leszeknowakowski13 24.01.04, 11:04 Dlaczego Bronisław Pawlik ( w filmie MIŚ ), podczas kupowania w Cepelii słomianych misiów, o jednym mówi "Pani da TEGO RUDEGO" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazejow Re: zagadka 26.01.04, 00:48 leszeknowakowski13 napisał: > Dlaczego Bronisław Pawlik ( w filmie MIŚ ), podczas kupowania w Cepelii > słomianych misiów, o jednym mówi "Pani da TEGO RUDEGO" ? Dlatego ze mial czapeczke z napisem RUDY:) A teraz ode mnie: Kto powiedzial i w jakis oklicznosciach:"...to ja ich skoluje ale koncowka od banderoli, czyli dodatkowo!" - to oczywiscie z Alternatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pippo Re: zagadka 30.01.04, 12:05 Nie jestem pewien, ale chyba Dionizy Cichocki z tą niby-telewizją w spółdzielni mieszkaniowej. I tradycyjna zagadka: Kto komentował mecz piłkarski oglądany u towarzysza Winnickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: zagadka 30.01.04, 12:55 blazejow napisał: >> A teraz ode mnie: > Kto powiedzial i w jakis oklicznosciach:"...to ja ich skoluje ale koncowka od > banderoli, czyli dodatkowo!" - to oczywiscie z Alternatyw. Powiedział to Leberka (Emil Karewicz) do Balcerka, zamieniając numery na domach, żeby komisja nie połapała się, z jakiego numeru należy przeprowadzić eksmisję. Odpowiedz Link Zgłoś
blazejow Re: zagadka 01.02.04, 05:10 Doskonale, a potem robili bankiecisko, no i w miedzyczasie przyszedl Soldek w bialej marynarce i ze szklanka w kieszeni:) No to ... moze....OK: dlaczego Matraczak i Leberka chcieli zeby po oplabowaniu otworzyc jednak lokal Balcerka i dlaczego przewodniczacy komisji nie chcial tego zrobic? pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś