Dodaj do ulubionych

Pytanie na śniadanie

03.11.06, 12:39

Dziś obejrzałam ten program i muszę przyznać, że dawno nie widziałam tak fajnego programu na żywo. Najlepsze cechy telewizji śniadaniowej do potęgi entej.

Marcin Prokop wprowadza atmosferę lekko jajcarską, Dorota Wellman wyluzowana, profesjonalna i skupiona, ale rozbawiona.

Podobało mi się, że nie pretendują do miana "lekarstwa na wszystko" - czyli nie powtarzają na ekranie złotych rad - ale wprowadzają do wybranego problemu i po prostu przedstawiają ekspertów, którzy czekają na pytania.

Dodatkowo promują wydarzenia kulturalne - dziś po całym studiu snuły się Koty, prezentowano piosenki z musicalu.

Zazwyczaj na tym forum dużo się gani, a mało chwali - ja chciałabym pochwalić.
To był bardzo miły poranek.
Obserwuj wątek
    • ola.wz Prokop i Welman-BRAWO!!!!! 03.11.06, 12:53
      Oglądam ranny program "pytanie na śniadanie" już od kilku miesięcy i mogę
      stwierdzić, że piątkowe wydanie prowadzone przez świetny duet Dorota Welmann
      oraz Marcin Prokop uważam za REWELACYJANY i NAJLEPSZY. Bardzo DOBRZE ogląda się
      tych dwoje na -reprezentują duże poczucie humoru, sprawnie i pięknie bawią się
      językiem polskim. Sposób prowadzenia programu prze z tych Dwójkę prezenterów
      powinniem być przykładem dla pozostałych, nudnych,skamielin Dwójki
      (Fajkowska,Szaranowicz,Popek,Czejarek). Jeżeli kogoś nie wymieniłam, to zanczy
      że jeszcze bardziej brakuje im cech, które powinny charaktryzować osobowość
      telewizyjną. A za taką uważam właśnie Dorotę Welman i Marcina Prokopa. Tak
      Trzymać!!! Mam nadzieję,że nie podkupi Was konkurencja, bo napewno
      spowodowalibyście wzrost oglądalności pr.Taniec z Gwiazdami o 100%!!!
      • golden_bell Re: Prokop i Welman-BRAWO!!!!! 03.11.06, 17:43
        ola.wz napisał:

Jeżeli kogoś nie wymieniłam, to zanczy
        > że jeszcze bardziej brakuje im cech, które powinny charaktryzować osobowość
        > telewizyjną.

Dobrze, że to dodałaś, bo po pierwszych słowach Twojego posta chciałam Cię
        ofuknąć, że nie wymieniłaś czołowej skamieliny i beztalencia, dzidzi piernik-
        Agatki Młynarskiej...
    • kasiorek79 Re: Pytanie na śniadanie 03.11.06, 18:20
      Popieram w całej rociągłości przedmówczynie. Ja ostatnio oglądam Pytanie na
      śniadanie tylko w piątki. Wydaje mi się, że Dorota Wellman ma bardzo dobry wpływ
      na Marcina Prokopa. Wcześniej nie za bardzo lubiłam go słuchać, a przy niej stał
      się jakby bardziej wyluzowany, potrafi żartować sam z siebie. Np. tydzień temu
      rozbawił mnie gdy przeprowadzał wywiad z zespołem, który występował w studio i w
      pewnym momencie powiedział coś w stylu "Nasz światły reżyser podpowiada mi
      pytanie, które zadałby każdy inteligentny dziennikarz: Co was inspiruje?"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka