Dodaj do ulubionych

ale mialem gowniany dzien

IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:39
wlasnie po 3 latach zerwala (juz na 100%) ze mna dziewczyna
zlamala mi sie płyta ktora kupilem wczoraj za ostatnie piewniadze

.... wielkie gowno, a w dodatku zimno

Obserwuj wątek
    • _maja_ Re: ale mialem gowniany dzien 15.11.01, 22:42
      nie przejmuj się,ja też
    • nina_ Re: ale mialem gowniany dzien 15.11.01, 22:45
      Nie martw sie.Jutro bedzie lepiej. Poza tym ze wszystkiego mozna sie
      cieszyc,jak mawial A.Czechow,np."Jezeli zdradzila cie zona,ciesz sie,ze
      zdradzila ciebie a nie Ojczyzne". Glowa do gory,ale plyty troche szkoda:(
      • Gość: cccp Re: ale mialem gowniany dzien IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:49
        dzieki dziewczyny.

nina - w zasadzie płyty mi mniej szkoda :)

w zasadzie to jest dzine. w moim zyciu wydazyło sie cos złego a ja
        pisze o tym ludziom ktorych nie znam.

ale pomogło. trache sie rozładowałem.
        • Gość: cccp jestem w zasadzie IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:50
          co ja tak z tą zasadą ???

w zasadzie i w zasadzie ...........

a moze w kwasie :)
          • _maja_ Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 22:52
            w zasadzie to chyba lepiej niz w kwasie :)
            • Gość: cccp Re: jestem w zasadzie IP: 192.168.111.* 15.11.01, 22:55
              własnie dzisiaj rozmawialem o kwasie .

w TV mówili ze w polsce jeszcze nie umarł zaden wietnamczyk.
              potem policjanci powiedzieli ze dokumenty tych co wyciagneli kite distaja
              pewnie inni nielegalni emigranci z wietnamu.

zastanawialsmy sie jak pozbywaja sie zwłok. oto nasza wersja.

1.cialo delikwento umieszczamy w wannie
              2. Wlewamy KWAS
              3. po pewnym czasie wyciagamy kurek i po sprawie

:)

wiec w zasadzie lepiej niz w kwasie
              • _maja_ Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 23:03
                no popatrz, ci skośnoocy niby tacy mali, ale łep do interesów mają
                teraz już wiem dlaczego moi sąsiedzi z China mają polskie obywatelstwo a po
                polsku tylko dziń dybry i ukłon do pasa
            • nina_ Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 22:56
              w kwasie to juz calkiem chala, cccp, nie rob kwasu,za jakis czas rany sie
              zagoja, pamietaj ze niema nic zlego,co by na dobre nie wyszlo,a przyslowia sa
              modroscia ludu:))))))))
            • Gość: aga Re: jestem w zasadzie IP: *.chello.pl 15.11.01, 23:00
              Widocznie nie była dla Ciebie.Pomysl sobie ,ze pewnie o niej kiedyś
              zapomnisz .Ja kiedyś strasznie szalałam za jednym takim a teraz poza
              mężem świata nie widzę .Z Tobą będzie to samo"Co komu Bóg przeznaczy to
              się na drodze rozkraczy".
              Czas leczy rany.
              A płytka jaka była?
              pozdrawiam Cię serdecznie:)))))))

• Gość: npojazd Re: jestem w zasadzie IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.01, 23:04
                "Co komu Bóg przeznaczy to się na drodze rozkraczy"
                AGA :))))) dobre powiedzenie
                • mufka Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 23:26
                  Czesc cccp,
                  zawsze jak jest mi zle,"pocieszam" sie, ze inni maja gorzej i chociaz nikomu
                  zle nie zycze, to jednak TAKIE myslenie troche pomaga odwracajac uwage od moich
                  problemow.
                  Jezeli Cie to pocieszy to moj ostatni rok wygladal (i dalej wyglada)
                  znacznie gorzej od Twojego dzisiejszego dnia.
                  Ale doskonale Cie rozumiem, nie wiem czy Ci pomoga pocieszajace slowa, bo latwo
                  jest innym -ktorzy nie czuja na swojej skorze Twoich problemow-napisac glowa do
                  gory,jakos to bedzie itp,itd.
                  Chociaz tak fajnie jest przeczytac kilka cieplych slow skierowanych do siebie:)
                  Pozdrawiam Cie i mam nadzieje, ze przeczytamy niedlugo Twoj radosniejszy list.
                  • mufka Re: jestem w zasadzie 15.11.01, 23:27
                    Zapomnialam sie spytac jak to plyta?
                    • Gość: cccp JAKA TO płyta IP: 192.168.111.* 15.11.01, 23:33
                      bardzo sibie chcialem kupic płyte zespołu Grouphome z 1995 roku.
                      to mial byc powrót do przeszłosci. Kiedys tego słuchałem.

okazało sie ze płyta jest lekko wygieta (to była płyta analogowa)
                      wiec nie wiem dlaczego i po co ... skoro i tak trwałego efektu by to nie dało
                      zacząłem ja prostowac i pękła mi w rekach :(

• Gość: o rany Re: JAKA TO płyta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 13:24
                        pewnie próbowałeś też prostować związek z tą dziewczyną?
                        • Gość: cccp Re: JAKA TO płyta IP: 192.168.111.* 16.11.01, 13:33
                          hehe - pewnie tak .

ta płyta musiala być nadpeknieta - z paroma innymi płytami robiłem wieksze
                          cudeńka
                          • Gość: o rany Re: JAKA TO płyta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 13:37
                            analogicznie postępuj z kobietami.. nigdy nie wiadomo, która jest nadpęknieta,
                            a każda lubi jak z nia robić cudeńka. La poeme!
                            • Gość: cccp Re: JAKA TO płyta IP: 192.168.111.* 16.11.01, 13:39
                              > analogicznie postępuj z kobietami.. nigdy nie wiadomo, która jest nadpęknieta,
                              > a każda lubi jak z nia robić cudeńka. La poeme!

to mi sie podoba :)
                              • Gość: o rany Re: JAKA TO płyta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 14:04
                                no to ci powiem jeszcze coś.
                                Jak Cię dziewczyna rzuci po 3 latach to jesteś przez pewien czas dla innych
                                xtra towar, wiesz 3 lata to kobiety kręci, rozpacz też kobiety kręci, no i Ty
                                więcej z siebie będziesz dawał, bo jesteś zmotywowany, to też kobiety kręci.
                                normalnie wyjdź na miasto weż ze sobą ze 30pln, stań przy jakiemś Mc i jak
                                zobaczysz jakąś fajną laskę, to jej zaproponuj pizzę, lub inne lepsze niż Mc
                                itp. żarcie, jeśli ma czas. pozwierzaj się trochę, a na koniec nieśmiało
                                zapytaj czy było miło i poproś o tel.
                                Aha i nie przedstawiaj sie w za dobrym lub zbyt złym świetle. "Szczerość" też
                                je kręci. U mnie to zadziałało... Tylko patrzeć jak Twoja dotychczasowa,
                                wkurwiona, zacznie Cię wyśmiewać, a to oznacza, że jest szansa:) a jak nie to
                                następneą wyrywaj .. Patrz ile tu pocieszycielek, kobiety czuć się potrzebne
                                chcą bardzo! :) A Tobie jest potrzebna! (chwilowo)
                                • Gość: cccp O rany IP: 192.168.111.* 16.11.01, 14:31
                                  o rany dzisiaj piatek. ide wiec do knajpy. biore 30pln na pizze.

jutro zdam relacje . :)
                                  • Gość: jaro Re: O rany IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.11.01, 17:25
                                    cccp
                                    nie martw sie bo to zla kobieta byla...
    • Gość: żuczek Re: ale mialem gowniany dzien IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 14:27
      Przykro, ale znasz taki wierszyk?

Gdy życie ci zbrzydnie
      i stanie się piekłem
      wsadź głowę do muszli
      i nakryj ją deklem

bez obrazy; to tak dla poprawy humoru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka