytanie, czy można iść na zakończenie w spodniach od garnituru, biała koszula, różowy krawat, bez marynarki?? Jeśli tak, czy spodnie powinny byc jakies szczególne ,czy tez odpowiednie kolory skomponowałem? Za pomoc dziękuje
    Obserwuj wątek
      • batutka Re: Garnitur ?? 31.05.11, 19:41
        na zakończenie czego?
        • cetrk12345 Re: Garnitur ?? 31.05.11, 20:13
          przepraszam, że nie dopisałem....oczywiście roku szkolnego;) i chciałbym dodać, że co do krawatu, myślałem.... jak bez marynarki to krawat czarny ,ale kojarzy mi się to z grozą......?/
          • aqua48 Re: Garnitur ?? 31.05.11, 20:16
            cetrk12345 napisał:

> przepraszam, że nie dopisałem....oczywiście roku szkolnego;) i chciałbym dodać,
            > że co do krawatu, myślałem.... jak bez marynarki to krawat czarny ,ale kojarz
            > y mi się to z grozą......?/

Dysponujesz wyłącznie czarnym albo różowym?
        • aqua48 Re: Garnitur ?? 31.05.11, 20:15
          Jeśli to koniec świata, to można, jeśli zakończenie szkoły, to jednak wypada w garniturze i krawacie innym niż różowy...Po wręczeniu świadectw i wyjściu z klasy marynarkę można zdjąć.
          • cetrk12345 Re: Garnitur ?? 31.05.11, 20:39
            aqua48 dziękuje za Twoje rady, choć są one dla mnie mało pomocne ..... a jeśli nie różowy to kolor jaki ??
            • aqua48 Krawat ?? 31.05.11, 21:00
              Coś spokojniejszego - szary, granatowy, niebieski, bordo w ładnym odcieniu, jest mnóstwo fajnych, stonowanych krawatów, na zakończenie roku szkolnego różowy raczej mało pasuje. Masz taką możliwość żeby od ojca pożyczyć na te trzy godziny? Moi synowie głównie na pożyczkach jadą, ale mąż ma bardzo rozbudowany park krawatowy. Albo poproś o porządny krawat na Dzień Dziecka jeśli możesz :)
              • cetrk12345 Re: Krawat ?? 31.05.11, 21:12
                właśnie z krawatami, to nie ma problemu, kolor dostępny każdy, lecz nikt nie może mi dobrze doradzić, bo w obecnej chwili mieszkam z babcia...! więc mówisz że kolory szare, choć z drugiej strony mógłbym takowy ubrać; czy to nie będzie za smutny kolor ??;)
                • aqua48 Re: Krawat ?? 31.05.11, 21:21
                  Szare są zawsze eleganckie, a co Ty taki wesoły? Świadectwo z czerwonym paskiem nie wystarczy?
                  • cetrk12345 Re: Krawat ?? 31.05.11, 21:34
                    mówisz szare eleganckie, cóż mi zostało, jak nie posłuchać Twoich rad i odrzucić różowy krawat do szafy i wyciągnąć szarość dnia;)...... właśnie nie ma z czerwonym paskiem i chciałem się pocieszyć krawatem, choć oceny na świadectwie całkiem, całkiem :p........ powracając do krawatu to jednolity czy inny?
                    • aqua48 Re: Krawat ?? 31.05.11, 21:53
                      Może być we wzorek, drobny lepszy niż duży i rzucający się w oczy - Na pocieszenie po zakończeniu roku poproś babcię o jakieś ciacho i naucz się porządnie wiązać krawat, to jest bardzo ważna umiejętność. Pozdrawiam!
                      • cetrk12345 Re: Krawat ?? 31.05.11, 22:00
                        wiązać krawat nauczyłem się w wieku 23lat:P to już trochę czasu minęło, a co do babci to mówiłem, że mi nie doradzi, bo już ma swoje lata. A za porady bardzo dziękuje;)
                        z poważanie Mgr inż. Krzysztof Pawełek
                        • aqua48 Re: Krawat ?? 31.05.11, 22:24
                          Magistrze inżynierze, na naukę nigdy nie za późno...
                        • maitresse.d.un.francais Re: Krawat ?? 31.05.11, 23:38
                          wiązać krawat nauczyłem się w wieku 23lat:P

a którą klasę kończysz?
      • tralalumpek Re: Garnitur ?? 31.05.11, 22:47
        tak, mozesz zalozyc biala koszule, rozowy krawat ...i pojsc na pastwisko, krowy rykna smiechem
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka