Gość: cccp IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:39 wlasnie po 3 latach zerwala (juz na 100%) ze mna dziewczyna zlamala mi sie płyta ktora kupilem wczoraj za ostatnie piewniadze .... wielkie gowno, a w dodatku zimno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina_ Re: ale mialem gowniany dzien 15.11.01, 22:45 Nie martw sie.Jutro bedzie lepiej. Poza tym ze wszystkiego mozna sie cieszyc,jak mawial A.Czechow,np."Jezeli zdradzila cie zona,ciesz sie,ze zdradzila ciebie a nie Ojczyzne". Glowa do gory,ale plyty troche szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: ale mialem gowniany dzien IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:49 dzieki dziewczyny. nina - w zasadzie płyty mi mniej szkoda :) w zasadzie to jest dzine. w moim zyciu wydazyło sie cos złego a ja pisze o tym ludziom ktorych nie znam. ale pomogło. trache sie rozładowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp jestem w zasadzie IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:50 co ja tak z tą zasadą ??? w zasadzie i w zasadzie ........... a moze w kwasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
_maja_ Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 22:52 w zasadzie to chyba lepiej niz w kwasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: jestem w zasadzie IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:55 własnie dzisiaj rozmawialem o kwasie . w TV mówili ze w polsce jeszcze nie umarł zaden wietnamczyk. potem policjanci powiedzieli ze dokumenty tych co wyciagneli kite distaja pewnie inni nielegalni emigranci z wietnamu. zastanawialsmy sie jak pozbywaja sie zwłok. oto nasza wersja. 1.cialo delikwento umieszczamy w wannie 2. Wlewamy KWAS 3. po pewnym czasie wyciagamy kurek i po sprawie :) wiec w zasadzie lepiej niz w kwasie Odpowiedz Link Zgłoś
_maja_ Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 23:03 no popatrz, ci skośnoocy niby tacy mali, ale łep do interesów mają teraz już wiem dlaczego moi sąsiedzi z China mają polskie obywatelstwo a po polsku tylko dziń dybry i ukłon do pasa Odpowiedz Link Zgłoś
nina_ Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 22:56 w kwasie to juz calkiem chala, cccp, nie rob kwasu,za jakis czas rany sie zagoja, pamietaj ze niema nic zlego,co by na dobre nie wyszlo,a przyslowia sa modroscia ludu:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jestem w zasadzie IP: *.chello.pl 15.11.01, 23:00 Widocznie nie była dla Ciebie.Pomysl sobie ,ze pewnie o niej kiedyś zapomnisz .Ja kiedyś strasznie szalałam za jednym takim a teraz poza mężem świata nie widzę .Z Tobą będzie to samo"Co komu Bóg przeznaczy to się na drodze rozkraczy". Czas leczy rany. A płytka jaka była? pozdrawiam Cię serdecznie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: jestem w zasadzie IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.01, 23:04 "Co komu Bóg przeznaczy to się na drodze rozkraczy" AGA :))))) dobre powiedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 23:26 Czesc cccp, zawsze jak jest mi zle,"pocieszam" sie, ze inni maja gorzej i chociaz nikomu zle nie zycze, to jednak TAKIE myslenie troche pomaga odwracajac uwage od moich problemow. Jezeli Cie to pocieszy to moj ostatni rok wygladal (i dalej wyglada) znacznie gorzej od Twojego dzisiejszego dnia. Ale doskonale Cie rozumiem, nie wiem czy Ci pomoga pocieszajace slowa, bo latwo jest innym -ktorzy nie czuja na swojej skorze Twoich problemow-napisac glowa do gory,jakos to bedzie itp,itd. Chociaz tak fajnie jest przeczytac kilka cieplych slow skierowanych do siebie:) Pozdrawiam Cie i mam nadzieje, ze przeczytamy niedlugo Twoj radosniejszy list. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 23:27 Zapomnialam sie spytac jak to plyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp JAKA TO płyta IP: 192.168.111.* 15.11.01, 23:33 bardzo sibie chcialem kupic płyte zespołu Grouphome z 1995 roku. to mial byc powrót do przeszłosci. Kiedys tego słuchałem. okazało sie ze płyta jest lekko wygieta (to była płyta analogowa) wiec nie wiem dlaczego i po co ... skoro i tak trwałego efektu by to nie dało zacząłem ja prostowac i pękła mi w rekach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany Re: JAKA TO płyta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 13:24 pewnie próbowałeś też prostować związek z tą dziewczyną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: JAKA TO płyta IP: 192.168.111.* 16.11.01, 13:33 hehe - pewnie tak . ta płyta musiala być nadpeknieta - z paroma innymi płytami robiłem wieksze cudeńka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany Re: JAKA TO płyta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 13:37 analogicznie postępuj z kobietami.. nigdy nie wiadomo, która jest nadpęknieta, a każda lubi jak z nia robić cudeńka. La poeme! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: JAKA TO płyta IP: 192.168.111.* 16.11.01, 13:39 > analogicznie postępuj z kobietami.. nigdy nie wiadomo, która jest nadpęknieta, > a każda lubi jak z nia robić cudeńka. La poeme! to mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany Re: JAKA TO płyta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 14:04 no to ci powiem jeszcze coś. Jak Cię dziewczyna rzuci po 3 latach to jesteś przez pewien czas dla innych xtra towar, wiesz 3 lata to kobiety kręci, rozpacz też kobiety kręci, no i Ty więcej z siebie będziesz dawał, bo jesteś zmotywowany, to też kobiety kręci. normalnie wyjdź na miasto weż ze sobą ze 30pln, stań przy jakiemś Mc i jak zobaczysz jakąś fajną laskę, to jej zaproponuj pizzę, lub inne lepsze niż Mc itp. żarcie, jeśli ma czas. pozwierzaj się trochę, a na koniec nieśmiało zapytaj czy było miło i poproś o tel. Aha i nie przedstawiaj sie w za dobrym lub zbyt złym świetle. "Szczerość" też je kręci. U mnie to zadziałało... Tylko patrzeć jak Twoja dotychczasowa, wkurwiona, zacznie Cię wyśmiewać, a to oznacza, że jest szansa:) a jak nie to następneą wyrywaj .. Patrz ile tu pocieszycielek, kobiety czuć się potrzebne chcą bardzo! :) A Tobie jest potrzebna! (chwilowo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp O rany IP: 192.168.111.* 16.11.01, 14:31 o rany dzisiaj piatek. ide wiec do knajpy. biore 30pln na pizze. jutro zdam relacje . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: O rany IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.11.01, 17:25 cccp nie martw sie bo to zla kobieta byla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: ale mialem gowniany dzien IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 14:27 Przykro, ale znasz taki wierszyk? Gdy życie ci zbrzydnie i stanie się piekłem wsadź głowę do muszli i nakryj ją deklem bez obrazy; to tak dla poprawy humoru Odpowiedz Link Zgłoś