crunchips 16.07.03, 14:45 rada miasta Cape Canaveral na Florydzie chce wprowadzić zakaz noszenia stringów!!! całe szczęście stosunkiem głosów 4 do 1 odłożyła decyzję w tej sprawie. niech żyje wolność wyboru bielizny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Ameryka słynie z absurdalnych zakazów 16.07.03, 14:48 Ale ten akurat, z racji tego, że sama już nie mogę nosić, można by było przenieść na polski grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: zakaz noszenia stringów??!!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 16.07.03, 15:24 W Ameryce jest dużo absurdalnych przepisów (nie przepadam za tym krajem, niemniej gwoli uczciwości trzeba przyznać, że one biorą się po prostu z kazusów, nikt nie siedzi i nie obmyśla, w jakiej sytuacji kobiecie w kostiumie kąpielowym wolno iść po autostradzie itp.), ale ja i tak nie rozumiem... No chyba zakaz noszenia takich gatek publicznie, bo jednak co, przepraszam? Wejdzie policjant do czyjegoś domu i każe zdjąć spodnie, żeby mógł sprawdzić, jaką się ma na sobie bieliznę?! Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: zakaz noszenia stringów??!!!!! 16.07.03, 15:33 Chyba chodzilo o kostiumy kąpielowe, i chodzenie w takowych majtkach po plaży. Ciekawe skad taki pomysl, moze jakas babka zlozyla skarge, ze jej maz wlepia oczy w zgrabne tyleczki a ja szlag trafia, bo takowego nie posiada? hahaahhaa oni to naprawde maja pomysly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andros co w tym dziwnego? IP: 195.136.67.* 16.07.03, 19:13 mantha napisała: > oni to naprawde maja pomysly :-) To są zarządzenia lokalnych władz.Nie myśl ,ze to sie dzieje wbrew woli ludzi tam mieszkajacych.Sadzą,że w miejscach publicznych ogólnodostępnych (jakim sa plaże) obowiązuje jakiś standard zachowań. Wychodzi sie z założenia,że na publicznej , np. miejskiej plaży plażowicze powinni inaczej eksponować swój negliż niż : w rewii,kabarecie czy burdeliku... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: zakaz noszenia stringów??!!!!! 16.07.03, 17:11 To moze jeszcze cos zakazac? Np. biustonosze typu "bardotka". Bardzo dobry temat do zakazow;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa jak jesteśmy tacy pro- 16.07.03, 19:17 wprowadźmy i u nas żeby nie pozbawiać przyjemności (obopólnej) proponuję jedynie ograniczenie rozmiaru od 40 w górę :PP Odpowiedz Link Zgłoś