masiej1987 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 12:38 Dzisiaj Mroczek za tydzień Rusin i zostają 3 najlepsze pary. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 12:47 nie lizylbym na odpadniecie Mroczka. Po zeszlym tygodniu na pewno nastapi wielka mobilizacja fanek i Mroczek pewnie dostanie najwiecej punktow od publiki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 12:55 Mam nadzieje, że Mroczek albo Rusin. Mroczek mnie wkurza, a Rusin obiektywnie rzecz biorąc jest najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 13:18 zjednoczmy się i wywalmy Mroczysława, niech zajmie się swoim fachem i buduje mosty, po co pcha się do telewizji?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 14:30 NIesety chyba Kinga, bo na teraz jest najgorsza. No chyba, że znowu zanotuje jakiś super występ po serii słabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 16:02 podobno niemozna juz wnosic kwiatow do programu:) Odpowiedz Link Zgłoś
strelicja1 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 16:50 to będą wnosić pluszaki, bombonierki i flaszki Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 18:47 powinna Rusin, mam nadzieje ze Mroczek bo mnie denerwuje, a troche boje sie o Lucasa... Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 19:26 Rusin - ponieważ nie umie tańczyć albo Mroczek - ... bo to już było. Odpowiedz Link Zgłoś
paaula1 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:03 mam nadzieje, ze Mroczek... oby Lukas został Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:12 lol! Elvis Galinski rzadzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:15 Galinski i Uarbanski poszli po calosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:19 ale jakos tak Galinski wyglada najsmieszniej ;) moze dlatego, ze tylko po nim nie mozna sie bylo tego spodziewac :D Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:27 mhm, ale wyglada, ze z ocenianiem tez bedzie sie dzis wyglupial :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:33 jak dla mnie to dziś stracil wiarygodność i zaczął sie lansować :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:27 ale dziwne te stopnie dla Rusin, od 6stki po 10tke hmm Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:31 Liszowska wystepuje w koszuli nocnej? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:32 ale ladna przynajmniej ta koszula noca, a Liszkowska ladnie wyglada;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:36 uo matko, jaki filmik o Lucasie... i ten podklad... wzruszylam sie jak siennik wojskowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:39 ladny filmik o Lukasie, nie da sie ukryc;) i tanczyl tez swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:21 A co było w filmiku o Lucasie, bo przegapiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:31 byl taki liryczno-rzewny podklad, a na jego tle Lucas z lza w oku po poprzednim programie i przepraszajacymi spojrzeniami spaniela rzucanymi Dominice :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:38 jestem u ludzi, kurcze ogladaja Oficera, nie wiem co sie dzieje, mam nadzieje, ze odpadnie Mroczek albo Rusin Odpowiedz Link Zgłoś
astra161 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:45 Baardzo lubię Kingę,ale odnoszę wrażenie że jest troche faworyzowana przez szanowne jury:) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 20:56 no, Galinski dosc otwarcie sie do tego przyznaje :/ dobrze ze sie przestal wydurniac, ten kostium, ktory mnie na poczatku rozbawil, niestety rzucil mu sie na rozum. czy Cichopek nie dostala swego czasu z.jebki od Mamby za krotka kiecke w tangu? Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:00 Boże tej Tyszkiwicz nie da się słuchać, z zażenowaniem przełączam na inny kanał jak zaczyna ględzić. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:01 Wodeckiego tez nie da sie sluchac, nawet Galinski dzis przy Kindze bredzil jak nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:18 jakos sie dzisiaj wszyscy dziwnie slizgaja, wysypali czy wysmarowali dzis czyms ten parkiet? zdecydowanie nie podobalo mi sie dzis tango poMroczka, bredzenie Galinskiego i pekaesy Sadowskiego ;) i ze nie dali Liszowskiej szansy na zmiane kreacji, jako jedyna wystapila w tej samej :P podobaly mi sie czacze Sadowskiego i Lucasa, filmik o Lucasie :P i oczywiscie walc wiedenski, ktory jest moim ulubionym punktem programu w kazdej edycji. i Sadowski we fraku i bez pekaesow, miodzio! jakos dziwnie dzisiaj Rusin i Mroczek nie nadazali za rytmem, strasznie mi to psulo wrazenie. u Mroczka wrazenie dodatkowo psula fryzura, jakby krowa jezorem przylizala :/ no i ja niestety nie przepadam za Elvisem, wiec w okolicach drugiego tanca bylam juz troche znudzona. moja kolejnosc dzis: 1. Sadowski i Szabatin 2. Lucas i Kublik 3. Liszowska i Kochanek 4. Rusin i Terrazzino 5. Mroczek i Herbus - mam nadzieje, ze nie do zobaczenia w nastepnym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:19 mam nadzieję że Mroczek Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:20 Moja Kolejność: 1 Szabatin i Sadowski 2. Kublik i Lucas 3. Liszowska i Kochanek 4. Rusin i Terrazino 5. Herbuś i Mroczek Powinna odpaść któraś z tych ostatnich dwóch par, a ponieważ Rusin (i Włocha) lubię, a Mroczka nie to optuję za wypadem brata ksero. Sadowski jest świetny, Lucas dobry, Liszowska niezła. Walca wszyscy zatańczyli ładnie i w ogóle pięknie wyglądali.:) Galiński chyba postanowił pozbyc się odrobiny profesjonalizmu. Tyszkiewicz z tekstem w stylu "to poważny program, a głupoty gadają" - no proooszę! Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:22 szkoda, ze wobec siebie nie jest taka krytyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paaula1 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:22 Uwielbiam pare lukas i Dominika powinni zostać Odpowiedz Link Zgłoś
kama3570 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:25 Też ich lubię a Lucasa szczególnie:) mam wrażenie że to taki dżentelmen w kazdym calu....no i ta fizjonomia...mniammm Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:27 i dobrze przewidzialam! az serce scisnelo na mysl, ze Lucas moglby odpasc! Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 22:14 Alex, dobrze przewidziałaś, a wcześniej zezłościłam się trochę na Ciebie, że wytypowałaś Liszę! Za tydzień wywróż Drewnoxerox'a, pls. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:29 przez chwile sie zabalam o Petera aka Piotra Lucasa i Dominike :) niesamowicie sie ciesze ze zostali. i ze moja ulubiona para znowu pierwsza :) ale i tak powinny odpasc Mroczki albo Rusiny, Kochanki nie zasluzyly. nie cierpie, jak popularne miernoty wygryzaja mniej popularne talenty z takich programow. szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Jaroslaw KAczynski 22.10.06, 21:32 no i skrzywdzili lisze niestety. obiektywnie rzecz ujmujac powinna odpsc dzisiaj moja ulubion para czylif rusin i stefano, ale zostali dzieki temu, ze wykopali jedna z lepszych par w programie. dziwi mnie to faworyzowanie rusin. w imie czego? i trak zaszla dalej, niz powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella i to drewno mroczek zostal, no nie 22.10.06, 21:30 a lisza odpadla i gdzie tu sprawiedliwosc? siksy wysylaly esy na tego siedleckiego playboya i taki jest efekt, nie liczy sie kto jak tanczy, mozna byc drawniana noga stolowa i miec kwadratowe zeby i zostac, bo jakies 12to latki sie w nim podkochuja.gowniazeria Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: i to drewno mroczek zostal, no nie 22.10.06, 21:32 Fani M jak miłość górą:-( Z kolejności wyczytywania par wynika, że najwyższe popracie u ludzi mieli Mroczek i Kinga, a najniższe na pewno Liszowska, która dziś na pewno nie zasłużyła na odpadnięcie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: i to drewno mroczek zostal, no nie 22.10.06, 21:32 nie ulega watpliwosciom, ze odpasc powinien Mroczek albo Kinga, bo beznadziejnie tancza, ale jak kazdy wie ten program nie polega li i jedynie na ocenie tanca ale jest plebiscytem popularnosci, coz selawi! Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: i to drewno mroczek zostal, no nie 22.10.06, 21:33 siedlecki playboy :D ROTFL :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: i to drewno mroczek zostal, no nie 22.10.06, 21:34 szkoda Joasi, a ten baranek został, i jeszcze tekst "gdybym wygrał jakąś tam kryształową kulę to pewnie postawiłbym ja na półce i ścierał co tydzien kurz" no to wypad człowieku z programu nikt cie tu nie trzyma, no poza kasą zapewne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: i to drewno mroczek zostal, no nie 22.10.06, 21:36 az mi sie zle robi, jak pomysle ze za tydzien ta cipenka (copyright by Kubu) wyslizga Lucasa i Dominike :( Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: i to drewno mroczek zostal, no nie 22.10.06, 21:39 dokladnie ,tekst z kulą też mnie zdenerwowal ;// Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:33 nie tylko nie Liszowska:((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:36 jeszcze będzie taki finał :Mroczysław i Rusin i wtedy sie załamie,pieknie dzisiaj tanczyli Przemek z ewą ,Peter i Liszowska no ale Mroczyslaw musial zostać ;/nie znosze go ,drętwy ,drewniany ,brzydki ,kompletnie nieutalentowany aktorsko -swoisty "gwiazdor" Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:35 dobrze, że nie odpadł Lucas. :) to by było naprawdę nie fair. jest nie fair, że odpadła Liszowska, bo to nie ona dziś tańczyła najgorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:36 DNO. beznadziejne lansowanie Rusin, która była jak zwykle słaba, skandaliczna nota od pana-pożal się Boże-jurora, do tego niezrozumiałe, wręcz chore, poparcie dla Mroczka, który wystylizowany na kogo? pewno w zamierzeniu na młodego Vita Corleone, wyglądał jeszcze gorzej niż zwykle i tańczył zupełnie przeciętnie... ...tego już za wiele. wiem, że to tylko program, ale zdenerwowałam się niewiarygodnie. totalny obciach, wstyd mi za ludzi, którzy głosowali na wyżej wymienione osoby :/ i odpadła najlepsza dzisiaj para (no, Przemek i Ewa byli równie dobrzy). Ale ja domyślałam się, że jak Liszowska zatańczy walca, to poleci :/ najmniej się rozebrała, stąd najmniejsza ilość głosów zapewne... nie mam pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
e2006 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:52 Zupełnie abstrakcyjny koniec programu dzisiaj. Nie kibicowałam Liszowskiej, ale jej taniec i wygląd (w końcu) był bezbłędny. Zdecydowanie nie była kandydatką do wygrania programu, ale to odpadki w dzisiejszym odcinku też nie. Po raz drugi nie rozumiem, o co chodzi z Rusin. Trudno mi uwierzyć w prawdziwość głosowania widzów. Taniec był słaby, jak zawsze zresztą. Samba za wolna, za sztywna, bez polotu. Tydzień temu też było tragicznie. Komuś w TVN widocznie bardzo zależy aby ją podpromować. Galiński stracił u mnie wszystko, błazen kompletny a jego oceny (przynajmniej w wypadku Rusin) są zupełnie oderwane od rzeczywistości. Mroczek też dziś słabo. Cieszę się natomiast, że nie odpadł Lucas, choć na pewno nie wygra. Ten gość budzi we mnie pozytywne odczucia. We wszystkich edycjach zawsze była jakaś najlepsza para, dobrze oceniana przez jurorów, zazwyczaj pod koniec edycji programu. Tym razem to wysokie ocenianie i promowanie Sadowskiego zaczęło się dość wcześnie. Albo zrobi się bardzo nudno z tymi dziesiątkami albo gdzieś będzie haczyk. Albo już jest, tylko o tym nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:55 1) najlepsza para Ewa szabatin z Sadowskim jak zawsze u mnie:) 2)bardzo polubilam Lucasa jego partnerka jest tez calkiem mila choc na poczatku edycji bralam ja za wredną dziewuche;)Jednym slowem trzecia moja ulubiona para (po sadowskim i Liszy ktora niestety odpadla:(( ) 3) Rusin tanczy beznadziejnie wg mnie widac ze sie stara ale to za malo widac, b lubie ją jako prowadzaco DDTVN ale wg mnie powinna odpasc, zauwazylam tez jak juz wczesniej pisali forumowicze ze starają sie ją lansowac ... 4) Liszowsaka myslalam ze bedzie z sadowskim walczyc o glowna nagrode a tu odpadla - najwieksza niesprawiedliwosc do tej pory .... Jak mozna bylo wywalić Lisze i Kochanka??:(?????? 5) Mrozyslaw - nielubie go niepodoba mi sie jak tanczy Edytke lubie ale wg mnie powinni odleciec juz 2 tyg temu przeciez on niema nic do pokazania rusza se jak worek z kartoflami blee............ 6) Na poczatku podobal mi sie Galinski i Urbanski jako elvis ale niepodobalo mi sie ze Galinski w owym stroju ocenial z duzym przymruzeniem oka stal sie gorszy od wodeckiego 7) nie denerwowal mnie dzis tak bardzo Wodecki- czytalam o nim artykul gdzie powiedzial ze zawsze pzygotowuje wypowiedzi przed programem !!! Jestem w SZOKUU 8) nie podoba mi sie jak puszczają dym w trakcie tanca bo malo co widac 9)na widowni zauwazylam Monike SEWIOLO zastanawiam sie kto ją tam wpuscil??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 21:59 7) nie denerwowal mnie dzis tak bardzo Wodecki- czytalam o nim artykul gdzie powiedzial ze zawsze pzygotowuje wypowiedzi przed programem !!! Jestem w SZOKUU hahaha ja też ,jesli tak to chyba przygotowuje sobie ksero dwóch wypowiedzi z wwcześniejszych edycji > 9)na widowni zauwazylam Monike SEWIOLO zastanawiam sie kto ją tam wpuscil??:))) a kto w sumie pamięta tę osobę ,ona z BB była chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 22:07 tak ona sie rozbierala pod prysznicem przed gulczasem itd:) Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 22:08 Na końcu zostały dwie najlepsze pray :/ czekam kiedy w końcu odpadną mroczek i rusin. faworyzowanie przez jurorow tej gwiazdki to przesada bo wszysy widza jaka jest słaba. druga przesada to faworyzowanie przez malolaty mroczka:/ teraz finał to Lucas i Kublik vs. Sadowski i Szabatin Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 22:05 Powiem tylko tyle, że aby zatrzeć wrażenie po dzisiejszym odcinku TzG, musiałam sobie aż obejrzeć taniec Stiflera z Bearem w Amercian Pie 3. Pomogło :D Fuck you all, fuckers. Jeśli ma wygrać Rusin czy Mroczek, to i tak wygrają, cokolwiek byśmy nie wysyłali w tych smsach. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Z tego co piszecie 22.10.06, 22:21 wnioskować można, że Marcin Mroczek, to taki Grzegorz Rasiak parkietu. Nikt go nie lubi, a on i tak ciagle w grze;) ----- wystarczy ruszyć się Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Z tego co piszecie 22.10.06, 22:55 czy tylko ja dostałam choroby morskiej przy walcu? co oni kurde wyprawiali z tą kamerą?!! tango Mroczka było beznadziejne,oceny jury dla Kingi tak samo - jeśli ta para będzie w finale to nie zamierzam tego oglądac Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 23:09 Przypomnijcie sobie z jaką nonszalancją opowiadał Mroczek, co zrobi z kryształową kulą, gdyby udało mu się wygrać konkurs. Co za bufon #$%%^^^&%^$$#!!!! Mdli mnie na jego widok i nie mogę uwierzyć, że poświęcili Liszowską dla niego. Bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: kto dziś odpanie TzG??? 23.10.06, 01:59 nnike napisała: > Przypomnijcie sobie z jaką nonszalancją opowiadał Mroczek, co zrobi z > kryształową kulą, gdyby udało mu się wygrać konkurs. > Co za bufon #$%%^^^&%^$$#!!!! Mdli mnie na jego widok i nie mogę uwierzyć, że > poświęcili Liszowską dla niego. > Bleee... A co? miał kłamać, jak reszta bufonów, że będzie codziennie polerował jedwabną szmatką, a w niedzielę wystawiał na widok publiczny? Wg mnie ma zdrowe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: kto dziś odpanie TzG??? 22.10.06, 23:46 a nie mowilem, ze Mroczek nie poleci? :/// niestety jezeli jurorzy nie zaczna sprawiedliwie oceniac wstepow nie ma co liczyc na sensowny final w tej edycji promocja Kingi Rusin robi sie niesmaczna, nie mowiac o kolejnych "sukcesach" Mroczka :/// dzis nikt mnie nie rzucil na kolana. no moze tylko pozakonkursowy walc "wietnamski" ;) i to wlasciwie wszystko, co mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: kto dziś odpanie TzG??? 23.10.06, 00:54 no i mialem racje co do glosowania widzow - Mroczek na pierwszym miejscu :/ jezeli w przyszlym tyogodniu sytuacja sie powtorzy, to moga wypasc Przemek i Ewa, bo po odpadnieciu Liszowskiej to wlasnie oni maja najnizsze wsparcie wsrod publiki Odpowiedz Link Zgłoś
angelika206 Re: kto dziś odpanie TzG??? 23.10.06, 09:16 WIECIE co jest dla mnie najdziwniejsze? -to , ze takto kazdy mowi a raczej w tym wypadku pisze , ze Rusin beeee ze Mroczek beee , a przeciez oni maja najwieksze poparcie... Moim skromnym zdaniem , to glosy widzow najmniej sa brane pod uwage moim zdaniem ustalone jest z gory kto ma odpasc , a kto zostac...pic na wode, fotomontaz i tyle....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: kto dziś odpanie TzG??? 23.10.06, 09:46 niestety TVN przedobrzył w tej edycji , dziwaczne promowanie Rusin i Mroczka, tym razem nie postawili na jakość i wiarygodność ocen ale na CHAŁĘ no i się skończyli z tym programem, stwierdzam, że nie ma sensu tego dalej oglądać człowiek chce ogladać profesjonalny konkurs z profesjonalnymi ocenami, wiem, że to nie zawodowe zawody ale choć odrobinę realizmu by się przydał a swoją drogą Kinga skończ już z tym promowaniem bo przegniesz w druga stronę i stracisz symaptie telewidzów! Odpowiedz Link Zgłoś