Gość: Astra IP: *.tele2.pl 06.11.01, 18:36 Przed chwilą kamerka nr1 zaskoczyła i widziałam i słyszałam o nowej grze którą mieszkańcy mają rozegrać,no i ...w składzie drużyn nie ma Irka,nie ma go w zasięgu wzroku,i Aga jest b.przygnębiona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elaf Re: IRKA NIE MA !!! 06.11.01, 18:40 Gość portalu: Astra napisał(a): > Przed chwilą kamerka nr1 zaskoczyła i widziałam i słyszałam o nowej grze którą > mieszkańcy mają rozegrać,no i ...w składzie drużyn nie ma Irka,nie ma go w > zasięgu wzroku,i Aga jest b.przygnębiona. No i niestety nie bylo zajawki typu: jesli chcesz zeby zostal Irek czy Jurek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: IRKA NIE MA !!! IP: *.telia.com 06.11.01, 19:05 Same badzejstwo w tym programie.Znamy wszyscy stare pszyslowie,,TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI,,.WIEC FALSZYWY WOJTUS SMIEJE SIE PIERWSZY I CALA RESZTA RAZEM WZIETYCH,A MOJM PRZECZUCIEM JEST TAK ZE ,,IREK,,BEDZIE SIE SMIAL NA KONIEC PROGRAMU.DOPIERO BEDZIE WAM WSZYSTKIM ,,BARDZO BARDZO DO,,SMIECHU.ODCZEPCIE SIE W KONCU OD TEGO CZLOWIEKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: IRKA NIE MA !!! IP: *.acn.waw.pl 06.11.01, 18:47 Gość portalu: Astra napisał(a): > Przed chwilą kamerka nr1 zaskoczyła i widziałam i słyszałam o nowej grze którą > mieszkańcy mają rozegrać,no i ...w składzie drużyn nie ma Irka,nie ma go w > zasięgu wzroku,i Aga jest b.przygnębiona. Cześć Astro, a jak ja jestem przygnębiona :-( !!!! Nie wiem co Irek zrobił, ale ... chyba nie jest dobrze. Widzę co się dzieje. W 40 powtóra - jeśli ktoś wczoraj nie ogladał mógł się nabrać, ale wałkowac temat BM po dwóch dniach od odejścia....., zresztą co innego równolegle pokazywali w serwisie; stona Irasa ruszyła dopiero niedawno. To że Aga jest przygnębiona to nic dziwnego - była i jest b. życzliwa dla Irka. Czekam na 20.00. pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: IRKA NIE MA !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.11.01, 19:08 Wg strony www.bbforum .pl Irek wylądował w psychiatryku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: IRKA NIE MA !!! IP: *.demon.nl 06.11.01, 19:41 Npojazd, prosze podaj adres tego forum, bo ten ktory napisales nie zalapuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: IRKA NIE MA !!! IP: *.turboline.skynet.be 06.11.01, 19:44 www.bbforum.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: IRKA NIE MA !!! IP: *.mch.tli.de 06.11.01, 19:09 ja nic nie wiem bo nie mam telewizora, ale sie przejmuje bo irek jest w porzadku, mogly go bydlaki nie nominoc, dlaczego oni mu to robia, az cztery glosy, ilu ich tam jeszcze jest Odpowiedz Link Zgłoś